10 Blogger Terawal Yang Serbu Di Shoutbox Blog Lyssa

.Assalamualaikum



Hai . Mesti ada yang tertanya-tanya kan. Masa bila pulak Lyssa pilih 10 Blogger Terawal Serbu Shoutbox Blog Lyssa ni ? Haaa . Tu lah korang . Tak alert . Lain kali jadi alert sikit eh. haha .
Pukul 12.00 tengahari tadi , Lyssa ada post status di Fanpage FB Lyssa  yang menyatakan :

 10 Blogger Terawal akan dipastekan link blog nya di entry ini . Jadi , para blogger diminta dengan pantas untuk ke Shoutbox blog Lyssa dan taip seperti ini ...



Jadi , ini lah antara blogger - blogger yang sangat pantas dan alert dengan status fanpage Lyssa tu .
Cukup je 10 orang terus Lyssa delete status. Ada yang tak menepati syarat dengan hanya meletak link blog sahaja . It's ok . Lepas ni lebih berhati-hati dan alert dengan keadaan di sekeliling ya ? 


Sementara korang dok goyang kaki , gigit kuku , korek hidung dan tak tahu nak buat apa malam ini , apa kata Lyssa cadangkan korang jejak kaki korang dan blogwalking di blog diorang ni . Dapat juga tambah kenalan blog ye tak ? Jom jom kita serbu beramai - ramai ! Lyssa mula dari blogger yang paling bawah sebab dia merupakan blogger yang pertama dan terpantas !












Terjah lah sekarang , mana blog yang korang tak jumpa atau shoutbox nya tiada , boleh lah korang comment mana-mana entry mereka yang korang suka :D

*Bagi mereka yang tidak berkesempatan jadi blogger terawal atau terpantas macam ni , jangan lah bersedih . Banyak lagi suprise/kejutan yang akan Lyssa bagi kat korang nanti . Just be alert ! 

TerimaKasihSudiBaca ...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

21 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 19, 2015 at 8:27 PM delete

Haha serius sy yg pertama? Thanks Lyssa *muahhciket :D

avatar
August 19, 2015 at 8:29 PM delete

erkkk lekat juga... ingat tak sempat...
jemput semua mengunjung blog kita yang kerdil...

avatar
August 19, 2015 at 8:47 PM delete

wahh besnye, x sempat nk jdi yg terpantas, huhu xpe nanti nak terjah link2 lyssaa bg tu..

avatar
August 19, 2015 at 8:50 PM delete

salah sorg nye yg bg link cik en la.. nsb persaan.. trus shout sx lg.. ahaahaha.. nsb sempat

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 19, 2015 at 9:20 PM delete

Hehe...ok siap gigit kuku korek hidung...nak pegi ziarah kawan2 baru ni..terima kasih share link ye...boleh luaskan ukhuwah in sya Allah..

avatar
August 19, 2015 at 9:24 PM delete

Salam kenal.

Saya Natrah Mohamed.

Tak sempat jadi blogger terawal. He he.

Nice entry (Y)

Www.natrahmohamed.com
:)

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
August 19, 2015 at 10:43 PM delete

Hehe kak lya lupa nk letak email huhu..tq lyssa ...yeyy terpilih jugak no 7..

avatar
Cik Ash
AUTHOR
August 20, 2015 at 12:32 AM delete

Ala xsempat tengok kita xon9 la

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
August 20, 2015 at 1:49 AM delete

korek hidung? hahaha :D
nanti boleh terjah semua blog di atas tu :)

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 20, 2015 at 8:32 AM delete

hahaha..ni padahnya kalau sibuk buat kerja tak hingat dunia...sampai facebook pun tak cek dah...hmm..sedih ni lyssa..

avatar
kak gojes
AUTHOR
August 20, 2015 at 10:30 AM delete

ala..akak tak sempat pun...

avatar
aein azuan
AUTHOR
August 20, 2015 at 12:32 PM delete

bestnya...t jemput la datang ke blog saya..yang xseberapa nie...

http://lovelyaein.blogspot.com/

avatar
August 20, 2015 at 5:40 PM delete

Terima kasih Lyssaku sayang :)

avatar

Google+ Followers