Menang Sehingga RM5, 000 Dengan Menerbitkan Iklan Maybank2u Anda Sendiri ..

05/12/2012

.Assalamualaikum


Adakah anda pengguna Maybank2u ?

Maybank2u merupakan salah satu applikasi dari Maybank untuk pengguna menjalankan urusan atas talian . Dimana anda boleh transfer duit ataupun membayar bil semasa anda diatas talian tanpa perlu pergi ke mesin ATM.

Lyssa juga salah seorang pengguna Maybank2u . Dengan Maybank2u, memudahkan Lyssa menjalankan urusan pembankan. Jangan ingat blogger macam Lyssa tidak memerlukan Maybank2u dalam melancarkan urusan seharian Lyssa ye .

Adakah anda ingin menerbitkan iklan anda sendiri dan berpeluang untuk memenangi hadiah yang tersangatlah ‘awesome’ ? ‘Awesome’ yang bermaksud anda boleh terima hadiah sehingga RM5000  dengan menyertai satu contest terbaru yang diadakan oleh Maybank2u iaitu “ Be A Maybank2u Star Contest” ..


Caranya mudah sahaja . Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan membuatkan iklan anda sendiri dengan cerita yang benar (dalam 80 karakter atau kurang) bagaimana Maybank2u telah membantu anda sebelum ini .. Jika anda menang , mereka akan membantu anda lagi , dengan WANG TUNAI !!! Siapa yang tak nak kan ? RM5000 tuu ..

Buatlah iklan anda sendiri sekreatif yang mungkin seperti mana iklan yang anda suka . Bagi “Headline” anda boleh pilih tajuk itu sendiri . Kemudian pilih gambar anda yang TERBAIK dan UPLOAD dan SUBMIT penyertaan anda itu .. Ianya tersangatlah mudah !




  


Ok . Kepada sesiapa yang ingin membuat banyak-banyak entri , dibenarkan .  Mereka juga akan memberikan anda 15 kredit Facebook apabila penyerahan kemasukan pertama anda .

Tunggu .. Tunggu .. Ada lagi .. Adakah anda seorang blogger ? Jika ya , anda juga boleh memenangi Asus Nexus 7 Tablet . Maklumat lanjut sila ke --> SINI .. 

Upload penyertaan anda sekarang di www.maybank2u.com/savemem2u . Be A Star Maybank2u Star” bermula  dari sekarang hinggalah 31 Disember 2012.

Untuk maklumat lanjut , anda boleh terus ke Page Maybank2u dan klik pada Button Tab Be a Maybank2u Star .. 

**NOTE : Peraduan ini adalah terbuka hanya kepada pengguna Maybank2u . Jika anda belum lagi , aktifkan akaun anda sekarang di cawangan Maybank yang berdekatan anda!


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Rozita
AUTHOR
December 5, 2012 at 3:24 PM delete

wah menarik ni... tapi tak pandai la nak buat iklan..

avatar
December 5, 2012 at 3:26 PM delete

@Rozita tak de la iklan mana pun . boleh tengok contoh daripada submission yang lain ...

avatar
December 5, 2012 at 3:59 PM delete

wah kener join nim,,kene usaha,!!fight2!!

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
December 5, 2012 at 4:06 PM delete

Wah...Menarik nie...Ada peluang Wilma nak join ^_^

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 5, 2012 at 4:30 PM delete

menarik...nak kena pi tgk dulu....mana ler tahu kut2 terhajat nak join....

avatar
Yan Ty
AUTHOR
December 5, 2012 at 4:48 PM delete

Hurm , tak reti la nak beriklan2 ni.. Go Lyssa Go..

avatar
araa cruch
AUTHOR
December 5, 2012 at 5:22 PM delete

saya follow awak :) .. saya baru dalam dunia blog ..

avatar
December 17, 2012 at 10:20 AM delete

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

avatar
December 17, 2012 at 2:28 PM delete

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

avatar
adam narzuan
AUTHOR
December 17, 2012 at 3:22 PM delete

nak join jugak laa.. sape nak jadi pelakon ni.. t kita share ler hadiah tu.. brainstorming jom.. hehehe

avatar
Lov Note
AUTHOR
December 17, 2012 at 5:12 PM delete

lysaa da puas carik kt mana2 tp xjumpe.. nk tnye kt lyssa la..

kt dlm blog kak lov ada senarai semua komen2 terkini dari pmbaca..tp sejak internet rosak ari tu dia kata ralat kt bhgn komen tu..

dia kuar satu box minta akak delete komen tu..tp mslhnyer skrg..da xingt cmna nk kuarkan balik senarai komen2 tu semulaaaa


uwaaaaaaaaaa tulon kak lov lyssaaa

avatar
Mas Zull
AUTHOR
December 18, 2012 at 10:47 AM delete

assalamualaikum lyssa...menarik tapi mmg mama x tahu nak buat la sedihnya...:(

avatar
December 18, 2012 at 8:12 PM delete

wah... thnx info.. menarik nie.. salam kenal ya lyssa.. follow sini :)

avatar
December 20, 2012 at 11:23 AM delete

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.

avatar
December 20, 2012 at 12:38 PM delete

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

avatar
December 20, 2012 at 1:15 PM delete

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

avatar
Atirah ★
AUTHOR
December 20, 2012 at 5:24 PM delete

hm, kurang faham. ni utk umur 18tahun keatas ekh?

avatar
December 21, 2012 at 10:07 AM delete

kak lyssa saya baru buat says.com cam mana nak tmbhkan duit says tu?saya x brape fhm la.walaupun ada tutonye tapi saya buat tak boleh la!tolong kak lyssa ajarkan yang new punye.pliss ye kak lyssa.kak lyssa je yang boleh bantu saya :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 21, 2012 at 1:59 PM delete

lyssa !! tolong Aina . AINA guna blog skin . pastu oang x leh follow aina . error . camana nih ? nak tengok ?
sayabudakriben.blogspot.com

avatar
Siti Rohaida
AUTHOR
December 22, 2012 at 9:06 AM delete

pengguna M2U tegar..haha

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 8:42 PM delete

hahaha .. confirm saya tak buat :*

avatar
Qye
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:30 PM delete

uish best ni huhuhu

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 29, 2012 at 9:20 AM delete

kak lyssa blh jadi promoter :D

avatar
wanayu
AUTHOR
January 1, 2013 at 12:09 AM delete

gud luck pada yg join..

avatar
wanayu
AUTHOR
January 1, 2013 at 12:09 AM delete

gud luck pada yg join..

avatar

Google+ Followers