Anda Blogger Baru ? Jom Jana Pendapatan Melalui Blog !

Gadis Kidal Berceloteh...
07/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Japp . Sebelum ada teruskan , KLIK SINI BERAMAI-RAMAI DULU !

Haaaa . Alohaaa . Kembali lagi kita bersama Cik Lyssa yang  "______________" (sila isi kan ye..? hu3)
Anda blogger baru ? Baru je sehari ? Seminggu ? Sebulan buat blog ? Haaaaa . Korang buat blog sebab ape ? Erhh . Semata-mata nak luahkan perasaan sahaja ? Oh Nooo !

Korang tak tahu ke , di samping kita meluahkan perasaan @ berkongsikan ilmu yang penuh kat dada ni and nak share kat semua , kita juga boleh buat duit tauu . Tapi , ingat ! Jangan terlalu memikirkan pasal duit sangat dalam dunia blog ni . Hancusss beb . Hancusss .  Tapi kalau nak pikirkan pun apa salahnya . Itu terpulang kepada hak individu masing-2 :)

Bagi yang baru buat blog , pernah dengar tak pasal Churp-Churp ? Mungkin ramai yang dah dengar dan ada juga yang tak tahu lagi mengenai churp-churp kan ? muehehe . KLIK SINI baca ENTRI tersebut , dan anda akan tahu apa dia churp-churp tu .. ;p 

Ok . Korang dah baca ? Dah daftar ? err . FAHAM kan ? Hope korang faham lah kan . Dah tu , kalau korang nak tahu ada pulak pantang larang penggunaan churp-churp ni . Baca dan fahami di ENTRI INI !! Lyssa rasa , entri tersebut cukup detail kan ? huhuhu3 .

Ada juga yang pernah tanya Lyssa . Kenapa Churp-Churp saya tak naik pun ? Erhh . Tak naik ?? Patut lahh . Cuba BACA SINI !!  Comfirm korang tahu apa masalahnya kan ? huhu .:) 



Err . Bukan Lyssa nak menunjuk ke apa . Tapi , memang terbukti , Lyssa pernah dapat lebih dari jumlah yang terpapar di atas ni . Syukur alhamdulillah . Rezeki Lyssa . Mana nak tahu , korang pun ada rezeki macam Lyssa juga . Nak mencuba ? Bukan senang nak dapat DUIT FREE-2 kan ? hekkk ~ Apa tunggu lagi ! DAFTAR SEKARANG ! :)

Anda tak kan menyesal punya . Kena rajin promote pun dah memadai dah untuk dapatkan hasil yang memuaskan ^^

Oh ye . Bila korang tekan cashout tu , nanti dalam sebulan dua sampailah Cheque dekat rumah korang . Bagi budak bawah umur , dibahagian Payee Name di profile churp-churp korang boleh letak nama dan Account bank parents . TAPI , kena minta kebenaran ibu bapa dulu lah ye .. :)

Selain Churp-Churp . Ada lagi yang boleh kita daftar . Haaaa . Nuffnang . Mesti korang pernah dengar kan ? 


 Hekk . Kalau tak pernah , gi search kay google lah . Banyak info korang boleh dapat mengenai Nuffnang . Tapi  , kalau korang nak Daftar , boleh ikut TUTORIAL INI :)


Selamat Mencuba :)
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

68 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 7, 2012 at 10:58 AM delete

dh dftar dh churp-churp :)

avatar
niksyaza98
AUTHOR
March 7, 2012 at 11:17 AM delete

Akak lyssa , macam mana cara untuk tekan churp-churp tu ?

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
March 7, 2012 at 11:23 AM delete

kak lyssa: ida da daftar churp-churp ngn nuffinang =). smua ini ats jasa baik kak lyssa wat tutorial ida cuma ikut jew terima ksh byk2 yew. nak tye skit nie em makna yew kalau iklan churp-churp tu berubah2 yang lama kena buang lah?

avatar
March 7, 2012 at 11:32 AM delete

sis , nak tanya . Payee name tu kena letak nama orang yang ada acc bank ke ? :)

avatar
FazWaNa WaHiD
AUTHOR
March 7, 2012 at 11:45 AM delete

tips yang sgt berguna..for me ^_^.. thanks lyssa..

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 7, 2012 at 11:57 AM delete

cik lyssa yang comel..(puji sambil mengharap dapat dibelanja makan KFC).hahahaha

avatar
Cahaya Qaseh
AUTHOR
March 7, 2012 at 12:00 PM delete

i like this entry much!! thx, dear.. <3<3<3

avatar
AlyNn NyzAa
AUTHOR
March 7, 2012 at 12:03 PM delete

wAh! hebatnyer lyssa...dpt rm1000?? aiseh..bila la alynn nk dpt cmtu..sbr2..^^

avatar
mas saari
AUTHOR
March 7, 2012 at 12:05 PM delete

wahhhhh!! murahnya rezeki lyssa..
akak tak pernah cash out pun churp2 ni...huhuhuuu

avatar
ashleykwon93
AUTHOR
March 7, 2012 at 12:18 PM delete

Kak Lyssa, Mcm mane nk buat churp churp naik? Ade tips x?? Kalo ade, share ye... Nak tau =D

avatar
March 7, 2012 at 12:20 PM delete

trimas untuk informasinya kak lyssa..=)

avatar
Tamil List
AUTHOR
March 7, 2012 at 12:25 PM delete

Rangkaian Web sosial untuk 2012 New FOSTBOOK Malaysia vs Facebook

Ramai kawan dan saudara mara melalui rangkaian memenuhi http://www.fostbook.com itu. Adalah menjadi perkara biasa kepada semua negara-satunya laman Internet di dunia yang http://www.fostbook.com. Yang http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial negara-negara ini tidak mempunyai sekatan. Ia semakin popular di kalangan laman web rangkaian sosial. http://www.fostbook.com menjadi mampu untuk membangunkan laman web ini tidak lama lagi.

Banyak negara mempunyai sekatan di Internet tetapi laman web rangkaian sosial ini http://www.fostbook.com Facebook telah ditubuhkan di semua negara menerima pakai.

Sekarang apa yang anda perlukan adalah http://www.fostbook.com aplikasi rangkaian sosial. Http://www.fostbook.com alamat Internet yang anda memperkenalkan kawan anda untuk melihat. Komen dan idea anda, Internet terbuka dan beban.

Dalam usaha untuk mendapatkan tangan anda pada http://www.fostbook.com hari ini Internet. Bab revolusi Teknologi Maklumat untuk mendapatkan mahkota cantik. Saya faham rasa anda. Jadi saya terus menulis aplikasi yang boleh dikaitkan dengan laman-laman web rangkaian sosial. Dirinya dengan permohonan seterusnya adalah reka bentuk web. Walaupun ia adalah satu cabaran.
http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial dan anda sedar ini di seluruh dunia, kita harus bertindak. Ia adalah matlamat kami.

Seperti laut laman web rangkaian sosial. Kotak Dialog untuk seorang bekas, 5,6 Objek juga dipaparkan, seperti fungsi sangat besar.

Fostbook membantu anda berhubung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Membuat Kawan Online dan mencari kawan online Chat Live Dengan Rakan-rakan dan Bertemu Rakyat Baru dan Video Foto Saham

Dengan pelbagai jenis cinta,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com


Social Networking Site for Malaysia 2012 New FOSTBOOK vs Facebook

Many friends and relatives through the network to meet the http://www.fostbook.com. It is common to all countries of the world's only Internet site that is http://www.fostbook.com. Which social networking site http://www.fostbook.com these countries have no restraints. It is gaining popularity among the social networking website. http://www.fostbook.com be able to develop this website soon.

Many countries have restrictions on Internet but this http://www.fostbook.com Facebook social networking website has been established in all countries adopt.

Now all you need is a social networking applications http://www.fostbook.com. The Internet address http://www.fostbook.com do you introduce your friends to see. Your comments and ideas, the Internet is open and a load.

In order to get your hands on the Internet today http://www.fostbook.com. Chapter of the Information Technology revolution to get it pretty crown. I understand your taste. So I continue to write applications that can be related to social networking sites. Itself with the next application is a web-design. Although it is a challenge.
http://www.fostbook.com social networking site and you realize this globally we need to act. It is our aim.

Like a sea of social networking website. Dialog Box for an ex, 5,6 Objects is also displayed, such as its functionality is very big.

Fostbook helps you connect and share with the people in your life. Make Friends Online and find friends online Chat Live With Friends and Meet New People and Share Photos Videos

With different kinds of love,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com

avatar
March 7, 2012 at 12:26 PM delete

wowwww.banyakkkk tu.1k :)

avatar
AlyNn NyzAa
AUTHOR
March 7, 2012 at 1:03 PM delete

dear lyssa, awk mangsa tag saya :D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

avatar
9n0L4
AUTHOR
March 7, 2012 at 1:18 PM delete

seribu tuhhhhhhhhhhhhh. untungla. nak jugak. ;)

avatar
LifeBouy:)
AUTHOR
March 7, 2012 at 1:56 PM delete

banyak nye dapat :) untung2.

avatar
pheetz
AUTHOR
March 7, 2012 at 2:05 PM delete

bukak blog sendirik pun sehari sekali je..ltak iklan nuffnang pun as hiasan coz ade pic gerak2..hehe..anyway, nice tips dear...=)..

avatar
Arra Ahmad
AUTHOR
March 7, 2012 at 3:28 PM delete

kalau tak letak iklan kat blog tapi buat promosi kat fb or mana2 boleh kan?

avatar
Saya Disini
AUTHOR
March 7, 2012 at 4:00 PM delete

wah.bnyknye..nk pengsan tngk

avatar
March 7, 2012 at 4:45 PM delete

Hmm.. mmg nakk buat.. tapi asyikk tak jadi.. yelahh.. masihh budak bawah umur.. hekhekk :P XD

avatar
roza
AUTHOR
March 7, 2012 at 4:53 PM delete

kau yang terhebat....tahniah dah dapat ribu riban....

avatar
LidiaSuraya
AUTHOR
March 7, 2012 at 5:22 PM delete

yerrr i memang new blogger :)

avatar
Ayumi Comot
AUTHOR
March 7, 2012 at 5:34 PM delete

thanks lisa..blog ni mmg superb..i'm one of the newbies..:)

avatar
Kaki Wayang
AUTHOR
March 7, 2012 at 5:44 PM delete

Abg Ben tergolong dalam blogger terhensem seluruh Malaysia..percaya atau tidak..

http://informations-the.blogspot.com/2012/03/edisi-paling-hangat-10-blogger.html

avatar
CikZaitul
AUTHOR
March 7, 2012 at 6:23 PM delete

salam..nak tanya lah kalau amek nuffnag or churp2 ada charges ke or free..sila tunjuk ajar..saya blogger baru..dan sila-sila ke blog saya ye..

thx..

http://ceriazaitul.blogspot.com/

avatar
March 7, 2012 at 6:30 PM delete

salam.. kak lyssa nak tanye..? klu yg google Adsense tu ape bende..?
pastu nak tnye lagi bile sye post sesuatu, tarikh die berbeza.. contoh sye post kt blog 5 aribulan, tpi die kuar 4 aribulan.. sme jgk bile orng komen. waktu berlainan.. knpe ye..?

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
March 7, 2012 at 6:31 PM delete

akak guna churp churp dengan advertlets kan? taknak try nuffnang ke? :)

avatar
Khairul Asrol
AUTHOR
March 7, 2012 at 6:33 PM delete

wahh .. macamane nak naik traffic tinggi macam gini ye lyssa ?? bila la blog saye nak femes cam awakk .. awww! ^^

Kesan Buruk Amalan Onani

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
March 7, 2012 at 6:37 PM delete

sys gne aloha???
hihi sme larh...eqa dh gne lme...

avatar
March 7, 2012 at 6:42 PM delete

thanks for the info..interesting...and nice, do visit me Korean Fashion Online

avatar
steffany daph
AUTHOR
March 7, 2012 at 6:49 PM delete

dah berkali pi terjah nuffnang n churp2. tpi tak redy lagi nak sign up. hehe (: btw, best yer dpt duit byk2 tu mcm lysaa.

avatar
March 7, 2012 at 7:00 PM delete

bestnya Lyssa, dpt duit poket.. boleh blanjer saye ;)

avatar
faizlaster
AUTHOR
March 7, 2012 at 7:24 PM delete

ade cite cikit pasal kak LYSSA..hihik..jgn marah...

http://www.faizlaster.com/2012/03/tentang-lyssa-faizureen-aka-lyssasecret.html

avatar
anys
AUTHOR
March 7, 2012 at 7:30 PM delete

wah bestnye !! tak sabar nak earning money cam tu jgak..
cik lyssa tlong laa klik sini jugak ye.. hihi
http://my.churpchurp.com/nysnajwa/share/musiCube :)

avatar
Aizat Shafiq
AUTHOR
March 7, 2012 at 8:23 PM delete

Gud income with social networking kan?.. ;)

avatar
teha
AUTHOR
March 7, 2012 at 8:49 PM delete

wahh ! bnyk nyee lysa dpt.. untung laa.. hihihi :)

avatar
Cik Kay Jue
AUTHOR
March 7, 2012 at 9:00 PM delete

thanks sebab buat entry pasal ni.. memang ckj nak tau sangat2 pasal bnda ni.. sebab teringin tapi takut.. huhu..

avatar
gendut comel
AUTHOR
March 7, 2012 at 9:37 PM delete

kak lyssa , takpe ke kalau bg information kita . tak bahaya ?

avatar
Pamie
AUTHOR
March 8, 2012 at 12:39 AM delete

waaaahh 1k..saya punya baru lepas angka 100..hahaha..

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
March 8, 2012 at 12:56 AM delete

Nak buat jugak kak lyssa,tapi pasti earning dia tak akan meningkat...!

avatar
Kuryayanazzz
AUTHOR
March 8, 2012 at 6:41 AM delete

Hai. Ada dijemput sertai komuniti blogger kami www.bloggerpower.tk

avatar
Kaki Wayang
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:00 AM delete

Thanks menge 'add" yer blogger retis

avatar
Cik Puan
AUTHOR
March 8, 2012 at 1:24 PM delete

waaaa..beznye . sy pon nak buat jgk laaa . huhu . mekaseh tuto tuh mmg bguna sangat-2!! :)

avatar
Seri Cinta
AUTHOR
March 8, 2012 at 4:46 PM delete

nice blog :)
jom jamu mata dengan design kad2 yang cantik ....
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003470518425

avatar
March 8, 2012 at 4:52 PM delete

tak rajin nak promot.. tu yg duit xnaik2 tu.. hehe

avatar
diari cyra
AUTHOR
March 8, 2012 at 5:10 PM delete

akak lyssa, buat la tips camne nak naikkan duit churp churp. churp churp cyra dari haritu RM0.80 huhu, sedih :D

avatar
Najwa Ghazali
AUTHOR
March 8, 2012 at 8:06 PM delete

sy ade join nuffnang tp sy xphm cmne nk kasi duet tu naek.blh xplain lg tak?

avatar
March 8, 2012 at 9:03 PM delete

bestnya adek lyssa....banyak info yang dikongsikan......

Lyssa, macamana nak buat anybody singgah blog akak...mohon bantuan.

cayang lyssa

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
March 8, 2012 at 9:23 PM delete

waaaa...tahniah tahniah...

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 9, 2012 at 12:43 PM delete

Dah bace semuanya , TQ .

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
March 9, 2012 at 6:49 PM delete

Makasih kak sebab bagi info yang menarik..:)) MUahhxx.... Tapi Rochelle tak reti nak buad la..Tunggu Rochelle basii nanti oyhh..:))

avatar
Husnalyas
AUTHOR
May 21, 2012 at 5:18 PM delete

Akak lyssa yg comel..
husna baru je buat churp churp ari tu..
tp kan skrg kn churp churp dh b'ubah wajah..
jadi husna tengok tutorial pasal churp churp yang dulu..
jadi x phm.
akak lyssa yg comel boleh buat tutorial yg baru x?
Hehe :)

avatar
emy_nafi4638
AUTHOR
May 24, 2012 at 11:56 AM delete

kak lisa x faham lah..
mcm mana nk buat nie..

avatar
aiez
AUTHOR
June 3, 2012 at 10:55 PM delete

dah buat churp-churp tapi tak paham macam mane nak iklankan . memang tak paham langsung ,

avatar
airis aries
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:52 PM delete

Salam..x reti la nak wat,da try manyak kali pun mcam tu je earning die..sape pandai?tolong watkan tuk airis..

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 31, 2012 at 5:40 AM delete

Thіs is really interеsting, Yоu are a veгy sκilled blogger.
І've joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I'vе shагed your websitе in my socіal networks!
My website - www.ohdress.com

avatar
alex johnson
AUTHOR
January 5, 2013 at 9:30 PM delete

lyssa jana duit dengan blog ni guna innityke bukan nuffnang,tapi blog lyssa cantik,dan banyak maklumat berguna.

avatar
alex johnson
AUTHOR
January 5, 2013 at 9:30 PM delete

lyssa jana duit dengan blog ni guna innityke bukan nuffnang,tapi blog lyssa cantik,dan banyak maklumat berguna.

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 16, 2013 at 6:54 PM delete

HGH supplements have been shown to help increase ones metabolism,
therefore decreasing one. You will discover lots of people around the globe who use HGH
supplements in order to slow aging and boost their health.

They exude the teamwork that is necessary to win the right way.


my homepage: Http://hghliving.org

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 23, 2013 at 5:30 PM delete

Cellulite is an unsightly dimpled appearance, especially
around the thighs. Habits: Cellulite treatment also includes taking care of your habits such as crossing your legs,
knees and ankles. There may be a new and innovative cellulite
treatment available now: cryotherapy.

my homepage: Strecth marks

avatar
amirulcyber
AUTHOR
June 29, 2013 at 4:31 PM delete

utk buat duit melalui blog bukan smudah yg kite sangka.terlalu byk kerja yg kite perlu lakukan.bukan setakat buat blog kite sudah menjana pendapatan malahan ianya lebih dr itu.utk buat duit melalui blog kite harus mempuyai sifat tidak berputus asa.kata org putih don't easy to give up when you challenge facing you.kental jiwa and then barula boleh berjaya

avatar
An Isya
AUTHOR
December 12, 2013 at 2:53 PM delete

haii....sila follow blog sy juga,, :)) im new..

avatar
Syed Al Yahya
AUTHOR
September 4, 2014 at 10:03 AM delete

Jana Pendapatan dalam 60 hari. Tak perlu cari downline. Baca Selanjutnya:
http://eurofx4u.com/sidefx

avatar

Google+ Followers