Rasa Macam Nak Tukar Template Blog Baru ...

Assalamualaikum.

Hi kome..

Ntah kenapa tiba-tiba harini macam terpanggil nak update entri kat blog ni ! haha. Bila tatap sedalam-dalam blog ni, rasa macam blog ni perlukan 'baju baru' lah. Dah terasa lama sangat blog ni tak bertukar ' baju' nya. Bila difikirkan balik, macam sayang. Tapi, bila fikir balik berulang-ulang kali, macam patut lah pulak Lyssa tukar template blog ni.




Lyssa ada juga terfikir macam nak rombak balik template blog ni, tapi perasan takut tu macam ada. Sebab utama kenapa Lyssa terfikir nak tukar template baru sebabbya :

1. Blog Lyssa ni dah bertahun-tahun orang boleh nak tekan button FOLLOW tu. Ada saja masalah, bila orang tekan nak follow blog ni, dah tak boleh. Adakah disebabkan template blog ni ? Ataupun pihak blog dah hadkan tak boleh lebih-lebih follow blog seseoarang (tapi alasan ni macam kelakar pun ada !) haha ..

2. Lyssa nak tukar sebab ntah.. tetiba rasa macam BOSAN pulak tengok template blog ni dah bertahun2 macam ni je rupa dia. Ye lah, sejak Lyssa  study dulu sampai lah sekarang dah habis study pun, template blog dok macam ni je. haha! Tak ada perubahan langsung, KECUALI background dan header. Yang tu memang Lyssa tukar. Tu pun tukar 2 tahun sekali ! hahaha.

Okey ! So, apa pendapat pembaca blog Lyssa yang disayangi ni ? Perlu tak Lyssa tukar template baru, ataupun Lyssa perlu tukar background dan header je ? ehemmm.. ehemmm.. Tolong Lyssa jawabkan ni. Libang-libu dah fikiran ni ... :(

Kalau Lyssa patot tukar template, boleh tolong suggestkan website mana yang best dan cantik template2 nya ?


Terima kasih Sudi Baca.
*Jangan lupa comment!*

(tetiba terfikir, ada ke yang nak comment?) hahahhahahaa!
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ai
AUTHOR
June 13, 2019 at 2:08 PM delete

Tukar lyssa. Template baru semangat baru.

avatar
Ciktie
AUTHOR
June 13, 2019 at 2:29 PM delete

Nak tukar pun ok juga..

avatar
Ciktie
AUTHOR
June 13, 2019 at 2:31 PM delete

Nak tukar pun ok juga..

avatar
Ciktie
AUTHOR
June 13, 2019 at 2:32 PM delete

Nak tukar pun ok juga..

avatar
June 13, 2019 at 2:40 PM delete

@Ai kan... Lyssa fikir macam tu jugak.. kalau tukar template blog baru, mesti lagi semangat nak update entri blog kan ? TQ tau sudi komen.. hehe :D

avatar
June 13, 2019 at 2:40 PM delete

@Ciktie ada idea tak, template macam mana yg best ? ada website tak utk Lyssa refer ? hehe

avatar
ray
AUTHOR
June 13, 2019 at 9:01 PM delete

thnk you sbb singgah dan follow. a new look would be good too. can't wait. ray dah cuba tekan button follow tu tp x boleh sobs. whyyyy

avatar
June 13, 2019 at 9:44 PM delete

Bila tukar template baru . Semangat nak berblogging pun kembali heheh

avatar
gnesop
AUTHOR
June 14, 2019 at 10:31 AM delete

kalau tukar mmg akan byk kerja
tp plg x suka bila nak cari template yg sesuai ikut citarasa kita.. hahaha

avatar
June 14, 2019 at 12:49 PM delete

@ray

Itu lahh.. button follow tu bermasalah.. tk tau la nak buat cm ne lagi...

avatar
June 14, 2019 at 12:49 PM delete

@✿Cik Cappuccino Latte ✿

betul tu.. tk sabar nak tukar balik yg baru.. tapi ye lah.. tk jumpe lagi template yg best2...

avatar
June 14, 2019 at 12:50 PM delete

@gnesop

setuju sgt! sbenarnye template mcm skrg ni dh selesa dah... tapi ye lah, nk jugk siket perubahan...

avatar
Aiman
AUTHOR
June 14, 2019 at 11:44 PM delete

tukar je lyssa. upah designer bagi cun cun sikit dan repair follower widget tu. nak follow ni tak dapat hehe

avatar
June 15, 2019 at 12:44 AM delete

@Aiman

agak2, boleh ke repair follower widget tu...
tak syok jadinya sbb ramai yg nk follow tk boleh...

avatar
Cikpijaaa
AUTHOR
June 18, 2019 at 11:32 PM delete

EHH EHH DAH HIJAU ? HEEE

avatar
June 20, 2019 at 5:38 AM delete

@Cikpijaaa
nampak mcm hijauu ehh ? turquoise lah .. hehe :D

avatar
AisNy
AUTHOR
June 26, 2019 at 8:55 AM delete

sama la... Teman pun dalam di lema, nak tukar ke atau biarkan je... Kalau nak tukar, banyak benda kena tengok semula... bukan boleh main belasah tukar je...

avatar
beha
AUTHOR
June 30, 2019 at 12:59 PM delete

beli template dekat etsy.com .beha beli situ. harga pun murah2 kalau offer. cantik2 pulak tu.minimalist ada, pink ada, ikutlah citarasa lysa mana yang lysa suka.

avatar
#JMBELOG
AUTHOR
July 5, 2019 at 12:36 PM delete

wAALAIKUMUSSALAM.

CANTIK WAJAH BARU BLOG AKAK...

avatar
SEO Malaysia
AUTHOR
July 6, 2019 at 12:47 AM delete

Ok je sis kalau tukar

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon