Home
tutorial
Tips-Tips

01 February 2013

Blog Under Construction !

01/02/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


 


Haaa . Nampak apa yang tertulis dekat blog Lyssa sekarang ni ? BLOG UNDER CONSTRUCTION ! Yep . Memang under construction pun . Tak tahu apa masalah blog Lyssa ni . Dah sebulan lebih dah satu prob ni tak dapat nak settlekan lagi . 

Feed blog Lyssa tak berfungsi . Ntah kenapa tiba-tiba je jadi macam tu . Ingat ke blog ada nak update apa-apa ke kot effect pasal tu . Tapi tunggu dah sebulan , benda sama je . Tak function juga feed Lyssa tu . 
Tanya sifu Lyssa , dia kata cuba jadikan blog ni ke default balik . Means revert jadi basic balik . 

Tu yag korang tengok blog Lyssa sekarang ni dok tunggang langgang kan ? Sorry la bagi yang masuk blog Lyssa and tercengang tengok berserabut gila . Hope korang okey buat sementara waktu ni ye . Tak lama . Kejap je . Lyssa ingat nak tunggu sampai esok . Kalau jadi jugak macam tu , err . Lyssa akan fikirkan cara lain ok ?

Bagi siapa-siapa yang rasa boleh tolong settlekan masalah Lyssa ni , dipersilakan . Bantuan anda amatlah Lyssa hargai . Terima Kasih =)

**UPDATE** Settle dahhhh xD



69 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Phat said...

x leh dok dekat2 la sebab ada construction kang mahu kene hempap batu bata ke hape hehe

Nabila Medan said...

Try remove, then add balik feed tu =D

Nur Zahirah said...

ni yang tak best ni.akak amik template blog akak pelangi tu kat mana?

Qaseh Hafizah said...

OH, ingtkn blog fizah je yg problem nya. Mmg feed ada problem kut. Bila nak buat dia berfungsi dia kena buang feed tu then letak balik. Jenuh la kalau mcam tu setiap kli update blog nk kna tukar.
Skrg fizah buang terus. Hehe. Guna yg macam ni http://helplogger.blogspot.com/2012/04/recent-posts-widget-for-bloggerblogspot.html

Cik Fie said...

feed rosak ? erm . cer tengok kod edit html tu . maybe kod edit html tu tak betol kot sebab tula feed blog rosak .

kekapas berceloteh said...

kesian kakak lyyssa :)

Solehah Shamsuddin said...

Lyssa, lyssa nk masukkan feed tu gne widget yg blogspot sediakan ke atau gne kod widget je?

Aliff Haikal said...

semoga semua masalah kak Lyssa selesai dgn cepat. amin :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Laaa, patutlah . Sbb tiba-ii msuk blog Kak Lyssa nmpk lain sgt. Terkejut jugak.

Anonymous said...

sebelum ni lyssa ada tukar tukar code tak? :/ :/ tak senang tengok blog lyssa cam ni. tapi masih idola <3 <3

apahell said...

Sedihnya..hukkk

Isu Drama Sahara, apa kata UAI
Budak tak sekolah, tapi mampu reka tenaga elektrik

CiK FizA said...

Alolo. syiannyer lyssa. hope problem blog nie cepat settle. ek. :)

Aina Sofea said...

Oh , padanlahh . Ingatkan akak ada nak make up blog ke hape ... Erm , rasanyalah kan , ini tandanya blog ni merajok sebab akak tak belikan dia baju baru !!!*kidding Hehee :)

Nur Nazirah said...

Sys dah elok dah ke?

Nur Nazirah said...

Sys,dah elok ke?

Paly said...

tukar jd blogspot, pastu msukkan feed blogspot dalam post feed kat setting, pastu tukar jd .com blk, letak feed baru..

paly ade wat tutor
http://www.paly.my/2012/12/tukar-post-feed-untuk-reading-list.html

try wat mcm paly gtau atas, pastu ikot tutor..

harap membantu :)

SCG Owner AnirahAzuri said...

Hehe... InsyaAllah nanti ok lah kot...

deno said...

emm.. kesian lyssa, pelik tu.. kalau la sis expert, bleh la bantu lyssa.. maaf ya lyssa..

Azyyati Zulkifli said...

laa patut laa .. terkejut azy tadi .. :O

Effa Nadia said...

btw , jgn sedih ye sis ? kena usaha tuu

azlan azmi said...

harap kak lysa bersabar ye!!!!..kami sentiasa akan sokong lysa

Saadah Baek said...

kesian kat kak lyssa , kite tak dapat nak tolong lah ... maaf :)

Sally Yatiey said...

Kesiannya. Sekarang masih tak elok lagi ke?

✿A I N A A✿ said...

tak sabar nak tengok wajah baru blog lyssa... hikhik.. mesti comel yang amat!

Atirah ★ said...

maybe kt bhagian edit html tu terslah kod

Remy hazza said...

patut ler dari tadi dengar bunyi bising....tgh renovation rupanya.....

Syara Nur Qistina said...

Oh..patutlah terkejut je Sara bukak2 blog kak Lyssa siap tangkap gambar lagi jadi cmtuh hehe mohon keizinan erk..sebab nak dapatkan kepastian je tapi,dah okey kan sekarang..:) Sabar je lah yerk..cantik header kak lyssa!

Syam Kyray said...

Hai Lyssa..walaupun under construction, saya tetap follow blog awak =)..yang ke 56242 heee

Carlos Santiago said...

Try check code open and close feed..kat mana dia interact.

Izzat Eshak said...

Eh, tengah under construcction ke?

MaYa MustWany said...

still de problem ke?

Lina md. munir said...

Uppss. Pulok dah ...

Anonymous said...

Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from
somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump
out. Please let me know where you got your theme.

Thanks a lot
Feel free to visit my webpage ; Stress Levels

syakira said...

hye lyssa boley tolong x edit kan blog sy.... sy ni buta it sikit...plezz lyssa

khairul akmal bin azman said...

no problem.
selagi lyssa still menaip
pun da alhamdulilah

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Anonymous said...

gile..hodoh blog kau..

Riqa said...

wah...dah jadi cantik blog lyssa lepas rosak...;D

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

master togel said...

BUTUH ANGKA BACORAN 2D/3D/4D/SHIO DIJAMIN 100% JEBOL HUB : KI SAMTORO DI NOMOR INI 0823-4444-0468

ieta said...

akak plak, blog bloglist yg domain blogspot.com kena malware. skrg sdg cari nama yg mnybbkan blog tu kena malware. jenuh gak nak cari. huhuhu...huwwwaaaa...

waiman takwa said...

36ribu pengomen? Rupanyer cumer 36 jer. Ceh ingatkan betul.. Alhamdulillah dah settle. Boleh ler sambung balik ber belog hehehe

doktor saida [ ^_^ ] said...

Assalamualaikum . akak,macamane ehh kalau nak buang welcome note click enter tuu ? terima kasih .

saya sayang diri saya l saya sayang semua said...

salam lisa, boleh saya tanya, kenapa ye bila saya buat recent post di blog saya menggunakan html java script tapi bila saved di blog and view blog tak keluar. kosong je :( pliss need your help. saya blogger lama tapi baru aktifkan blog semula.

tr ahmadroing said...

aslkum minta follow ye
http://trik-internet-indonesia.blogspot.com/2013/01/rayuan-gombal-gokil.html?m=1

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Anonymous said...

How do i have updates of recent blogs from my blog being automatically
posted on my Twitter?

Stop by my page :: Vaginal Mesh Lawyers
My webpage ... vaginal mesh lawsuit

Anonymous said...

Use Playground Mulch To Keep Your Child Safe Mulching Benefits Organic And Inorganic Mulch Types

Here is my page - ozaukee county tree nursery
Also visit my blog post : grafton tree nursery

Scarlett O'Hara said...

Masalah blog Lyssa dah selesai ke?

Anonymous said...

Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren't loading properly. I'm not sure why
but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same results.
Check out my blog :: ixwebhosting Ratings

Anonymous said...

Hi there, I desire to subscribe for this webpage to take most recent updates, thus where can i do
it please help out.

Stop by my blog; Vexxhost Reviews
Feel free to visit my web page ... JustHost Recommendations

Nur Zahirah said...

awak tolong join http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/02/mkm-2nd-giveaway.html

Fiqa Nsz said...

awak di tag :)

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

tihanim batrishia said...

kak lyssa,boleh tak buat contest cabutan bertuah.teringin sangat nak dapatkan samsung galaxy y hello kitty

Nabila Izzati said...

Nasib Baik Dh settle :D

Syafiq Ajis said...

sebab banyak sangat gambar lyssa kot. hahaha... Komuniti Blogger Malaysia

Nur Hanis said...

TAG ! http://ihanishaziqah.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Diari Si Froggie said...

Settle dah ke lyssa? mohon update entry ea.. rindu jugak. hehe :)

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Kak Lyssa,, nak tanya,, camne nak guna Churp Churp nie.. tak tahu lar.. Please ^^,

Che Rosliza Che Mat said...

oooo begitu....tak mengapa...lyssakan pro bab2 coding nie...

Nurul I. said...

try pegi kat setting
nice blog, happy always !
jalan jalan2 sini kejap :)

Anonymous said...

Is Your Garden Soil Adequate Or Do You Need To Buy Topsoil Rubber
Mulch Playgrounds

Also visit my web blog ... grafton tree nursery

Chips More said...

Jom baca entri ni akak : http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/02/sorry-valentine-day-im-muslim.html :)

Hanida Moss said...

ni ok je ni.. update laa lagi :)

Raihana Husni said...

okey je blog Kak lyssa. Keep cantik.
harap tak jadi lagi masalah blog Kak Lyssa. Happy Ever for Kak Lyssa ...

Mademoiselle♥ said...

slm, hye lyssaaa..
awak stdy mane?.. MIIT ke?.. :)

TanpaNamaDer said...

problem solved. yay!

CIK i l y said...

Alhamdulillah ~