Jom Beli : Al-Quran Wanita ! Memang berbaloi :)

21/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Chewah . Tadi kemain semangat ye kau Lyssa . <<---  (KLIK LA -.-) . A'ahh . Sekarang semangat nak UPDATE entry baru yang lebih bermanfaat untuk kita semua . 

Serius ! Tak tipuuu . Memang bermanfaat dan banyak faedahnya . hihi .  

Seperti yang tertera tajuk di entry ini , Lyssa nak ajak korang beli Al-Quran untuk Wanita . Al-Quran ni ,  bagi Lyssa memang banyak manfaatnya untuk semua orang terutamanya kaum Hawa . Al-Quran suci yang lengkap dengan 30 Juzu' bersama terjemahannya memang menarik dan tertarik untuk korang baca dan hayati isi kandungannya . 

Korang tengok lah sendiri apa isi kandungan yang terdapat dalam Al- Quran Wanita ni :)


 

 
 




Nampak menarikkan ? Yapp . Sudah tentulah . Sebab siap ada terjemahan lagi . Tips-tips dan kisah-kisah untuk wanita pun ada jugak . Memang banyak betul manfaatnya . Rugi tau kalau tak beli .


Lyssa pun dah beli and dah baca dah sebahagian apa yang tercatit dalam Al-Quran tu . And Lyssa puas hati sebab ada Al-Quran ni . Kecik comel je . Mudah untuk Lyssa bawa ke mana-mana yang Lyssa suka . Kalau bosan dalam kereta , nak baca dalam kereta pun apa salahnya . HEHE . Daripada ternganga tidur , lebih baik baca . Dapat juga pahala ^^


Ehek . And di sini , Lyssa nak kongsikan gambar-2 Lyssa bersama Al-Quran Wanita Lyssa yang berwarna PINK-PINK gitu . Feveret color Lyssa abad ni . (ceh . dulu kemain anti ! -.-)


 Haa . Sila-sila lihat model tak berbayar ni . mueheh =)




 


Harga dia ? Murah je ! RM70 untuk semua jenis Al-Quran. Free postage untuk semenanjung.:)


Macam - macam warna ada weh ! BIRU , PINK , PURPLE . Wowww . Lagi lah menarik .

Kalau nak tahu lebih lanjut , boleh terus TEKAN SINI !!


**Kalau nak tanya apa-apa ke , PM je
Muhammad Arieffahmi ~

SEKIAN . TERIMAKASIHSUDIBACA :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
June 21, 2012 at 10:20 PM delete

Ya allah teringin nya KAK LYSSA! Give me only one pleasee! Hahaha. Nak nak nak :D

avatar
Cik Adieb
AUTHOR
June 21, 2012 at 10:23 PM delete

Alhamdulillah,tak rugi beli.Senang dibawa ke mana-mana.Sambil baca boleh renung2kan juga maksud di sebalik ayat al-Quran tu :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 21, 2012 at 10:28 PM delete

Confuse nih,nak beli Al-Quran rainbow ke yang ni..
Aduss!!Macam mana nii?
Dua2 comel molek..

avatar
June 21, 2012 at 10:39 PM delete

kalau nak mcm mna..sya kurang jelas la...

avatar
June 21, 2012 at 10:43 PM delete

Kalau nak , meseg dia kat


SINI ---->> https://www.facebook.com/AlQuranUntukWanita

Oke? :)

avatar
June 21, 2012 at 10:44 PM delete

mana-mana pun boleh . Rainbow sebab helaian dia yang cantik , tapi tak de terjemahan kan ? Tapi , yang ini , ada terjemahannya . Lagi elok :)

avatar
Coretan anuar
AUTHOR
June 21, 2012 at 10:44 PM delete

Alahai comelnya Al-Quran ni.. Warna pink tu memang sesuai dengan Lyssa..

Kebetulan pula Lyssa pakai baju Pink.. Memang sesuai sangat.. ;)

Kecantikan Al-Quran tentulah terletak pada isi kandungan di dalamnya..

Walaubagaimanapun, untuk menarik minat remaja memiliki Al-Quran tersebut.. Tak salah buat Al-Quran yang cute macam ni..

Semoga Al-Quran ini dapat memberikan banyak mendapat manfaat kepada mereka yang telah mmebelinya...

Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

avatar
June 21, 2012 at 10:48 PM delete

yerpp . betul . dah beli dah ye ?:)

avatar
June 21, 2012 at 10:49 PM delete

amboi diaaaa . hihihi ;P
Meh , kte share ^^

avatar
June 21, 2012 at 10:51 PM delete

Wah..Memang menarik. Zati akan pm orang tu untuk order sekarang jugakk ! :)
Btw, thanks yea Lyssa sebab share entri ni..Dah lama cari sebenarnya Al-Quran macam ni.. :)

avatar
June 21, 2012 at 10:51 PM delete

assalamualaikum...kalau saya nak...mcm mna?saya kurang jlas la...

avatar
June 21, 2012 at 10:52 PM delete

Kecantikan Al-Quran tentulah terletak pada isi kandungan di dalamnya..

Lyssa setuju yang ni ! Terima kasih sudi komen entry ni :)

avatar
June 21, 2012 at 10:54 PM delete

hihi . yuppp . Sharing is Caring . Lagipun , benda-benda macam ni lah tak perlu kedekut untuk SHARE . nanti , bila zati dah dapat , boleh lah jugak buat entri macam ni supaya ramai lagi orang yang akan membeli Al-Quran wanita yang berfaedah ni . kan ? :)

avatar
June 21, 2012 at 10:54 PM delete

Kalau nak , meseg dia kat


SINI ---->> https://www.facebook.com/AlQuranUntukWanita

avatar
putri=)
AUTHOR
June 21, 2012 at 11:11 PM delete

akaq lyssa nk tye..sume pnjlsnnye mmg dr hadis yg sohih ye?

avatar
June 21, 2012 at 11:14 PM delete

yupppp !! tapi , kalau nak tahu dengan lebih detail , boleh terus tanya ADMIN page tu :)

avatar
putri=)
AUTHOR
June 21, 2012 at 11:18 PM delete

oo..ok..tanx akq..kite brmnt..tp ibu cm ragu2 sikit..huhu..

avatar
June 22, 2012 at 12:14 AM delete

wah mcm menarik je ni.nk try beli gak la.hehe

avatar
June 22, 2012 at 12:14 AM delete

waaaahhh nk beli :( byk manfaat nie
btw kak lyssa posing hbes nmpk :p hehe comell ...
pink gituuuu ><

avatar
June 22, 2012 at 12:14 AM delete

waa bagus bagus ni nak beli lah thanks sharing

jemput lysa join GA
http://www.dieyaworld.com/2012/06/giveaway-aku-suka-saya-benci-by-dieya.html

avatar
June 22, 2012 at 12:53 AM delete

nice sangat.. Psst:dah mcm ustazah pilihan dah kak lyssa =)

avatar
Maisarah Azmi
AUTHOR
June 22, 2012 at 12:59 AM delete

Indahnya tulisan Al Quran.... cantik plak tu kulit die

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
June 22, 2012 at 1:26 AM delete

tq lyssa..mmg dh lama dh nk beli..tq so much :)

avatar
June 22, 2012 at 10:18 AM delete

nice~~ :) dah follow awk.. :) Follow me back ok. ;)

"Sempena pembukaan blog baru, RL ada voucher RM10 UNTUK 100 FOLLOWER PERTAMA :) AND hadiah misteri untuk FOLLOWER YANG KE-100. ♥ cepat! masih ramai lg yg berpeluang! :D
thanx kepada penaja FB Anne Perfume N Bags
http://roundlollipop.blogspot.com/p/giveaway.html"

avatar
maszull
AUTHOR
June 22, 2012 at 10:40 AM delete

assalamualaikumLyssa...menarik ni nanti la kalau mama nak beli nanti mama cari Lyssa yer...:)

avatar
@YUNID@TI
AUTHOR
June 22, 2012 at 11:53 AM delete

memang cantik dan bergune tu.... terima kasih...

avatar
ProfHariz
AUTHOR
June 24, 2012 at 5:25 PM delete

Bagus ni ada duit boleh sambaq 1 :)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 27, 2012 at 5:34 PM delete

Nak jugak x2 . Lyssa bli la untk sy . HEHE

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 18, 2013 at 4:01 PM delete

saya pun ada . hihi :) tapi lain sikit

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers