Tweet Yang Ke- 12345 .. Cantik Nombor !!

10/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Baru tadi jelajah TWITTER kesayangan aku tu dan baru perasan aku dah TWEET sampai 12345 . Perghh . Hebak gak aku . muahahha . Nombor yang cantik lagi menarik dan tertarik gitu ! hehe . 


 



Apa yang aku TWEET selama ni pun tak tahu lah . Dok rasa merepek je lebih sampai selalu je kena TWEETLIMIT kan ? hahahihihuhuhoho .


Tweet sebanyak tu sekelip mata pun bantuan dari TUTORIAL INI jugak . Yupp . Terima kasih kepada yang dah follow Twitter Lyssa tu . Jasa korang akan dikenang sampai bila-bila . 
Bagi yang tak de TWITTER tu , join lah weh .  Best apa (!) Betul ! hihi . 


Memang setiap hari jenuh jugak nak melayan karenah para TwitterJaya ni haaa . And apa yang best kat twitter semua style masing-masing tu ramah gila . Tu yang best . Ramah dan terlebih gilaaa . Boleh lah join siapa yang sekepala gila macam aku ni haa . kihkih . 


Lagipun , para twitterjaya ni semuanya "Kretip-Kretip" . Bukan Lyssa cakap mohong , tapi itulah kenyataannya . Ayat-ayat style gempak siot . Suka Lyssa baca . Kadang tu RT sampai tak hengat dunioo ! Sampai ada yang tegur :


"Aiii Lyssa , baru tahu function RETWEET ke ?"


Grrr . Eh , sukatilahh . haha . Dan apa-apa pun , kepada followers twitter Lyssa sekarang yang sudah mencecah angka 7K , Lyssa nak ucapkan thanks sebab sudi follow Twitter Lyssa ye . Dan terima kasih juga sebab ada yang sudi jadi stalker yang bertauliah tu .  hihi .


Bagi yang belum FOLLOW , jom , jom follow kat sini --->>  TWITTER LYSSA  .

::Terima Kasih::

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

19 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Kazen
AUTHOR
June 10, 2012 at 11:03 PM delete

tahniah laa....ramai follower sudah :)

avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
June 10, 2012 at 11:10 PM delete

wahhh nice num dear..congratzz .

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
June 10, 2012 at 11:21 PM delete

Memang bertuah lyssa hahaah :)

avatar
Fiza Suhaimi
AUTHOR
June 10, 2012 at 11:42 PM delete

Memang cantik sangat angka tu! btw, congrats Lyssa.. :)

avatar
Miss Ann
AUTHOR
June 10, 2012 at 11:52 PM delete

mari join

http://cyunkann.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

avatar
June 11, 2012 at 12:42 AM delete

comei jer kan nombor tue =)

avatar
NAL
AUTHOR
June 11, 2012 at 1:03 AM delete

wah, Lyssa memang popular dah. Semoga terus berjaya :)

avatar
Fatihah
AUTHOR
June 11, 2012 at 1:13 AM delete

I'm one of your follower. teruskan bertweet ye lyssa !

avatar
Nazurah
AUTHOR
June 11, 2012 at 1:15 AM delete

Wah! Ramai yang follow akak =D
Saya punye tak smpi 100 follower pun ,
kalau akak sudi followlah saya ^^ --> https://twitter.com/#!/Nazura_zura
Saya dah lame follow akak :D

avatar
June 11, 2012 at 4:50 AM delete

wahhh 12345 number yg de bommm

avatar
jasmine
AUTHOR
June 11, 2012 at 5:41 AM delete

waw...fantastis!
salam kenal

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
June 11, 2012 at 5:45 AM delete

sye ade twitter tpi x mhir guna lah.Klau nk guna terasa blur.Nasib baik blogger yuyu johanna bgitau sikit2.Wo0o mcm mudak tadika meh

avatar
Ikhwan Reyes
AUTHOR
June 11, 2012 at 9:13 AM delete

lelaki kacak berkata tahniah ler.. boleh lah tweetkan blog kita yang x berapa kacak ni..:p

avatar
nis
AUTHOR
June 11, 2012 at 2:04 PM delete

wah.. followers kak lyssa bertambah lah.. Tahniah! ^_^

avatar
cweet pinky
AUTHOR
June 11, 2012 at 2:36 PM delete

dah folow tp apew fungsi retweet ??

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
June 11, 2012 at 3:48 PM delete

ramai gila follower.hahaha...banyak gila yang dah ditweet tu.hahaha

avatar
JungRara
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:29 AM delete

Hebat cik lyssa kiter ni...hihi :-)

avatar

Google+ Followers