BLOGLIST OGOS 2015 | Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

.Assalamualaikum


Hi korang ..

For the first time , Lyssa nak masukkan bloglist dalam blog Lyssa ni . Seumur hidup tak pernah pun ada bloglist kat sini . haha . So, sekarang ni, ini lah peluang korang untuk berada dalam Senarai Bloglist untuk Bulan Ogos 2015 di blog Lyssa Faizureen ...


Cara nak join senang je ...

1. Buat satu entry yang bertajuk 

"Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015"


2. Letak banner ini sekali dengan backlink blog Lyssa ---> http://www.lyssasecret.com/




3. Sambung ayat ini tidak melebihi 50 patah perkataan ...

"Blog saya mengenai .........."


4. Lepas dah publish , send link entry korang tu di ruangan comment pada entry ini ..
Nanti Lyssa masukkan blog korang dalam Senarai Bloglist Blog Lyssa ok ?


Senang je kan ? Hope ada lah pembaca Lyssa yang nak support . Kita support sama support lah ye . hihihi .. Tarikh Tutup 7 Ogos 2015 tau ? Siapa send link selepas dari tarikh itu , tidak akan dilayan .. Sekian ...


Terima Kasih Sudi Baca ...


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

93 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 1, 2015 at 9:48 PM delete

saya buat esok pagi ye cik adik :D

avatar
August 1, 2015 at 9:51 PM delete

Lyssa saya join :)

>> http://www.naniena.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Sheila Adziz
AUTHOR
August 1, 2015 at 10:14 PM delete

Salam sis... akak join

http://www.sheilainspire.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 1, 2015 at 10:15 PM delete

sy join lyssaa :)
http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
ena
AUTHOR
August 1, 2015 at 10:37 PM delete

ena join:


http://www.aeinnamusa.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Papaglamz
AUTHOR
August 1, 2015 at 10:44 PM delete

Saya join...

http://www.foodstylo.com/2015/08/bloglist-ogos-2015-saya-nak-masuk.html

avatar
Papaglamz
AUTHOR
August 1, 2015 at 10:58 PM delete

Join lagi..

http://www.papaglamz.com/2015/08/bloglist-ogos-2015-saya-nak-masuk.html

avatar
Naddy Elysa
AUTHOR
August 1, 2015 at 11:10 PM delete

Nad join ! :)
Sorry kak lyssa nad terpaksa kecikkan gambar sebab tak muat :D

http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Anum Abdullah
AUTHOR
August 1, 2015 at 11:20 PM delete

saya join...hehe...
http://nurrahabdullah.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
MaisarahSidi
AUTHOR
August 1, 2015 at 11:39 PM delete

Join jugak ;)

http://www.maisarahsidi.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
liyana kirana
AUTHOR
August 1, 2015 at 11:50 PM delete

sy dah join.. :)
http://kiranasyah.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:14 AM delete

nak join jugak >.< tapi entry buat esok laa..bru ja habis update entry tadi..alahaii =') T..T~

avatar
August 2, 2015 at 12:23 AM delete

pakcik pon nak join juga nak... hehehe http://jomtapauweh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Faris Fadzil
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:26 AM delete

salam , saya join :)

http://www.blogparihh.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 2, 2015 at 1:38 AM delete

Hye dak cumill..woit hakak PC join ye..moga ukhuwah terus terjalin..

http://perducinta.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 1:40 AM delete

esok mlm saye update,
Saje join tau kak lyssa,

http://www.nursyazwinas.blogspot.com

avatar
Unknown
AUTHOR
August 2, 2015 at 2:24 AM delete

Assalamualaikum kak Lyssa ! ;)
saya join .. hikhik ..

http://misshainanis.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Naz
AUTHOR
August 2, 2015 at 2:33 AM delete

Assalamualaikum. Ni Link saya =D

http://naz2317.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Miss Syahbanu
AUTHOR
August 2, 2015 at 7:20 AM delete

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
S.K.
AUTHOR
August 2, 2015 at 8:06 AM delete

http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Join ! :D

avatar
August 2, 2015 at 9:17 AM delete

Salam Lyssa ..Kak Lya Join Ya
http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 2, 2015 at 9:35 AM delete

Kak Lyssa saya join yaa

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 9:38 AM delete

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 2, 2015 at 9:54 AM delete

http://jmbelog.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html > jm join

avatar
August 2, 2015 at 11:21 AM delete

kak Lyssa saya pun join ye segmen kak lyssa tu..hehe. .

http://fatinsyaherah94.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:09 PM delete

http://nuradilla12.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
muthihaura
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:21 PM delete

haii kak Lyssa, salam kenal yaa. baru pertama kali berkunjung kesini, aku blogger dari Indonesia. Trimakasih untuk tuteriol-tuteriol blognyaaa :)

avatar
Cindy Raviga
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:49 PM delete

saye join ya akak >< http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
kak gojes
AUTHOR
August 2, 2015 at 1:41 PM delete

KG join ya lyssa

http://www.kakgojes.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Reena Sidek
AUTHOR
August 2, 2015 at 2:11 PM delete

Salam lyssa... akak reen join...

http://www.mreena.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 2:53 PM delete

nak join gak... http://jomtapauweh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 2, 2015 at 3:36 PM delete

saya ade join akak :D http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Mia Liana
AUTHOR
August 2, 2015 at 4:33 PM delete

kak mia joinnnnn

http://www.mialiana.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
MIZZSEVEN
AUTHOR
August 2, 2015 at 5:28 PM delete

http://mizzseven.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
fatihahfazlin
AUTHOR
August 2, 2015 at 6:38 PM delete

JOIN JUGAK LYSSA..


http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Azhafizah MN
AUTHOR
August 2, 2015 at 6:42 PM delete

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 6:51 PM delete

HAKAK...abang MK dah joinn..

http://mkhai.com/

jom visit..heee <3

avatar
August 2, 2015 at 6:51 PM delete

HAKAK...abang MK dah joinn..

http://mkhai.com/

jom visit..heee <3

avatar
August 2, 2015 at 8:42 PM delete

Kak lyssa sy da update da join...hehehe

http://nursyazwinas.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html?m=1

Jemputla minum kopi sekali kt blog kite 😁

avatar
August 2, 2015 at 10:18 PM delete

Saye join tau kak :)

http://nursyazwinas.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 3, 2015 at 8:46 AM delete

cik en join
http://www.nurfuzie.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Misya
AUTHOR
August 3, 2015 at 8:58 AM delete

http://www.aimisyahirah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:03 AM delete

Hai lyssa,

Akak dah join yer sayang..
http://afidahazmi88.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Tenkiu

avatar
nona sani
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:15 AM delete

Assalam, haii!

Join gakss, hehe

http://nonasani.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
a
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:46 AM delete

N'pon join jugak^^

http://weirdlavender.blogspot.com/2015/08/segment-blog-saya-nak-masuk-bloglist.html

avatar
missjoan
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:49 AM delete

http://bellthering.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

hyee joined :)

avatar
Unknown
AUTHOR
August 3, 2015 at 10:07 AM delete

ASSALAMUALAIKUM...

saya join...

http://azlanrumadi.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html


AZLAN RUMADI
www.azlanrumadi.blogspot.com

avatar
Sufi
AUTHOR
August 3, 2015 at 1:24 PM delete

Assalamualaikum..salam perkenalan..sy dh join


http://vithebat.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Nasz
AUTHOR
August 3, 2015 at 2:16 PM delete

saya join.

http://www.nasznadzeri.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
August 3, 2015 at 2:18 PM delete

harap harap masih belum terlambat

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
August 3, 2015 at 2:19 PM delete

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 3, 2015 at 3:04 PM delete

Bismillah...saya join ye

http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 3, 2015 at 3:58 PM delete

Assalam Lyssa , Lelma join ya :p

http://emmadianastory.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Cik Kumbang
AUTHOR
August 3, 2015 at 4:38 PM delete

Cik Kumbang join juga (^_^)

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Syamimi Saad
AUTHOR
August 3, 2015 at 5:23 PM delete

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

akk join sama :)

avatar
Mimin Adam
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:17 PM delete

http://miminadam.blogspot.com/2015/08/segmen-saya-nak-masuk-bloglist-lyssa.html

mimin join jugak ;)

avatar
Mrs Nurain
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:23 PM delete

Hai lisa! Saya join yaa! 😊


http://msnurain.blogspot.com/2015/08/ms-nurain-blog-breakfast-meal-stationkl.html

avatar
Mrs Nurain
AUTHOR
August 3, 2015 at 10:00 PM delete

http://msnurain.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Dah Join!! ^^,

avatar
puankuci
AUTHOR
August 4, 2015 at 12:50 AM delete

Dah join!! ^^

http://kucciecee.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Cik Kuci
http://kucciecee.blogspot.com/

avatar
Farhain azmi
AUTHOR
August 4, 2015 at 12:14 PM delete

Salam, saya join ye dear :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 4, 2015 at 1:48 PM delete

salam lyssa :)

http://ilovebunga89.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
sheralala
AUTHOR
August 4, 2015 at 2:51 PM delete

Hye Kak , kite join :)

http://laxywowous.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 4, 2015 at 3:47 PM delete

dear lyssa.baru perasan ada segment ni.
so kita join. :)

http://kurrkura.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Miss
AUTHOR
August 4, 2015 at 6:00 PM delete

Im done :D

http://ayeitsika.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
yangbaik
AUTHOR
August 4, 2015 at 6:02 PM delete

YB join juga...
http://yangbaik.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 4, 2015 at 6:44 PM delete

Saya joinnnn

http://21clues.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 4, 2015 at 10:11 PM delete

Salam bonde join segmen ni : Done follow 60559 hu hu hu ramainye follower.
Done follow FB/Twitter/IG juga :)


http://kumahuitu.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 4, 2015 at 10:41 PM delete

saya join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Nisha
AUTHOR
August 4, 2015 at 11:23 PM delete

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 1:47 AM delete

mcm trlupa tinggal link jer haha...sory


http://aztiqah0216.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
aboya
AUTHOR
August 5, 2015 at 9:32 AM delete

SALAM SEMUA TEMAN BLOGGERS ,, SELAMAT BERSEGMEN , GOOD LUCK , ALL THE BEST....

CIK LYSSA , SAYA JOIN DENGAN SENANG HATI :

http://www.bahejabella.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 10:18 AM delete

SALAM.. Mommy dah join.. http://www.shehanzstudio.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
ernahazwani
AUTHOR
August 5, 2015 at 10:35 AM delete

Salam. Kita Join yek.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Tengkubutang
AUTHOR
August 5, 2015 at 1:37 PM delete

TENGKUBUTANG JOIN YE LYSSA .. HEEE..

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Tengkubutang
AUTHOR
August 5, 2015 at 1:39 PM delete

BLOG CONTEST TEMAN ...

http://honeyoyeke.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 2:02 PM delete

Salam, Hi Lyssa
Saya join. hope tak terlambat lagi. hihi

http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
eima
AUTHOR
August 5, 2015 at 3:39 PM delete

http://mysweetzlife.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 9:07 PM delete

assalam..saya join,

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Unknown
AUTHOR
August 5, 2015 at 10:45 PM delete

Hi kak lyssa❤ Saya join. Feel free to visit too~ thanks http://petitewallflower1.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 6, 2015 at 12:25 AM delete

Selesai join! akhirnyaaa terimalah >.<


http://frauananas.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
nasik baik
AUTHOR
August 6, 2015 at 8:02 AM delete

Assalamualaikum. Hye. Saya baru tulis blog. Mohon tunjuk ajar. :)

http://nasikbaik.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 6, 2015 at 10:03 AM delete

Cik mimie join :)

http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
ietams
AUTHOR
August 6, 2015 at 10:41 AM delete

assalammualaikum lyssa,
nak join ni ye,

http://www.zulieta.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Dingdang
AUTHOR
August 6, 2015 at 3:51 PM delete

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Dayana Z
AUTHOR
August 6, 2015 at 4:11 PM delete

Lyssa :)
Dayana join ya

http://www.dayanazahari.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Fatin Natasha
AUTHOR
August 6, 2015 at 11:06 PM delete

Done join kak Lisaa pretty


http://atentashasecret.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 7, 2015 at 12:34 AM delete

joined:
http://leylanurjati.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
ina's
AUTHOR
August 7, 2015 at 8:36 AM delete

http://kudip.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

salam..harap diterima..semalam dah publish tp lupa nak copy kat sini :D

avatar
myatika
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:09 PM delete

harap masih lambat utk join

http://myafarisha.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
aboya
AUTHOR
August 8, 2015 at 5:49 AM delete

hamboihhhh 2 kali diaaa

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon