Hadiah Hari Jadi Untuk Diri Sendiri #04September2015

.Assalamualaikum



Chewahaha . Tak habis-habis lagi Lyssa ni dengan birthday dia tu ? Well ! 
Bukannya selalu pun kan ? Setahun sekali kot . Mesti lah nak eksaited bila tiba tarikh lahir kita .
Bila dah eksaited , mesti kita nak appreciate diri kita . Dengan itu , Lyssa ada hadiahkan untuk diri Lyssa sendiri . Ye lah . Dah tak de siapa nak kasi kitee hadiah , kitee hadiah lah untuk diri sendiri je . Sadis betul hidup bila dah semakin tua bangka nih . Dulu masa kecik-kecik banyak je dapat hadiah dari kawan and family . kahkah . Tapi ada sorang makcik Lyssa tu suka sangat bagi 'spender' setiap tahun tiba hari lahir Lyssa . Apakahh ? 

HAHA . dah dah . Cepat cepat . Siapa nak tahu ?

Apa hadiah tu ye ? HAA ! Baca sampai habis lah kalau nak tahu ...

Tapi kan , HADIAH ni bukan untuk Lyssa sorang je . Korang pun kalau nak hadiah ni pun boleh . Kita share okey ? Sharing is caring maaaa . There , tengok ! Lyssa caring tau kat korang . haha .. Apa la agaknya tu kan . Pasti ada juga antara korang yang tak senang duduk bontot tu nak tahu apa hadiah tu kan . 

Jeng ... jeng ... jeng .... !!!

Ini lah dia !!!







Nampak tak yang Lyssa tunjukkan anak panah tu ? Yehuuu !
Lyssa dah ada Aplikasi Mobile untuk Blog Lyssa sendiri ! Best nya tak terkata .... 
Ini lah hadiah untuk diri Lyssa sendiri yang Lyssa nak share-share dengan korang . yey .

TAPI !!!!!!

AMARAN : APLIKASI INI HANYA UNTUK PENGGUNA ANDROID SAHAJA .

haha . Nak buat macam mana , yang buat apps ni dapat buat untuk adroid je . Apple tak de . Agak sadis jugalah kat situ . haha . 

Tapi tak mengapa . Korang yang ada ANDROID tu , apa kata korang INSTALL masuk phone korang . Alaa , senang la nanti korang nak godek-godek entry terbaru Lyssa ke apa . 
Tak payah nak susah payah pi cari kat google . Smartphone kan hado ?! :D
Nak comment kot nak dapat award kan dah senang :D

Korang just pergi kat Playstore > Search Lyssa Faizureen dan akan keluar macam kat bawah ni :





Lepas tu , bila klik je , korang boleh dah nampak macam ni , dah TEKAN lah INSTALL !



Lepas dah selesai , boleh korang selalu jenguk apa yang terbaru update kat blog Lyssa kan ?
Mudah senang lagi ohsemm . giteww ~ haha .


Kalau nak lagi senang , klik ni :



Pastu kan , kalau rajin tu .. Kalau boleh rajin2 kan lah diri RATE Lyssa punya aplikasi mobile ni ..
Nak tahu gak korang comment apa nanti ... Ataupun sesiapa yang dah install nanti bagitau kat situ jee :D

Terima kasih sangat-sangat kepada http://www.kitabantai.info/ yang sudi buatkan aplikasi ni untuk Lyssa .

Nak aplikasi PERCUMA tak ?

1. Korang pergi FOLLOW blog ---->> http://www.kitabantai.info/ 
**Kalau tak boleh masuk , klik VISIT THIS SITE kat details atau IGNORE THIS WARNING .

2. Then , comment entry-entry dalam blog tu dan korang akan berpeluang memenagi FREE application blog sendiri . Rugi lah kalau korang lepas kan peluang ni . SORANG je tau  yang bertuah :D

TerimaKasihSudiBaca...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

47 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Akif Imtiyaz
AUTHOR
September 4, 2015 at 10:23 PM delete

Tahniah Lyssa..Fuyoo bestnyer ..Happy beday Lyssa

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 4, 2015 at 10:26 PM delete

selamat ulangtahun kelahiran LYSSA..moga setiap urusan dipermudahkan..sentiasa cemerlang di dunia..sejahtera di akhirat amin..jadi insan yang istiqhomh dalam melakukan kebaikkan..in sya Allah..ok dear..

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
September 4, 2015 at 10:30 PM delete

Syoknya ada aplikasi sendiri. Happy Birthday Lyssa! May Allah bless u. ;)

avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 4, 2015 at 10:38 PM delete

wah senang dah nak terjah lyssa nye blog :)

avatar
Shafuhan Smab
AUTHOR
September 4, 2015 at 10:51 PM delete

Wahh! Ada apps sendiri kak lyssa! Daebak!

Happy bornday kak lyssa. Moga Allah rahmati akak selalu. :)

avatar
September 4, 2015 at 10:58 PM delete

wah menarik nie..tahniah Lysaa...happy bday jugak ucapan utk kali kedua hari nie..hahaha

avatar
September 4, 2015 at 11:45 PM delete

kena bayar ke? percuma utk berapa lama?

avatar
miss zyaroses
AUTHOR
September 4, 2015 at 11:54 PM delete

wah bestnya ada app sendri.nak juga mcm 2.btw happy besday to u lyssa.semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

avatar
September 5, 2015 at 12:08 AM delete

woaahh banyak improvement sungguh . Keep it up :D

avatar
Kita Bantai
AUTHOR
September 5, 2015 at 12:26 AM delete

Tq Lyssa...nanti kita belanja app kpda yg selalu komen n follow blog kitabantai.info.

avatar
intan nasir
AUTHOR
September 5, 2015 at 12:43 AM delete

Wahhhh.... Happy Birthday Si Comel hehe... Sorry dah lewat sehari... Baru bukak blog nih cari Tuto ;)

avatar
aeinna Musa
AUTHOR
September 5, 2015 at 1:11 AM delete

bestnye..tahniah lyssa

and happy birthday dear!

avatar
firzz duka
AUTHOR
September 5, 2015 at 2:00 AM delete

Hahahaha ..kita sama lisa...hadiahkan diri sendiri..then acah2 terkejut...hahaaha...btw..apps tu menarik...blogger ada apps sendiri... *clapclapclap*

avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
September 5, 2015 at 7:33 AM delete

Tahniah Lyssa !Btw,Happy Birthday :-)

avatar
malindasakura
AUTHOR
September 5, 2015 at 8:08 AM delete

tahniah n happy bday to u..

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 5, 2015 at 8:31 AM delete

wah...siap ada apps lagi sekarang...tak kan tak ada somebody bagi hadiah...:-P

avatar
September 5, 2015 at 10:00 AM delete

wahhh..makin hebat adik hakak yg sorang ni..hehe..tahniah lyssa.. :D

avatar
emalin mohd
AUTHOR
September 5, 2015 at 12:43 PM delete

Memang betul hadiah birthday tu..unik hadiahnya

avatar
humaira
AUTHOR
September 5, 2015 at 2:15 PM delete

Happy birthday kak lyssa! we share the same date!
hahaha saya pon bagi hadiah kat diri sendiri :)
May Allah bless you!

avatar
September 5, 2015 at 3:15 PM delete

Sannah Helwah Kak Lyssa. Nanti saya install kat henfon yee kak lysa..

avatar
Puan Wawa
AUTHOR
September 5, 2015 at 3:17 PM delete

Wah tahniah, bestnye lyssa.")

Happy befdya..")

avatar
rubiah kadir
AUTHOR
September 5, 2015 at 5:39 PM delete

Btw happy bufday dik..semoga pj umo..murah rezeki..kurlas ko dik..ada aplikasi sendiri tu..best best...!!

Spender???
Kikiki..jimat dah tang tu xpyh beli

avatar
September 5, 2015 at 6:55 PM delete

happy belated bday lyssa.. semoga panjang umur dan murah rezeki..

avatar
September 5, 2015 at 6:55 PM delete

happy belated bday lyssa.. semoga panjang umur dan murah rezeki..

avatar
September 5, 2015 at 9:07 PM delete

Congratulation and Happy Bird Day friends!!

avatar
September 5, 2015 at 10:28 PM delete

nice knowing u..byk info berguna

avatar
nik ros
AUTHOR
September 6, 2015 at 3:32 PM delete

wah.ada aplikasi sendiri. bestnyer

avatar
serinian
AUTHOR
September 6, 2015 at 10:05 PM delete

mantap la, x terpikir boleh ada application mcm ni dekat phone

avatar
serinian
AUTHOR
September 6, 2015 at 10:09 PM delete

saya try klik blog tersebut fail la...nak juga tgk org hebat buat application dekat playstore

avatar
Nabihah
AUTHOR
September 6, 2015 at 10:30 PM delete

Congrats dan happy birthday to Lyssa ;)

avatar
September 6, 2015 at 10:49 PM delete

cik en dah dowlond pon.. haha. sx ngn blog hasrulhassan.. ahahha

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
September 7, 2015 at 1:00 AM delete

lenovo pon boleh la ek? hihi. kalau tak memberatkan boleh jugak install nanti :)

avatar
Radin Aden
AUTHOR
September 7, 2015 at 9:19 AM delete

Selamat hari lahir Lyssa semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki =)

avatar
IQ = Iez Qis
AUTHOR
September 7, 2015 at 9:51 AM delete

pergh, aplikasi utk blog sendiri? uishh..canggih tu!

avatar
Dr Ku
AUTHOR
September 7, 2015 at 1:31 PM delete

happy belated birthday Lyssa. dan tahniah utk hadiah yg ohsem utk diri sendiri. smile

avatar
dya bunga
AUTHOR
September 7, 2015 at 2:13 PM delete

heppy belated birthday lyssa..bestnya dh ada aplikasi sndiri..hehe

avatar
kisah earty
AUTHOR
September 7, 2015 at 2:50 PM delete

tahniah lysa..& happy belated besday

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
September 7, 2015 at 3:44 PM delete

Tahniah dah ada apps sendiri ye lyssa..btw heppy birthday to u.. besday yong 2hb 9..hehe.dkt je tarikh kite. semoga lyssa sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik, dan berjaya dunia akhirat :)

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
September 8, 2015 at 12:41 PM delete

pergh senang la lepas ni dpt tau lyssa update ape

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 8, 2015 at 5:21 PM delete

huyooo kak.. ada application tuuu
dasyatt la.. kih3

alamak, lambat nk wishhh..

Happy belated birthday kak lysaa yg gojess! :)

avatar
Kita Bantai
AUTHOR
September 11, 2015 at 7:00 PM delete

Jgn komen ja.. tapi x install...hehe

avatar

Google+ Followers