Home
tutorial
Tips-Tips

26 December 2012

Juara Vokal Bukan Sekadar Rupa 2012

26/12/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Huish .. Habis sudah Vokal Bukan Sekadar Rupa bagi tahun 2012 . Keputusan Konsert Akhir Vokal Bukan Sekadar Rupa 2 baru sahaja melabuhkan tirainya...

Juara Vokal Bukan Sekadar Rupa Musim 2 dimenangi oleh Uchop . Oh Uchop kuu . haha :)  Bagi Lyssa sendiri persembahan dari Mar dan Uchop tersangat lah mantap untuk pentas final . Persembahan yang diadili 50% dari juri iaitu Datuk Hattan dan Ziana Zain manakala 50% lagi undian SMS..




Lyssa yakin , sure Datuk Hattan dan Ziana Zain susah untuk membuat keputusan . Saingan yang tersangat lah hebat !  

Walaubagaimana pun , TAHNIAH kepada Uchop yang baru sahaja  bergelar juara dan memperoleh wang tunai sebanyak RM100,000 berserta trofi dan set muzik bernilai RM10,000 ! Naib Juara pula iaitu Mar mendapat wang tunai sebanyak RM30,000 berserta trofi .. 




Tahniah kedua-kedua nya . Memang tak rugi Lyssa ikuti Vokal Bukan Sekadar Rupa ini dari awal lagi ....

I like !! >_< 


Memang nama Vokal Bukan Sekadar Rupa , tapi dua-dua finalist ni memang dah ada rupa . haha . Dua-Dua verstyle . Memang ada ciri-ciri penyanyi berjaya . hekhek :p

Sekiannnn ....

40 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Hafizzi Aziz said...

gila laju.

evangelistaNiL said...

nak masuk gak whahahha ... macm lah sedap sgt

Azhafizah Md Nor said...

tengok sipi sipi je..vokal ade powerlah masing masing.(:

Dhinie Ezira said...

horaayyy , hehehe

Dhinie Ezira said...

horaayyy !

Aina Hanani said...

Sis Lyssa tak nak pulak ke join Vokal Bukan Sekadar Rupa 2013? Ahaha, konfom ramai yang undi nih. :p

@ShafyqOnlyy said...

I Prefer MAR , but UCHOP be the Winner .

Azielah Rahim said...

uchop mmg terbaiklah

Faqihah Husni said...

tempat rumah dia tu selalu jugakla qihah lalu bila nak balik kampung.. alahai.. nanti leyh singgah mintak duit kat dia sikit nih! hahaha

Amirah Raduan said...

hoyeee! ucup! ucup! ucup! hikhik
ong kedek-kedek!

Aliz Elyce said...

Ouh , kak lyssa pown tengok jugak Vokal Bukan Sekadar Rupa . Hehe . Same laa kita . Uchop the best . Haha :D

Atyra Pink said...

Akak lyssa sokong dorang ke? Tak sia2 lah erk dok tengok :D

✿A I N A A✿ said...

tahniah uchop even tak tahu yg mana satu... x ikut pun rancangan ni malah tak tahu pun rancangan ni ada.. hahhahahaha pity me ;(

Nor Husna said...

Mar pun ok gak.. hhehehe

Niena Reen said...

jarang2 tengok pun vokal bukan sekadar rupa ni. jom rompak dorg!! haha! joke. ;)

Aliff Haikal said...

Lepas ni brduet lah Asmidar dengan Uchop =D

Yuliana Wahit said...

yuyu x follow pon lyssa vokal ni..

Nana Hashim said...

agak tkilan sbb nadeera x ke final..pdhal vokal dia lbh mntap dari artis...pe2 pn thniah utk ucop...

Cornelia Waldorf said...

TAG!
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Phat said...

2 2 berbakat

misz_eyza said...

UCHOP juara ekk...tahniah buat UCHOP.. semalam tak sempat nak tgk keputusan.

HAJAR said...

Tahniah...:)

The ShomeL TwinZ said...

tahniah pd uchop, slalu jew terlepas rncangan nie, kecian kn sy...tahu2 jew dh abis....:)

Nur Izzati Ros Awari said...

Seriously Zaty cakap Zaty tak suke UCHOP ! Die tuh jenis yang tak suka dengar nasihat kawan . Macam yang Shaz cakap . ! Sory ! Zaty bukannye nk mengutuk !

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah kat diorang tu kan...

aimaniman said...

Akak tengok sambil2 buat kerja.. x taw pun semlm vbsr dah peringkat akhir.. rugiii..

izwan said...

tengok semalam...ok lah juga..banyak yang perlu diaorang belajar... Izwan Giveaway : Apa Itu Zakat

Dkna Abza said...

Dkna tak pernah tgk pon untuk musim ke2

Azza Afdzal said...

tak berapa minat sangat tengok rancangan ney..

btw tahniah kepada pemenang yer :)

Mira Adzlia said...

xfollow pun vokal ni..huhu..tp pape pun congrats utk pemenang..smuge beliau akn jd antara pnyanyi yg bjaya mcm hafiz...

boni kacak said...

dua2 pun memang bagus semalam...semalam memang dasyat dorang berentap...

Masya said...

tengok jugak malam td, tp x sempat tgk keputusan akhir... uchopp menang yer...

Remy hazza said...

tahniah buat mereka berdua......

imanina zahri said...

Uchop org jeniang, kedah. Nanti confirm hit tempat ni. Haha. Selalu ak pegi jeniang tu. Uchop mmg layak jadi juara.

Carlos Santiago said...

errrr... kebanyakan yg masuk totally not qualified untuk pergi jauh..serius..http://penulis-misteri.blogspot.com/

Effa Nadia said...

rupanya kak lyssa tonton vokal gak ey.. ingatkan tonton blog jea.. hehe

Nabila Aziz said...

suka betul dia =_=' kak lysaa tak nak masuk Vokal bkn skadr rupa?

Nabila Izzati said...

cepat je dia update entry pasal vokl bukan sekadar rupe ni ..

princess.ya.sweet said...

yang bestnye,,idola uchopp awieee...n suara dia mmg beshhh...

Steffany Daph said...

tgk juga yer vokal bukan sekadar rupa ? (: steff jarang ..tpi ada la tgk last dia. congrat ut uchop. (: dia mmg ada style yg tersendiri. mar pun sma. they deserve to be the winner.