Pengomen Tegar Blog Lyssa Faizureen

Gadis Kidal Berceloteh...
09/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Auchhh ! Haaaaa . Ingat ape ? Blogger je .. ada digelar "Blogger Tegar" . Eh , Pengomen blog pun boleh digelar Tegar jugak okeh ? hehe . 

Blog korng pun mesti ada pengomen tegar kan ? Macam blog Lyssa jugak . Ada je pembaca setia yang seringkali akan komen entry-entry Lyssa . Waaa . Serius terharu kot . Selalu sangat .. Setiap kali buka bahagian komen , mesti ada seorang gadis yang bernama Maya MustWany . 

Ape yang best dan buat Lyssa terharu sangat , kalau dia terlepas je entry Lyssa , comfirm dia akan baca sampai habis dan komen entry tersebut . Wuuu ~ Serius rasa dihargai ! Then , bila Lyssa check je komen ada lah nama dia sampai 3 - 4 entry . Terkeluar dah rasanya berbutir-butir air mata Lyssa disebabkan rasa terhaaaru tak terhingga :)

Actually , dah lama dah Lyssa nak buat entry mengenai ni . Tapi  , Lyssa nak tengok adakah betul-betul dia seorang pengomen tegar ? Ahh . Dah memey terbukti . Dia pasti akan komen walaupun entry tu dah lepas . 

Siapa gadis tersebut ? Nak tahuu .  Ni haaa . Blog yang simple bewarna purple . Meh nak tempek header gadis kachak tu ! :)


 



*Alang-2 masuk tu , apa salahnya follow kan ? Mana tahu  , nanti wany tu jadi pengomen tegar blog korang pulak ke ? Peace ^^v

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

60 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Farra
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:28 PM delete

Yeay! first comment ;p

avatar
Aqilah Mango
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:34 PM delete

untunglah kak lyssa ade pengomen tegar! ;)

avatar
March 9, 2012 at 12:35 PM delete

tak aci! tak aci! tak aci! :P

avatar
Lizzie Yasmin
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:36 PM delete

memang tegar lar, kalau setiap n3 dikomen nya...

avatar
AMMAR YASIR
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:37 PM delete

Nak jadi pengomen tegar jugak!!!

avatar
March 9, 2012 at 12:38 PM delete

huhu~ nak jadi mengoman tegak gak bole??

heheeh : P

salam kenal.
arepnakbebe.com

avatar
aien
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:38 PM delete

untunglah kak lyssa ade pengomen TEGAR . HAHA :D

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:38 PM delete

slalu gak melawat blog Maya MustWany ni.. beliau mmg rajen komen ! :)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:40 PM delete

Woaaa ! Bestnye .
Sebenarnye saya pun cam dia jgk .Selalu je tak berkesempatan nak bace entry lyssa pada masa lyssa post , tp saya tak terlepas nak baca entry lyssa yg lps2 tu , slalu je bce . Tp , sy x berkesempatan nk komen . Busy . Sorry ye ~

avatar
Eikyen
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:40 PM delete

wahh . untong laa ada pengomen tegar :DD

avatar
ummi
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:41 PM delete

hmm...bestnya..... kak lyssa ada pengomen blog tegar... saya takder.... huhu... err... kak,camne nak buat scroll box yang warna purple tu ek??? harap buat tutorial untuk tu... ;)

avatar
ummi
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:43 PM delete

hmm... bestnya kak lyssa ada pengomen blog tegar.. saya xder.. huhu... err,,..kak lyssa,camne nak buat sroll box yang warna ungu tu??tolong ajar... XD

avatar
ANISA
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:45 PM delete

nice one...nk pi usha blog dia

avatar
AmirahSM
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:47 PM delete

alahai comel header lysa duk atas tuu..hehe =)

avatar
Lady Milo
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:50 PM delete

hargailah pengomen tegar kita...
Peace!

avatar
Nurul Erlysa
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:53 PM delete

Serius nak gak!HAhaha,congrates! ^_^

avatar
Clara Rella
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:55 PM delete

Wow.. bagusnya diaa... Blog kq lyssa pon sng masuk sbb tak berat.. tu sng nak bce semua entry tuh..

and semua entry best2!

Tahniah kat dia ^^

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:55 PM delete

akan diterjah!! hahahaha

avatar
March 9, 2012 at 12:55 PM delete

alamak. baru perasan die akak rupe nye. HEHEHEHE.

avatar
hafizaizati
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:59 PM delete

nak jadi pengomen tegar jugak lah :D

avatar
Yana_Nana21
AUTHOR
March 9, 2012 at 1:03 PM delete

Huyooo , Terbaik lah . Suka Suka :D Kalau Yana pulak kan best , woot woot ! :'S

avatar
Farina Hunny
AUTHOR
March 9, 2012 at 1:10 PM delete

peminat setia kak lyssa tu . die hard fan maybe ;) bole da klau akk na buat fanclub :D

avatar
Miss Nadya
AUTHOR
March 9, 2012 at 1:13 PM delete

kakak xdpt jadi pengomen tegar sebab sibuk..huhu..:D

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
March 9, 2012 at 1:22 PM delete

untungnya Maya MustWany =).
taniah kak lyssa ada pgomen yang setia.

avatar
March 9, 2012 at 1:35 PM delete

dia pun pengomen tegar blog sy jugak! dia memg rajin.

avatar
March 9, 2012 at 1:52 PM delete

untung la kak mas dpt jd pengomen tegar kt blog kak lyssa.. XD Congrate.. =D

avatar
steffany daph
AUTHOR
March 9, 2012 at 1:58 PM delete

maya memang pengomen tegar :D best jga blog dia. blog lysaa pun suka juga komen ^^

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 9, 2012 at 2:05 PM delete

alamak pp rasa tebal la..cucuk jarum pun xmsuk ni.hihihi

alahai malu2 kucing lyssa dh mas baca ni..terima kasih banyak2 ye lyssa.mas suka masuk sini coz lyssa salah satu bloglist mas.mana yang bloglist,memang mas akn check entry yang terlepas.lagi2 blog lyssa mesra pembaca ada blog archive.

pe2 pun TERIMA KASIH BANYAK2 YE LYSSA. (sambil lap air mata & hingus kat baju)sop..sop..hihi (^_^)

avatar
Phat
AUTHOR
March 9, 2012 at 2:16 PM delete

dia pengomen tegar blog paht gak lyssa si mas ni

avatar
Secret Garden
AUTHOR
March 9, 2012 at 2:33 PM delete

SKANG NI, MESTI RAMAI YG AKAN KOMEN BLOG LYSSA SETIAP HARIKAN? ALAH, NAK JADI BLOGGER TEGAR!

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
March 9, 2012 at 2:46 PM delete

wah2.,hehe.,bes la k.lyssa ade peng0men tegar.,terjah bl0g dia lah^^

avatar
March 9, 2012 at 2:47 PM delete

hahaha. kembang laa dak mas ni ! hehehe.. dia selalu gak terjah blog kita. boleh kata tiap2 hari la. rajin dia niee... sayangg mucuk2. haha. xD

avatar
Admin
AUTHOR
March 9, 2012 at 3:00 PM delete

lyysaa tak nak segmen ke?

avatar
Masya
AUTHOR
March 9, 2012 at 3:05 PM delete

suke klu ade org yg ada pengomen tegar ni... dia mcm mengikut semua cerita kt...

avatar
Cik Azizah
AUTHOR
March 9, 2012 at 3:05 PM delete

kembang semangkuk la mas ni..hehe blog akak pon kalau dia terlepas komen pasti nama dia je di kotak komen tu..hehe

thanks mas :))

avatar
RealNS
AUTHOR
March 9, 2012 at 3:14 PM delete

untung la ade pengomen tegar. hehhe

avatar
misz_eyza
AUTHOR
March 9, 2012 at 3:47 PM delete

mmg betul lyssa...dia antara blogger yg rajin blogwalking, komen dan baca setiap entri walaupun dah terlepas....caiyok caiyok mas yayang...(~_~)

avatar
March 9, 2012 at 4:05 PM delete

http://aisyahcome.blogspot.com/

FOLLOW ME PLEASE .....

avatar
March 9, 2012 at 4:33 PM delete

congarts ye!

adibahkarimah.com

avatar
March 9, 2012 at 4:43 PM delete

kalw gtu farah pn nk gk jdi pengomen tegar lyssa..hahahahha...=)

avatar
March 9, 2012 at 5:04 PM delete

heehee untunglah lyssa ade pengomen tegar :)

avatar
March 9, 2012 at 5:05 PM delete

heehee untunglah lyssa ade pengomen tegar :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

avatar
March 9, 2012 at 5:05 PM delete

heehee untunglah lyssa ade pengomen tegar :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

avatar
~zymahamzah~
AUTHOR
March 9, 2012 at 5:06 PM delete

heehe untunglah lyssa ade pengomen tegar :)

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
March 9, 2012 at 6:46 PM delete

Untung la beb..:)) Blog kemass (!) Wew...

avatar
Eika AMD
AUTHOR
March 9, 2012 at 7:47 PM delete

Wah >.< untung lahhh ^^

avatar
MiSz AzUmI
AUTHOR
March 9, 2012 at 11:29 PM delete

kak lyssa djemput join cntest nie -------> http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/03/contest-seo-cinta-kotak-fibox.html

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:59 AM delete

untunglahh dapat senarai dalam list akak lyssa .

jeles-jeles .

huhu
:)

avatar
shahrazali
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:00 AM delete

mas ni mmg pengomen tegar di mana-mana sahaja...hehehe...

kat blog sy pun dia pengomen tegar....dia dlm bloglist sy,,sy pun dalam bloglist dia..

kat fb pun dia add...dia mmg antara kawan blogger terbaik..

avatar
O CIKTEDDY
AUTHOR
March 11, 2012 at 8:20 PM delete

cik gelar die maya karin!waaa...haha
cik lyssa plak suke jd pengomen tegar blog sape? ‎(♥♥,)

avatar
Nurul Aini
AUTHOR
March 18, 2012 at 1:09 PM delete

Lohhh , nak jadi pengomen tegar tegar juga :D

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 2:20 AM delete

die mmg pngomen yang tegar.. di blog putry pun

avatar

Google+ Followers