Akan Ku Tunaikan Janji Ku Pada Mu . Jiwang Siot !

Gadis Kidal Berceloteh...
17/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Perbicaraan bermula . Eh , bicara apa pulak ? Bicara hati ke ?  kahkahkah :D Tak de ah . Seperti yang Lyssa janjikan dekat korang semalam dalam status ni ahh . Kat bawah ni . Ada sempat baca tak ? hehe  :)


 


Wa nak lu baca sampai juling mata lu ah . Jangan sampai terjojol bijik mata lu terkeluar sudah lar . Setakat juling tu , wa tarak kesah munya . HAHA :D Bukan mata wa pun :) Chill~


Eh . Eh . Apa wa wa ? Err . Ngade - ngade sebentar . hik3# . Apa yang Lyssa nak perihal dekat korang semua ni , pasal satu benda yang membuat kan Lyssa happy sampai menggila sawan bab1 dah ney . kah3 ! Why ? Why ? Why ? Tertanya kah anda ? Terasa Suspen kah anda ? STOP !! Jangan suspen lagii . Baca dulu . Dah habis baca , baru lah nak suspender pun wa tarak kesah munya . hahahaha :D


Err . Apakah ? Apakah yang membuat kan Lyssa happy menggila sampai terkena sawan bab1 ni ? Rasa - Rasa korang hape ? lalalalala :D Kalau nak tahu , KLIK SINI !  hihi . Bergurau senda 1 saat . Maaf ! :D


" Haiyaaaa , apasal lama sangat ni ? Lu ni kan . Bikin wa PAAANASSSS je ah !"


Alamak aiii ! Sabar Bro , Rileks Bro , Be cool Bro .. Jangan sampai wa sepak terajang lu Berokk ! . HAHA . 



Oke . nak cerita lah nih . Tapi ....  Tapi .... Tapi ..... kan ?

Err .  Korang boleh tunggu sejam lagi tak ? Lepas ni , Lyssa sambung ! HAHA  . 
HEHE  . Boleh kan ? Korang baik kan ? Jangan ke mana - mana . Nanti wa sepak terajang lu . hikhik . #Menggurau . 


* Jangan marah . Peace ! ^_^v





KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 17, 2011 at 9:05 AM delete

alorh..sys wat saspen la plak dah T_T

avatar
nurul atira
AUTHOR
December 17, 2011 at 9:08 AM delete

ala...ingat kan nk citer dh..haha )) buat saspen jer~

avatar
MyDoLce.aMyra
AUTHOR
December 17, 2011 at 9:12 AM delete

kak lisa sy nak tanya something bole tak? kenapa lagu kat blog sy taknak keluar? dye ckp missing plug in

avatar
December 17, 2011 at 9:17 AM delete

haiyaa ingat kak lyssa dah bagitau.belum lagi.aiceh. hha

avatar
Alyaa Rahim
AUTHOR
December 17, 2011 at 9:40 AM delete

Haha . Kak lyssa buat saspen je .

avatar
nysa domo
AUTHOR
December 17, 2011 at 10:36 AM delete

ish ,.wat suspen je :3 , hehe

avatar
December 17, 2011 at 10:40 AM delete

hahahaha....dah lah entry suspen, sempat mintak orang klik iklan churp churp die...hahahhaha...

avatar
zaty
AUTHOR
December 17, 2011 at 3:23 PM delete

lorhhhh buat suspen aje sis ni.aiyo. haha XD

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 7, 2013 at 3:29 PM delete

Akak ni buat adik suspen. Ingatkan papa ngan mama akak belikan kereta. =,=

avatar

Google+ Followers