Tips : Sebab-Sebab Orang Lain Tak Nak Komen Entry Anda

Gadis Kidal Berceloteh ...

.Assalamualaikum.

Hii ! Hii ! Heloww ! :) hehe.

Haa . Apa usha - usha haa ? hek2!

Korang nak tahu ker ? Tahu apa ?

Wahh . Wahh . Wahh .

Macam excited je korang ek ,

Sebab nak tahu kenapa orang lain tak nak komen entry korang .
Jap  , nak tanya ada ke kat sini , bloggers yang tak de orang komen entry dia ekk? huhuhu . Mesti lah ada kan ?

Kalau ada , CEPAT ! CEPAT angkat tangan tuh ! Lyssa ada nak kasi beberapa tips yang agak berguna lah . Itu pun kalau korang nak orang komen entry korang tu.. hehe . alar . cepat bagitaw Lyssa , korang nak orang komen banyak2 ke, ciket ? hee . kalau Lyssa , suka banyak2 .. sebab , Lyssa suka trima pendapat daripada orang lain . Dengan itu , dapat lah perkembangkan lagi kita punya idea..

 Orait , NOW , Lets check this out =.=


 


Tulisan Entry Anda
*Haa . cuba korang tengok tulisan entry korang tuh . Wahh ada jugak yang herot belah ni.. herot belah tu pulak .Aduyy.. tak ke pening kepala orang lain untuk baca entry korang tuh ? Haiyaa. kalau orang dah tak nak baca , kompom lah diorang tak kan komen entry korang tuh . huhu ;) Font yang lebih baik , korang guna Verdana , or Arial ;) Jangan lah guna font yang bermacam bagai. haha. Pening kepala ooo . Tambah2 kalau tulisan tuh kecik amat ! Wow . Boleh jadi juling semua yang baca entry korang tuh . hehe ;)




Comment (Full Page/Embedded Below Post)
*HAHA . Ni lagi satu .. Eh, cuba korang klik HOME Lyssa. then , klik bahagian komen (000 orang nak tahu RAHSIA Lyssa) . Haa. Dia akan keluar apa ? Kotak untuk komen kan ? Yup . Itu dinamakan Pop-up Window . Kalau korang buat Pop-up Window , baru lah orang ramai akan komen entry korang tuh . Sebab "cepat" dan "pantas" . hehe. Eh ,! Sama je lah tuh . Apa korang tak tahu yer ,macam mana nak buat Pop-up Window tuh . bolehlah KLIK SINI !<<


Jangan buat "Word Verification"
*Alamak ! Jap , Lyssa nak tanya , korang tahu ke apa itu "Word Verification"? Mesti tahu punya kan . alar . yang kita kena isi kod perkataan tuh ,before submit tuh.. tahu kan . arghhhh ! tolong hentikanlah buat semua tuh !~
Nak tahu kenapa ? Sebab kalau korang letak kod tuh orang tak nak komen korang lah , sebab MALAS . Ianya melambatkan . Tambah2 kalau tenet or berukband buat hal . Haa, kan susah . HAHA . Macam Lyssa , bila sesiapa saja yang letak kod tuh kan , bila nak komen je , tiba-tiba je rasa tak jadi nak komen pulak . Malas.. Malas.. Malas.. HAHA! Korang tak payah lah nak uji orang lain dengan benda alah tuh ok ? .

Korang tak tahu cm ner nak buang bendaa tuh ? Senang je


1. Dashboard > Setting > Commment
2. Scroll ke bawah .. Cari Show Word Verification.. Tick "No"
3. Jangan lupa SAVE Settings lak ! huhu .




Tulis Entry Yang Menarik
*Ok , Lyssa nak bagitahu ni .. kalau penulisan korang menarik , automatik ramai yang akan singgah untuk baca .. Tambah2 bagi new bloggers.. Korang mestilah pandai untuk menarik perhatian bloggers lain untuk baca entry korang tuh . Kalau lebih ramai yang baca entry korang , tak mustahil diorang akan komen entry korang tuh .heeh :))


Selalu Komen Entry Bloggers Lain
* heheheeh . kalau tips yang kelima ni , Lyssa tak tahu lah berkesan ke , tidak kan . sebab selalu nya memang . kalau kita rajin komen entry orang lain , orang akan balas balik . So , rajin-rajin lah komen entry orang lain ekk :) hehe.









KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

145 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 14, 2011 at 5:59 AM delete

nice ! i like . . .
=)
leh gne d mse akan dtg . . . =)
tp ade 1 pendpt nak share . . .
klu blog berat sgt dgn mcm2 design pon akan buat org mls nak bce klu2 'tenet or berukband' wat hal . . .uhuhu
juz pendapt je .. . klu blog cam dek lyssa nie dah ramai fans so its an exception . . . berat camne pon still ade org bce n comment gak . . . :p

avatar
Nurul Husna
AUTHOR
May 14, 2011 at 6:06 AM delete

betul2..saya setuju..

avatar
May 14, 2011 at 6:21 AM delete

@Muhammad Izzuddin

hehehh .ye mehh ! thnx cbb suka . n bg pendapat ;)tapi , blog Lyssa berat sangat yeaa ? huhuuh ....

avatar
Meya Lolipop
AUTHOR
May 14, 2011 at 7:13 AM delete

yer betol . sokong sesangat ! meya pon sekarang dalam proses merajinkan tangan dan jari tuk menggomen entri orang . hihi . nice tips ! ^^

avatar
rara choiii
AUTHOR
May 14, 2011 at 7:28 AM delete

lyssa, nak buang word verification tuh mcm mana ? hehe, sempat tanya pulakk :)

avatar
May 14, 2011 at 7:51 AM delete

@Meya Lolipop

ehehehe . bagus tuh.. rajin2 lah komen entry orang taw! mana tahu ,kod la , diorang akan membalas blk ;) ehehe ^^

avatar
May 14, 2011 at 7:51 AM delete

@rara choiii

g kat setting > comment > show word verification > tick no :)

avatar
eqyn asyiqin
AUTHOR
May 14, 2011 at 8:48 AM delete

nice tips lyssa ! thanks. hee.

btw , kalau comment embedded below post pun boleh susahkan org ek ? heee ^^v

avatar
Syaz
AUTHOR
May 14, 2011 at 10:12 AM delete

Jom singgah blog Pikachu!!
Pika,Pikachu!! ^^
http://pikastories.blogspot.com/

avatar
MiSz fiFiEyQa
AUTHOR
May 14, 2011 at 10:28 AM delete

Thanx lyssa!selama ni x penah pun nak t'pk prkra ni sume..hehe

avatar
May 14, 2011 at 10:40 AM delete

@eqyn asyiqin

yup yup . susah jugakk . melambat kan jerkk . hehe ;)

avatar
May 14, 2011 at 10:41 AM delete

@MiSz fiFiEyQa

hehehe .sebab tuh , Lyssa share dekat semua org niyh;)

avatar
May 14, 2011 at 11:02 AM delete

hye lisa . sgt2x bgune la bt saya new blogger yg baru daftar belog 2minggu . haha . thanks lisaa . jempot2x ke blog kaka yer :)

avatar
May 14, 2011 at 11:45 AM delete

.. macam mane nak buandd dary buadd word verificatinon ue ek kak lisa?

avatar
syud
AUTHOR
May 14, 2011 at 12:07 PM delete

wah bagus3..tq 4 da info especially pada blogger2 baru mcm syud ni..

avatar
ZaL
AUTHOR
May 14, 2011 at 1:28 PM delete

thanks bg tips ni...hehehe..:)

avatar
lyana ying..
AUTHOR
May 14, 2011 at 2:07 PM delete

kak lisa cmner nk buang word verification tu plss....

avatar
May 14, 2011 at 2:16 PM delete

lyssa!jom join contest..hadiah sgt banyak & berbaloi:

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/contes-i-love-my-mom.html

avatar
HaNa HoNeY
AUTHOR
May 14, 2011 at 3:14 PM delete

betul2
gune word vrfction smua tuh
adoii..
mau berjnggut tunggu
nice entry btw
^_^

avatar
naseerpatah
AUTHOR
May 14, 2011 at 3:19 PM delete

:) berguna nih.. leh cuba la..

avatar
yaya dluver
AUTHOR
May 14, 2011 at 5:35 PM delete

@Lyssa Dollixious

kak lyssa mceh bgi tips , seyes mmg x de org komen N3 sye hahahahahahahahah

avatar
miss no name
AUTHOR
May 14, 2011 at 9:04 PM delete

lisa, lagu ape kat blog awk ni ek?
best la pulak dgr~~

avatar
dedauncinta
AUTHOR
May 14, 2011 at 11:56 PM delete

tq! tips yg sgt b'gune..jom melawat blog sy yg xde pape 2..hehe

avatar
nuruashia
AUTHOR
May 15, 2011 at 7:29 AM delete

tq for da good tips :)

avatar
May 15, 2011 at 11:18 AM delete

salam LySSa...

Akak nak try lah yang pasal comment tu...hehehe

avatar
miss'ENH
AUTHOR
May 15, 2011 at 1:27 PM delete

hai kak lyssa..
cane na buad ade 000 pulak lat comennt kite tu??er...paham ta?yg cam k.lyssa buad tu?

ehehhe.. =)

avatar
May 15, 2011 at 1:30 PM delete

lisa..tlg ajar rin cmne nk wt border yg dekat status lisa 2..yg "my status"..pliz..i resquest u..

avatar
miSssabrinaa
AUTHOR
May 15, 2011 at 2:11 PM delete

wah..best2.. kene slalu komen kat korang2 la ek.. ;p

avatar
May 15, 2011 at 7:38 PM delete

Cik lyssa, word veri tu mmg sikit susah kan peng komen.tapi msred layan je sambil dalam ati kata....saba la sikit msred....heheee....

avatar
May 15, 2011 at 10:54 PM delete

wah.. sangat2 berguna. thanks..

avatar
May 16, 2011 at 3:11 PM delete

wahh ! best laa blog lyssa neyh .. :)

avatar
May 17, 2011 at 6:55 AM delete

blogwalking
ekyn-nurullife.blogspot.com

avatar
Princess Fida
AUTHOR
May 18, 2011 at 9:42 AM delete

tips yg sgt menarik~ =)

avatar
mierayizz
AUTHOR
May 18, 2011 at 5:28 PM delete

the best tips kak lysa ^^

avatar
Mohd Faiez
AUTHOR
May 24, 2011 at 1:06 AM delete

boley di praktikkan nie .. hue hue hue .. thx ye .. =)

avatar
June 10, 2011 at 10:24 AM delete

tips yg amat berguna.. tq kak lyssa=)

avatar
eliza =)
AUTHOR
June 27, 2011 at 8:02 AM delete

thanx for the tips kk..

avatar
fatin najwa
AUTHOR
July 7, 2011 at 8:25 PM delete

tips yang amat berguna la.. <3

avatar
flowet bella
AUTHOR
July 11, 2011 at 6:10 PM delete

tengs lyssa . tips berguna for blogie bru cm saye @.@"

avatar
July 15, 2011 at 4:04 PM delete

Ske sgt blog lyssa nie....cute jew

avatar
July 30, 2011 at 2:38 AM delete

ouhh..patot la blog i x laku cm blog lyssa..haha..thanks 4 da tips

avatar
stfzn
AUTHOR
July 30, 2011 at 5:21 PM delete

eheheeh , kite suka tips sys yg nih ^^

avatar
mr_jingga
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:50 PM delete

Thanks for ur advice...

avatar
aya blog
AUTHOR
August 26, 2011 at 6:47 PM delete

Aya agree dgn kak lyssa....
thanks yaw kak lyssa

avatar
izzie izzam
AUTHOR
September 7, 2011 at 11:32 PM delete

tq lyssa tok tips nih..huhu..besh2..:D

avatar
huda
AUTHOR
September 9, 2011 at 8:58 PM delete

thanks for the tips ^_^ . btw nice ^_^

avatar
cTri3
AUTHOR
September 17, 2011 at 6:27 PM delete

bgs2.. patutla xde org nk komen kat blog sy.. time kasih ye.. :)

avatar
October 3, 2011 at 4:25 PM delete

kak lisa mcm mna nk bwat header tu ajr kn pliss heheh,,klau blh tmpah kn snang,,,hehh:)

avatar
Sitihajar
AUTHOR
October 4, 2011 at 6:42 PM delete

salam akk~~ hehe.. im new blogger~ hehe.. trsgt2 cntek blog akk!!!! <3 <3 suke sgt bce entry2 akk.. =)

avatar
October 7, 2011 at 3:40 PM delete

thanks bg comment..suke2..hihi ^^

avatar
TheDayDreamer
AUTHOR
October 22, 2011 at 4:48 PM delete

Lyssa Faizureen's blog is the best :)

avatar
.cik syana.
AUTHOR
October 23, 2011 at 11:41 AM delete

lisaa. im new blogger ^^ lau rajin follow la yea. heheh.
kenape belog sya tade ruangan komen ek? da embedded kan =='

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 30, 2011 at 12:08 AM delete

suke tips2 ni..
dlu komen kt blog sy dhla embedded post +word verification.tp skrg dh tukar after bw sana sini.hehe

avatar
November 2, 2011 at 2:58 PM delete

best dapat comment byk for 1 entry. tapi malangnya yaya xpernah pon dapat. hihi. #buat malu je. ><

avatar
November 14, 2011 at 8:02 PM delete

. salam kak lyssa . thanks bgitau sbb knp org ta nak komen entry kite . tips yg sgt berguna . nieyna akn ikutt ! (: hopefully berjaya ~ :)

avatar
IzzatyB
AUTHOR
November 17, 2011 at 11:51 AM delete

Kak Lysa ! Thanks alot <3

avatar
nabilah radzi
AUTHOR
November 20, 2011 at 2:56 PM delete

thanks lyssa cbb sudi kongsi...really appreciate...huhu

avatar
Farah Aisyah
AUTHOR
November 21, 2011 at 8:09 PM delete

patutla x de sape nak komen blog kite :( hahaha . thx 4 the in4mation

avatar
November 23, 2011 at 1:29 PM delete

ouh , best lha kak lysa punye entry . akak , kenapa ye blog fatin tak de ruangan comment . padahal fatin dah letak . pelik lha . tahu tak mcam mana ?

avatar
juliet
AUTHOR
December 1, 2011 at 2:08 PM delete

thanx 4 d sharing..

avatar
sakura
AUTHOR
December 4, 2011 at 2:48 PM delete

suka tips ni sangat berguna buat ziera.. tq lyssa

avatar
AdA_bLuR
AUTHOR
December 8, 2011 at 3:34 PM delete

haaa .. cik lyssa pnye blog amat2 la interesting nk bce .. hehe .. two thumbs up .. btw , cik lyssa comel . haaa <3

avatar
dhiah_AJ
AUTHOR
December 9, 2011 at 11:09 AM delete

waalaikumusalam..
hehe...akak lysa..
xboleh pun buat yg word verification tu..seting blogger kan dah lain skarang

avatar
Huzaini Dawis
AUTHOR
December 12, 2011 at 4:42 PM delete

blog cik lyssa ni...byk membantu sy, thanks.............cantik sgt blog cik lyssa ni...

avatar
December 13, 2011 at 1:44 AM delete

hhe ! makase kak lyssa , sangat berguna nie tuto , :)

avatar
Idayu Afieza
AUTHOR
December 14, 2011 at 3:52 PM delete

Entry yang menarik. Hewhew. Boleh lah guna nanti. Thank you kak lyssa. :D

avatar
afiqah johari
AUTHOR
December 18, 2011 at 9:59 PM delete

thankz ... suke dgn entry nie!!! like3...

avatar
gincu merah
AUTHOR
December 21, 2011 at 10:36 AM delete

bagus lah tips lyssa ni ,especially new blogger cam sy ni ^^

avatar
shaFazie
AUTHOR
December 23, 2011 at 11:50 AM delete

sis suka entry lyssa nie..tq info nie :D

avatar
njw-j
AUTHOR
December 29, 2011 at 2:32 AM delete

trima kaseh kak Lyssa !
lps niy boley kak lyssa sniri yg komen entry2 sy ? hehe . mntk kak lyssa jd followers sy bleh ? heheh

avatar
Myshdorm
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:20 PM delete

waa...petua yg bagus untuk blogger baru mcm saya...terima kasih...

avatar
January 3, 2012 at 10:26 AM delete

Setuju sangat sngt !
Tapi .. blog ni buat sendiri ke ade org bantu ?

avatar
Sufia
AUTHOR
January 7, 2012 at 6:23 PM delete

wahhh bagus la tips ni! hrp2 nnti blog sye ramai followers mcm kak lyssa jugak :)

avatar
Fyrah Azman
AUTHOR
January 10, 2012 at 9:47 AM delete

thanx kak lyssa.. tips nie mmang brguna..=)

avatar
arianaqis
AUTHOR
January 20, 2012 at 7:12 AM delete

lysaa.... please komen blog bella... blog ni baru lagi.. lagi satu.. blog ni untuk hiburan kawan2 yang kenal bella (terutamanya la). lebih kurang macam diari kongsi laa.. hihi..

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
January 24, 2012 at 10:46 PM delete

thnks kak lyssa.saya suka tips tips yg diberikn nihh..trimass .. :D

avatar
cweet pinky
AUTHOR
January 30, 2012 at 12:34 PM delete

sbnarnyew xkesa cgt owg komen entry kew x , adew entry xdew owg bc pown xpew , tp psl word verification tuh , sama larr , xckew bndew tuh , na buang tpxtw , try mcm lyssa suh tp xjmp larr ,

avatar
FaFa Remina
AUTHOR
January 31, 2012 at 11:39 PM delete

wah..thanks lyssa .. baru perasan yg sya x disabled kn word verification tu.. huhu.. skg dh disabled .. ok , thanks sgt :)))))

avatar
*EyjaMasliza
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:33 AM delete

Sayang ,terima kasih kongsi Tips ni ..Yang last tu serius terasa gilak lah . Bagus Lyssa . :) Nilah tujuan sebenar kita berblogging kan ? Betulkan mana yang silap . Teach us on how to communcate with the others :) Nice . Harap Lyssa buat macam ni lagi yang :')

avatar
Nabeel Fikree
AUTHOR
March 6, 2012 at 3:33 PM delete

Betul gile ahh. Terbaekkk

avatar
tomey_teddy17
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:42 PM delete

Wahhh , bgusnye .. sy nk gunekan cre kak lyssa niyh larr ..
hhe .. thankyou kak lyssa ..
=D

avatar
March 31, 2012 at 7:12 PM delete

thnx..tips yg baek. jejln2 jumpe pulak blog lissa. hehe. t'tarik nak follow sbb len kali nak bce entry laen pulak.

avatar
johari
AUTHOR
April 30, 2012 at 9:48 AM delete

Terima kasih bagi sedikit sebanyak petua.saya akan cuba ikut yg mana baik.

avatar
johari
AUTHOR
April 30, 2012 at 9:49 AM delete

terima kasih.banyak panduan yg berguna.

avatar
johari
AUTHOR
April 30, 2012 at 9:50 AM delete

terima kasih bagi panduan yang berguna.

avatar
TheLilyOnly
AUTHOR
May 12, 2012 at 8:16 AM delete

Great...!! tips yang tersangat berguna,..kitew suke~ ngehee <3

avatar
TheLilyOnly
AUTHOR
May 12, 2012 at 8:18 AM delete

tips yang sangat bergune untuk semua blogger....taniah lysa..i like this one! ngehee~

avatar
June 23, 2012 at 2:49 AM delete

thanks :) kak lyssa ~ sy nak re-tips :) teehee promise sy credit akak ! ^^V

avatar
August 31, 2012 at 12:00 AM delete

terima kasih kak lyssa ! ^_^

avatar
September 23, 2012 at 11:09 PM delete

abg long tgh pikiaq ni nk tulis komen pe kat entri adinda lyssa yg ni...

hmmmmm....nak komen apa er?

mcm ni kire komen gak x?

(^____^)

avatar
Auni Najla
AUTHOR
September 30, 2012 at 2:01 AM delete

tips yg sgt berguna...trima ksh

avatar
October 3, 2012 at 2:54 PM delete

oo tips yg bagus tenkiu2 hehe
http://aloverra-eshop.blogspot.com
http://lovemarnan.logspot.com

avatar
kate na
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:20 PM delete

bagus tips..saya bloger baru ...http://kate-na.blogspot.com/ sila singah ye..

avatar
Cik Eyla
AUTHOR
October 14, 2012 at 1:55 PM delete

salam..hye lyssa.entry blog lyssa mmg bez n brguna,hope i akan buat semua tuto yg lyssa ajar.btw,do visit my blog http://cikeylaslifenluv.blogspot.com/
my blog biase2 je :)

avatar
diniadilla.ag
AUTHOR
October 24, 2012 at 1:13 PM delete

thanks untuk advice ni (:

avatar
liana hilmi
AUTHOR
November 6, 2012 at 6:50 PM delete

da ikot nsihat awk!
tq..

avatar
December 5, 2012 at 2:15 PM delete

oh.baru tau..thanks sis...love you

avatar
mselim3
AUTHOR
December 6, 2012 at 4:44 PM delete

Perkongsian ilmu yang menarik dan senang utk difahami bagus teruskan usaha anda itu, USAHA MURNI tu...moga2 budi baik ini Allah aje membalasNya...kerana ilmu perlu dikongsikan ....sharing is caring.

Thanks so much...

avatar
December 7, 2012 at 1:29 PM delete

Lyssa , but Izzah rasa comment macam kat blog Izzah tu pun apa kurangnya . laju jugak ... ?

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 18, 2013 at 9:43 AM delete

thankie dhankie mankie :) haha

avatar
Ras Nakisa
AUTHOR
January 24, 2013 at 5:47 PM delete

Ehem..ehem..

Ras Nakisa di sini.
Thanks awww . :D

avatar
March 25, 2013 at 9:07 AM delete

ka lyssa.. nk tnya ckit.. cne nk buat kotak gadget sidebars ? xtw pa nma dy.. ?? :)

avatar
March 25, 2013 at 9:11 AM delete

ka lyssa . cna nk bwt kotak design 2k sidebars tue? alaa.. kak lyssa phm x pe yg sy cba nk tnya? ehe..

avatar
Linz Shopee
AUTHOR
April 8, 2013 at 4:59 PM delete

pas ni boleh cubala...thanks dear...nice sngt awk ni bg tips tau...n u blog too nice...

avatar
Eka
AUTHOR
June 29, 2013 at 10:15 PM delete

lyssa,, blog ni cute sekali,,
saya suka tutorialnya,, lengkap.. :)

avatar
Cik Dayah
AUTHOR
January 3, 2014 at 12:11 PM delete

WAHHHHHHHH...sgt berguna..i like..tq so much..ley jadi my idol ni..

avatar
KaSMa SweeT
AUTHOR
February 12, 2014 at 11:34 AM delete

thanks sebab share..saya pun new blogger..eheheh...

avatar
Mrs Rahmat
AUTHOR
April 7, 2014 at 8:00 AM delete

Thanks lyssa.. useful tips.. sy new blogger.. jom follow sy.. :D

http://ironwomanwife.blogspot.com/

avatar
Nur Razali
AUTHOR
October 15, 2014 at 4:20 PM delete

best tip nih ;) btw tq lyssa

avatar
Ratu Nutrisi
AUTHOR
October 16, 2014 at 10:31 PM delete

Thanks.. its helpful... :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 26, 2014 at 3:07 PM delete

mmang berguna tip-tips akak
thumbs up :D

avatar
Azuha idris
AUTHOR
January 6, 2015 at 3:26 PM delete

asslam tq lyssa...sangat-sangat menghargai usaha dan tip s anda...

avatar
Aziq aqil
AUTHOR
April 19, 2015 at 11:46 PM delete

Wah, thanks bagi ilmu baru.

avatar
Fida Z Ein
AUTHOR
July 15, 2015 at 3:46 PM delete

Terima kasih di atas tips2 yang berfaedah...

avatar
September 4, 2015 at 7:38 AM delete

salam kak lyssa , saya nak bagitau kalau buat komen tu popup window memang first entry tu senang. tapi bile ke entry yang lepas2 , susah nak komen sebab kene scroll sampai bawah. ini menyebabkan orang malas nak komen. hanya pendapat kak lyssa :)

avatar
September 28, 2015 at 9:21 PM delete

Hi Kak Lyssa! Kalau ada masa bolehlah 'ziarah' blog saya pula. "hannanghazali.blogspot.com".

avatar
September 28, 2015 at 9:22 PM delete

Hi Kak Lyssa! Kalau ada masa bolehlah 'ziarah' blog saya pula. "hannanghazali.blogspot.com".

avatar
October 19, 2015 at 11:57 AM delete

wahhh.. dh buat popup dah.. tq lyssa.. tp mcm maner nak buat box macam lyssa pnyer ni ek.. cantek bangettt..

lyssa, lg satu jengok2la blog newbie faiiza ni yer..
http://faiizaonfleek.blogspot.my/

avatar
February 20, 2016 at 3:48 AM delete

Jazakillahu khairan jzk lyssa atas perkongsian yang sangat informatif ini. Semoga terus istiqamah menulis untuk menyebarkan ilmu kepada masyarakat.

Salam perjuangan =)

avatar

Google+ Followers