Login Says.com Cara Baru !!

20/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v





uittt .. uittt .. Lyssa yakin mesti semua orang dah join says.com kan ? Says yang merupakan salah satu cara menjana pendapatan melalui internet dengan mengempenkan iklan-iklan yang diberi . Kalau tak join lagi , boleh lah sign up KAT SINI !! 

 

So now Says dah ada buat satu pembaharuan yang baru di mana , sekarang ni korang dah tak perlu login melalui FACEBOOK dah . Sekarang ni , korang hanya perlu masukkan email dan password untuk terus masuk dapatkan iklan - iklan . 



Rasanya , bagi yang baru mesti agak tercengang dan tak tahu macam mana nak login benda tu . So hari ni Lyssa nak ajar korang lah macam mana nak login says oke ? Ikut step kat bawah :


1. First , korang pergi ke link ini ----->>>  http://says.com/my/forgot 

2. Then , masukkan username or email says kita ni ...

 


3. Lepas dah masukkan username or email , TEKAN send my password !

4. Korang pergi pulak ke email korang (yahoo,gmai.etc) . Check email dari says . Then , diorang akan bagi satu link untuk korang tekan .


 


5. Tekan link tu . Dan page says akan keluar suruh korang masukkan "PASSWORD" dan "COMFIRM PASSWORD" .


6. Dah tu , korang boleh lah TEKAN login untuk terus berkempen dan mengumpulkan wang sebanyak mana yang korang mampu ! jyeaaahhhhh ~


Harap dengan cara-cara diatas dapat sedikit sebanyak membantu korang . Peace ~


Terimas kasih ~ Suka ENTRY ni ? LIKE and COMMENT . 


Jangan lupa VOTE Lyssa SETIAP HARI yoo :
 
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

14 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ety
AUTHOR
June 20, 2012 at 11:13 AM delete

Lyssa. Tu laa pagi tadi nak buka. Tgk pelik semacam. Rupanya dah tukar.

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
June 20, 2012 at 11:17 AM delete

hari ney mula tukar...churp2 pun sama jugak...

avatar
Syafiq Rashid
AUTHOR
June 20, 2012 at 11:19 AM delete

tyou for this info sys . patut ah lain macam .

avatar
June 20, 2012 at 11:19 AM delete

eh ye ke churp - churp pun sama jugak ? Lyssa punya macam biasa je . tak berubah punn . lalala~

avatar
June 20, 2012 at 11:20 AM delete

ehehkk . a'aahh . tukar dahh... ^_^v

avatar
June 20, 2012 at 11:20 AM delete

haaaa . tuh lah kan .sama-sama . hihi .

avatar
June 20, 2012 at 11:29 AM delete

Bikin susah arr Klu xdpt dah sign in guna facebook dah..
Malas nak taip pasword yg pnjg bagai..Hahaha

avatar
June 20, 2012 at 11:31 AM delete

tahu tak pe . hahah . malas nak menaip! kahkah .
Taip entry raaajin lahh . huahua `

avatar
sare ared
AUTHOR
June 20, 2012 at 11:54 AM delete

thxs lyssa untuk tutor nie..
sape blum join segmen ben ashaari
http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/06/jom-join-segmen-spontan-bersama-ben.html

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
June 20, 2012 at 12:18 PM delete

churp2 azza kene masukkan password...mybe tak semua kot mcm tu...

avatar
Saya Disini
AUTHOR
June 20, 2012 at 12:59 PM delete

tq..patut la skrg ni tngk pelik je

avatar
Coretan anuar
AUTHOR
June 20, 2012 at 1:33 PM delete

Terima kasih Lyssa untuk tutorial ni..

Satu info yang berguna untuk blog picisan seperti saya.. ;)

Jom join segmen klik like/share dan menang wang tunai (klik di sini)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers