Lyssa Perlukan Undian Daripada Anda Sekarang ! :)

19/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ehekk . Apa-apa pun , korang tengok video Lyssa yang tak seberapa ni kejap ehh .
Lepas dah tengok , baru VOTE ! kehkeh .







Err . Sebenarnya agak SEGAN nak upload , tapi tak kira nak upload jugak . lalala~



Haaa . So , macam mana ? Faham ke apa benda yang Lyssa dok merepek kat atas ni haaa ?
Kalau tak faham , meh nak bagitau lain . 


Baru-baru ni Lyssa ada join satu Contest Eh Levi's Curve ID Blogger's Award . Ehek . Ada kat ENTRI NI :)  Dan sekarang Lyssa memerlukan undian dari korang untuk Lyssa terus maju menjadi juara . ceh -.-'




Macam mana cara nak VOTE ? Ikut je step kat bawah ni :




1. Korang pergi ke link ini --->>>  http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi


2. Then korang tekan LOGIN HERE . Klik register to VOTE !

3. Akan keluar FORM kan ? Haa . Korang isilah dulu semuanya .


4. Dah isi . Nanti akan keluar macam ni :


 


5. Lepas tu , korang pergi check email korang (yahoo or gmail .etc) . 

6. Then click warna biru :

 


7. Ok . Apa yang perlu korang buat sekarang , korang klik icon VOTE dekat bahagian nama Lyssa . Alar .. Yang tudung WARNA KUNING tuuuuu :)

8. Then , scroll ke bawah sekali . Ada tulis VOTE blabla% kan ? Haaa . Klik kat situ !!


 


9. Klik sampai dia keluar macam ni :

 


10. Kalau dah keluar macam tu , maknanya korang dah pun BERJAYA dan teruskan mengundi untuk hari esoknya ..

11. Lepas ni , korang just LOGIN SAHAJA . Tak payah nak register dah . Oke ?


VOTE LYSSA SETIAP HARI TAU ?

Sampai 28 JUNE 2012


Mana tahu , korang bertuah nanti , dapat voucher RM300 dari Levi's !  Kan untung tuu . hihi .

Selamat mengundi dan terima kasih . ^^v

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

61 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
shera
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:11 PM delete

Ok ! akan ku VOTE untuk Kak Lyssa nanti okay ^_^

avatar
suzanne
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:14 PM delete

First time dengar suara Kak Lyssa . Comel^^

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:16 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
June 19, 2012 at 9:17 PM delete

hehehe . comel la suare kak lysaa . fist time dgr . akekekekh . by the way . kite da vote^^ piece >.<

avatar
June 19, 2012 at 9:18 PM delete

Dah Vote!! ^_^
Comey Je Lyssa Nie..Geram tengok...
Hahahaha. Bha..chayo2..
Moga Dapat Menang..Yeaahh...

avatar
June 19, 2012 at 9:18 PM delete

hmmmm tgh try gak ni.... hmmmm....
jap yer. hope berjaya lah ikut step yg diberi.

avatar
June 19, 2012 at 9:19 PM delete

ehee . tauu .tauu . jangan lupaa ^^

avatar
June 19, 2012 at 9:19 PM delete

waaaaaa . Maluuu den ! ahaa :P

avatar
June 19, 2012 at 9:20 PM delete

hihihi . tengs dear , jangan hari ni je . everyday tau . ahaa~

avatar
June 19, 2012 at 9:21 PM delete

hihi . comel aponye ? haha . apa-2 hari lah vote erkkk :P

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:21 PM delete

Aikk ? Kenapa takleh nk login ? dia kata ' Invalid email, password or account not activated yet. Please check your email inbox/junk to get activation link. Please try again. '
Dah betul dah email dan password saya . Melepas nak vote lyssa

avatar
June 19, 2012 at 9:22 PM delete

huhuhu . terimasss . hari2 VOTE okey ? :P

avatar
June 19, 2012 at 9:23 PM delete

ouke22 . try lah dulu ye :)

avatar
June 19, 2012 at 9:24 PM delete

0kie 0kie ,,sbb lyssa dah bagi byk tutorial , ;)

avatar
June 19, 2012 at 9:25 PM delete

dah register ke blum tuuu ??

avatar
June 19, 2012 at 9:26 PM delete

hihi . eccehhh . terimas kasihhh :P

avatar
Mizzs Ninie
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:26 PM delete

Kak Lyssa! Comelnta suara dia.. Mama Ninie pun kata comel.. :D

avatar
June 19, 2012 at 9:33 PM delete

Sudah Vote :D You look so cute !

avatar
June 19, 2012 at 9:37 PM delete

ololor . mama dia pun tengok ke ? adeyy . tutup muka! :P

avatar
June 19, 2012 at 9:38 PM delete

huhu . cute ? no lar . by the way . Tengs oke ?:)

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:39 PM delete

merdunya suara kak Lyssa . saya akan vote akak biar meletup !

avatar
June 19, 2012 at 9:40 PM delete

aitt ? gelak pulakk diaaa :)

avatar
Mizzs Ninie
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:44 PM delete

Kebetulan je mama Ninie tgk.. :D
Tapi suara kak lyssa mmg comell.. secomell mukanya.. :D

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:46 PM delete

Dah vote dah suara lyssa cam kartun hahahh :D nanti vote lagi lah

avatar
AtiEy eYkuu
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:49 PM delete

memang ramai yg akan vote nih :) sure !

avatar
June 19, 2012 at 9:49 PM delete

haha . macam kartun pulak dahh. huu . tengs yauu vote setiap hari :P

avatar
Syafiq Ajis
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:00 PM delete

28 June ?? my birthday !! <3 <3 <3 =D

avatar
Coretan anuar
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:07 PM delete

kalau macam tu nak kena undi Lyssa pada setiap hari lah yer.. Macam pertandingan DiGi WWWOW Awards 2012 pula..

Ok.. nanti saya undi..

Jom join segmen klik like/share dan menang wang tunai (klik di sini)

avatar
shida'R
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:09 PM delete

nk vote! nk vote! mna tau kak shida btuah tkena lucky draw tu kan ^_^

gudLuck lyssa :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:25 PM delete

Comelnye suara !
Vote dah..
Insyaallah saya akan vote kak Lyssa setiap hari..

avatar
Ain
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:33 PM delete

Comelnye kak lyssa..first time dengar suara kak lyssa..hehe..Okay-2..ain akan vote akak tomeiii ni..hehe =D

avatar
Nαniє
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:45 PM delete

kak lyssa , nani dah vote , tgok undian tu kak lyssa pling bnyk ,insyaallah nani vote tiap2 hari , btw comel laa kak lyssa dlm video tu :)

avatar
Iza Zaty
AUTHOR
June 19, 2012 at 11:17 PM delete

ALAHAII , comel nye suara kak Lyssa .
hehe. okey, zaty akan VOTE KAK LYSSA SETIAP HARI !

avatar
Nur Syakirah
AUTHOR
June 19, 2012 at 11:32 PM delete

comellah suara kak lyssa . saya pon dah join vote sekali untuk akak ! >.< tak puas hati tengok video tuu , nak tengok lagilah :D

avatar
hairy
AUTHOR
June 19, 2012 at 11:33 PM delete

ok lysaa....
sweet suara anda... :p

avatar
Ummi Iman
AUTHOR
June 19, 2012 at 11:36 PM delete

Akan support lyssa. Comelnya suara ;)

avatar
Bee Shaz wals
AUTHOR
June 20, 2012 at 1:04 AM delete

support you cik lyssa done vote..

avatar
June 20, 2012 at 10:28 AM delete

dah vote, tapi email domain KA macam tak terima yer kenapa eh?
xkesah laa janji vote coz suke tengok semangat lysa...
http://www.klik-aje.com/

avatar
June 20, 2012 at 11:39 AM delete

Alahai , merdu gilo suara Kak.lyssa ni ! seriusly

avatar
Mia Liana
AUTHOR
June 20, 2012 at 12:02 PM delete

ok.... kak mia dah register dan VOTE untuk lyssa... good luck!

avatar
June 20, 2012 at 1:14 PM delete

alala suara mcm bdk kecik...first time dgr

avatar
June 20, 2012 at 2:30 PM delete

lyssa cm takut2 ja heheh..but still comel..cara bckp tu cm budak2 heheh sweet

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 20, 2012 at 5:27 PM delete

Ohhh , baru teringat . Tak register pun semalam , nk cepat² sebenarnya . Oke , dah vote lyssa dah . Esok sy vote lg ye . HEHE

avatar
Hans Mohd
AUTHOR
June 20, 2012 at 6:25 PM delete

comelnya suara.. =D

avatar
nanny
AUTHOR
June 22, 2012 at 8:44 PM delete

dah vote.
welcome ^^

avatar
June 23, 2012 at 10:07 AM delete

goodluck lyssa.i will support u till the ends.

avatar
Aliatul Husna
AUTHOR
June 23, 2012 at 12:17 PM delete

Sorry kak Lyssa, saya tak vote akak sebab kalau nak register, kena letak nombor telefon jadi saya tak nak lah ^^

avatar
ProfHariz
AUTHOR
June 24, 2012 at 5:27 PM delete

Dah vote. Kalau menang belanja nasik kandaq beratoq satu naaaaa ! boleh ?

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 25, 2012 at 10:12 PM delete

Tor tor milik indonesia

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 25, 2012 at 10:13 PM delete

rrerwtewtertet

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
June 26, 2012 at 9:30 PM delete

wahh , first time dgr sore kak lyssa , cun gaxx eyh .

huhu . :)

avatar
Anyss Kariwon
AUTHOR
June 28, 2012 at 6:28 PM delete

perhh suara kak lyssa cunn baru tengok dalam video kalau face to face, ARGHH melting @ Akn ku vote kak lyssa :*

avatar
Amalia Husna
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:51 PM delete

Hee, tak jemu tengok video ni. Agaga comel sangat kak Lyssa :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers