3rd Day | Trip To Langkawi (26/12/2011)

Gadis Kidal Berceloteh...
27/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Okeyy . Bagi sesiapa yang terlepas . Boleh baca entry di bawah ini :
 
Ok . Kali ini , Lyssa nak UPDATE untuk hari yang ketiga punya . hihok! HAri Terakhir Lyssa berada di Pulau Langkawi . Tak banyak sangat gambar kot !  >.<  Biasa - Biasa je :)
Hanya sekadar nak share dekat korang je . Okeyy ? =.= 


Hari terakhir ni , boleh bangun lambat ciket . Sebab tak berapa banyak sangat destinasi nya . Pagi - pagi lagi dah siap keluar makan ROTI CANAI 3 ketul kat kedai mamak Nasi Kandar :)


 
Adik Lyssa cakap : "Akak ! Muka akak bulat lah . Macam Coklat Smarties !"
Weyy  . Adakah benar apa yang adik Lyssa cakapkan tuh ? Err :( 


 
Dah abis makan dah . Sekarang waktu nak bertolak melawat tempat lain .
Haa . Kalau nak tahu , tuh lah kereta SEWA Lyssa . kehkeh :) Best >.< 



Okeyy . Dah habis ber-posingg . Sekarang , Lyssa on the way nak ke Kota Mahsuri . Tempat paling bersejarah di Langkawi . Rugi tak pergi . Jom serbuuu >.< hikhik*

 
Pintu masuk . Dah rasa macam masukk ke zaman dulu -  dulu pulak . =,= hhehe~


 
Eh .. Mama bajet Retis ! HOT gitu . kehkeh . 
Ehemm .. Ehemmm .. Tuh . Macam kenal je baju ! :)
Anak beranak sama size ... =]

 
Lyssa SUKA SUKA SUKA gambo yang ini ! :) Anda pun suka ? lalala~ Kita sama !


 
Haiyyy . Kat pokok pokok pun jadi nak posing ea , dik ? :)


 
Heyy Cik Nynna . Awak pun sama ? kehkeh >.<

 
Rasa macam orang dolu - dolu pulak . kehkeh :)
Best kalau dapat rumah macam ni . Sejukkkk je ^^ 


 
Telaga Mahsuri ! Sedap Air nya . Manis je :)
1 duo hengget . kihki :) 
 
 
Mama ... Gadis Ayu gituhhh . kehkeh # Sayajeles :)
Aiyy . Dengan mak sendiri pun nak jeles ke hapoo ? haha .

 
 
Dah sedekah duit tuh , sedekah lah sekali Al-Fatihah ye .. :)


Posing lagiiii ? Haiyyy . Tak habis - habiss . HAHA :)




Okeee . Dah habis posing kan ? Jom lah kita makan ! Lapaqqqq nih :)

 
 
HAHA . Selesai makan dah pun. kihki >.<

 
 
Makanan tuuu . Haihhh . Membazir betul lah . 
Hakuu lah tuhh , tak abis makan . Sakit perut ! HAHA :) 


Okeyyy . Dahh . Dahhh . Now , melepak pulak di Eagle View .. iaitu di Dataran Lang .
Besawwww Helang nye . hikhik#
 
Posing di pintu masuk ye :) Peacee (!)

 
 
Besawww lagi Helang dari Orang . kahkah#
Okeyyy , haku fendekkkkk :(

 
Errr . Tengokk yang duduk tuh . Bajet AYU ahh !# Haishh >.<



Hikhik . Udah udah lah tuhh . Semua tempat dah pergi . Masa untukk pulangg . Tiba di Airport , hantar kunci kereta . Tunggu flight pukul 7.55 malam . Okeyyy . Pulang lah kami ke Penang . Sampai Penang pukul 8.30 malam .


HUHU . Okeyy  . Macam mana ? Ada feel tak ? Rasa macam berada di Langkawi takk ? Tengss semua sebab menghabiskan masa korang baca dan tengok semua gambar yang Lyssa upload kan . kihkih *
 
Sekarang ni , comment lah apa yang patut ekk ? :) Muahxx u ollss >.< 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

55 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Eiqa ciK
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:17 PM delete

semua destinasi yang Lyssa pergi sangat best la.. cam nak pergi je..hehe..

avatar
::dalie::
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:18 PM delete

terbaekkk lah k.lyssa ! :)

avatar
December 27, 2011 at 9:18 PM delete

Assalammualaikum Kak Lyssa . Bestlarh ade family camnie SPORTING jer :D

avatar
Lizsaa Ezsyaa
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:19 PM delete

best tak kak lyssa ? HIHIH. kan dah cakap ;D

avatar
Nur Nabila
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:20 PM delete

wah bestnye kak lyssa :D

avatar
ShafyqOnlyy
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:21 PM delete

sys penat lah badan shafyq ni .
nak tahu tak sebab apa , sebab shafyq hayati cerita sys .
shafyq anggap shafyq kt tempat sys .
banyak sangat jalan .
kih-II .
tapi yang REAL punya FEEL hanay sys sorang yang rasa kan-III .
tiga-II tuh , yang paling best nombor 2 punya .
jangan tanya kenapa !
haha .
oke-II , nak PUBLISH komen ni nak kasi orang lain komen pulak .
ni pon dah panjang berjela dah .

avatar
:: NiEsS ::
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:21 PM delete

wahh kak lyssa... bestnya.. omg.. jealous nih..haha..
qaseh sihat ker?
#btw, your mom cantik mcm anak diaa...

avatar
December 27, 2011 at 9:22 PM delete

tiga3 da bce...oweshome..nak pegi jugak la..haha..=DDDD

avatar
December 27, 2011 at 9:22 PM delete

Muka kak Lyssa nampak lain.

avatar
Yana
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:23 PM delete

best nye ... enjoy sgt!!

avatar
_cik yanna_
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:28 PM delete

Woww , best x akk lysaa ? mestilah best kan ? btw , allyaa nak tnye knape button follow allyaa org lain x boleyh follow ye ? btw , sye gne mozila .. ? Bole bgitau knape ?

avatar
_cik yanna_
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:29 PM delete

Akak lysaa , lawa gmbar :) suke suke .. Btw , nak tnye akak knape sye pnye button follow , xleh follow ye ? sedangkan sye pakai mozila ? .. Bole bgitau knape ?

avatar
_cik yanna_
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:30 PM delete

Akak lysaa , lawa gmbar akak lysaa .. suke :) btyw , nak tnye knape sye pnye button follow xleh org follow ? Bole sye tau knape ? sedangkan sye pkai mozila .. :'(

avatar
December 27, 2011 at 9:32 PM delete

Alhamdulillah,Lyssa sampai dengan selamat,dapat baca entri Lyssa yang meletop tu .<3

avatar
_cik yanna_
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:33 PM delete

Lawa :) Btw , nak tnye knape button follow sye xmenjadi ? die error . sedangkan sye pkai mozila . Bole sye tau knape kak lysaa ?

avatar
December 27, 2011 at 9:35 PM delete

wow.. jdik teringin nk pergi Langkawi..

hoho

avatar
December 27, 2011 at 9:36 PM delete

wow ! comelnya kak lyssa n kak nina !!

avatar
Qaseh
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:43 PM delete

wahh wahhh..posing tak ingat ye...

Langkawi mmg best...

avatar
December 27, 2011 at 9:43 PM delete

wah !macam best je .
okay , next cuti sch nk gi laa !
macam best je ! :D

avatar
Nurafifah Zul
AUTHOR
December 27, 2011 at 9:47 PM delete

Alo , chomellnya kak lyssa :]

avatar
Eyfa Zalifa
AUTHOR
December 27, 2011 at 10:02 PM delete

Assalamualaikum sis Lyssa..jawab sayang,x jwb dosa:)hahax!Best ada family sporting cm tuh:) macam dpt rasa g langkawi lah..hehehe

avatar
Aliya Osman
AUTHOR
December 27, 2011 at 10:02 PM delete

comel la muka kak lyssa..jeles saya..hik2..

avatar
Eika Suzyana
AUTHOR
December 27, 2011 at 10:32 PM delete

Best nye Lyssa,
nak g jugak lah hihi,
jeles nih :D

avatar
December 27, 2011 at 11:13 PM delete

Tak ajak kiter pon Lyssa! Hew2, btw BEST betul! Tahun ni kite gi Singapore :3

avatar
December 28, 2011 at 12:16 AM delete

hamboi...sonoknye jalan2...

avatar
Asiatul Husna
AUTHOR
December 28, 2011 at 12:51 AM delete

Sys , bestlah dapat pergi trip camtuh :)
Btw, nak tnye . Retis tuh ape ? :DD

avatar
Nazura Naa
AUTHOR
December 28, 2011 at 12:55 AM delete

rinduuu nk ke langkawi...rindu kt makanan hotel yg sedap2..rindu nk berkejar2 ngn monyet kat dayang bunting tu...tp tu 2 thn lepas...sobss!

avatar
December 28, 2011 at 1:28 AM delete

wow trigin nk p langkawi. try scuba diving tak?

avatar
December 28, 2011 at 3:32 AM delete

lyssa ni tinggi gak kan..tgk dlm gmbar cam tinggi je orgnye

avatar
Jasman
AUTHOR
December 28, 2011 at 8:17 AM delete

wah seronoknye...last gi sane masa darjah 6...hehehe

avatar
December 28, 2011 at 8:44 AM delete

bestnye pg langkawi.dlu2 sy pegi time 4tahun je..dah tak ingat dah..haha..tahun depan kte pg disneyland joomm :D

avatar
Dieana
AUTHOR
December 28, 2011 at 8:58 AM delete

MAMA & ANAK sama2 comei...^_^v

avatar
starzieti
AUTHOR
December 28, 2011 at 9:50 AM delete

cantiknye mama die. :)

avatar
December 28, 2011 at 9:57 AM delete

Wah !! Bestnya Kak Lyssa ! Hik hik .. :)

avatar
SheyPull
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:45 AM delete

Itu mkn roti canai ke MELANTAK sampi 3 keteul?
lame dah x dtg sini...:)




JOM singgah blog saya nak? Ade cite best...Bencana atau Musibah di TERENGGANU?

avatar
Hizatul
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:57 AM delete

bestnya! kakak saya pun ada bgtau yg next year ktorg akan pgi langkawi gak (Y). btw,kak Lyssa tak shoping ke? o.O

avatar
uncHa
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:32 AM delete

bestnya !!! hehe cemburu :p

avatar
Yaya
AUTHOR
December 28, 2011 at 1:56 PM delete

uhh , best arr , jeles nii :)
hahA.

avatar
NuriN cOoL
AUTHOR
December 28, 2011 at 3:29 PM delete

klLYSSA .. msty bez kn ? haaha .. cntik smua gmbr..

avatar
December 28, 2011 at 6:31 PM delete

saye jeles laa kak lyssa..hahha.. dh laa saye nie lapok..x prnh g langkawi ngan naik kapal terbang.. :( btw , BEST LAA KAK LYSSA !!

avatar
Farihah hanny
AUTHOR
December 28, 2011 at 6:36 PM delete

hbis UPSR nnty nk ajak fam g langkawi la ...best tngop kak lyssa..last pg dlu tym kcik..so tringin nk rse tym besa lark ..ahaksss

avatar
syirah rasid
AUTHOR
December 28, 2011 at 9:26 PM delete

i love yr dressing , hitam semua, n pkai shawl wthout inner pon dh somelll :)

mama lisa pon sempoi lahh, bgaya gn baju tu :D

avatar
mizz shaa
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:31 PM delete

cmua cmey....................
jelez~

avatar
Aimman96
AUTHOR
December 29, 2011 at 6:41 PM delete

haha..nice one kak lyssa! :D
best nyer ade happy family cam akak :')

avatar
nur amylia
AUTHOR
January 10, 2012 at 11:13 AM delete

haha . . lyssa ada adik yg comel mcm kakak nye :D , huhu :P

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
March 31, 2012 at 12:41 AM delete

Hu,bulan 6 tahun 2012, ayah saya cakap nak pergi ke kuala lumpur ke Langkawi? tengoklah lokasi apa yang best, tpi blm cari lokasi best kat langkawi. hu, terima kasih kak lyssa bagi lokasi best ni :)

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 7, 2013 at 5:28 PM delete

Thanks akak share. Adik dapat idea pergi ke Langkawi sbb entry ni. Mmg best. Lain kali update lagi tau. :)

avatar

Google+ Followers