VECTOR | Thank You Azhafizah and Mkhai For The Vector

.Assalamualaikum


Hai korang . Wah .. Teruja nya rasa nak taip entry kali ini . Nak tahu sebab apa ? Sebab Lyssa nak ucapkan terima kasih kepada 2 orang blogger ni yang bertungkus lumus buatkan Vector untuk Lyssa . Mereka saja buatkan untuk mengasah dan menajamkan bakat mereka lagi . So diorang gunakan muka Lyssa untuk buat Vector kali ni . HEHE . 

Eksaitednya terasa nak share dengan korang hasil kerja diorang ni ! Dah rasa macam nak mengalirkan air mata warna pink pula bila tengok Vector cantik yang diorang ni buat . Memang puasa hati sangat-sangat :D

Ini hasil kerja dari Azhafizah.Com . Cantik kan ? Perfecto !




Nampak real sangat . Dah banyak dah Fiza ni buat vector kat orang lain , khasnya artis dan blogger-blogger lain juga . Dulu . Pernah Fiza ni buat satu Vector untuk Lyssa ... Boleh TEKAN SINI UNTUK LIHAT . Tapi , dia juga ada ambil tempahan tau . Korang boleh lah tengok kat belog dia nanti . By the way , PROMOTION untuk tempahan vector macam kat atas ni lastnya bertarikh esok . So cepat-cepat la korang pergi tempah ye :)


Ini pula hasil kerja dari Mkhai.Com . Kalau yang tadi Fiza buat muka sahaja . Yang ini pula Mkhai buat full body . kahkah . Tak tahu ler bagi korang ok atau tak . Sebab Lyssa tengok , macam Superb je . haha . "Cuns Melecuns" ok !



Boleh email ke : mkhairul6760@gmail.com kalau nak tempah vector dari Mkhai :D

Pssstt.... By the way gambar dekat atas ni masa Lyssa kat Paris ! Ehhhh .. hahahahahah ...

HEHE . So , amacam dengan hasil kerja diorang ?  YAY or NAY ? Comment sikit !


Terima Kasih Sudi Baca...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
fiqah hamed
AUTHOR
August 7, 2015 at 9:39 PM delete

Dua2 painting cantik....dah lama usya hasil kerja sis azhafizah..dah semakin lawa teknik smudge painting dia..^^

avatar
August 7, 2015 at 9:46 PM delete

yayy.. cantik.. bertuahnya lyssa, memang patut mengalirkan air mata warna pink.. ^_^

avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
August 7, 2015 at 10:16 PM delete

bestnyaa... cantik lah diorang buat..

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 7, 2015 at 10:17 PM delete

Oftoss le yay..superb kot.,alhamdulillah..

avatar
Mimin Adam
AUTHOR
August 8, 2015 at 12:04 AM delete

kalau owner cantik, divectorkan kompom lagi cantik, ehh !

avatar
salwani
AUTHOR
August 8, 2015 at 5:24 AM delete

nak tanya vector to apa lisa.maaf lah akak kampung sikit. hihi. malu bertanya sesat jalan kan

avatar
Cik Kumbang
AUTHOR
August 8, 2015 at 6:19 AM delete

Hasil keja fiza memang awesome dari dulu lg :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 8, 2015 at 8:59 AM delete

Cantiknya...real sgt..Yg gambr bawah tu mcm betul2 kat Paris lah

avatar
Dingdang
AUTHOR
August 8, 2015 at 11:34 AM delete

cantik.... beruntung sgt mereka yang dikurniakan bakat seperti ini :)

avatar
kak gojes
AUTHOR
August 8, 2015 at 11:45 AM delete

cantik la...hasil vector yg baik dan lyssa pun comel

avatar
August 8, 2015 at 12:36 PM delete

huntungnya.. cik en nak buat gak la untuk lysa.. sketch.. ehheh. .mntak izin ambik mana mana pic dlm blog ni ye.. ehehhe

avatar
Farra
AUTHOR
August 9, 2015 at 10:34 AM delete

cantik sgt vector dia..smpai megalir air mata pink jugak tgk ni hehe

avatar
August 10, 2015 at 3:07 AM delete

lawanya...kreatif sangat

avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 10, 2015 at 10:54 AM delete

Sangat awesome hasil kerja mereka :) Kak Fizah memang hebat:)

avatar
Azhafizah MN
AUTHOR
August 10, 2015 at 11:11 AM delete

sama² Lyssa..terima kasih juga.
Cantik Mkhai buat..nampak real :)

avatar
ietams
AUTHOR
August 10, 2015 at 2:25 PM delete

memang cantik la!
Nampak comel

avatar
Syamimi Saad
AUTHOR
August 10, 2015 at 3:11 PM delete

2-2 cantik sngt. Beruntungnya lyssa.. :)

avatar
Unknown
AUTHOR
August 10, 2015 at 5:50 PM delete

nice..!! mcm real... :)





Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

avatar
Belang Tarung
AUTHOR
August 11, 2015 at 9:31 AM delete

ewah2..bergetar tulang temulang mcm dlm cite bones

avatar
I am LZ
AUTHOR
August 11, 2015 at 3:31 PM delete

Wahhhh teruja sis.. Lyssa sgt beruntung..

avatar
Unknown
AUTHOR
August 12, 2015 at 12:55 PM delete

cantik sangat.hasil kerja terbaekk

avatar
Tengkubutang
AUTHOR
August 20, 2015 at 3:15 PM delete

hasil kerja fiza memang cunnn

avatar
September 1, 2015 at 2:42 PM delete

wah lawa!! saya ada menang painting potret giveaway by azhafizah haritu. memang sebijik beliau buat :D

avatar
September 5, 2015 at 2:01 AM delete

wah beruntung lyssa.saya pun nak tp kena bayar la.mahal kan benda tu.untungnya la kamu

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon