"Dia Cubit Baby, Baby Tak Nak Pergi Shokolah"

Assalamualaikum!

Hey geng. Dekat bawah ni lah baby Lyssa. Comel kan?? hahaha. Ada iras muka Lyssa tak? erhhh. Perasan! Masa bila pulak aku kahwin? o_O Baby Lyssa konon. Heik. Adik sedara je lah :-)


Semalam sangat syiokk interview ini budak yang berumur 4 tahun ni. Comel gilosssss. Rasa nak geget je pipi dia kasi berlobang. Haha. Kejam nye saya. Saya tahu, saya kejam. Peduli hapeeee, haha.


Interview sambil rakam guna BB. Sorry kalau tak berapa nak clear. Haaa. Sebelum tu, tolong pause-kan lagu di bahagian kiri atas blog ini . Itu pun kalau nak dengar dengan jelas lah.


Apa sebenarnye kisah di sebalik video ini? Secara rihgkas lah ye.. Budak comel ni kan dah 4 tahun. Konon nak sekolah. Punya eksaited lah kan beli baju sekolah tadika kemas. Alar.. Yang warna biru2 tuuu. Hihi. Lyssa ingat lagi, masa tu awal bulan satu tahun ini. Lyssa ada masa tu dekat rumah dia ni.. Semangat beli baju..

"Baby nak shokolahh!!"

Dengan pelat nye cakap. Haha. Bila dah start sekolah tu, haaa tak sampai seminggu dah kata tak nak sekolah pulak. Sebab ape? Hanya sebab kawan dia cubit dia. Hahaha. korang tengok sendiri lah video nii :-)




*Harap maklum : Anda dikendaki menunggang balik kan lappy atau kepala anda untuk melihat video ini. Terima Kasih
:-)








Published with Blogger-droid v2.0.4




Amacam? Comel kan? Auwwwww :-) ahaaa.

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

91 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nurul Amanina
AUTHOR
March 15, 2012 at 10:50 AM delete

chomel nye lah.. rasa nak cubit pipi tu. ish ish :DD

avatar
March 15, 2012 at 10:52 AM delete

COmelnyer.. suka suka suka...

avatar
azam
AUTHOR
March 15, 2012 at 10:53 AM delete

hehehe...baby, baby.....sekolah ye

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
March 15, 2012 at 10:56 AM delete

dengar video sebab nak dengar suara lyssa , yeay .. berjaya dengar ... hehe

avatar
March 15, 2012 at 10:56 AM delete

hahahahha ! tomeynyaaaaaaaaaa dia !
comel sangat ! lawak lah xDD

avatar
Anis Sabrina
AUTHOR
March 15, 2012 at 10:58 AM delete

Suara Kak Lyssa kah tu? Comel ~ :P Budak tu pun comel..

avatar
March 15, 2012 at 10:58 AM delete

ala cian nyer kena cubit tuh .

avatar
Secret Garden
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:00 AM delete

haha... CUTE!!! saya pengomen ke berapa??

avatar
ShafyqOnlyy
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:00 AM delete

alolololo , comelnye dy (:

avatar
achik rin
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:00 AM delete

hewhew . pandai kak lyssa suh budak tu cubit kuatkuat yer .haha . comel comel :D

avatar
Secret Garden
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:00 AM delete

haha... CUTE!!! saya pengomen ke berapa??

avatar
achik rin
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:00 AM delete

hewhew . pandai kak lyssa suruh budak tu cubit kuatkuat yer . comel comel . hahaha :D

avatar
Dayana Yusof
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:01 AM delete

Atototo, comel la die :3

avatar
AQILAH ALIAS
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:04 AM delete

Alaa, kesian baby tu.Comel je dia, geram tengok :) Hee

avatar
[t]eci[k]
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:06 AM delete

suare kak lyssa cumel lar :)

avatar
March 15, 2012 at 11:07 AM delete

betol ke kak lyssa yg interview dia ? wahh . nice la suara kak lyssa . 1st time dgr ni . :DD

avatar
Aida Lavera
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:09 AM delete

Amboi omeyyy! tu girl or boy?

avatar
diarinadiaa
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:09 AM delete

alolo!!!comel!!!baya anak i ni...:')

avatar
Nabeel Fikree
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:17 AM delete

wahhh! comel2... hihihi

avatar
Admin
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:18 AM delete

saya suka suara yg menyoal tu.. ahahha

avatar
Joel Leslie
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:19 AM delete

peh comel! tapi ttp takleh celen aku time kecik. lalalalal ~

avatar
March 15, 2012 at 11:19 AM delete

Ala tomei tomei . Macam lyssa jugak . ngee :)

avatar
zytda XD
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:21 AM delete

suara kak Lyssa ka tuh ?

avatar
Zainina Damia
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:21 AM delete

Eh baby babyyy! Ahaa, lama tak jumpa :) <3

avatar
Mish Apple
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:30 AM delete

OK, nak cubit kawan die pulak .

avatar
semutsengal
AUTHOR
March 15, 2012 at 12:00 PM delete

ohh,

kecomelan dia mcm aku msa kecik kecik dlu lah.


kahkahkahkah

avatar
March 15, 2012 at 12:07 PM delete

assalamualaikum kak lyssa , please follow saya kat blog saya , saya merayu sangat2 follow lah blog saya ... =( please follow saya di blog . www.aisyahcome.blogspot.com

saya akan balas semua comment2 korunk .. saya janji please follow sye sesangat komenla sikit2 yerr ... satu pun jadilah .. KORANG PUN FOLLOW JUGAK TAU SAYA KAT BLOG ! please saya merayu2323

avatar
March 15, 2012 at 12:56 PM delete

Salam sys Lyssa ! Help me ! Aina guna blogskin.Tapi dalam blogskin tuh,tak de plak gadget followers.Aina pun nak wat menu tab tuto,tapi mcm mne erkk ? Please !Harap sys Lyssa boleh tolong..Thanks !

avatar
MH
AUTHOR
March 15, 2012 at 1:10 PM delete

comel nye suara kak lyssa . hewhew :D

avatar
March 15, 2012 at 1:14 PM delete

@Sharifah AisyahOkeyh ! Follow saye gak .. hehehe

avatar
March 15, 2012 at 1:14 PM delete

@Sharifah AisyahOkeyh ! Follow saye gak .. hehehe

avatar
March 15, 2012 at 1:14 PM delete

@Sharifah AisyahOkeyh ! Follow saye gak .. hehehe

avatar
♥Arin Anis
AUTHOR
March 15, 2012 at 1:21 PM delete

comel..suare akak lyssa gelak pon comel..:D

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
March 15, 2012 at 1:44 PM delete

wahh comelnyaa suara kak lyssa.. :)

avatar
steffany daph
AUTHOR
March 15, 2012 at 1:50 PM delete

aih. gara2 kena cubit, tak nak pi sekolah. hehe, comel laaa :D

avatar
March 15, 2012 at 2:00 PM delete

heheh cute. ada iras2 lyssa sikit la :D

avatar
rafiq
AUTHOR
March 15, 2012 at 2:09 PM delete

ee comelnyeeeww


anda dijemput..

http://darahmalaya.blogspot.com/2012/03/contest-budi-bahasa-budaya-kita.html

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 15, 2012 at 2:29 PM delete

Ha ! Dah dengar suara lyssa , ayu jerp . Hehe .
Comell ja bdk tuhh >,<

avatar
Nabilah
AUTHOR
March 15, 2012 at 3:03 PM delete

huhu^^ first time dpt dengar suara kak lyssa...!! dua2 comeyy :)

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
March 15, 2012 at 3:18 PM delete

putih melepak nya ank sedara kak lyssa...mmg lah kene cubit..chumel

suara akak mtg lah

avatar
fareedhayat
AUTHOR
March 15, 2012 at 3:29 PM delete

comel nye baby . haha .

avatar
March 15, 2012 at 4:34 PM delete

Masa baby semua comel.Kan?

avatar
Mahfudzah
AUTHOR
March 15, 2012 at 4:35 PM delete

Akak, kenapa tak boleh tengok video tu?!!!!!!!

avatar
March 15, 2012 at 5:00 PM delete

Comelnya dia Kak Lyssa :D Suara dia pun sama .. Awww :3

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 15, 2012 at 5:19 PM delete

baby tu.....comel macam saya lah....hehehe

avatar
March 15, 2012 at 6:10 PM delete

Alorh comelnyaaa ! :D

dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com

kak lyssa jom baca Cinta Remaja di blog kita hee ^^

avatar
natikah2020
AUTHOR
March 15, 2012 at 6:55 PM delete

Jom join GA ni --> http://natikah1997.blogspot.com/2012/03/contenst-aku-sayang-keluarga.html

avatar
Syahira
AUTHOR
March 15, 2012 at 9:55 PM delete

COMEL NYA BABY TU :D Suara sis Lysaa pun comel je :D

avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
March 15, 2012 at 10:18 PM delete

comelnya bdk tu. rasa nk cubit lak

avatar
March 15, 2012 at 11:11 PM delete

hemmm... COMEL cOMEL COMEL ^^v

avatar
AQILAH'S
AUTHOR
March 16, 2012 at 12:25 AM delete

alolo . omeynyaa . suara org yg amik video pun omeyy

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
March 16, 2012 at 5:09 AM delete

Comeynya suara lyssa..

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
March 16, 2012 at 10:15 AM delete

kak lyssa, mcm mane nak buat kotak seacrh tu. Blh buat tutorial tu tak?

avatar
March 16, 2012 at 11:18 AM delete

Dah sakit tengkuk ni! Hehehe.. tp comel! Jemput singgah my latest entry: Lelong! Lelong!

avatar
Nurul Aini
AUTHOR
March 16, 2012 at 11:53 AM delete

Wachhhaaa ! Muke macam Korea meyh , tapi spe yg rakam ni ?Cik Lyssa ka ?

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
March 16, 2012 at 3:10 PM delete

c0mel la.,muke dye mcm k.lyssa^^

avatar
Nurul Izzah
AUTHOR
March 16, 2012 at 4:29 PM delete

Comel nye bdak tu. Suara akak kan yang menanya tu ? Comel la suara :D

avatar
una imana
AUTHOR
March 16, 2012 at 11:23 PM delete

comeynyer,,anak sapa la ni..huhuhuhu

avatar
Aqilah Mango
AUTHOR
March 17, 2012 at 12:03 AM delete

yeahh! dpt jugak dngar suara kak lyssa! hekhek

avatar
Thea Hnf
AUTHOR
March 17, 2012 at 3:16 AM delete

Comel! Hihi btw thanks sis Lyssa tegur kita dekat google+. Ngehngeh happy to the max! Usya sini, hehe :"> http://ifeelitinmyheartbutdontshowit.blogspot.com/2012/03/reason-is-you.html

avatar
March 17, 2012 at 12:24 PM delete

comel sore kak lyssa :)) , sore baby tuh puns comel :)) . lioke , lioke (Y) ..

avatar
March 17, 2012 at 12:25 PM delete

atototo ., shomel sore kak lyssa . :)) . baby tuh comel . pndai berkata-kata . lioke (Y) . .

avatar
sha-finaz
AUTHOR
March 17, 2012 at 4:15 PM delete

cutenye bdk tue...alolo...
first time dgr sore kak lyssa,,,comel sgt..=)

avatar
sha-finaz
AUTHOR
March 17, 2012 at 4:17 PM delete

cutenye bdk tue...alolo^_^
first time dgr sore kak lyssa,,,comel sgt..=)

avatar
sarahqilah
AUTHOR
March 17, 2012 at 8:01 PM delete

comel ar suara kak lyssa!!
baby pon comel..tp kesian ar kat dye kene cubit

avatar
AisYah
AUTHOR
March 17, 2012 at 9:48 PM delete

lyssa kenape ye kadang2 saye takleh nak bukak blog orang ekh?die tulis permission denied...salah setting ke??balas kat cbox saye ye tq!
aisyahfauzoli93.blogspot.com

avatar
EIYAA RAZ
AUTHOR
March 17, 2012 at 11:10 PM delete

aloloo , comelnye baby tu . hikhik

avatar
March 17, 2012 at 11:13 PM delete

comelnya mcm lyssa jgk la

avatar
Aina Syafiqah
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:22 AM delete

Eh,Lyssa ! Sama lah macam adik kita ^~^ Taknak pergi sekolah sebab ada orang cubit dia.. HAHA XD

avatar
KHAIRUNNISA
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:26 AM delete

Comelnya adik sedara kak lyssa

avatar
Arina Shamsul
AUTHOR
March 18, 2012 at 10:07 AM delete

anyonyonyo..shomelnye..hihihi

avatar
Eika Suzyana
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:45 PM delete

Tersangat comel, mcm aktres korea gitu ! hihi :D
Btw, suare lyssa kah itu ? comel loghat lyssa, heee :D

avatar
March 18, 2012 at 5:50 PM delete

Abaikan suara Lyssa tuhh ye ??
Terima kasihh !! hahahaha ;D

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 19, 2012 at 5:09 PM delete

budak2 ni mmg cpt cuak..anak buah mas pun mgadu kat mas kene cubit tak nak pi gak..mas ckp nanti ummie dtg ummie cubit pp dia bnyk kli k,truz dia smgat skolah.hihi

avatar
March 19, 2012 at 8:38 PM delete

Azan tengok video sebab nak dengar suara Lyssa jerrkk ! seriosly , Suara kak Lyssa comel !!!!! btw , pandai suruh Baby cubit kuat2 ! HAHA

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 2:03 AM delete

hahah comel jeppp

avatar

Google+ Followers