Page Element Tak Berfungsi Pulak Ke ??

Gadis Kidal Berceloteh...
13/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Oukeyy , sebelum beratus ribu orang yang tanya dekat Lyssa , baik Lyssa buat terus entry ni . Kangg ada yang tanya Lyssa tak jawab pulak kang , 1 hal pulak kan ? Haaaa ..


Apa pulak masalah kali niyy ? Lepas satu , satu kan ? Dulu ingat lagi dalam ENTRY INI Diorang main sembunyik  - sembunyik follower kan ? Kali nakk apa lagi . Nak sembunyik kitaorang punya page element pulak ke ? hekhek#  Memang suka main nyorok - nyorok ek . Teringat pulak zaman kanak - kanak dulu ... Selalu sangat main nyorok2 . HAHA :)


Ok . Sudahh . Sudahh . Lyssa dapat tahu daripada someone ni lahh , dari semalam lagi . Tiba - tiba dia tanya Lysa , kenapa dekat page element dia jadi error ? Tak berfungsi ? Then , dia suruh Lyssa tengok dekat page element Lyssa pulak . Bila Lyssa belek  - belek je ... Eh , tak jadi apa - apa pun ? Tak de error pun . Ok je , jadi macam ni .....


 


Apa yang error nye ? Alahaii . Lyssa pun memang tak tahu nak jawab soklan dia . Lyssa pun suruh lah dia refresh . Tengok2 , tetap sama jugak . Hmm . Ntah ler . Tupp.Tuppp.Tuupp. Lyssa pun saje suka - suka nak edit blog adik Lyssa yang baru nak ceburkan diri dalam dunia blog ni ..  Tiba - tiba je kan , bukak page element , NAHHHH !! :


 


Ohh . Benda ni lah yang error tu ehh ? Ishk#  Alahai . Nak gelabah apa ? Biasa lah tuh . hehehe .  Kadang - kadang memang akan jadi macam ni . Tapi , tak selalu dan tak semua yang akan jadi . Pihak blog sedang buat maintainence apa - apa lah tu . Tuh yang jadi macam tu . hehe  Tok sah risau lah . Blog korang tu , tak de nye rosak apa pun . Kalau jadi macam tu lagi , korang kenalah bersabar yer .


*Tapi , Lyssa rasa hari ni , semua dah oke kot ? Sebab Lyssa belek blog adik Lyssa ok je  . Dah tak de apa - apa error pun dah. hikhik*  Tapi , bagi blog yang masih ada masalah macam ni  , korang bersabar lah ye :D
 
Sekian :)

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

45 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ifa Tasya
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:05 AM delete

semalam ifa ade jadi jugak . punya la kelam kabut belek membelek . last2 boleh dah . Alhamdulillah...

avatar
yaya
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:05 AM delete

blog kite tak de pape pon .. dy sehad ..

avatar
Ash Kyouhei
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:05 AM delete

lol . macam - macam -,-'

avatar
ShafyqOnlyy
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:09 AM delete

kalau nak FIX problem ni kena tukar template lah :) tapi sekarang dah ok :)

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:12 AM delete

lyssa,kenapa sy x boleh letak reply comment kat belog sy..sy try tutorial lyssa,tp x jd..sorry ye comment kat sini.peace ^^V

avatar
December 13, 2011 at 9:15 AM delete

Kejap lagi ok lah tu .
Malam semalam pon Inas Kena .

avatar
Amy Farhana
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:18 AM delete

jadik mcm tuh jugak semalam! pagi niey dah oke! hehe :)

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:22 AM delete

tak pernah kena pun. hehe

aku pernah kena lagi teruk daripada ni. memang kena edit dari awal punya. haha

oh, sebab tak buat back up T_T

avatar
December 13, 2011 at 9:26 AM delete

okey kak lyssa.. trimass :)

avatar
Live to Life
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:52 AM delete

kalau error 406 cam mane pulak ?

avatar
naimstarz_99
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:53 AM delete

Kak lyssa saye punye jadik camtu lagi :(

avatar
Misz Azney
AUTHOR
December 13, 2011 at 10:02 AM delete

hahahaha. . thanx lyssa

avatar
addah
AUTHOR
December 13, 2011 at 10:25 AM delete

betol la lyssa..smlam jd mcm tu...perhh gelabah gile..sampai rase nak ttp trs blog tu..hahhahaha...ni da ok..nsb baik..syukurla

avatar
niniey
AUTHOR
December 13, 2011 at 10:26 AM delete

kak,sy pnye still cam 2 agy a..dr smlm agy x jd2...arap2 ptg nie da ok..pape pown thnks tuk kak lyssa sbb buat entry nie n kasi tau pe yg blku sbnrnye,lau x niat mmng nk tkr tmplte da smlm...

avatar
SYAFIQAHSALEH
AUTHOR
December 13, 2011 at 10:29 AM delete

semalam ada mslh macam ni jugak.tapi alhamdullilah dah okay :)

avatar
nadya yussof
AUTHOR
December 13, 2011 at 10:37 AM delete

sy pnye blog pn jdi cmtu gak . rsaunye . cmpai sy try bkak blog yg laen plak . tgk sume page element ta brfungsi jgak . huu . igtkn blog sy jew yg cmtu . rsau . :(

avatar
Fatin Nabila
AUTHOR
December 13, 2011 at 11:01 AM delete

sye gne blogskin.. so.. x de la page elements tu..

avatar
nasha sanza
AUTHOR
December 13, 2011 at 11:15 AM delete

salam,tau2 je lyssa nie akak nak tanya..bagus betul la lyssa nie..akak setiap hari tengok blog lyssa,kira peminat setia la..

avatar
//Ninie
AUTHOR
December 13, 2011 at 11:19 AM delete

waaa .. blog Ninie pun jadi cenggini :'(

avatar
December 13, 2011 at 11:19 AM delete

okay je page element dya.Still sihat lagi, tak sakit-sakit.Maybe ada kesilapan teknikal kot ;P
jom singgah =,=

LATEST ENTRY : Masa Kecik-Kecik Dulu [Part 1]

avatar
Aina Shaz
AUTHOR
December 13, 2011 at 11:44 AM delete

tadi pagi jadi..tapi skg bila dh on9 xjadi dah..ye2..huhu

avatar
ElloMizkitty
AUTHOR
December 13, 2011 at 11:49 AM delete

Lpas baca entri blog ni, g check tgk2 alamak blog sndri pun trkena...huhu

avatar
December 13, 2011 at 12:49 PM delete

ye_bru_jdi_hri_nie_huhuhu_ptng_ni_oke_lh_kowt_thnks_kk

avatar
December 13, 2011 at 1:20 PM delete

warghhh! sama gak! mula2 tgok abes gelabah. refresh bpuluh kali x jadi2 gak. tp last2 ok. mcm kna trolled je. haha :p

avatar
attiey
AUTHOR
December 13, 2011 at 1:28 PM delete

saye punye masih tak boleh :/

avatar
Ratu Lissa
AUTHOR
December 13, 2011 at 1:43 PM delete

hari nie saya punya masih ada error !

avatar
wanie
AUTHOR
December 13, 2011 at 2:26 PM delete

kak lyssa, saya punye still mcm tu :'( risau lahhh. huhu

avatar
nurfarhana
AUTHOR
December 13, 2011 at 3:22 PM delete

lama x kena tunggu or sabar???
becoz terkena error nih...
hihihi...

avatar
Gadis Pink
AUTHOR
December 13, 2011 at 3:46 PM delete

Kak Lyssa..

Blog adq da jadi ! Camne nie >_<

avatar
eyka
AUTHOR
December 13, 2011 at 3:56 PM delete

gabra jugak lah ,, tiba2 page element hilang ,, ingat kan ada orang sembunyi kan ke ,, hik5....
tp ,, bila lyssa cakap mcm tu ,, tak gabra dh ....
anyway ,, thanx k lyssa .... ^^

avatar
Gegirl
AUTHOR
December 13, 2011 at 5:51 PM delete

fuhhh!!1kecut lidah dibuatnyerrr...nasib baiklah blog kak lisa ada wat tutorial cam ni..law x nak melalak rasanya..thankss kak lissa tomeyy..heheh

avatar
sitinur
AUTHOR
December 13, 2011 at 6:26 PM delete

kak lyssa,tenkiu.
punyelah saye plek.
egtkan ade pape ke yang terjadi.hehe
TY again

avatar
December 13, 2011 at 9:24 PM delete

Kak Lyssa, saya punya page element pun dah jadi cam tu, bila Kak Lyssa ckp tk yah risau, lega sikit

avatar
Eya Asmyra
AUTHOR
December 13, 2011 at 9:39 PM delete

10s akk lyssa ats tuto nye . ^_^

avatar
Syasha Athia
AUTHOR
December 14, 2011 at 12:03 AM delete

kak lyssa ! saya blogger baru . akak , nak tnye la . kenapa dekat page element saya tu tak boleh nak add gadget ek ? pelik la kak . dah cuba refresh , but nothing happen ! :'(

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 14, 2011 at 1:37 AM delete

muja pun dah jadi cmtu,, dah bace entry ni,, baru lega hati muja ni,, :D

avatar
nurul amirah
AUTHOR
December 14, 2011 at 2:56 PM delete

dah kena dah
nasib baik x de ape pe
gabra tol

avatar
December 14, 2011 at 7:17 PM delete

Lyssa ! kenape yee background jadi pelik ek ? dy tak keluar backgr0und. dy keluar ape ntah. tataw nak explain mcm mane. b0leh t0long saya tak ? dah buntu tataw nak wat cmne. :(

http://cintasibudakkatak.blogspot.com/

h0pe sangat lyssa b0leh t0long ! :(

avatar
Hamizah
AUTHOR
December 15, 2011 at 12:49 AM delete

Pernah jadi, nasib baik tak gelabah..

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 15, 2011 at 1:59 AM delete

nasib baik masih cool coz tahu mesti mereka tengah cuci kasi clear.hihih

avatar
December 15, 2011 at 4:59 PM delete

lyssa , kalau design nya takde sbb tukar templete baru , kenapa pulak eak ?

avatar
ngok ! ngek !
AUTHOR
December 17, 2011 at 12:06 AM delete

alaa , sapa blog die yang jadi macam tu korang g tekan search the blogger help group tu ?then cari dome.home apa ntah , godek godek la smpai jumpa ... dia akan keluar page element sementara untuk korang ..

avatar
M!ss F.!.A
AUTHOR
December 18, 2011 at 1:52 PM delete

salam,, da smigu blog sy still xleh bukak page elements.. da byk kali refresh dan restart.. tp nOthing,, still mcm tu jgak.. yg peliknye npe entry sy sume ke bahagian kiri.. memg hOdOh r law tgk.. nk bace entry sparuh je bOleh.. erm, ni blog sy ettyza.blogspot.com..

avatar
siti rawiah
AUTHOR
January 11, 2012 at 9:10 AM delete

dulu penah kene gak. .tp da okeh da. .kak lyssa na tnye cam mne na hilng kan warning kt bog ea ? sbb blog tuh bukak-bukak je teros warning.

avatar

Google+ Followers