Rahsia Kelahiran Anda Mengikut Bulan Oleh Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah

.Assalamualaikum


Hai korang ! Tengok je tajuk entri kali ni iaitu mengenai Rahsia Kelahiran Mengikut Bulan mesti ada yang tak sabar nak tahu dan cepat-cepat je tekan blog Lyssa . Lantas dengan pantasnya terus scroll ke bawah untuk tengok Bulan Lahir korang kan ? Sampai hati tak baca pun mukadimah entri Lyssa kali ni . sobsob .

Actually , Lyssa sahaja je nak kongsikan dengan korang info ini . Info Rahsia Kelahiran Mengikut Bulan daripada Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah . Sumber yang boleh dipercayai kan ? Pakar motivasi Malaysia yang paling Lyssa kagum . hihi . Lyssa tahu , majoritinya .. mesti 70% kaum Hawa yang suka sangat tengok benda-benda fakta ni . Ceh . Fakta ke ? hihi . Sama la . Lyssa pun suka sebenarnya tengok benda-benda macam ni . Paling tidak , kita yang tak pernah kenal siapa diri kita yang sebenarnya , boleh tahu menerusi rahsia bulan kelahiran ni. 

Walaupun bukanlah nak dikatakan 100% benda ni betul . Tapi , sedikit sebanyak mesti ada sangkut juga dengan perangai dan sikap kita ni . Jom kita tengok bulan kelahiran masing-masing ...















Haaa , macam mana ? Dah teliti ke satu persatu point kat atas ni . HIHI .
By the way , sesiapa yang nak kenal Lyssa , perangai Lyssa lebih kurang je dengan perangai bulan September . Lyssa lahir 4 Sept 1992 . ehh !  hahahaha..


Korang bulan berapa ? Nak tahu juga korang ni jenis yang macam mana orang nya :p


TerimaKasihSudiBaca...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

15 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
August 26, 2015 at 8:40 PM delete

Kihkihkih...alolololo...patutlah pandai buat tutorial cik lyssa..bagus bagus..tak banyak aa juga yang seakan akan gitu..hihihi...terima kasih sharing tau lyssa kakak kepada 3 J's..

avatar
NUR CAHAYA
AUTHOR
August 26, 2015 at 9:18 PM delete

selalu tengok ni dalam FB, hehehe ~

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
August 26, 2015 at 9:54 PM delete

Wah siap ada peel perangai lagi tuu..Akak bulan 10 Lyssa ..nampak gaya nya ada jugak yg tak sama ngan sifat sebenar akak kat situ hehhee..Thanks Lyssa sudi sharing

avatar
August 26, 2015 at 11:15 PM delete

Hihi.. Setuju sngat..#Rahsia_Kelahiran nii..
Thnk a lot akk Lyssa for sharing :D

avatar
husna zahidi
AUTHOR
August 26, 2015 at 11:50 PM delete

yaa ada yg kena, ada jugak yg tak kena.. tp yg tak boleh terima, suka duduk di rumah.. tidakkkk!! husna suka jenjalan kot.. hahahha..

avatar
August 27, 2015 at 12:41 AM delete

mine bulan may.. ada la kot yg betul.. hehe

avatar
Kang Jumanto
AUTHOR
August 27, 2015 at 3:39 AM delete

Ijin ikut komet mbak , salam ni dari negeri tetangga yang suka ngeblog juga.

avatar
August 27, 2015 at 7:41 AM delete

hahaha saya bulan jun ; idea yang terlalu banyak di kepala hehehe

avatar
ziana eunos
AUTHOR
August 27, 2015 at 9:35 AM delete

tq ats perkongsian, saya bulan MAC hihi

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 27, 2015 at 12:48 PM delete

alamak bulan October...sebijik mcm akak jer...hehehe

avatar
August 27, 2015 at 1:10 PM delete

ada yang sama..ada yg tak...huhu

avatar
August 30, 2015 at 3:32 AM delete

Februari..ade jugaklah kena sikit² :)

avatar
September 1, 2015 at 4:57 PM delete

mei tu kena sangat dgn diri ni...hehe,tp sy xbrpa dlm seni muzik...xminat tp suka dgr lagu ja :') heee

avatar

Google+ Followers