BLOGLIST OGOS 2015 | Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

.Assalamualaikum


Hi korang ..

For the first time , Lyssa nak masukkan bloglist dalam blog Lyssa ni . Seumur hidup tak pernah pun ada bloglist kat sini . haha . So, sekarang ni, ini lah peluang korang untuk berada dalam Senarai Bloglist untuk Bulan Ogos 2015 di blog Lyssa Faizureen ...


Cara nak join senang je ...

1. Buat satu entry yang bertajuk 

"Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015"


2. Letak banner ini sekali dengan backlink blog Lyssa ---> http://www.lyssasecret.com/




3. Sambung ayat ini tidak melebihi 50 patah perkataan ...

"Blog saya mengenai .........."


4. Lepas dah publish , send link entry korang tu di ruangan comment pada entry ini ..
Nanti Lyssa masukkan blog korang dalam Senarai Bloglist Blog Lyssa ok ?


Senang je kan ? Hope ada lah pembaca Lyssa yang nak support . Kita support sama support lah ye . hihihi .. Tarikh Tutup 7 Ogos 2015 tau ? Siapa send link selepas dari tarikh itu , tidak akan dilayan .. Sekian ...


Terima Kasih Sudi Baca ...


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

93 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 1, 2015 at 9:48 PM delete

saya buat esok pagi ye cik adik :D

avatar
August 1, 2015 at 9:51 PM delete

Lyssa saya join :)

>> http://www.naniena.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Sheila Adziz
AUTHOR
August 1, 2015 at 10:14 PM delete

Salam sis... akak join

http://www.sheilainspire.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 1, 2015 at 10:15 PM delete

sy join lyssaa :)
http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
ena
AUTHOR
August 1, 2015 at 10:37 PM delete

ena join:


http://www.aeinnamusa.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Papaglamz
AUTHOR
August 1, 2015 at 10:44 PM delete

Saya join...

http://www.foodstylo.com/2015/08/bloglist-ogos-2015-saya-nak-masuk.html

avatar
August 1, 2015 at 10:58 PM delete

Join lagi..

http://www.papaglamz.com/2015/08/bloglist-ogos-2015-saya-nak-masuk.html

avatar
Nad Simple
AUTHOR
August 1, 2015 at 11:10 PM delete

Nad join ! :)
Sorry kak lyssa nad terpaksa kecikkan gambar sebab tak muat :D

http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 1, 2015 at 11:20 PM delete

saya join...hehe...
http://nurrahabdullah.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 1, 2015 at 11:39 PM delete

Join jugak ;)

http://www.maisarahsidi.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
liyana kirana
AUTHOR
August 1, 2015 at 11:50 PM delete

sy dah join.. :)
http://kiranasyah.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Cik JariManis
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:14 AM delete

nak join jugak >.< tapi entry buat esok laa..bru ja habis update entry tadi..alahaii =') T..T~

avatar
August 2, 2015 at 12:23 AM delete

pakcik pon nak join juga nak... hehehe http://jomtapauweh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Mad Parihh
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:26 AM delete

salam , saya join :)

http://www.blogparihh.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 2, 2015 at 1:38 AM delete

Hye dak cumill..woit hakak PC join ye..moga ukhuwah terus terjalin..

http://perducinta.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 1:40 AM delete

esok mlm saye update,
Saje join tau kak lyssa,

http://www.nursyazwinas.blogspot.com

avatar
August 2, 2015 at 2:24 AM delete

Assalamualaikum kak Lyssa ! ;)
saya join .. hikhik ..

http://misshainanis.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Naz
AUTHOR
August 2, 2015 at 2:33 AM delete

Assalamualaikum. Ni Link saya =D

http://naz2317.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
BaNu Syah
AUTHOR
August 2, 2015 at 7:20 AM delete

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
. stnrsyfh.
AUTHOR
August 2, 2015 at 8:06 AM delete

http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Join ! :D

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
August 2, 2015 at 9:17 AM delete

Salam Lyssa ..Kak Lya Join Ya
http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Ieka Farhana
AUTHOR
August 2, 2015 at 9:35 AM delete

Kak Lyssa saya join yaa

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Noor Najwa
AUTHOR
August 2, 2015 at 9:38 AM delete

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
MILx HASHIM
AUTHOR
August 2, 2015 at 9:54 AM delete

http://jmbelog.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html > jm join

avatar
August 2, 2015 at 11:21 AM delete

kak Lyssa saya pun join ye segmen kak lyssa tu..hehe. .

http://fatinsyaherah94.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Nur adilla
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:09 PM delete

http://nuradilla12.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Muthi Haura
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:21 PM delete

haii kak Lyssa, salam kenal yaa. baru pertama kali berkunjung kesini, aku blogger dari Indonesia. Trimakasih untuk tuteriol-tuteriol blognyaaa :)

avatar
Cindy Raviga
AUTHOR
August 2, 2015 at 12:49 PM delete

saye join ya akak >< http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
kak gojes
AUTHOR
August 2, 2015 at 1:41 PM delete

KG join ya lyssa

http://www.kakgojes.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Reena Sidek
AUTHOR
August 2, 2015 at 2:11 PM delete

Salam lyssa... akak reen join...

http://www.mreena.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 2:53 PM delete

nak join gak... http://jomtapauweh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Cindy Raviga
AUTHOR
August 2, 2015 at 3:36 PM delete

saya ade join akak :D http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Mia Liana
AUTHOR
August 2, 2015 at 4:33 PM delete

kak mia joinnnnn

http://www.mialiana.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 5:28 PM delete

http://mizzseven.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 6:38 PM delete

JOIN JUGAK LYSSA..


http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 6:42 PM delete

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 2, 2015 at 6:51 PM delete

HAKAK...abang MK dah joinn..

http://mkhai.com/

jom visit..heee <3

avatar
August 2, 2015 at 6:51 PM delete

HAKAK...abang MK dah joinn..

http://mkhai.com/

jom visit..heee <3

avatar
August 2, 2015 at 8:42 PM delete

Kak lyssa sy da update da join...hehehe

http://nursyazwinas.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html?m=1

Jemputla minum kopi sekali kt blog kite 😁

avatar
August 2, 2015 at 10:18 PM delete

Saye join tau kak :)

http://nursyazwinas.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 3, 2015 at 8:46 AM delete

cik en join
http://www.nurfuzie.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 3, 2015 at 8:58 AM delete

http://www.aimisyahirah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:03 AM delete

Hai lyssa,

Akak dah join yer sayang..
http://afidahazmi88.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Tenkiu

avatar
bb_nona
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:15 AM delete

Assalam, haii!

Join gakss, hehe

http://nonasani.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Anisah rahim
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:46 AM delete

N'pon join jugak^^

http://weirdlavender.blogspot.com/2015/08/segment-blog-saya-nak-masuk-bloglist.html

avatar
missjoan
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:49 AM delete

http://bellthering.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

hyee joined :)

avatar
Azlan Rumadi
AUTHOR
August 3, 2015 at 10:07 AM delete

ASSALAMUALAIKUM...

saya join...

http://azlanrumadi.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html


AZLAN RUMADI
www.azlanrumadi.blogspot.com

avatar
suhaila Johar
AUTHOR
August 3, 2015 at 1:24 PM delete

Assalamualaikum..salam perkenalan..sy dh join


http://vithebat.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Nasz
AUTHOR
August 3, 2015 at 2:16 PM delete

saya join.

http://www.nasznadzeri.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
August 3, 2015 at 2:18 PM delete

harap harap masih belum terlambat

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
August 3, 2015 at 2:19 PM delete

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 3, 2015 at 3:04 PM delete

Bismillah...saya join ye

http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
emma diana
AUTHOR
August 3, 2015 at 3:58 PM delete

Assalam Lyssa , Lelma join ya :p

http://emmadianastory.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Cik Kumbang
AUTHOR
August 3, 2015 at 4:38 PM delete

Cik Kumbang join juga (^_^)

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
sya mimie
AUTHOR
August 3, 2015 at 5:23 PM delete

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

akk join sama :)

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
August 3, 2015 at 9:17 PM delete

http://miminadam.blogspot.com/2015/08/segmen-saya-nak-masuk-bloglist-lyssa.html

mimin join jugak ;)

avatar
August 3, 2015 at 9:23 PM delete

Hai lisa! Saya join yaa! 😊


http://msnurain.blogspot.com/2015/08/ms-nurain-blog-breakfast-meal-stationkl.html

avatar
August 3, 2015 at 10:00 PM delete

http://msnurain.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Dah Join!! ^^,

avatar
Khoo Chee
AUTHOR
August 4, 2015 at 12:50 AM delete

Dah join!! ^^

http://kucciecee.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

Cik Kuci
http://kucciecee.blogspot.com/

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
August 4, 2015 at 12:14 PM delete

Salam, saya join ye dear :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
i Love Bunga
AUTHOR
August 4, 2015 at 1:48 PM delete

salam lyssa :)

http://ilovebunga89.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
임씨라
AUTHOR
August 4, 2015 at 2:51 PM delete

Hye Kak , kite join :)

http://laxywowous.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
adiba rusli
AUTHOR
August 4, 2015 at 3:47 PM delete

dear lyssa.baru perasan ada segment ni.
so kita join. :)

http://kurrkura.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Miss
AUTHOR
August 4, 2015 at 6:00 PM delete

Im done :D

http://ayeitsika.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
yangbaik
AUTHOR
August 4, 2015 at 6:02 PM delete

YB join juga...
http://yangbaik.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 4, 2015 at 6:44 PM delete

Saya joinnnn

http://21clues.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 4, 2015 at 10:11 PM delete

Salam bonde join segmen ni : Done follow 60559 hu hu hu ramainye follower.
Done follow FB/Twitter/IG juga :)


http://kumahuitu.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 4, 2015 at 10:41 PM delete

saya join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Nisha
AUTHOR
August 4, 2015 at 11:23 PM delete

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 1:47 AM delete

mcm trlupa tinggal link jer haha...sory


http://aztiqah0216.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 9:32 AM delete

SALAM SEMUA TEMAN BLOGGERS ,, SELAMAT BERSEGMEN , GOOD LUCK , ALL THE BEST....

CIK LYSSA , SAYA JOIN DENGAN SENANG HATI :

http://www.bahejabella.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
YB Shehan
AUTHOR
August 5, 2015 at 10:18 AM delete

SALAM.. Mommy dah join.. http://www.shehanzstudio.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 10:35 AM delete

Salam. Kita Join yek.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
tenku butang
AUTHOR
August 5, 2015 at 1:37 PM delete

TENGKUBUTANG JOIN YE LYSSA .. HEEE..

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
tenku butang
AUTHOR
August 5, 2015 at 1:39 PM delete

BLOG CONTEST TEMAN ...

http://honeyoyeke.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Aynal Mansor
AUTHOR
August 5, 2015 at 2:02 PM delete

Salam, Hi Lyssa
Saya join. hope tak terlambat lagi. hihi

http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
eima
AUTHOR
August 5, 2015 at 3:39 PM delete

http://mysweetzlife.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 9:07 PM delete

assalam..saya join,

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 5, 2015 at 10:45 PM delete

Hi kak lyssa❤ Saya join. Feel free to visit too~ thanks http://petitewallflower1.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 6, 2015 at 12:25 AM delete

Selesai join! akhirnyaaa terimalah >.<


http://frauananas.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
nasik baik
AUTHOR
August 6, 2015 at 8:02 AM delete

Assalamualaikum. Hye. Saya baru tulis blog. Mohon tunjuk ajar. :)

http://nasikbaik.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 6, 2015 at 10:03 AM delete

Cik mimie join :)

http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
ietams
AUTHOR
August 6, 2015 at 10:41 AM delete

assalammualaikum lyssa,
nak join ni ye,

http://www.zulieta.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
August 6, 2015 at 3:51 PM delete

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Dayana Zahari
AUTHOR
August 6, 2015 at 4:11 PM delete

Lyssa :)
Dayana join ya

http://www.dayanazahari.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Fatin Natasha
AUTHOR
August 6, 2015 at 11:06 PM delete

Done join kak Lisaa pretty


http://atentashasecret.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
Lela Nurjati
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:34 AM delete

joined:
http://leylanurjati.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
ina's
AUTHOR
August 7, 2015 at 8:36 AM delete

http://kudip.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

salam..harap diterima..semalam dah publish tp lupa nak copy kat sini :D

avatar
Mya Farisha
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:09 PM delete

harap masih lambat utk join

http://myafarisha.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

avatar
August 8, 2015 at 5:49 AM delete

hamboihhhh 2 kali diaaa

avatar

Google+ Followers