Raikan Kulit Anda Secara Semulajadi Dengan Rangkaian Pure & Natural NIVEA Yang Baru

29/12/2012

.Assalamualaikum




Baru-baru ini , iaitu pada 13 Disember 2012 , NIVEA yang merupakan salah satu jenama produk penjagaan kulit yang terbesar di dunia telah melancarkan rangkaian Pure & Natural yang baharu dalam satu pratonton media untuk meraikan kulit secara semulajadi .


 


Rangkaian penjagaan asli yang lembut namun berkesan ini menggabungkan 8 manfaat terhebat daripada alam semulajadi untuk menghasilkan kulit yang lebih sihat . 8 manfaat tersebut ialah kandungan Vitamin E tiga kali ganda lebih banyak , perlindungan tahap kelembapan dan seimbangkan warna kulit , pembaikan lapisan kulit , ciri penyembuhan yang berkesan serta kelegaan dan perlindungan antibakteria untuk kulit .


Ianya terdiri daripada siri produk penjagaan wajah , losyen badan dan deodorant . Rangkaian Pure & Natural ini mengandungi sehingga 95% bahan-bahan semula jadi seperti Minyak Argan , Gel Lidah Buaya (aloe Vera) , dan Kamomil.


 


Pelbagai siri produk yang telah dilancar pada hari itu . Ianya termasuklah Body Lotion , Cleansing Lotion , Cleansing Toner , Facial Cleansing Wipes , Moisturising and Cream dan Deodorant . Dan setelah beberapa hari Lyssa menggunakan produk daripada NIVEA ini ternyata ianya sangat berkesan . Apa yang berkesan Lyssa maksudkan di sini ialah , ternyata kulit Lyssa menjadi semakin lembap , licin dan segar sentiasa . 




Produk di atas ini bebas daripada Paraben , Silikon , Pewarna dan Minyak Mineral sekaligus mengelakkan sebarang kesan sampingan kepada kulit . Maka , produk ini memang sesuai untuk semua jenis kulit . 




Antara produk yang Lyssa sebutkan tadi di atas , Lyssa paling suka Body Lotion . Losyen ini mengandungi Minyak Argan yang membantu untuk menggalakkan kesihatan kulit ,  dan Vitamin E yang berfungsi untuk mencegah kedutan dengan meminimumkan kesan radikal bebas . Bagi sesiapa yang ingin meraih manfaat daripada NIVEA Pure & Natural Body Lotion ini  , korang  boleh menggunakannya setiap hari di atas permukaan kulit yang lembap . 


 


 




Lyssa tertarik akan baunya yang segar dan Lyssa pasti , ramai yang menyukainya juga . Apa yang paling best , losyen ini tersangat lah mudah untuk menyerap masuk ke kulit anda tanpa meninggalkan rasa melekit pada badan anda .



 
* Yang Lyssa sapukan pada muka tu , Facial Cleansing Wipes tau ..
Botol yang Lyssa pegangkan tu lah Body Lotion yang Lyssa cakap kan tadi tuu ..





Dan produk yang kedua Lyssa suka ialah Facial Cleansing Wipes .




 



Facial Cleansing Wipes ini amat sesuai digunakan oleh semua jenis kulit . Apa yang best nya , ianya dapat membersihkan muka dan dapat merasakan nikmat kesegarannya . Facial Cleansing Wipes ini juga dapat membuang segala make-up yang terdapat dimuka . Terasa segar dan nyaman selepas menggunakannya . hihi . Produk dari NIVEA memang semuanya terbaik . 


Anda boleh dapatkan nya di kedai-kedai farmasi seperti Guardian . Korang cubalah beli ^^
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 29, 2012 at 4:31 PM delete

wah.ohsem la lyssa..nak try..

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
December 29, 2012 at 4:31 PM delete

Masker ada tak? ehehehhehehe

avatar
December 29, 2012 at 4:37 PM delete

Nak cari jugaklaa wet tisuue tue :)

avatar
Miss NR
AUTHOR
December 29, 2012 at 4:40 PM delete

Wah..nampak menarik je. tak pernah lagi cuba produk Nivea. Lepas ni bolehlah cuba :D

avatar
lurvlolipop
AUTHOR
December 29, 2012 at 4:46 PM delete

wahh,, kita punn nk cube lh nnty,,
thanks for the sharing kak lyssa ;)

avatar
lurvlolipop
AUTHOR
December 29, 2012 at 4:47 PM delete

wahh,, sya pun nk cubelah lpas ni,,
thanks for the sharing kak lyssa ;)

avatar
December 29, 2012 at 4:52 PM delete

@Nuril Husna Azman

cuba .. cuba .. jgn tak cuba ye laling :)

avatar
December 29, 2012 at 4:53 PM delete

@Faqihah Husni
masker ? erhmmm . if tak silap ada lah kot , sebab produk daripada NIVEA memang banyak , boleh lah try cari nanti :)

avatar
December 29, 2012 at 4:53 PM delete

@unsecretostory
beli tau wet tisu tuuu .. sangat sejuk dan terasa kesegaran selepas menggunakannya . haiyakk . serius !

avatar
RaaRocherr
AUTHOR
December 29, 2012 at 5:09 PM delete

wauu, patotla kulit kak Lyssa lincin dan berseri. Hikhik .
Saya mengumpat pasal kak Lyssa disini,
http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/siapa-lyssa-faizureen.html
hee, maaf :D

avatar
Haizan
AUTHOR
December 29, 2012 at 5:13 PM delete

da tgk ari tu tp xbeli...skang bru ada rasa nk beli hehe

avatar
Cik Mun
AUTHOR
December 29, 2012 at 5:37 PM delete

mcm best..nnti mun cube ye..

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
December 29, 2012 at 5:58 PM delete

Wah , patut Lyssa cantik berseri ..guna Nivea rupanya.. :)

avatar
sa mic
AUTHOR
December 29, 2012 at 6:28 PM delete

*jelous * nak beli jugak lah macam ni . Haha *jeles* * jeles * * suka *eh :p

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:23 PM delete

kiut lah sys lyssa nieyh..

avatar
Atirah ★
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:30 PM delete

nk cuba lah lepas ni. :)

avatar
yangbaik
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:40 PM delete

patutlah... cantik jer kulit lyssa... cun la..

avatar
Maria H
AUTHOR
December 30, 2012 at 12:01 AM delete

wah nampak menarik ^^

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 30, 2012 at 10:54 AM delete

terbaiklah cara lyssa promote......

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 30, 2012 at 9:46 PM delete

seronoknya kak lyssa bergambar dgn NIVEA tuu... haha.. kite lagi kecik kulit masih licinn... heee

avatar
Rynn Zatie
AUTHOR
December 31, 2012 at 7:59 PM delete

@Faqihah Husni masker mesti la ada..:)..cam2x jenis..

avatar
arnissa
AUTHOR
January 5, 2013 at 3:40 PM delete

Wahb..xmlekit ae?xpnh ag gna nivea.ttbe rase n teruja nk try.hihi..thnks for sharing lyssa..

avatar
arnissa
AUTHOR
January 5, 2013 at 3:40 PM delete

Wahb..xmlekit ae?xpnh ag gna nivea.ttbe rase n teruja nk try.hihi..thnks for sharing lyssa..

avatar
Cahaya Aisyah
AUTHOR
January 13, 2013 at 3:21 PM delete

thanks for u entry , rasa nk try pula saya ni . hehe

avatar
Mas Zull
AUTHOR
January 15, 2013 at 1:19 PM delete

assalamualaikum lyssa...bestnya boleh cuba la nanti...:)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers