2nd Anniversary Blog Lyssasecret.com

01/12/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


 ** Persembahkan , muka paling sengal di dunia ! haha . *abaikan !





Hari ni genap lah 2 tahun Lyssa berblog , dan genap lah 2 tahun umur blog Lyssa ni . Huish ! Baru dua tahun Lyssa berblog terasa macam dah bertahun-tahun lama nyaa . Serius tau . Rupa-rupanya baru 2 tahun ekk .

Dan dalam masa 2 tahun ni , Lyssa dah dapat bermacam-macam pengalaman dalam dunia blogging ni . Tak kira lah dari sudut yang positif mahupun yang negatif . Pelbagai macam dah Lyssa lalui sepanjang Lyssa berblongging . 

Dapat pujian , melambung ? Selalu dah . Dapat kutukan , hinaan yang menggunung ? Memang selalu sangat lah kan . Hencik Puan anonymous yang berleluasa sepanjang perjalanan Lyssa berblog memang takkan kulupa . haha . 

Dalam dua tahun ni jugak lah , dari alam maya hingga lah alam dunia sebenar , Lyssa dapat tambah kenalan-kenalan baru . Bermula dari blogging lah , sampai keluar dari alam maya sudah ku jumpa blogger-2 dan orang-orang yang sering menyokong Lyssa depan dan belakang . 

Paling Lyssa nak berterima kasih , dekat sifu Lyssa dalam dunia blogging , Ben Ashaari . Dia lah yang telah beri banyak tunjuk ajar sepanjang Lyssa berblog . Sumber inspirasi Lyssa dalam dunia blogging dari dulu , sampai lah sekarang .. Hencik Ben ler . Terima kasih sangat-sangat . 

Dan memang tak lupa juga , follower-follower Lyssa dalam blog yang sering menyokong Lyssa walau Lyssa di atas ataupun berada di bawah , tanpa korang siapalah Lyssa sekarang ni kan ?

Dan atas hargainya Lyssa kat korang , nantikan Giveaway yang akan Lyssa adakan pada minggu hadapan . Bukan minggu ni sebab sekarang Lyssa busy sikit . Next week atau 2 minggu lagi , insyaAllah kalau tak de apa-apa halangan , Lyssa akan buatkan kat korang Giveaway dengan hadiah yang menarik . Tunggu je lah ye xD

Akhir sekali , HAPPY ANNIVERSARY TO MY BELOVED BLOG

*thanks jugak kepada followers blog Lyssa yang ingat anniversary blog Lyssa hari ni . hoyehh :p

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

98 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 1, 2012 at 12:07 AM delete

wahh dah 2 tahun la erh sis Lyssa berblogging :D will always support u ^^

avatar
KorN
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:09 AM delete

selamat ulangtahun blog lyssa.. eh boleh eh ucapan cenggini.. hehe.. semogal blog lyssa bertambah comel sama tuan die jugak.. ekekekeeke
=)

avatar
December 1, 2012 at 12:09 AM delete

Happy aniversary lyssa ^_^ Sila abaikan haters di luar sana XD

avatar
December 1, 2012 at 12:09 AM delete

Happy aniversary ^O^ Sila abaikan haters di luar sana XD

avatar
Miss Sue
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:11 AM delete

HAPPY ANNIVERSARY ! :D x sabar lah nak join GA lyssa :D

avatar
hazwan hairy
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:15 AM delete

Selamat ulangtahun kelahiran blog...eh! :p smga lebih sukses lyssa..

avatar
fizz ibrahim
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:23 AM delete

selamat ulang thun yg ke 2 blog,
whahaha,,,eksaited plok,,

avatar
Zura Tamin
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:29 AM delete

taniahhh... tak ada potong2x kek keee hhehehehe.. 2 thn tapi gaya cam dah berthn2x lama nya dalam dunia blog ni..sweet

avatar
BEN ASHAARI
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:29 AM delete

Tahniah cik lyssa faizureeeeeennn .. Nanti bg hadiah dari Legoland ..

avatar
Atyra Pink
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:29 AM delete

alhamdulillah. teruskan berblogging lyssa :)

avatar
December 1, 2012 at 12:34 AM delete

happy anniverssary buat blog Lyssa..=)

avatar
Misz Fazie
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:35 AM delete

tahniah sis! semoga sis terus berblogging sampai bila2 yep. hee.

avatar
December 1, 2012 at 12:40 AM delete

Wah..tahniah lyssa..:) Happy birthday utk blog Lyssa..:D

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:43 AM delete

tahniah lyssa secret ....

avatar
shidaR
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:52 AM delete

tahniah lyssa :)
alwez support u!

jemput join GA ni : http://www.fizgraphic.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

avatar
December 1, 2012 at 12:54 AM delete

baru dua tahu tapi dah feymes! awww.. tabik spring sama u lyssa comey!

avatar
Fyda^D!do
AUTHOR
December 1, 2012 at 1:00 AM delete

adek,hepy anniversary for ber-blogging..:) bdw,akak nk selit 1prob la dek..akak msh xdpt wut follower,dia akn kua We're sorry...

This gadget is configured incorrectly. Webmaster hint: Please ensure that "Friend Connect Settings - Home URL" matches the URL of this site.--dunno da main prob..dahla each title entri akak jadi dua..tlg akak?tq dek:)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
December 1, 2012 at 1:42 AM delete

rasa mcm br ja lyssa wt entry psl gnp sthun dlu.sat ja masa brllu kan lyssa...huhu

avatar
December 1, 2012 at 1:45 AM delete

Happy 2nd Anniversary, lyssasecret.com. Semoga blog Lyssa bertambah maju di masa-masa hadapan. Love u! :)

avatar
December 1, 2012 at 1:46 AM delete

Tahniah lyssa.. ^_^. Teruskan update blog dengan info-info yang bagus ya..

avatar
«Mira»
AUTHOR
December 1, 2012 at 1:54 AM delete

eh, jgnla wat muka macam tu. juling la... huhu

hepi anvsry :)

avatar
tiga minit
AUTHOR
December 1, 2012 at 3:57 AM delete

Tahniah bertahan selama ini...semoga dapat meruskan kecemerlangan pada ahri mendatang...selamat ulangtahun

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 1, 2012 at 7:01 AM delete

Happy 2nd Anniversary Blog Lyssasecret.com ! Oh , lupe nak beli hadiah blog tuu :P haha

avatar
arnissa
AUTHOR
December 1, 2012 at 7:43 AM delete

Congret lyssa.. Hepy anversry blog lyssa. Hehee

avatar
Rockers Gurl
AUTHOR
December 1, 2012 at 7:59 AM delete

Heppy Beday Blog Lysaa ..

avatar
FaLya
AUTHOR
December 1, 2012 at 8:08 AM delete

slmt hari jadi www.lyssasecret.com//hee..tahniah!

avatar
Aina Diana
AUTHOR
December 1, 2012 at 9:05 AM delete

Wohooooo, dah 2 tahunn. Hebatnyaaaa~ KakLyssa janganlah buat GA yang susah2 sebab saya nii budak kecik lagi. Hehehe baru 10 tahon.

avatar
December 1, 2012 at 9:51 AM delete

wow. dah due tahun rupe nye. Congratz!

avatar
S A N D R A
AUTHOR
December 1, 2012 at 10:42 AM delete

Congrats sis :) Selama dua tahun juga laa sy selalu ikut pkembangan blog lyssa. hihi . keep on blogging ! tak sabar nak join GA tuu. hikhik

http://sunnyxandra.blogspot.com

avatar
CikMunBlogger
AUTHOR
December 1, 2012 at 10:51 AM delete

TAHNIAH KAK LYSSA !

dah dua tahun dah blog dye :)

http://www.munviolettaxious.com/2012/12/segmen-cikmun-jom-exchange-bloglist.html

avatar
CikMunBlogger
AUTHOR
December 1, 2012 at 10:52 AM delete

TAHNIAH KAK LYSSA !

dah dua tahun dah blog dye :)

http://www.munviolettaxious.com/2012/12/segmen-cikmun-jom-exchange-bloglist.html

avatar
adam narzuan
AUTHOR
December 1, 2012 at 11:17 AM delete

tahniah lysaa.. t nak buat give away bgthu ek.. insyaallah adam sponsor.. huhuhu..

avatar
Mas Zull
AUTHOR
December 1, 2012 at 11:18 AM delete

assalamualaikum lyssa....hepi anniversery yer...:)

avatar
December 1, 2012 at 12:12 PM delete

Putra hantar tweet tak balas pun :P Haha :p btw Happy Anniversary blog kak lyssa :)

avatar
Katou Ayumu
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:22 PM delete

Happy Anniversary kak Lyssa dari Egumi family!

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:37 PM delete

happy anniversary lyssa......
keep blogging!!!!

avatar
MisEyz BLurz
AUTHOR
December 1, 2012 at 12:58 PM delete

Selamat Ulang Tahun Blog Lyssa.Hihi.Tahniah!

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
December 1, 2012 at 1:38 PM delete

Tahniah Lyssa ^_^
Happy Anniversary ya...

avatar
MR simple
AUTHOR
December 1, 2012 at 2:24 PM delete

alololo tomeynyer .. Happy anivassary

avatar
UpProfits
AUTHOR
December 1, 2012 at 2:55 PM delete

Dh 2 tahun dh yer..Happy Blog Anniversary dear.. ;-)

avatar
December 1, 2012 at 3:13 PM delete

wah..dah 2 tahun
Happy Anniv xD

avatar
Amir Aiman Akashah
AUTHOR
December 1, 2012 at 3:22 PM delete

keep blogging
taniah dik non...hihihi

avatar
Mithra
AUTHOR
December 1, 2012 at 3:23 PM delete

Happy Blogging sis ^^

avatar
Rochelle
AUTHOR
December 1, 2012 at 4:34 PM delete

Wah tahniah kak Lyssa :) Happy blogging :)

Join -- http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-rochelle.html

avatar
Iffah nADIAH
AUTHOR
December 1, 2012 at 5:57 PM delete

Akak nah - http://nadyadiya.blogspot.com/2012/12/happy-birtdayy-lyssa-secret.html ..
Harap akak suke ..

avatar
December 1, 2012 at 7:13 PM delete

kita sama la lyssa blog akak pun dah 8 tahun

avatar
December 1, 2012 at 8:28 PM delete

happy anniversary kak lyssa :)

avatar
Shanee
AUTHOR
December 1, 2012 at 8:33 PM delete

CONGRATULATIONS!!! :D

avatar
zana yuka
AUTHOR
December 1, 2012 at 9:11 PM delete

selamat ulang tahu!

; mari beli herbalife..samasama lah kita sihat yea..special price tok korang :)
http://icedlemontea712.blogspot.com/2012/12/herbalife-murah.html

avatar
miz ruha
AUTHOR
December 1, 2012 at 9:23 PM delete

wah... dah 2 tahun ye...
tahniah... tapi rasa macam dah lama aje blog lyssa wujud kat alam maya ni... ^_^

avatar
December 2, 2012 at 1:49 AM delete

tahniah sys lyssa, i will wait for your GA

avatar
December 2, 2012 at 4:13 AM delete

congrates kak :D yeayy tak sabar nak join GA akk... :D

avatar
boni kacak
AUTHOR
December 2, 2012 at 9:31 AM delete

selamat ulangtahun hubungan kita yang kedua.eh.. salah2.. selamat ulangtahun blog yang kedua..hehehe..semoga terus sukses tau lyssa..hehehee

avatar
December 2, 2012 at 10:18 AM delete

Tahniah & Happy anniversary utk blog lyssa..

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 2, 2012 at 2:00 PM delete

http://nabilaizzati17.blogspot.com/2012/11/1st-december-2012.html .
Hehe :)

avatar
Buatbest
AUTHOR
December 2, 2012 at 4:44 PM delete

gambo atas tu yg tak tahan..hehe

avatar
December 3, 2012 at 10:58 AM delete


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

avatar
December 3, 2012 at 11:28 AM delete

cute jek muke kak lyssa yang ats tuh .. hehe *gurau k gurau .. Anyway , as a follower .. Azy akan always support kak Lyssa .. ;)

avatar
Ina Ania
AUTHOR
December 3, 2012 at 1:05 PM delete

Assalamualaikum, hai. Ina sedang mencari sponsor untuk giveaway akan datang. mungkin anda mahu menjadi sponsor ? :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/mencari-sponsor-untuk-giveaway.html

avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
December 3, 2012 at 1:25 PM delete

2nd year dah?eh2 sama la titew..

so titew nak sambut enivesary titew samew2 kan?nak sambut katne?aww syuweeetttnyew kahkahkah

p/s :epi enivesary LF semoga panjang umo, murah rezeki dan peroleh banyak anak

*erk ni bukan wish besday kan??

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
December 3, 2012 at 4:14 PM delete

tahniah lyssa ..da 2 taun da..jadi sifu sy bleh?? :D

avatar
cweet pinky
AUTHOR
December 3, 2012 at 5:14 PM delete

hahaha , comel , CP pernah nak buat muke cenggini gak ,tapi makin hodoh lak , hehehe !!

selamat ulang tahun :D

avatar
Alyn Adnan
AUTHOR
December 3, 2012 at 6:04 PM delete

Happ 2nd anniversary lyssaaecret.com ..
smoge lbih brjaya dlm dunie blog :)

avatar
ahsfantasy24
AUTHOR
December 3, 2012 at 6:43 PM delete

tahniah lyssa,
moga selamat semuanya :)

avatar
Rahsia
AUTHOR
December 3, 2012 at 6:55 PM delete

selamat berbloging... tak sangka kan dah dua tahun juga lah di ekori oleh peminat rahsia... hehehe

avatar
December 3, 2012 at 7:07 PM delete

wahh taniah kak lysaa ..
dah due tahun.. tapi macam tak percaya jer baru due tahun..
btw kite always support kak lysaa ..
fighting !

avatar
Ain
AUTHOR
December 3, 2012 at 9:45 PM delete

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/12/happy-2nd-anniversary-kak-lyssa.html

happy 2nd anniversary kak lyssa ! ain ade buat entry yg paling khas untuk kak lyssa semoga akak lebih maju dalam dunia blogging ni ye :))

avatar
Iffah
AUTHOR
December 3, 2012 at 11:20 PM delete

baru 2 tahun ber-blogging tpi tgk mcm dh lama dlm dunia blogging .. anyway, congrates !

avatar
NuRuL AtiQAh
AUTHOR
December 4, 2012 at 1:35 AM delete

happy 2nd anniversary kak lyssa !

Atiqah nak mintak tolong boleh ?
Atiqah punye button follow ada masalah. Atiqah pakai blogskin .
Bila org nak follow , keluar whoops that error , kenapa erk ?

*sorry menganggu .

avatar
Razil Tahir
AUTHOR
December 4, 2012 at 9:37 AM delete

Happy bezday, blog Lyssa...!! XD
semoga terus kekal menjadi blog nombor satu Malaysia.. ececece.. : )

Congratz! XD

avatar
December 4, 2012 at 9:53 AM delete

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

avatar
suzie rahman
AUTHOR
December 4, 2012 at 4:16 PM delete

2 thn tp folower dh mcm 10 thn r. terbaekk r yunk. trs lah blogging!

avatar
dya bunga
AUTHOR
December 4, 2012 at 6:13 PM delete

happy aniversarry lyssa!!!.. semoga terus sukses..:)

avatar
jaakechik
AUTHOR
December 4, 2012 at 6:25 PM delete

tahniah cik lyssa... semoga lepas ni blog ni betambah maju jaya..yer... happy blogging!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/

avatar
Aida Omar
AUTHOR
December 5, 2012 at 1:44 AM delete

Happy anniversary blog lyssa.. moga semakin hari semakin bertambah maju :) May Allah Bless u..

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 8:50 PM delete

LYSAAAA.... Giveaway? :(

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 8:50 PM delete

LYSAAAA.... Giveaway? :(

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers