Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari 2015

.Assalamualaikum


Sambil-sambil jejari comel tengah menaip entry ini , sambil tu jugaklah tengah terbayang-bayang lagi kegembiraan Ahli Keluarga #KelabBloggerBenAshaari yang berada di salah sebuah resort di Hulu Langat. Betapa indahnya dan gembiranya perasaan aku masa tu sebab dapat berkumpul dengan ahli keluarga KBBA , walaupun ramai juga yang tak pernah aku jumpa . Bila jumpa je , dah rasa macam bertahun-tahun dah kenal . Memang sempoi !!


Family Day ini telah berlangsung selama 3 hari 2 malam bermula pada 11 September - 13 September 2015 dan COSMODERM yang menjadi penaja utama Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari ini . JUTAAN TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA KEPADA PIHAK COSMODERM !

Tidak lupa juga kepada Blogger Lan Careno yang menjadi ketua event kali ini berserta dengan AJK yang lain seperti Sue Izza , Yanty Lee , Angah Judin , Najeeb Abdullah dan rakan blogger lain yang turut memeriahkan dan merancakkan lagi event yang diadakan baru-baru ini.

Kemeriahan ini tidak bermakna jika tiada sokongan dan tajaan daripada pihak lain seperti Kaio Studio yang sudi untuk menjadi PHOTOGRAPHER dan VIDEOGRAPHER untuk Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari ini ... Semua gambar daripada KAIO STUDIO ni memang terbaik dan hebakk kata orang kan . Memang Lyssa sangat berpuas hati dengan hasil kerja mereka . 



Bukan COSMODERM dan KAIO STUDIO sahaja , pihak lain seperti Az Zuha Travels Tours yang merupakan agensi travel juga ada menaja baju untuk Ahli Kelab Blogger Ben Ashaari yang superohsemm ! Tengok ni .... Cantik kan ? :D



Yang paling best sepanjang aktiviti di sini , kumpulan kami yang merupakan PASUKAN PURPLE menang dan dapat mengalahkan 3 team yang lain seperti Pasukan Merah , Hijau dan Biru .. Walaupun pasukan kami adalah pasukan yang paling sedikit , tetapi kami tidak mengalah dan berputus asa malah , kamilah JUARA yang sebenar ! hahahhah .... 

Korang boleh tengok ranking pasukan yang menang . yehuuu .



Kepada BEN ASHAARI yang merupakan Pasukan Merah dengan tagline KAMILAH JUARA , Lyssa sangat-sangat bersimpati dengan korang sebab TAGLINE tu tak sesuai langsung sebab kamilah JUARA yang sebenarnya . hahaahha ! :P

Nampak je kecik - kecik molek dan tak berbadan sado pun , tapi hati kitorang sangat kental tau ! boo boo kumpulan lain . hehehehe ...

Pelbagai aktiviti menarik yang sudah kami semua tempuh , antaranya .. Flying Fox , Sukan Rakyat di darat dan aktiviti air serta Jungle Trekking hinggalah tiba di Air Terjun . haha . Memang best !





Banyak lagi tau gambar yang menarik yang nak Lyssa kongsikan pada korang semua ....
Rajin-rajin lah tengok INSTAGRAM @KelabBloggerBenAshaari !! 



Kalau nak jenguk kat INSTAGRAM LYSSA pun boleh ... Sebab banyak lagi gambar yang Lyssa tak upload . FOLLOW , dan nantikan sahaja :D @LyssaFaizureen ...




Lyssa berharap agar #kelabbloggerbenashaari tidak akan pernah 'MATI' dan tetap akan selalu mengadakan aktiviti seperti ini lagi di hari yang akan datang ... Bagus sebenarnya aktiviti seperti ini kerana sememangnya ia dapat mengeratkan hubungan silaturrahim di samping dapat bertukar-tukar idea , pandangan dan ilmu dalam dunia blogging .. Terima Kasih tak terhingga !

Terima Kasih Sudi Baca .....

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
MKHAI.COM
AUTHOR
September 14, 2015 at 12:05 PM delete

wahhhh...macam best jeerrr...kenapa tak DIINVITEDD !!! arghhhh...ini tidak adill...MKHAI.COM lepas ni nak anjurkan EVENT jugak lahh...hahaha..

jom support MKHAI.COM dengan visit link disini http://www.mkhai.com/

avatar
September 14, 2015 at 12:12 PM delete

seronoknya..one big happy KBBA family :)

avatar
mas saari
AUTHOR
September 14, 2015 at 2:15 PM delete

seronok dpt kenal lyssa..
dan famili day mmg best dan happening!

avatar
September 14, 2015 at 2:20 PM delete

kelab ne memang aktif buat blogger gathering yea :D

avatar
intan nasir
AUTHOR
September 14, 2015 at 3:28 PM delete

bestnye Lyssa..... Patut la sunyi aje dia kite PM hahaha

avatar
aeinna Musa
AUTHOR
September 14, 2015 at 4:24 PM delete

seronoknya..lyssa, camne nk join kelab ni? n lagi satu byk pic kat entry ni kak ena tak dapat view la dear

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
September 14, 2015 at 5:12 PM delete

Bila satu keluarga bergabung..meriah habis..best sangatt..hehehe

avatar
Cik Yanie
AUTHOR
September 14, 2015 at 5:53 PM delete

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa. Nk jugakkkk :(

avatar
Nina Mirza
AUTHOR
September 14, 2015 at 6:04 PM delete

Best & enjoy...!! Terima kasih semua

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 14, 2015 at 8:43 PM delete

alhamdulillah..aktif KBBA ni..mengeratkan silaturrahim antara ahlinya..moga berterusan sampai bila bila..amin..

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
September 14, 2015 at 9:39 PM delete

rindu dah dengan rumate i sorg ni. jumpa lg next event ^.^

avatar
September 15, 2015 at 5:16 AM delete

wow ramai amat lah pada cantik semua

avatar
yanie yusuf
AUTHOR
September 15, 2015 at 12:34 PM delete

best sangat... memang meriah dan sume sportg kan..

avatar
::EIDA::
AUTHOR
September 15, 2015 at 12:47 PM delete

enjoy sangatt!! dapat kenal lyssa comellll~

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 15, 2015 at 1:07 PM delete

bestnyer...teringin gak nak naik flying fox ni...tapi belum ada rezeki lagi...anyway..Lyssa..akak nak kabar ni..IG akak dah tak wujud yer...

avatar
Salina Johari
AUTHOR
September 15, 2015 at 4:23 PM delete

bestkan purple menang....tq dik atas semangat berpasukan antara kita...huhuhu

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 15, 2015 at 7:09 PM delete

Bestnye..

avatar
seri nian
AUTHOR
September 16, 2015 at 10:12 AM delete

wah bestnya ...
x sangka blogger pun ada komuniti mcm ni

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 17, 2015 at 10:53 AM delete

besttt tgk semua ahli KBBA update gambar kat ig & fb ..

avatar
September 17, 2015 at 8:34 PM delete

Tahniah juara!... nice story.... jeles gak org2 jauh ni.. btw.. baju smart!

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
September 26, 2015 at 11:12 PM delete

Meriahnya..gambar bawah sekali paling comel!

avatar
September 29, 2015 at 10:00 AM delete

suka suka la tgk.. hahahah.. happpy sesangat2

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers