Jom Shopping di Zea Rea Boutique

30/12/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v





Hai korang semua . Now di hujung minggu ni Lyssa nak ajak korang shopping beramai-ramai di satu ONLINE SHOP ini ---> Zea Rea  . Sebelum korang klik untuk ke page tersebut , jom baca dulu apa yang Lyssa nak ceritakan dan apa yang ada di Zea Rea Boutique tuu ....

Ok . Kalau korang nak tahu , ONLINE SHOP ini akan mula launch dalam Januari next year , insyaAllah . 

Dan buat masa ini , mereka hanya menjual dress chiffon yang tak jarang (rm 35) ,
Brooch (Rm 2) dan shawl medium labuh (rm30+) . Semuanya ready stock.
Ada jugak baju korea tapi ni pre order (Rm 29 )   



 
Ada banyak lagi di ------->> SINI
Tekan button LIKE di bawah ni ya =D



Online Shop ni , fleksibel . Kalau beli banyak ,  harga boleh bincang :D

Selain itu , mereka juga ada mengambil tempahan baju untuk butik/individu seperti baju
kurung
, baju kurung pesak gantung , baju kurung pahang , jahitan lace ,
manik dan sebagainya. 

Harga tempahan baju kurung bermula Rm 35 (biasa)
dan keatas  :D  Mereka terima melalui pos . Sesiapa yang berada di sekitar Melaka
boleh datang tempah sendiri . Jangan risau, tukang jahitnya
berpengalaman berbelas tahun dalam bidang ni. Jahitan dijamin kemas ! hehe . 


Lokasi kami : Bandaraya Melaka
Page : www.facebook.com/reaaderra
blog: http://cikblablabla.blogspot.com  <----- *FOLLOW blog ini - dapatkan update terbaru
emel: diragmj@gmail.com  <----- untuk maklumat lanjut boleh terus emel atau call di
No.Tel : 012-9066091


Sekian . Sekarang pergi lah usha baju-baju yang mereka jualkan tu ;)



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

21 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nabila Izzati
AUTHOR
December 30, 2012 at 1:39 PM delete

boleh je ,, kalau lyssa belanje ,,
haha ^_^

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
December 30, 2012 at 1:41 PM delete

Wah ! Nak cuci mata tengok pakaian-2 dialah ! :D

Tuh , doodle Azzah , kan ? >.<

avatar
December 30, 2012 at 1:44 PM delete

kak lyssa,boleh tak kak lyssa bagi idea kat riqa nak update blog...

avatar
Atyra Pink
AUTHOR
December 30, 2012 at 1:57 PM delete

BAGUSLAH AKAK LYSSA KONGSI ENTRY ONLINE SHOPPING NI. ^^

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 30, 2012 at 2:14 PM delete

cantik banner blogshop dia......

avatar
December 30, 2012 at 2:32 PM delete

pelik bile online shop terima tempahan,, tapi hebat what,, hehe,

avatar
Miss Lovouis
AUTHOR
December 30, 2012 at 4:02 PM delete

Waaah , menariknya !!!
=) nak pegila jom .. ^__^

avatar
Qarr Jalil
AUTHOR
December 30, 2012 at 8:20 PM delete

waalaikumussalam..

comel gmbr online shop 2.

avatar
Nur Sharwani
AUTHOR
December 30, 2012 at 10:01 PM delete

kak lyssa

specially vector wani buat tadi untuk Kak Lyssa ! Mai tengok ! Baru je habis buat !

*********VECTOR KAK LYSSA FAIZUREEN******************

http://deyawanny.blogspot.com/2012/12/vector-kak-lyssa-faizureen-by-deyawanny.html

avatar
Ratu Cinta
AUTHOR
December 30, 2012 at 11:07 PM delete

kaq lyssa ,, anda ditag :)
http://duniajambu.blogspot.com

avatar
boni kacak
AUTHOR
December 31, 2012 at 12:00 AM delete

jom lyssa jom..hehehehe

avatar
Aimie Mimot
AUTHOR
December 31, 2012 at 11:02 AM delete

Anda di tag ; http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html

avatar
December 31, 2012 at 1:14 PM delete

waa..shooping is the best ! btw.. hope kak lyssa sudi follow blog baru saya :* http://i1217.photobucket.com/albums/dd383/Mustika_Shah/BeFunky_Photo-0034_e1_zpsaa0dc295.jpg

avatar
Eya Asmyra
AUTHOR
December 31, 2012 at 1:15 PM delete

akak ? mintak tlong bole ? http://muhasmyrapieces.blogspot.com/2012/12/oouuuhh-menyesal-ade-sesape-nak-tolong.html

tlong yee kak . dah tak taw dh nuc buat camne ni :(

avatar
Sakinah ♥
AUTHOR
December 31, 2012 at 2:38 PM delete

Saya tag kat Lyssa kat sini --> http://norossakinah.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html . tak pe ke?

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 31, 2012 at 5:14 PM delete

geram tgk baju comel2 mcm ni..tpi tkut tak muat je..bdn comel mcm lyssa leh la kan..hihihi :)

avatar
Rynn Zatie
AUTHOR
December 31, 2012 at 7:57 PM delete

buleh la nk shopping kat sini..:)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
December 31, 2012 at 9:02 PM delete

wahhh! comelnya baju-2 dia. klau boleh la kan, nk bli terus. tapi dia stay area melaka. jauhhnyaaa. :/

avatar
Mas Zull
AUTHOR
January 15, 2013 at 1:16 PM delete

assalamualaikum Lyssa...cantik2 nyer...:)

avatar
kakipromo
AUTHOR
November 30, 2014 at 2:07 AM delete

nak cuba cara pujuk ni hehe

avatar

Google+ Followers