Gelabah Ye Korang ?

Gadis Kidal Berceloteh...
18/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Erhhhh . Rasa nak tergelak pun ada . Bukan takat nak tergelak . Dah rasa nak terguling je atas lantai ni bila korang gelabah . Aiyoo . Korang gelebah . Lyssa pun boleh dah rasa kegelabahan korang tu .

Ishkk . Blog Lyssa tuu . Bukan blog korang . Itu pun nak gelabah ? Kelakarlah . ececech . Actually , Lyssa pun dok berdebar jugak time tu . Macam ni ceritanya , konon baru je lepas 15 minit update entry pasal ni . Ada Lyssa post dekat page Lyssa_Secret tu :

 


Orang bukak konon eksaited nak tahu entri pasal apa lah kan ? Lyssa tak tahu pun blog Lyssa tak boleh bukak . Haaa tu diaaa . Kena serbulah Lyssa .. hahaha . 





 


Takut jugak lah Lyssa time tu . Ye lah .. " Siapa tak sayang blog oiyyyyy....." kan ?
Grr . Rupa-rupanya , ada kena mengena dengan ENTRI INI lah .. Masalah tu sebenarnya .
Terus Lysa buang benda tu . HAHA :p 


 Buat terkezut den jo . -.-


  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
March 18, 2012 at 9:26 PM delete

Nakal rupanya Lyssa nih..Suka kenakan org yeaa..Dah yg ke bapa kali dah ni.. ! :P

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:27 PM delete

hee..
kak lyssa pon mengelabah..!!!
terbaik!!

avatar
March 18, 2012 at 9:27 PM delete

alaa~
dengki kot tu..
haha XD
sian Kak Lyssa :D

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:28 PM delete

xpi kan sys.. mcm mne pulak lah boleyh ae kaitan dgn entry sys yang satu lagi tu???

avatar
Faizz's Jamil
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:29 PM delete

kena ayat hack cuak tequih noh .
hahahaha . kecut otak paa . hihi

avatar
Faizz's Jamil
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:29 PM delete

kena ayat hack cuak tequih noh .
hahahaha . kecut otak paa . hihi

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:33 PM delete

lega dah boleh. nak tgk tuto td.

avatar
Mizz Zurah
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:36 PM delete

Kak Lyssa menakutkan kami ! :(

avatar
Syasya Johan
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:36 PM delete

hha,bru berapa minit orang lain tak boleh view blog kak lyssa dah kecoh,,ramai btul fans :D

avatar
my story
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:42 PM delete

saya okey jek bukak td . siap komen minta akak terangkan HeartBeat lagi . masih minta penjelasan tntg HB .

avatar
mrs.syafa
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:43 PM delete

hehe..terkejut jugak tengok tadi ingatkan akak saje je buad ..hehe..lepas 3 kali baru dpt bukak..n then baru tahu kenapa..:) anyway dyer mmg jelez tuw..hehe..:D sbb blog akak awesme sangad..;)

avatar
March 18, 2012 at 10:01 PM delete

haha.. kene jugak ke?
ramai yang kene sebenarnya.
ini sebab gara2 google chorme.
kalu guna firefox boleh aja.
yang dikatakan ada malware tu nti aku siasat

avatar
March 18, 2012 at 10:10 PM delete

huhuhu.maunyer diorang tak cuak, Lyssa kan pames gitew...:)

avatar
March 18, 2012 at 10:12 PM delete

mcm mana plak bley ada kaitan ngn entry tu ek?

avatar
amy fendi
AUTHOR
March 18, 2012 at 11:21 PM delete

Yeah! Dh boleh bukak :) Saya siap buat entry lg . HAHA http://amyfendi.blogspot.com/2012/03/why.html

avatar
March 19, 2012 at 1:08 AM delete

atoto..sye pown kene jugak..hu~ seb bek ley bukak..kalo x..hmmmm..

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
March 19, 2012 at 1:31 AM delete

haish mana tak gelabah kalau tak boleh bukak cm ne nak baca blog kak lyssa nanti. alhmdulillah dah ok =)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 19, 2012 at 3:51 AM delete

masalah dengan shoutbox sebenarnya..

avatar
March 19, 2012 at 9:50 AM delete

serious kalau tak boleh buka..memang kecewa punya..=)

avatar
March 19, 2012 at 10:57 AM delete

kak lyssa...kite ada problem..hope sudi tolong...apa mksud ayt nie kak lyssa-->http://sukasuki-iza.blogspot.com/You are already following the maximum number of Blogs (300). Unfollow some other blogs first.
hope akk sudi tlg n bgtaw dkt blog kite k..thanks >_<

avatar
March 19, 2012 at 10:57 AM delete

kak lyssa...kite ada problem..hope sudi tolong...apa mksud ayt nie kak lyssa-->http://sukasuki-iza.blogspot.com/You are already following the maximum number of Blogs (300). Unfollow some other blogs first.
hope akk sudi tlg n bgtaw dkt blog kite k..thanks >_<

avatar
March 19, 2012 at 10:57 AM delete

kak lyssa...kite ada problem..hope sudi tolong...apa mksud ayt nie kak lyssa-->http://sukasuki-iza.blogspot.com/You are already following the maximum number of Blogs (300). Unfollow some other blogs first.
hope akk sudi tlg n bgtaw dkt blog kite k..thanks >_<

avatar
mizzkechique
AUTHOR
March 19, 2012 at 12:39 PM delete

lyssa, sowi mencelah.. nk minta tolong, mcm mn kite nk jdikan template kite just 2column sbb skang ni gune 3column.. mksdnya still nk guna template skang.. sbb bila buat 2column, mcm ada jarak..

avatar
March 19, 2012 at 1:48 PM delete

fuhhh ! ingatkan pe benda.. hehe..

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 19, 2012 at 3:33 PM delete

Sys kan ad kte 'jeles' kt entri 1lg . Kot2 dye trbce , trus xbg org bkk . Haha . #JKJK

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 19, 2012 at 5:01 PM delete

mana la mereka semua tak cuak..blog kesayangan mereka gak.kalau lyssa pun,mesti cuak habis gak.smua dh cantik,alih2 tiba2 hilang.tpi dh pro,msti akan lebih cool kn.

avatar
Phat
AUTHOR
March 19, 2012 at 5:43 PM delete

mencik la cam gini

avatar
March 19, 2012 at 6:11 PM delete

Kak Lyssa.Cam ner ada menu tab dalam kotak header mcm kak lyssa.Kan header kak lyssa tuh,luar die mcm kotak putus2 wrne puprle bile cursor menyentuh.Alih2 rupanya menu tab tuh dalam kotak header.Baru perasan tadi.Hehehe.Wat tuto leh takk ?

avatar
uncHa
AUTHOR
March 19, 2012 at 7:34 PM delete

terbaekk hahaha :P

avatar
March 19, 2012 at 10:44 PM delete

sy pun penah terkena virus macam ni.. memang menggelabah kejap.. last2 dah ok dah :)

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:52 PM delete

semua org syg blog sendiri tpi ini sdh kes lain...
org lain syg blog kak lyssa..hihi

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:55 AM delete

kalau kne kat blog putry dh gelepor dh kot.. cuak

avatar

Google+ Followers