Juara Vokal Bukan Sekadar Rupa 2012

26/12/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Huish .. Habis sudah Vokal Bukan Sekadar Rupa bagi tahun 2012 . Keputusan Konsert Akhir Vokal Bukan Sekadar Rupa 2 baru sahaja melabuhkan tirainya...

Juara Vokal Bukan Sekadar Rupa Musim 2 dimenangi oleh Uchop . Oh Uchop kuu . haha :)  Bagi Lyssa sendiri persembahan dari Mar dan Uchop tersangat lah mantap untuk pentas final . Persembahan yang diadili 50% dari juri iaitu Datuk Hattan dan Ziana Zain manakala 50% lagi undian SMS..




Lyssa yakin , sure Datuk Hattan dan Ziana Zain susah untuk membuat keputusan . Saingan yang tersangat lah hebat !  

Walaubagaimana pun , TAHNIAH kepada Uchop yang baru sahaja  bergelar juara dan memperoleh wang tunai sebanyak RM100,000 berserta trofi dan set muzik bernilai RM10,000 ! Naib Juara pula iaitu Mar mendapat wang tunai sebanyak RM30,000 berserta trofi .. 




Tahniah kedua-kedua nya . Memang tak rugi Lyssa ikuti Vokal Bukan Sekadar Rupa ini dari awal lagi ....

I like !! >_< 


Memang nama Vokal Bukan Sekadar Rupa , tapi dua-dua finalist ni memang dah ada rupa . haha . Dua-Dua verstyle . Memang ada ciri-ciri penyanyi berjaya . hekhek :p

Sekiannnn ....
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 26, 2012 at 11:32 PM delete

nak masuk gak whahahha ... macm lah sedap sgt

Reply
avatar
December 26, 2012 at 11:34 PM delete

tengok sipi sipi je..vokal ade powerlah masing masing.(:

Reply
avatar
Aina Hanani
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:36 PM delete

Sis Lyssa tak nak pulak ke join Vokal Bukan Sekadar Rupa 2013? Ahaha, konfom ramai yang undi nih. :p

Reply
avatar
@ShafyqOnlyy
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:38 PM delete

I Prefer MAR , but UCHOP be the Winner .

Reply
avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:39 PM delete

tempat rumah dia tu selalu jugakla qihah lalu bila nak balik kampung.. alahai.. nanti leyh singgah mintak duit kat dia sikit nih! hahaha

Reply
avatar
Amirah Raduan
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:42 PM delete

hoyeee! ucup! ucup! ucup! hikhik
ong kedek-kedek!

Reply
avatar
Aliz Elyce
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:46 PM delete

Ouh , kak lyssa pown tengok jugak Vokal Bukan Sekadar Rupa . Hehe . Same laa kita . Uchop the best . Haha :D

Reply
avatar
Atyra Pink
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:48 PM delete

Akak lyssa sokong dorang ke? Tak sia2 lah erk dok tengok :D

Reply
avatar
December 27, 2012 at 12:13 AM delete

tahniah uchop even tak tahu yg mana satu... x ikut pun rancangan ni malah tak tahu pun rancangan ni ada.. hahhahahaha pity me ;(

Reply
avatar
Nor Husna
AUTHOR
December 27, 2012 at 12:26 AM delete

Mar pun ok gak.. hhehehe

Reply
avatar
Niena Reen
AUTHOR
December 27, 2012 at 1:14 AM delete

jarang2 tengok pun vokal bukan sekadar rupa ni. jom rompak dorg!! haha! joke. ;)

Reply
avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
December 27, 2012 at 2:03 AM delete

Lepas ni brduet lah Asmidar dengan Uchop =D

Reply
avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
December 27, 2012 at 2:20 AM delete

yuyu x follow pon lyssa vokal ni..

Reply
avatar
Nana Hashim
AUTHOR
December 27, 2012 at 2:53 AM delete

agak tkilan sbb nadeera x ke final..pdhal vokal dia lbh mntap dari artis...pe2 pn thniah utk ucop...

Reply
avatar
December 27, 2012 at 3:47 AM delete

TAG!
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Reply
avatar
misz_eyza
AUTHOR
December 27, 2012 at 8:46 AM delete

UCHOP juara ekk...tahniah buat UCHOP.. semalam tak sempat nak tgk keputusan.

Reply
avatar
December 27, 2012 at 9:04 AM delete

tahniah pd uchop, slalu jew terlepas rncangan nie, kecian kn sy...tahu2 jew dh abis....:)

Reply
avatar
December 27, 2012 at 9:18 AM delete

Seriously Zaty cakap Zaty tak suke UCHOP ! Die tuh jenis yang tak suka dengar nasihat kawan . Macam yang Shaz cakap . ! Sory ! Zaty bukannye nk mengutuk !

Reply
avatar
December 27, 2012 at 9:34 AM delete

tahniah kat diorang tu kan...

Reply
avatar
aimaniman
AUTHOR
December 27, 2012 at 9:36 AM delete

Akak tengok sambil2 buat kerja.. x taw pun semlm vbsr dah peringkat akhir.. rugiii..

Reply
avatar
izwan
AUTHOR
December 27, 2012 at 10:19 AM delete

tengok semalam...ok lah juga..banyak yang perlu diaorang belajar... Izwan Giveaway : Apa Itu Zakat

Reply
avatar
Dkna Abza
AUTHOR
December 27, 2012 at 10:45 AM delete

Dkna tak pernah tgk pon untuk musim ke2

Reply
avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
December 27, 2012 at 10:48 AM delete

tak berapa minat sangat tengok rancangan ney..

btw tahniah kepada pemenang yer :)

Reply
avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
December 27, 2012 at 11:50 AM delete

xfollow pun vokal ni..huhu..tp pape pun congrats utk pemenang..smuge beliau akn jd antara pnyanyi yg bjaya mcm hafiz...

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
December 27, 2012 at 2:27 PM delete

dua2 pun memang bagus semalam...semalam memang dasyat dorang berentap...

Reply
avatar
Masya
AUTHOR
December 27, 2012 at 3:39 PM delete

tengok jugak malam td, tp x sempat tgk keputusan akhir... uchopp menang yer...

Reply
avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 27, 2012 at 5:53 PM delete

tahniah buat mereka berdua......

Reply
avatar
imanina zahri
AUTHOR
December 27, 2012 at 7:32 PM delete

Uchop org jeniang, kedah. Nanti confirm hit tempat ni. Haha. Selalu ak pegi jeniang tu. Uchop mmg layak jadi juara.

Reply
avatar
December 27, 2012 at 8:42 PM delete

errrr... kebanyakan yg masuk totally not qualified untuk pergi jauh..serius..http://penulis-misteri.blogspot.com/

Reply
avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 27, 2012 at 10:50 PM delete

rupanya kak lyssa tonton vokal gak ey.. ingatkan tonton blog jea.. hehe

Reply
avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 28, 2012 at 4:07 PM delete

suka betul dia =_=' kak lysaa tak nak masuk Vokal bkn skadr rupa?

Reply
avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 29, 2012 at 9:14 AM delete

cepat je dia update entry pasal vokl bukan sekadar rupe ni ..

Reply
avatar
December 29, 2012 at 6:03 PM delete

yang bestnye,,idola uchopp awieee...n suara dia mmg beshhh...

Reply
avatar
Steffany Daph
AUTHOR
December 29, 2012 at 9:23 PM delete

tgk juga yer vokal bukan sekadar rupa ? (: steff jarang ..tpi ada la tgk last dia. congrat ut uchop. (: dia mmg ada style yg tersendiri. mar pun sma. they deserve to be the winner.

Reply
avatar