Wah ! Kreatifnya Hasil Seni Ni .. Cantik Sangat !

.Assalamualaikum

Tengah godek-godek fb . Baca news feed di facebook , ternampak la sebuah lukisan yang sangat kretif . kemas dan cantik lalu menarik jiwa yang lara ni untuk share juga pada korang semua . Mesti ramai yang dah tengok . Eeii . Rasa tenang je tengok hasil seni orang ni buat ...

Kan best kalau lyssa pun ada bakat macam ni . hihi . superb owwsem !




















Kreatif kan ? Geram jeee tengok .. Kemas sangat2 ! Tak jemu pun tengok .... :p
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
emma diana
AUTHOR
August 27, 2015 at 2:28 PM delete

ya Allah cantik sangat , suke tengok

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 27, 2015 at 2:32 PM delete

Tak puas tengok..kreatif super cute..

avatar
August 27, 2015 at 2:43 PM delete

Wah... cantiknya... nak try buat lah macam ni :)

avatar
rubiah kadir
AUTHOR
August 27, 2015 at 2:44 PM delete

Cantik..kreatifnya aiii

avatar
Diana Rashid
AUTHOR
August 27, 2015 at 3:00 PM delete

cantiknya.orang yang sama ke yang lukis semua ni..Akak suka yang no 3..

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 27, 2015 at 3:03 PM delete

adakah ini design terbaru utk 2016...hehehe..cantik sgt..kalau design ni sesuai utk wedding kan..

avatar
Syaidah Seha
AUTHOR
August 27, 2015 at 3:34 PM delete

wah..cantiknya!..memang kreatif..kalau lah ada bakat melukis mcm ni..:)

avatar
August 27, 2015 at 4:10 PM delete

cantiknya..pernah tengok jugak teringin nak buat1 Heee....

avatar
eima
AUTHOR
August 27, 2015 at 4:27 PM delete

ala tak leh la plak nk tgknye ... kena blocked kot

avatar
Jihan
AUTHOR
August 27, 2015 at 5:47 PM delete

I wish I can draw like those...
:)

avatar
Ikslyya
AUTHOR
August 27, 2015 at 7:46 PM delete

pandainya lukis.. da la kreatif

avatar
August 27, 2015 at 8:58 PM delete

cantiknyeee.. eh ade daun mohabbatein la :p

avatar
Farra N
AUTHOR
August 28, 2015 at 12:26 AM delete

cantiknnyaa....suka tgk yg bunga kertas purple tuuu!!!!kretif sgt.

avatar
yanie yusuf
AUTHOR
August 28, 2015 at 12:08 PM delete

hye lyssa... wahh cantik gambar tu/...dengan kreatif mgunakan bunga..

avatar
emalin mohd
AUTHOR
August 29, 2015 at 6:47 PM delete

Memang cantik kan? Tapi tak kreatif ..Suka tengok..

avatar
Nad Simple
AUTHOR
August 29, 2015 at 6:52 PM delete

Haah cantik and kemas betul hasil seni tu hehe :D Hasil seni tu kan cousin nad pun ada buat tau. Dia skrg study kat USM Penang :)

avatar
August 29, 2015 at 8:13 PM delete

lawa sgt!


datang singgah dari bloglist ena , nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena : http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html

TIA

avatar
August 30, 2015 at 3:31 AM delete

Kreatif sangat ni..suka tengok jugak.paling suka rose putih tu :)

avatar
jue rahman
AUTHOR
September 2, 2015 at 4:16 PM delete

cantik..pernah buat dulu tapi tak secantik dan sekemas yg ni.. ini super gojes

avatar
September 3, 2015 at 8:14 PM delete

kretip nyaa dorangg. serius cantekkk!

avatar
September 26, 2015 at 2:25 PM delete

Mashaa Allah. cantik lukisan tu kak lyssa .. sy pun suka menulis. tp mesti xmcm gmbar asal. hahaha. stress !

avatar

Google+ Followers