Terima Kasih Churp-Churp !!!

Gadis Kidal Berceloteh...
08/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ohhh . Baru je Lyssa update pasal Churp-Churp semalam , kan ? Tengok , hari ni Lyssa terima dah cheque dari Churp-Churp . Oh yeahhh ~

Alhamdulillah . Try check peti surat tadi . Whooo . Terjojol mata bila tengok surat tu terpapar nak Lyssa . Erhh . Surat apa lak pulak ni kan ? Haaaa . Rasa macam -- Rasa macam -

Buka-buka je tengok , erhhh . cheque dari churp-churp dah sampai lah . Ohoo . Akhirnya !
Kan . Lyssa dah kata , churp-churp ni tak pernah menipuuu aihh -.- Kita tekan je cashout , pasti diorang akan hantar checque punyoo . Kena rajin promote lah suruh orang klik and daftarr menggunakan nama kita

Bersyukur sangat . Rezeki Lyssa mencurah-2 sejak akhir2 ni . Emm . Tengok lah nanti  , bulan ni atau bulan depan , Lyssa akan buat contest or giveaway okey ? Nanti korang join lah tauu . haha . Ade ke nak join ntah . Lyssa akan gunakan  sikit dari duit churp-churp Lyssa ni . InsyaAllah if tak de halangan . hee ~

Nak tengok buktikan ? Surat tu ~ Wooo~

 
Tak sebanyak earning yang korang dapat . Tapi , Lyssa tetap bersyukur :)

Serius , tak rugi pun join Churp-Churp tu :) Banyak blogger baru yang tak tahu mengenai ni . Tak pe . Korang boleh jugak promote dekat diorang . Kalau nak invite diorang suruh daftar , jangan lupa guna link churp-2 nama korang . Baru senang nak naik earning . Sekepala , sehengget :)

Selamat Mem-promoteee ;p
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

65 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
yana yani
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:22 PM delete

oww..yana baru 300++ lebey..T-T..

avatar
eyka
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:24 PM delete

alhamdulillah ,, lyssa dpt byk jugak kn ... insyaallah ,, kalau lyssa buat CONTEST ke pe ke ,, ika akn join .... :)

avatar
Nurul Erlysa
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:24 PM delete

Tahniah..Belanja lah kita XP

avatar
March 8, 2012 at 9:25 PM delete

woisshhh...banyak nyew.... bagi sket kak~

avatar
March 8, 2012 at 9:27 PM delete

waaaa~ congrats akak :D nak wat GA? tak mau cri sponsor ke? hehe.. tanya aje ^_^

avatar
March 8, 2012 at 9:28 PM delete

fuyooooooooooooooo!bestnyer!!!lisa,leh balanjer tuh!hehe..

avatar
Dak Fisha
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:28 PM delete

uwahhh. tahniah lyssa. fisha pon dah join tapi xbyk lg. hehehe.

avatar
AMMAR YASIR
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:30 PM delete

Lyssa. Ammar pun ngah tunggu jgk churp2 ni. Tak sampai2 lagi. Huhuhu... Lambat sungguh.

www.blogammar.com

(Nape akaun Wordpress xleh komen kat blog ni?)

avatar
Admin
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:30 PM delete

jelesnya.. i baru cash out adverlets minggu lepas.. tu pun ratus je.. lyysaa dah ribu.. jeles3.. hee

avatar
Admin
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:31 PM delete

jelesnya.. i baru cash out adverlets minggu lepas.. tu pun ratus je.. lyysaa dah ribu.. jeles3.. hee

avatar
March 8, 2012 at 9:32 PM delete

Rezeki lysaa. Alhmdlilah.

avatar
~AmyLiana86~
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:33 PM delete

tahniah lisa..rezeki tu..untungnyer...

avatar
achik rin
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:34 PM delete

hehe . akak ramai pengikut takpelaa . kita nak dpt 10 hengget pon payahhh =='

avatar
March 8, 2012 at 9:40 PM delete

kak lyssa..pe kelebihan kalau kita letak iklan churp-churp at blog?kita dpt duit bila iklan tersiar time org bukak blog or kne tggu dorg tekan jugak?lain2 advantage letak iklan churp2 at blog?
airashahiraazmi.blogspot.com
hope sgt kak lyssa sudi bgtau dkt blog aira:)

avatar
March 8, 2012 at 9:42 PM delete

TAHNIAH CIK LYSSA AND KEEP IT UP... :)

avatar
Ain Zuhairi
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:43 PM delete

Nanti time raya boleh la Kak Lyssa kasi duit raya ye, hehehe :p

avatar
husna
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:43 PM delete

wah.. jeles kowt.. churp-2 sy satu sen pown xde.. coz xrjin nk promote.. srius jeles kowt dgn kq lysa.. sblom nie xcye pown at churp-2.. and now da caye lk...

avatar
March 8, 2012 at 9:52 PM delete

wow ! best nyaa kak Lyssa :)

avatar
Iswilma
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:53 PM delete

wah ! kak lyssa , berape lme akak bley dpt sbyk tuh ?

avatar
March 8, 2012 at 9:59 PM delete

Wah seronoknya dapat cheque dari Churp Churp! 1k pulak tu. Hehe. Sya punya baru belasan ringgit je. Huu~

avatar
nuruashia
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:00 PM delete

perghhhh 1 k tu..oke..tahniah :)

avatar
missp0tpet
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:02 PM delete

wahh, untong....byk tuh $$$$...
nih lam mse 1 thn ea..??
#sye suke nyibok.. ;p

avatar
oyyuon
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:04 PM delete

lysaa kalau nak join chup2 tue memang kena ada fb and twitter ker

avatar
Udinz.com
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:25 PM delete

banyaknya...tahniah lisa...

avatar
March 8, 2012 at 10:25 PM delete

huhu.. bestnya! perjalanan saya nak cash out even RM50 jauh lagi.. kena usaha lebih nih! =)

avatar
Nur Arina
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:27 PM delete

Wahh.. Tahniah Kak Lyssa :D

avatar
March 8, 2012 at 10:35 PM delete

wah... banyaknye... rm10 pun tak penah nak lepas...

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:42 PM delete

murahnya rezeki Lyssa. Semoga akan terus dimurahkan rezeki..amin

avatar
loVe puRpLe
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:45 PM delete

bestnye.. fira batu dapat senggit.. (^-^)

avatar
mi_yuuki
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:45 PM delete

uwaaa~ :3
hebat hebat! ^^

avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
March 8, 2012 at 10:47 PM delete

congrat lisa..
lepas ni boleh dpt 3K pula kan.. hu3

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
March 8, 2012 at 11:15 PM delete

pergh,banyak le tuh.huhu

avatar
hahafyza
AUTHOR
March 8, 2012 at 11:22 PM delete

wahh bnyk nyer ! alhamdulilah kan kak , kite bru jee nak join . :D kak tolong klik taw , hwhwhw :)

avatar
lisa
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:47 AM delete

lisa x buat pun iklan2 ni. hm T_T

alhamdulillah rezeki sis lyssa :)

avatar
oli-go
AUTHOR
March 9, 2012 at 8:32 AM delete

wow...banyak tu lisa..pape pun tahniah...boleh jadi sifu akak tak? akak tak aktif sgt blog ni sebab tak da masa..kalau ade masa baru la layan blog..

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 9, 2012 at 9:35 AM delete

bnyk nye , sy bru RM30 .. (Gelaklah kalau nak) dah promote , tp org xnk klik , nk buat cmne .

avatar
Cik Puan
AUTHOR
March 9, 2012 at 10:43 AM delete

waaa~ bez nye lyssa . dapat duit free-2 jekk ! :)

avatar
March 9, 2012 at 11:11 AM delete

wow! nk buat ape duit byk2 tu ?? ;)

avatar
Cik Ayu :)
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:01 PM delete

lysa,, ayu dah wat churp churp.. tapi tak jadi pun.. ke cm ne ? -,-

avatar
iela_dekla
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:27 PM delete

wow bnyaknya....cm na dyaowg byar...xmntak no akaun pon??

avatar
Fatiiin
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:54 PM delete

xpernah jd pun kak lysaa .. :(

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
March 9, 2012 at 1:23 PM delete

alhmdulillah rezeki kak lyssa =).

avatar
O-rasa
AUTHOR
March 9, 2012 at 1:52 PM delete

wah banyak nyerrrrrr.. kelakar..bila saya check saya punya, x sampai sehengget haha...

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 9, 2012 at 2:08 PM delete

mas nya churp2,says,nuff semua ciput2 tahi unta..alahai..tapi tak pe ,nak try smpai boleh.hahaha..chayok2

allhamdullilah rzki lyssa lgi..blogger kayo= lyssa & fizzy & abg ben.hihihi

avatar
iffah
AUTHOR
March 9, 2012 at 4:11 PM delete

akak,saye nk join la churp2 tu..tp,takot mak ayh x bagi jew..ade bayar ape2 x??

need your help..

avatar
shera
AUTHOR
March 9, 2012 at 4:20 PM delete

wah ! bestnye .. jeles2
HA ! ok jugak . Kak Lyssa buatlah GA ke ape ke ? Confirm join . hihi(kalau panjang umor)

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
March 9, 2012 at 6:48 PM delete

Buat contest yer kak..Rochelle pasti join..:)) Wahh churp churp kak lyssa bnyk.. Rochelle masih tak reti macam mana nak buad churp churp ni..Hurmm.. Lagipon Rochelle masih kecik..

avatar
Dyba Ily
AUTHOR
March 9, 2012 at 10:22 PM delete

erm,, cm ne nk tgok dh brpe earning yg kite dh dpt? sy newbie lg.. xpham la kak .tq. :)

avatar
uncHa
AUTHOR
March 10, 2012 at 11:40 AM delete

hehe boleh belanja :')

avatar
cik chinta
AUTHOR
March 11, 2012 at 10:11 AM delete

warghh...cane ek nk join?

avatar
CikZaitul
AUTHOR
March 12, 2012 at 12:02 PM delete

maaf lysaa blog say atetibe tak buleh bukak..xboleh buat apepeun..huhuhuhuhu..tulun saye.........

avatar
SyieraAris
AUTHOR
March 14, 2012 at 3:56 PM delete

Kak Lyssa. Mcm mana nak invite diorang suruh daftar , guna link churp-2 kita? Tak fhm sangat. :/

avatar
Nur hanim
AUTHOR
June 24, 2012 at 6:35 PM delete

Churp-churp ni apa? Boleh bagi kita duit betul-betul ke? Dengan cara apa? Macam mana boleh dapat duit? Huh? Tak faham laa. Please kak lyssa terangkan.

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers