VIDEO | Aku Menangis Sebab ....

Gadis Kidal Berceloteh...
23/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


==== >>>   sambungan daripada ENTRY INI . (baca lah , kalau belum baca lagi erk)


Tadi , dah hantar dia ke nursery . Serius ! Lyssa menangis . Err (like budak - budak tak dapat lolipop je!) heheh . A'ah . Tak de lah menangis teruk mana pun . Hanya "Menitiskan Air Mata" je oke ? Kenapa ? Ingat putus cinta je harus titiskan air mata ? Nak biar dia tinggal sorang - sorang pun Lyssa nangis tau walaupun hanya dengan seekor kucing . Ishk#

Pencinta Kucing lah kata kan ! Kan ? hee ~  Tapi , sekarang , Lyssa dah oke . Nak tengok tak VIDEO Si Qaseh Meronta - Ronta nak ikot kami balik ? KESIAN sangat . Hanya manusia yang betol  - betol pencinta kucing sahaja yang paham . Awak tak paham , sudahh . HIHI :D 


Tapi , sebelum PLAY . Tekan PAUSE dulu di bahagian atas belah kanan ! :) tenkiu :* 







p/s : Tiba- tiba rindu dia . Apalah yang dia dok buat sekarang neyy ? =.=
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

38 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Niesa
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:27 PM delete

akak sama dengan saya .. masa kucing saya hilang menangis tak henti2 .. tapi ni kes lain lahh .. hehe >_<

avatar
December 23, 2011 at 8:30 PM delete

alolo..siannye~ x pe2..miza kan ad..hehe gurau je..

avatar
Miss Efa
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:31 PM delete

sian kucing akk ... npe ta bwk dea ..?? c0mey kucing akk neh ... sye geram tng0k kucing .. heehe,

avatar
C!k 3ken
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:33 PM delete

nmpk die cm nk nanges jer .. hehe , btw mte bolat cm krtun kcg dlm shrekk nme boots tu :D

avatar
PutryAin
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:37 PM delete

sabar yew....qaseh jangan nanges tauuuu

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:37 PM delete

Sabar je Kak Lyssa . InshaAllah dia suka tempat kat sana ;)

avatar
December 23, 2011 at 8:37 PM delete

alah.comelnya. sedih jer muka dia...:(

avatar
December 23, 2011 at 8:38 PM delete

Akak Lyssa.. dun't sad2 ye?? Adek pown sdeyh tgk vdeo & entry akak neyh

='(

avatar
aeinaa
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:40 PM delete

qaseh nmpk mcm x selesa je dlm cage tuh...die mcm nak keluar je... :'( nangissss!!!! dulu pun mcm tu jugak mse aein nk pergi holiday...tinggalkan puteri(kucing) yg tengah pregnant and white(arnab) yang tengah pregnant jugak..sebaik ada jiran nak jaga!! tatkut jugak dua-dua give birth serentak...tp sebaik tak..balik holiday still tak lahir lagi.. :)

avatar
Raisya Haris
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:43 PM delete

Kesiannya Qaseh~ :( Macam nak nangis je tengok Qaseh.

avatar
IraFikri
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:58 PM delete

siannya.sabar ye kak lyssa :')

avatar
December 23, 2011 at 9:10 PM delete

waa comelnya! kite rindu kat kucing kite yg dh mati. ade skali tu nangis smpai tertido-tido :(

avatar
Tengku Iji
AUTHOR
December 23, 2011 at 9:10 PM delete

:'( sumpah sedih dengar kucing kak lyssa mengiau

avatar
Fiife
AUTHOR
December 23, 2011 at 9:12 PM delete

kak knp dgn blog interface saya tlg kak saya x reti dah nak buat apew ???

avatar
Hizatul
AUTHOR
December 23, 2011 at 9:16 PM delete

huhu. sedihnya! saya pun ada kucing2 kat rmh ni.. tak dpt nak bygkan klau dorg dah takde nnt T_T

avatar
Fixx
AUTHOR
December 23, 2011 at 9:20 PM delete

sedih nyer dia.. hu3

avatar
missleana
AUTHOR
December 23, 2011 at 9:47 PM delete

Lyssa, pause belah kiri la syg... bukan belah kanan... kompius kejap td.... hehhe

avatar
December 23, 2011 at 9:57 PM delete

comelnye Qaseh
tadi sye menangis pasal kucing
Namenye Blacky
Blacky cute mcm Qaseh :)

avatar
December 23, 2011 at 10:18 PM delete

Saya geng akak..betol apa yg akak ckp hehe

avatar
Anis Sabrina
AUTHOR
December 23, 2011 at 10:41 PM delete

Huhuu..kasihannya Qaseh. :(

avatar
December 23, 2011 at 11:33 PM delete

Sabar eh lysa .
InsyaALLAH qaseh okay jea .

avatar
December 24, 2011 at 12:41 AM delete

kesiannye.. meoww... kak lyssa, bagi tira jelah yang bela.. hehe, jangan2.. nanti kak lyssa lagi nangis sebab rumah tira kat selangor.. jauh tuuu

avatar
December 24, 2011 at 12:44 AM delete

Tira dapat rasa yang Qaseh cakap macam ni "Lyssa,Lyssa nak gi mane tuh, taknak bawak qaseh sekali ke.... qaseh nak ikot.... " tapi sebab da tak jumpa jalan kluar qaseh diamjela... saya sampai 6 kali tengok video ni.. keluar air mata.. =='

avatar
December 24, 2011 at 8:54 PM delete

hu2.... akk x kan dpt rasekan ape yg Nurul rasekan bile kucing kesayangan Nurul hilang setahun.. hu2.. ank die pun orng curik taw... jiran tuduh kucing Nurul yg buang air kt dpn umah die.. pdahal kucing Nurul x der kt situ pun time 2

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 24, 2011 at 9:36 PM delete

alahai ciannya comel tuh..
dia pun mesti sedih gak tuh..

avatar
Izyan Nazihah
AUTHOR
December 25, 2011 at 4:36 PM delete

alahai,kesian kak lyssa,kesian jugak kat kucing tu,:(

avatar
pinkhulala
AUTHOR
December 26, 2011 at 3:57 AM delete

Alololo sian nyee.. kucing ni.. kenapa akak kurung kuceng tuh ??
kuceng akak nk akak pelok die
la tuhh .usap2 kt atas pale die..
ciom die... kuceng pon nk jugak
bermanje2 dgn tuan nye..
bukan cm kite jep..
pak+we n mak+we bermanje2..
kucing pon nk jugak tau ! :))
Nice+_+P34c3 !!

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 3, 2015 at 1:29 PM delete

sama mcm akak ..Hari tu balik raya dekat kg husband..bawak balik kucing akak sekor je..dia sakit..Tapi terpaksa tinggalkan dekat Kelantan...rindu dia sgt2..tetiba pulak...bel dari kecik lagi...Harap dia sihat..

avatar

Google+ Followers