Home
tutorial
Tips-Tips

03 June 2012

Tutorial : Letak MP3 Player di Blog

03/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Sorry sebab lama dah Lyssa tak buat tutorial kan ? hee . Rasanya , tutorial yang Lyssa nak buatkan ni ramai dah yang tahu kan ? Tapi Lyssa terima ramai request yang menanyakan macam mana nak buat mp3 player comel macam Lyssa punya kat atas bahagian header tu ?


Comel sebab boleh PAUSE-PAUSE kan ?





Sebelum tu , Lyssa nak minta maaf if korang tak menjadi bagi TUTORIAL YANG INI ..(klik) Lyssa pun pelik . Mungkin sebab kod dah berubah kod . Tu yang tak keluar PAUSE tu . Tapi tak apa , korang boleh jugak kalau nak cuba tuto yang akan Lyssa buat hari ini . 


**Mungkin agak susah sebab memerlukan banyak step . hehek .  Kalau rasa nak jugak cuba lah baca dan ikut step dengan teliti erk ? Sorry sebab step panjang ! :)


1. Dashboard > Design/Layout > Add A Gadget > Html/JavaScript

2. Copy kod di bawah :


  <div style="text-align: left;"><br />
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" width="170" height="20">
    <param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <param name="FlashVars" value="mp3=http://irondj.net/mix/file/19794/OST_Seindah_Sakura___Mafa_feat_Ronnie_-_Buatku_Di_Sana_Lirik___Lyrics.mp3&amp;autoplay=1&amp;bgcolor=ffffff&amp;loadingcolor=000000&amp;buttoncolor=CC3366&amp;slidercolor=CC3366" />
</object><br /><div></div></div></div>



3. Paste di ruangan Html/JavaScript tadi ok ?

Warna biru : Kod color bagi background MP3 (Klik sini untuk dapatkan kod color
Warna pink : Kod color bagi button & slide MP3  (Klik sini untuk dapatkan kod color
Warna merah : URL Lagu MP3 ! Sila lihat di bawah untuk dapatkan URL-nya . 


1) Pergi youtube untuk dapatkan lagu yang korang nak :)

2) Copy URL lagu dari youtube . URL boleh daptkan di bahagian atas .
    Cth : http://www.youtube.com/watch?v=zDo50i2R84I 

3) Then pergi ke ----->> Youtbue MP3 Conveter

4) Paste link yang korang copy tadi dan tekan Convert Video

5) Lepas tu tekan Download . Nanti akan terdownload masuk PC korang lah .

6) Then  , sign up sini dulu --->>  http://irondj.net/signup

7) Dah ? Then tekan UPLOAD ! Masa tekan browse , cari files yang korang download tadi . Biasanya file lagu tu ada kat bahagian download .

8)  Title : Wajib ! Type : Original Track , Tick "Yes I Agree" dan SAVE + UPLOAD

9) Akan keluar kod kan ? Copy Html kod tu dan paste kat mana-mana dulu . 
  Contoh NotePad / Word Document

10) Cari URL lagu tu lebih kurang macam ni :

http://irondj.net/mix/file/19906/Hyperact-_harapan_OST__Seindah_Sakura_tv3_dengan_lirik.mp3


Kan ? Kan ? Ada kan ?

11) Gantikan dengan kod merah yang mula-mula tadi . Then SAVE !

Senang kan ?

Kalau rasa nak letak kat bahagian header macam Lyssa boleh je ikut TUTORIAL INI  . Lebih kurang sama je :) * Yang kod Shoutbox tu korang tukarkan lah dengan kod MP3 tadi . ok ?


p/s : Fuhhhh . Punyalah panjang step diakan ? Lyssa doakan korang berjaya buat Lagu MP3 untuk dimasukkan dalam blog . amin ~ 

**Kalau menjadi bagitau ! Jangan senyap je . hihi .
 

Selamat Mencuba =)

208 000 orang Pengomen Terhebat !!:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 208   Newer›   Newest»
Myra Lyssa said...

Thanks kak lyssa !

Nabila Izzati said...

hehe.. bbestlah tutorial nie sys lyssa .. menarik giler

Tengku Laurel Adamila said...

lame da cari tuto ni >,<

Nabila Izzati said...
This comment has been removed by the author.
Deq's Qienz said...

hahaa..akak pon duk tunggu lysa wat totu nihhh..macam tau2 jew..ma kaseh byk2 yerrr :)

Balqis ! said...
This comment has been removed by the author.
dayah ♥ said...

banyak benda kena letak lahh. dekat cnver art . letak apa ?

@ShafyqOnlyy said...

Mafa feat Ronnie - Buatku Di Sana

CIK FATIN said...

suka2 ^_^

ϟ piQa ϟ said...

lame dah mencari tutO nih ! thanx alOt sis ! <3 :DD

Busyra Bt Takiyudin said...

nice tuto :)

Dhiah Mardhiah said...

Nice tutorial

Boni JLL3 said...

yeah!! lyssa dah kembali dengan tutorialnya...hehehe

Farah said...

thanks kak lyssa ! =)

Chinta_City said...

thanks kak lyssa!!

nur fatihah said...

best lah kak lyssa.. menjadi

Saya Aiman Farah said...

Thanks Kak Lyssa ! :)

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Tajuk kita samalah :)) Akak macam mana nak buat blockquote akak sekarang ni ? Berminat lah pulak =D Kalau boleh buat lah ^^

AmirahSyafiqah ♥ said...

terima kasih buat tuto :D

NAL said...

nampak mcm rumit jer..Thanks Lyssa

Nabila Izzati said...

http://nabilaizzati17.blogspot.com/ --> jemput singgah!

eqa sulaika said...

wow kak lyssa mmg hebat bab html ni
boleh jdi buku rujuk hihi

Munirah Marhaimi said...

slm, akak, sy dh dpt bwat tp lagu dy x habis lha, mcmane ni

syakila tomey said...

jenuh nk buat tutorial nih . anyway , mmg best . thanks kak ! :)

Najwa said...

best lagu nie ,i like . .hehe

Myra Miera said...

thank kak lyssa..crik jgk yg boleh men lagu pause2...jmp pn...kite new bloger,kite byk ikut tuto kak lyssa...thank byk2..singgah le sni http://cahayaprincess.blogspot.com/

Aisyah Pinky's Story. said...

dh jadi dh..thanks :)

fazliana latif said...

ambik terus hat tu , tak larat nk godek2 . btw , tinkayu lyssa :)

Wan Nur Balqish Wan Isa. said...

Jadi Kak Lyssa,Balqish amik jer kod yang akak bagi.

Balqis ! said...

akhirnye menjadi gak ! thanks kak lisa =]

ciknadia said...

terima kasih lyssa..

emma said...

byk kejelaa amik je kod yg tersedia
btw thank tunggu tuto nie

Fara @ Ain said...

iron dj tu lembab laaa ... ta larat mo tunggu ..

Narumi Haruka said...

thank you kak Lyssa! dah lama cari tutorial ni :3

Zatie said...

Thanks Kak Lyssa :)
Dalame cari TUTO macam nie :B

Aisyah Pinky's Story. said...

Thanks kak Lyssa..
dh lama cari tuto ni..
jeles tengok kak Lyssa ada..
apa2 pon thanks sbb dh menjadi:)

eyka said...

Thanks lyssa .... eyka dah buat ,, dan menjadi ....
Akhirnya ,, dapat jugak buat MP3 mcm tu ....
Thanks a lot ... Sayang lyssa lah ... ♥ ♥

Sarah Maya said...

Akhirnya ... ! hri tue mati-2 saya try cuba mcm nie .. betul dah semua.. kecuali tinggal kod lagu tue jer ... tq sys :D

azida said...

nice tutorial
follow my blog http://azida-littlestory.blogspot.com

HIRNAH said...

salam...sis saye da cube buat tapi mse saye nk save n upload xbleh lah sis? knape erk?

Noor Hafizah said...

Thanks kak lyssa :) menjadi gak akhirnye ! :D

Park Hye Min ♥ said...

Thanks Kak Lyssa ! ♥ You Kak Lyssa ! :D

Ika_Zulaikha said...

kak lyssa .. thnx for the tuto .. u r the best .. http://www.iforika.blgospot.com
ni blog ika .. kalau sudi .. jenguk2 la ya .. syg akak ..

Wanaa said...

untuk blogskin boleh tak ?

teratai bunga said...

yay! dah siap,thxs lyssa :D

teratai bunga said...

yay!dah siap" thsxs lyssa :D

teratai bunga said...

thxs lyssa :)pls visit my web to Download anima & Drama series ^.^

teratai bunga said...

thxs lyssa :)pls visit my web to Download anima & Drama series ^.^ http://funnyzoneads.blogspot.com/ ops sory

Adleen Farhana said...

thanks :) menjadi lahh .

dyra fazidi said...

makaseh kak lyssa . kalau rajin singgah blog saia .http://dyrafazidi.blogspot.com/

Princess Diary said...

MENJADIKKKKKK!!!! Thanks Lyssa ;))

owner Blogger said...

thanks kak lyssa!!!

eida aida said...
This comment has been removed by the author.
! ♥NANA KHAIRI♥ ! said...

Kak , nape nak signup tu die kata "Login can only be A-z, 0-9 only"
:(

Farsya Shamsudin said...

why youtube converter tk blh gne?

~ cik matahari ~ said...

thanx lyssa!! :D

norazielah17 said...

alhamdulillah..akhirnyer kali kedua buad baru menjadi..thanks buad tuto nie.. :)

PrIncees mYra said...

aduhh.. .
akak. . tak jd lah . .penink pala. .
bla nk upload ta blh. . .nk buat cmner. ??

! ♥NANA KHAIRI♥ ! said...

Akak , napa bile dah tekan save+upload tu , dye lambat gegiler .. :((
Kak Lyssa ... Tolongg !!

HiDaYaHpAiMan said...

menjadi..thanks sis..

anne smile said...
This comment has been removed by the author.
✿ MELODY ✿ said...

thanks banyak banyak banyak banyak banyak kak lyssa! bez tuto ni! :D

anne smile said...

akak , thanks ,jadijadi . tapi kan , mcm mne nak kasi dye repeat ?

Gadis Chocolate Vanilla said...

akk lyssa .. sye dh cbe wat tpi x jdi ..bole x akk lyssa tlong wat kn lgu love story by irwansyah itu pun kalo bole ...

Reany Shop said...

menjadiiiiiiii...i like it :P tq lyssa comey :)

Aden Boy said...

Terima kasih atas tutorial ni,akak Lyssa. Tapi saya hanya mampu buat sampai nombor 8, sebab save dan upload tu punyalah lambat. Refresh berbanyak kali masih lambat. Susahlah =.=

Aden Boy said...

Maaf Kak, sudah menjadi sepenuhnya, cuma lambat nak mainkan lagu tu. Trimas berbanyak :)

siti mariani zamzuri said...

jemput singgah http://myniemeqnie.blogspot.com/

siti mariani zamzuri said...

http://myniemeqnie.blogspot.com/
jemput singgah

faza said...

thnks :)da jadi da susah btol :)hihi

Tieyz said...

Kak Lyssa , npea bila dik tekan save and upload taleyh ek ? :(

Nur Na Nie said...

Hahah, menjadi lah .. Thanks Cik Lyssa

DaYiNi said...

thanks :))

HunyByntangXingXing said...

nice tuto :)

gadis sweet said...

x boleh .. klau nak ponn kene cari kod lagu yg dia da kasi ..

What is a computer virus? said...

Thanksla sister lyssa me bro Rusly mohamed khan

Miss Ohsem✿ said...

Tak jadik !!! :"((((((((((((((((((((((

Miera Akmalina said...

oke , dh siap . tp lagu jdi tersekat sekat . knapa ye kak lyssa?

Maryam Jaafar said...

Thanks kak lyssa. Menjadi :D

LifeBouy:) said...

jadi jadi. okay boleh tido lena malam ni. :)

putEra HyriEl said...

hahaha tq,,dah jadik dah,, nak tengok,,,come on!

www.masihtention.blogspot.com

Siti Shaera Salleh said...

ari tu sy buat mmg tsekat2x ,
cuba tgok url lagu tu ,
ada perkataan media. tak ?
kalau ada, cuba try remove,
sy buat mcm tu ..
pastu x tsekat2x da ^^

Siti Shaera Salleh said...

lagu blog kak lyssa best,
m'ingatkan dgn arwah izwan pilus . sobsob .

Lizsaa Ezsyaa said...

alaa , tak jadi pon kak lyssa :(

farhana kadir said...

Tq kak Lyssa :))

aQidahpauzi said...

lyssa, knp xboleh pon? akk da ikut step dh...huhu

kyna.lee said...

Jadi kak . Terima kasih :)

FatimahAliah said...

Thanks Kaka Lyssa :)

Intan Syaheera said...

Akak.. Macam mana nak letak dekat blogskin? =,='

Intan Syaheera said...

It's okay lah akak. Dah jadikk. I love you akak. Sbb buatkan Tuto ni.. Muahhh :*

Syaniz Syaza said...

akak.. x jd lahh.. sbb yng n cari url lagu tu x de... :(

+syafinaCRUCHH said...

akq x jadilha .. :( mcm manew nyhh ?????

Nur hanim said...

Thankss kak lyssa :D

cintasibudakkatak said...

lyssa, da try banyak kali ta bole :(
dy kua cenggini.

The page you were looking for doesn't exist. We have turned off hotlinking.

You may have mistyped the address or the content was removed due to copyright infringement.

Tolong saye plisss. :(

amieza eizattie said...

thanx kak lyssa sbab share tuto nie.. hehe, jadi.. xde sekat2.. thanx so much..

*sambil wat muka chumel ^-^

dari hati yang ikhlas said...

kak lysa..
tak jadi pun.. :(

jenny said...

jenny punya xjadi pon..past kat djid tu kan xkua pon kod dy cmna??? hummmmm

SunnyFunny said...

akak , nape ta jadi eaa ? ta kuar pun code dye ? :(

eny zahra said...

same arr ~saye gitu gak

Myra :) said...

Assalamualaikum Kak Lyssa , myra nk mintak tolong boleh ? hope kak lyssa boleh tolong . myra nk kak Lyssa letak lagu ' Edvin Marton - Love Story' dekat Irondj . boleh ? senang nak ambil URL lagu tu . Tolong lah ye kak lyssa :'(

light drita said...

Kak Lyssa, kenape x kluar kod pon..saye dah cube banyak kali..T-T

brownie-tiramisu said...

code nya cari kat mana . tak jumpa pun lepas paste Original Track , Tick "Yes I Agree" dan SAVE + UPLOAD dekat title nyaa hm

akilla said...

kenape tk jadi ni :'(

Ain Khalidah Ahzahar said...

Sebenarnya kan , saya tak lepas buat laaaa :( nak ambek URL ke HTML ? HTML ada function apa apa tak ?

lolypoop que said...

prlukan kesabarn kalo nak buat ne..hehe

Natasha Iwana said...

Aduhh , tak jadi lha kak . Nak sign up tak leh :(

suhaila manaf said...

lysa i tak jumpa code tu pun :(

zettymushi said...

thanks lisa...suke sgt2..tambah ilmu..heheh

Lovely Syikeen said...

nape xjd ye lisa?akak tak jmpa kod dia la, dia keluar this error
"The page you were looking for doesn't exist. We have turned off hotlinking.

You may have mistyped the address or the content was removed due to copyright infringement."

so how ye dik. :)

atika amira said...

da lame cari tutor ni ..thank kak lisa ..

Farah said...

saya dah byk kali cube buat, tp x mnjadi..
tolong sy :(

Hafiza Izati said...

Berhari2 dah fiza buat,kenapa tak jadi :'( asyik error je dari haritu..

nurul asyiqin said...

Aiyaa , manyak lama woo nak tunggu dia loading..huhu , macam ni kak ? :(

King Ayam said...

Guna unifi!!! Manyak laju woo : )

T.A.S.H.A said...

Kalau guna blogskin ?

Flowers Flame said...

Menjadi lah!! Thanks for the tuto's!! LOVE U!!

xoxoxZATYxoxo said...

Menjadi! Thanks kak lyssa!!

Cik Lyza said...

kalo gune blogskin, macam mane pulak?

Valeria Makinting said...

Kak,, apa tajuk lagu ni ?

Anonymous said...

best lagu nie..ape tajuk lagu nie..comei je bunyinyerr,,, n.n

Aeen Star said...

kak lyssa , knpa erk yg sy punya ni dia kluar 'title has been taken' ??

LollyxNieqoo said...

Kak lyssa , kenapa saya buat lagi sekali dia keluar ' Login has already been taken ' ? Macam mana nak buat ? :/

Gongchan Shik Pika said...

cbe akak tkar user name . maybe akak bwat user name jarak. cbe buat dekat2 mesty jd . mle2 pika pown jd cm ue tp pika test dekatkan username yg pika tulis.

Gongchan Shik Pika said...

akak gne google chrome ke? lau akak gne google akak test g setting. then tekan +advanced setting then go to change proxy > LAN setting and think dekat use a proxy server for your LAN. lau bende tu blom tick. akak biakn jewk ..

amalia eunhae said...

jadi2. n___n thanx kak~

Afrina Damia said...

Thanksssss Kak Lyssa ! :DD

fara_nym boboiboy said...

aik?asal x jadi

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

thanks kak lysaa..tutorial ni sudah menjadi..akhirnya jumpa jgk lagu yg kak lysaa ltk dkt bl0g kak lysaa..memang best la lgu tu

nia said...

kak lyssa , pening lahh yg step no.9 tuhh . Code nya at mne ? x dew ponn ..

eyna_amy said...

salam dear .. akhirnya ,dapat juga sy buat .. BTW thanks a lot 4 u tutorial ..

Hana said...

Assalamuaalikum kak Lyssa. yang irondj.net tu tak boleh nak bukak la. huhu. so macam mana eh nak dapat kan URL lagu tu? T.T

farah waheedah said...

kak lyssaaaaaaaaaaaaaaaa tolong !!!!! please2 :( mase dah upload mp3 tu die kate 500 error. macem mane ni :((

Eycha Lieza said...

@Myra Lyssa tk ada lagu pun , mcm mne nnie

Sis Ieyda said...

Kak Lysa :'( Xdapat buat pun :((

Ain goodgirl said...

Asal tak jadii ? adoii !~

Ain goodgirl said...

Kak Lysa oiyy~ Kenape tak menjadi? :'/

Ain goodgirl said...

@Sis Ieydahurmmm...

Ismi Balqis said...

x jadik pown sbb mp3 converter xleh gna lar :(

Anonymous said...

Tapi kak lyssa , macam mana kalau nak lebih daripada satu lagu ? Tolong ajar :)

fyeda said...

kak lisa , iron dj x leh masuk .. not found ni T.T

Nurul Hasyimah said...

tq adik for the info....
walaupun macam2 cara and hampir2 give up...alhamdulillah akhirnyer berhasil jgk....
adik join la blog akak...
akak baru jer nak blaja bab2 blog ni...
tq

Nurul Hasyimah said...

adik tq...
dapat jugak buat...
nnt join la akak punya blog..
br blaja buat blog...hehe

Nurul Hasyimah said...

Salam...tq adik. Akhirnya berjaya jugak masukkan lagu dalam blog. Baru bejalar bina blog...sudi-sudilah join akaknye blog ye...

noorshazuana's story.. said...

kak,,tak jadi la.. nk sign up tak boleh.. knape ek?? die tulis the page you were looking for doesn't exist.. cmne ni??

Coklat Cadbury said...

Kak lyssa , kenape Iron Dj da ta dpt bukak lagi ? Dia kate macam ni "The page you were looking for doesn't exist.

You may have mistyped the address or the content was removed due to copyright infringement.
" Kenape ye ? Sebab na ambil kod lagu ni . Sob sob :(

Yoon Erynn ★ said...

Thank you Kak Lyssa :)

Nanami Hachirobei said...

thanks kak lyssss ! tapikan, mcm mana nak letak kat bahagian tepi mcm kak lysss??

Fazrin-Pinky Girl said...

kak Lyssa naper IronDj da x bleh bukak ekk? die tulis camnie
"The page you were looking for doesn't exist.

You may have mistyped the address or the content was removed due to copyright infringement.
abistu nak cari kt mne kod lagu tu? sob.sob.sob T.T

Fazrin-Pinky Girl said...

kak Lyssa naper IronDj da x bleh bukak ekk? die tulis camnie
"The page you were looking for doesn't exist.

You may have mistyped the address or the content was removed due to copyright infringement.
abistu nak cari kt mne kod lagu tu? sob.sob.sob T.T

Fira said...

Kak Lyssa, Fira buat tak menjadilah :( Ada tak tutorial yang lain?

✖Mɪᴢᴢ Aᴍᴇᴏᴡᴅᴀ✖ said...

Maksehh Kak Lyssa. Kak Lyssa memang hebat buat blog ! :)

Eina Razamuddin said...

Kak Lyssa . Eina buad tak boleh pun . djiron tuh kate 404 ERROR . Camne nak buad lagi ?

azriel rhell said...

hai dear lyssa ,,,mcm mana nak letak widget tu kat sebelah kanan ..slalunya widget tu akan ke tengah kan ...tp sy mau letak widget tu kat sebelah kanan ...mcm yg lyssa punya tuuuu ..ajar2x lah ehehhe

Anonymous said...

thankyou Kak Lyssa ;D pasang lagu korea nmpk ? hehe

ɱąȥȵɉȥąɧąȥЩąȵɉ said...

kak lyssa. link "http://irondj.net.com" tu tak boleh buka larh. dia jadi error. kenapa ye.

Gadis Comel said...

salam kak lyssa , tak jadi lah :'( , dia tulis error , uwaaa ! :'(

Anonymous said...

Hai Lyssa,mine is not working. When I tried to open the website of irondj it said that they can't find the site. Can you help us ?

NienIE AniE said...

aslm kq lysaa..npew x ley bkk youtube convertar tu..?

Rawrr said...

Kenapa iron.dj tu tak boleh bukak?

Lollipop Girl said...

Slm kak lyssa...Bila saya tekan irondj tu dye kata Internal Server Error.....Mcm mana nie kak????

VixxKen said...

kALAU X SALAH SYa,Ni lagu APINK MY MY ^^

nana ashhar said...

salam..
lyssa sy tak bleh nak ikut step 6 tu la..
link tu tk bleh bukak? knp erk

NurHidayah said...

Kak Lyssa, saya tak boleh bukak lah link http://irondj.net/signup ini, mcm mana?

nur hayati said...

Thanks kak lyssa :)

Nurul Hafizah said...

tak boleh guna dekat blogskin kehh ? tak jadi pung :(

Nurul Hafizah said...

tak boleh guna dekat blogskin kehh ? tak jadi pung :(

Aiman Roshizam said...

Alhamdulillah menjadi. syukran kak :)

Nadrahh said...

hmm akak lyssa, kenapa tak jadi? :(

Atierah Sharim :) said...

kak lyssa tq2

Atierah Sharim :) said...

kak lyssa tq2

Misz Mieraa said...

boleh tak kalau kitew upload lagu yg dlm PC kite bukan lagu yg dah di convert tuh?

ZaChi96 said...

thanks kak lyssa... ^^

Lemy Lockhart said...

thanks lyssa :)

Ms Fiqstie said...

thanx kak lyssa .. tapi lambat giler la nak tunggu upload tue .. sabar je la .. huhuh ..

Ms Fiqstie said...

Thanx kak lyssa .. tp lmbat betul la nak tunggu upload niyh , ngee ..

Izyan Uzair said...

@Munirah Marhaimi akak :( tak jumpe lah .. HAHAH

ℬʊḓαк﹩ $тℯłʟα ✿ said...

Lama nak tunggu dia upload .. Penat menunggu. Dahlah internet lambat. Takde yang lain lagi ke akak ?

Siti Sarah said...

Thanks akak lyssa:)

Z A T Y N U R said...

Thanks akak lyssa :)

AisyaMing said...

Terima kasih, kak Lisa. Tutorial akak teramat detail. Thanks again.

Ana Berry said...

Haritu tak jadi lahhh , hmm , boleh kak lyssa tolong ?

wada kiddzo said...

hey ssyang . thanks for the toturiall .. nice one !

Blossom Heart said...

tqvm 4 d tutorial.. love it.. :)

S U P E R W O M E N said...

@Myra Lyssa kenapa tkboleh nk sign up kak lyssa ?

Hanie said...

Sedih gila sebab taklepas nak upload file tu -,-

Hanna Anna said...

tak jdi laa.. kat bhgian sign up.. ape nk letak kt usernama n email.??

michallyn mairon said...

Thanks God saya jumpa blog ni, btw thanks a lot . sangat sangat membantu saya.

Anis said...

Thanks kak lyssa ia memjadi lah.Thanks sangat2 :)

ATiqahIEqa said...

akq .. knp sye xdgr lgunye yek ?

Little Princesz said...

cm ane?sy bwu ja wt blog neyh kak...jd buta blog r ckit...lps upload td dy xbg link pom..page xde...

Little Princesz said...

akak!!sy da brjaya!tgk laa...:3

AQilah Ismail said...

Kak lisa, dah buat dulu. Pastu nak tukar lagu. Lupa password pulak. Camne nii :(

Mohd Adam said...

boleh x upload 10 lagu dalam 1 player

eyda yatie said...

Assalamualaikum,kak..
Kenapa irondj 2 dah x bley pakai ja ? bila saya klik upload + save..dia ckap page 2 dh xwujud...

Amanina Hussaini Dzulkeflee said...

Lama nye nak upload.. BTW, thanks..!!! Sume tuto dalam blog ni Nina ikut..

Khairina said...

kak lyssa ! x jadi pon . dy x kluar lagu . yg button pause tuu ade je .

anim said...

KAK lyssa..
mcm mane nak buat header mcm akak?

Rainie Sha said...

jadik..tapi lagunye xde pn... cmne??

danieka mus said...

kak lyssa..dah try tapi tak menjadi la :(

SF ♡ said...

@Lizsaa Ezsyaa hmm takbole pun TT

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 208   Newer› Newest»