Jom Join : RM100 Give Away dari Eyriqazz.Com

07/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Uit uit korang .  Hari ni Lyssa nak ajak korang join satu GiveAway ni dari Eyriqazz.com
GiveAway terbaik nih ! Dapat duit . hehe . Siapa nak duit ? Bagi siapa-siapa yang perlukan duit apa kata korang join je GiveAway ni . Mana tahu kan , rezeki korang . Untung-untung free je dapat duit dari Eyriqazz .


 

 RM100  Give Away ( RM20 each buat 5 pemenang) buat pembaca blog Eyriqazz.Com


Alah korang . Jom la join . Caranya mudah je . Memang tersangat mudah . Tanpa perlu berfikir , korang buat satu entri je mengenai GiveAway ni . Ok . Meh sini Lyssa ajar caranya :


1. Buat satu entri bertajuk “RM100 Give Away dari Eyriqazz.Com”.
2. Klik G+ di entri ini –> http://goo.gl/K4M0u 
Ataupun , korang tekan terus ni --->> 
3. Pergi ke link ini –> http://goo.gl/GFi9z 
4. Klik register, dan registerkan details anda
5. Kembali ke link –> http://goo.gl/GFi9z  dan Log in
6. Vote Eyriqazz.com dan 2 blog lain terpulang kepada anda.
7. Di akhir entri anda , copy dan masukkan ayat ini “Hadiah Pemenang akan digandakan 2 kali ganda sekiranya Eyriqazz memenangi  iPhone 5 Gadget Impian


Mudah kan ??


8. Kemudian , tinggalkan permalink entri di ---->> ENTRI INI


Selesai. Tarikh tutup pada 11.59 malam, 24 December 2012.
5 pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah.


* Apa tunggu lagi ? Jom la join ramai-ramai ! 
** Hadiah Pemenang akan digandakan 2 kali ganda sekiranya Eyriqazz memenangi  iPhone 5 Gadget Impian ..




KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
zaliza amrol
AUTHOR
December 7, 2012 at 10:38 AM delete

ok lyssa!!!on da way nak join!!!yippi!!

avatar
December 7, 2012 at 10:56 AM delete

ok,,, nak join sekarang jugak!!! :D

avatar
December 7, 2012 at 11:01 AM delete

macam syok je ni..nak try..

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 7, 2012 at 11:13 AM delete

wah menarik.... menang dapat duit...... harap lyssa berjaya nanti......

avatar
boni kacak
AUTHOR
December 7, 2012 at 11:31 AM delete

good luck lyssa.. kalau menang, jangan lupa belanja durian crepe tau...hehehe

avatar
Aida Omar
AUTHOR
December 7, 2012 at 1:55 PM delete

wah wah RM100 $_$.. hehe.. good luck lyssa moga dapat rembat RM100 nie :)

avatar
Zhura Zainal
AUTHOR
December 7, 2012 at 3:34 PM delete

Assalamualaikum,
Mnta jasa baik awk utk komen di entri Zhura ni.tQ..

http://zhura-territory.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html?showComment=1354858552382#c3214489784243823920

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 7, 2012 at 5:21 PM delete

Umm umm ni macam rasuah pulak hahaha

avatar
HAJAR
AUTHOR
December 7, 2012 at 8:18 PM delete

Wah..Duet..$.$
apa-apapun GOODLUCK!! :)

avatar
deno
AUTHOR
December 7, 2012 at 9:55 PM delete

lyssa... sis deno ada masalah... hwaaaa...!! :( blog achieve sis deno terdelete.. skrg dah takde dan taktau nak cari kat mana... please help me lyssa... please dear.. :(

avatar
December 8, 2012 at 12:36 AM delete

semoga berjaya ye lyssa comel.. hehehehe

avatar
shasha yacob
AUTHOR
December 8, 2012 at 1:11 AM delete

rasa dihati macam nak join pon ado. hihi

avatar
deno
AUTHOR
December 8, 2012 at 1:29 AM delete

lyssa.. habis semua.. skrg sis deno terpaksa buat templete baru... byk hilang tp blog achieve dah ada.. xpe la.. terima kasih lyssa :)

avatar
Dijah Kudo
AUTHOR
December 8, 2012 at 8:53 AM delete

Good Luck kak Lyssa !! Nanti dah menang jangan lupa share ngan kita ! Hehe

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
December 8, 2012 at 2:08 PM delete

Good luck Lyssa ^_^
Nak join jugak la...

avatar
Steffany Daph
AUTHOR
December 8, 2012 at 2:26 PM delete

lepas ni nak join :D thans ofr the info

avatar
farhan
AUTHOR
December 9, 2012 at 2:24 AM delete

mcm menarik..nak join rasanya..harap dpt menang duit

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 8:56 PM delete

JArang lysaa promote right??

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers