Blog Under Construction !

01/02/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


 


Haaa . Nampak apa yang tertulis dekat blog Lyssa sekarang ni ? BLOG UNDER CONSTRUCTION ! Yep . Memang under construction pun . Tak tahu apa masalah blog Lyssa ni . Dah sebulan lebih dah satu prob ni tak dapat nak settlekan lagi . 

Feed blog Lyssa tak berfungsi . Ntah kenapa tiba-tiba je jadi macam tu . Ingat ke blog ada nak update apa-apa ke kot effect pasal tu . Tapi tunggu dah sebulan , benda sama je . Tak function juga feed Lyssa tu . 
Tanya sifu Lyssa , dia kata cuba jadikan blog ni ke default balik . Means revert jadi basic balik . 

Tu yag korang tengok blog Lyssa sekarang ni dok tunggang langgang kan ? Sorry la bagi yang masuk blog Lyssa and tercengang tengok berserabut gila . Hope korang okey buat sementara waktu ni ye . Tak lama . Kejap je . Lyssa ingat nak tunggu sampai esok . Kalau jadi jugak macam tu , err . Lyssa akan fikirkan cara lain ok ?

Bagi siapa-siapa yang rasa boleh tolong settlekan masalah Lyssa ni , dipersilakan . Bantuan anda amatlah Lyssa hargai . Terima Kasih =)

**UPDATE** Settle dahhhh xD


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

69 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Phat
AUTHOR
February 1, 2013 at 3:50 PM delete

x leh dok dekat2 la sebab ada construction kang mahu kene hempap batu bata ke hape hehe

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
February 1, 2013 at 3:54 PM delete

Try remove, then add balik feed tu =D

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
February 1, 2013 at 3:56 PM delete

ni yang tak best ni.akak amik template blog akak pelangi tu kat mana?

avatar
Qaseh Hafizah
AUTHOR
February 1, 2013 at 4:04 PM delete

OH, ingtkn blog fizah je yg problem nya. Mmg feed ada problem kut. Bila nak buat dia berfungsi dia kena buang feed tu then letak balik. Jenuh la kalau mcam tu setiap kli update blog nk kna tukar.
Skrg fizah buang terus. Hehe. Guna yg macam ni http://helplogger.blogspot.com/2012/04/recent-posts-widget-for-bloggerblogspot.html

avatar
Cik Fie
AUTHOR
February 1, 2013 at 4:04 PM delete

feed rosak ? erm . cer tengok kod edit html tu . maybe kod edit html tu tak betol kot sebab tula feed blog rosak .

avatar
February 1, 2013 at 4:19 PM delete

Lyssa, lyssa nk masukkan feed tu gne widget yg blogspot sediakan ke atau gne kod widget je?

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
February 1, 2013 at 4:31 PM delete

semoga semua masalah kak Lyssa selesai dgn cepat. amin :)

avatar
February 1, 2013 at 4:36 PM delete

Laaa, patutlah . Sbb tiba-ii msuk blog Kak Lyssa nmpk lain sgt. Terkejut jugak.

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 1, 2013 at 4:48 PM delete

sebelum ni lyssa ada tukar tukar code tak? :/ :/ tak senang tengok blog lyssa cam ni. tapi masih idola <3 <3

avatar
CiK FizA
AUTHOR
February 1, 2013 at 5:34 PM delete

Alolo. syiannyer lyssa. hope problem blog nie cepat settle. ek. :)

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
February 1, 2013 at 5:58 PM delete

Oh , padanlahh . Ingatkan akak ada nak make up blog ke hape ... Erm , rasanyalah kan , ini tandanya blog ni merajok sebab akak tak belikan dia baju baru !!!*kidding Hehee :)

avatar
Paly
AUTHOR
February 1, 2013 at 6:11 PM delete

tukar jd blogspot, pastu msukkan feed blogspot dalam post feed kat setting, pastu tukar jd .com blk, letak feed baru..

paly ade wat tutor
http://www.paly.my/2012/12/tukar-post-feed-untuk-reading-list.html

try wat mcm paly gtau atas, pastu ikot tutor..

harap membantu :)

avatar
February 1, 2013 at 6:19 PM delete

Hehe... InsyaAllah nanti ok lah kot...

avatar
deno
AUTHOR
February 1, 2013 at 6:24 PM delete

emm.. kesian lyssa, pelik tu.. kalau la sis expert, bleh la bantu lyssa.. maaf ya lyssa..

avatar
February 1, 2013 at 7:43 PM delete

laa patut laa .. terkejut azy tadi .. :O

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
February 1, 2013 at 8:11 PM delete

btw , jgn sedih ye sis ? kena usaha tuu

avatar
azlan azmi
AUTHOR
February 1, 2013 at 9:11 PM delete

harap kak lysa bersabar ye!!!!..kami sentiasa akan sokong lysa

avatar
Saadah Baek
AUTHOR
February 1, 2013 at 10:22 PM delete

kesian kat kak lyssa , kite tak dapat nak tolong lah ... maaf :)

avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
February 1, 2013 at 11:13 PM delete

Kesiannya. Sekarang masih tak elok lagi ke?

avatar
February 1, 2013 at 11:42 PM delete

tak sabar nak tengok wajah baru blog lyssa... hikhik.. mesti comel yang amat!

avatar
Atirah ★
AUTHOR
February 2, 2013 at 2:05 PM delete

maybe kt bhagian edit html tu terslah kod

avatar
Remy hazza
AUTHOR
February 2, 2013 at 2:11 PM delete

patut ler dari tadi dengar bunyi bising....tgh renovation rupanya.....

avatar
February 2, 2013 at 6:14 PM delete

Oh..patutlah terkejut je Sara bukak2 blog kak Lyssa siap tangkap gambar lagi jadi cmtuh hehe mohon keizinan erk..sebab nak dapatkan kepastian je tapi,dah okey kan sekarang..:) Sabar je lah yerk..cantik header kak lyssa!

avatar
Syam Kyray
AUTHOR
February 3, 2013 at 10:07 AM delete

Hai Lyssa..walaupun under construction, saya tetap follow blog awak =)..yang ke 56242 heee

avatar
February 3, 2013 at 5:18 PM delete

Try check code open and close feed..kat mana dia interact.

avatar
Izzat Eshak
AUTHOR
February 3, 2013 at 11:23 PM delete

Eh, tengah under construcction ke?

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 4, 2013 at 3:34 PM delete

Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from
somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump
out. Please let me know where you got your theme.

Thanks a lot
Feel free to visit my webpage ; Stress Levels

avatar
syakira
AUTHOR
February 4, 2013 at 10:25 PM delete

hye lyssa boley tolong x edit kan blog sy.... sy ni buta it sikit...plezz lyssa

avatar
February 5, 2013 at 10:49 AM delete

no problem.
selagi lyssa still menaip
pun da alhamdulilah

avatar
amer akat
AUTHOR
February 6, 2013 at 4:43 AM delete

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 6, 2013 at 1:54 PM delete

gile..hodoh blog kau..

avatar
Riqa
AUTHOR
February 6, 2013 at 1:55 PM delete

wah...dah jadi cantik blog lyssa lepas rosak...;D

avatar
February 6, 2013 at 2:25 PM delete

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

avatar
master togel
AUTHOR
February 7, 2013 at 1:46 AM delete

BUTUH ANGKA BACORAN 2D/3D/4D/SHIO DIJAMIN 100% JEBOL HUB : KI SAMTORO DI NOMOR INI 0823-4444-0468

avatar
ieta
AUTHOR
February 7, 2013 at 4:47 PM delete

akak plak, blog bloglist yg domain blogspot.com kena malware. skrg sdg cari nama yg mnybbkan blog tu kena malware. jenuh gak nak cari. huhuhu...huwwwaaaa...

avatar
waiman takwa
AUTHOR
February 8, 2013 at 11:39 AM delete

36ribu pengomen? Rupanyer cumer 36 jer. Ceh ingatkan betul.. Alhamdulillah dah settle. Boleh ler sambung balik ber belog hehehe

avatar
February 8, 2013 at 12:45 PM delete

Assalamualaikum . akak,macamane ehh kalau nak buang welcome note click enter tuu ? terima kasih .

avatar
February 8, 2013 at 7:49 PM delete

salam lisa, boleh saya tanya, kenapa ye bila saya buat recent post di blog saya menggunakan html java script tapi bila saved di blog and view blog tak keluar. kosong je :( pliss need your help. saya blogger lama tapi baru aktifkan blog semula.

avatar
tr ahmadroing
AUTHOR
February 9, 2013 at 3:25 AM delete

aslkum minta follow ye
http://trik-internet-indonesia.blogspot.com/2013/01/rayuan-gombal-gokil.html?m=1

avatar
February 9, 2013 at 10:57 AM delete

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

avatar
February 9, 2013 at 12:13 PM delete

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 9, 2013 at 9:29 PM delete

How do i have updates of recent blogs from my blog being automatically
posted on my Twitter?

Stop by my page :: Vaginal Mesh Lawyers
My webpage ... vaginal mesh lawsuit

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 9, 2013 at 10:18 PM delete

Use Playground Mulch To Keep Your Child Safe Mulching Benefits Organic And Inorganic Mulch Types

Here is my page - ozaukee county tree nursery
Also visit my blog post : grafton tree nursery

avatar
February 9, 2013 at 10:58 PM delete

Masalah blog Lyssa dah selesai ke?

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 10, 2013 at 7:48 AM delete

Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren't loading properly. I'm not sure why
but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same results.
Check out my blog :: ixwebhosting Ratings

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 10, 2013 at 11:55 AM delete

Hi there, I desire to subscribe for this webpage to take most recent updates, thus where can i do
it please help out.

Stop by my blog; Vexxhost Reviews
Feel free to visit my web page ... JustHost Recommendations

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
February 10, 2013 at 10:30 PM delete

awak tolong join http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/02/mkm-2nd-giveaway.html

avatar
Fiqa Nsz
AUTHOR
February 11, 2013 at 3:07 PM delete

awak di tag :)

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

avatar
February 11, 2013 at 3:29 PM delete

kak lyssa,boleh tak buat contest cabutan bertuah.teringin sangat nak dapatkan samsung galaxy y hello kitty

avatar
Syafiq Ajis
AUTHOR
February 11, 2013 at 10:59 PM delete

sebab banyak sangat gambar lyssa kot. hahaha... Komuniti Blogger Malaysia

avatar
Nur Hanis
AUTHOR
February 13, 2013 at 11:20 AM delete

TAG ! http://ihanishaziqah.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

avatar
February 13, 2013 at 11:31 AM delete

Settle dah ke lyssa? mohon update entry ea.. rindu jugak. hehe :)

avatar
February 13, 2013 at 1:07 PM delete

Kak Lyssa,, nak tanya,, camne nak guna Churp Churp nie.. tak tahu lar.. Please ^^,

avatar
February 13, 2013 at 4:21 PM delete

oooo begitu....tak mengapa...lyssakan pro bab2 coding nie...

avatar
Nurul I.
AUTHOR
February 13, 2013 at 10:24 PM delete

try pegi kat setting
nice blog, happy always !
jalan jalan2 sini kejap :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 14, 2013 at 6:35 AM delete

Is Your Garden Soil Adequate Or Do You Need To Buy Topsoil Rubber
Mulch Playgrounds

Also visit my web blog ... grafton tree nursery

avatar
Chips More
AUTHOR
February 14, 2013 at 1:51 PM delete

Jom baca entri ni akak : http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/02/sorry-valentine-day-im-muslim.html :)

avatar
Hanida Moss
AUTHOR
February 14, 2013 at 3:42 PM delete

ni ok je ni.. update laa lagi :)

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
February 14, 2013 at 5:57 PM delete

okey je blog Kak lyssa. Keep cantik.
harap tak jadi lagi masalah blog Kak Lyssa. Happy Ever for Kak Lyssa ...

avatar
February 14, 2013 at 6:54 PM delete

slm, hye lyssaaa..
awak stdy mane?.. MIIT ke?.. :)

avatar

Google+ Followers