Pengomen Yang Tak Putus-Putus Komen Di Entry Blog Lyssa Faizureen

05/12/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Amboi amboi amboi . Kemain haaa panjang gila title kau kan Lyssa ? haha ! Saja buat title panjang-panjang . Nak tarik pembaca untuk baca entry ni haa . *Opsss . (ada ke yang nak baca . uhukk)

Tapi mesti korang nak tahu kan , siapa lah pembaca atau blogger yang tak putus-putus komen di setiap entry yang Lyssa UPDATE kan ? Siapa ? Awak ke ? Awak yang berbaju hitam tu ke ? Awak yang pakai spec tu ke ? Awak yang tengah tersengih-sengih sepetkan mata tu ke ? Haaa . Nak tahu siapa ? Meh Lyssa tunjukkan buktinya di sini ..

 


Taraaaa . Pemenangnya ialah , tu . tu . tu . Cik Anonymous lah . harhar . *terkedu sebentar . Kenapa kau muncul kat sini wahai Cik Anon sekalian . Kenapa kau yang menjadi pengomen tegar blog kudus ku ini . Kenapa . Kenapa !

haha . ok . kenapa perlu marah ? Sepatutnye kamu harus berbangga sekurang-kurangnya ada yang sudi baca dan komen apa yang kamu merepek dalam blog kan ? Berbangga lah ! Sekurang-kurangnya Cik Anon ni prihatin dengan setiap tindak tanduk kamu kan . Tapi walaupun pengomen tegar blog ni tergolong daripada Anonymous tak semestinya Lyssa dapat komen yang negatif sokmo . Tak . Ada je banyak Anonymous yang komen positif . Maybe datangnya dari pembaca blog yang tidak mempunyai blog dan dia terpaksa menjadi Cik Anon kan . kan ?

So , apa yang Lyssa sangat terharu , ada jugak para blogger yang sudi dan tak pernah kenal erti "fenat lelah" untuk mengomen setiap entry yang Lyssa postkan . Seperti yang korang nampak , pengomen tegar yang kedua ialah Remy Hazza ! Ye . Lyssa mengaku , setiap entry yang lyssa update tak sah ada je nama Encik Remy Hazza ni . Memang dah selalu sangat perasan beliau selalu sangat komen di blog Lyssa . hihi . Thanks Remy !

Dan yang kedua , seperti yang korang nampak , namanya Atirah . hihi . Budak ni pun selalu sengat komen kat blog Lyssa ni . Ada je nama dia masa nak publish komen . Tak kira lah entry lama atau pun entry terbaru , memang hado je kan . Bagus betul . *terharulagi !


Dan paling yang Lyssa tak sangka-sangka lagi , Boni Kacak ! Dari dulu , sampai lah sekarang tak pernah putus-putus komen kat blog Lyssa ni walaupun entry yang merapu meraban . Ada je idea pakcik ni nak komen kat blog ni . haha ! Kadang-kadang tu Lyssa tersenyum tergelak sorang-sorang bila baca komen-2 dari dia . harhar . Tengok je lah entry-entry dia . Mesti ada je unsur-unsur yang kelakar . K . Tak tahan nak gelak ! haha ..

Seriusly , banyak lagi tu pengomen tegar blog naif Lyssa ni . Tapi tu tulisan yang kocek-kocek . Masih perlu berusaha dengan gigih lagi untuk dapatkan nama korang di peringkat yang atas . Atasi golongan Anonymous tu yerk . haha !

Bagi sesiapa yang nak selalu berada di kedudukan yang teratas , korang rerajinlah komen-komen entry Lyssa ni . Walaupun Lyssa ni jenis -->> Malu Nak Baca Comment , tapi tak apa . Lepas ni makin banyak Lyssa dapat komen dari korang , makin tak malu lah Lyssa . hahahaha .

 K . k Chawww xD
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

60 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Saadah Baek
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:46 PM delete

wow , untung lah mereka-2 yang di tag ... hebatnye

avatar
Atyra Pink
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:46 PM delete

sy kdg2 je komen entry lyssa. tak sempat nak buka blog. :(

avatar
Myra Jay
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:46 PM delete

Tahniah pada pengomen tegar cik Lyssa..
Tak sangka cik Anon no 1 ye :D

avatar
Jannah Rusdi
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:46 PM delete

wah untung ler :'( jeles wa :'(

avatar
Nur Syakirah
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:48 PM delete

kak lyssa malu eh? hihi. tahniah kepada anon tuu :D

avatar
Atien abern
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:49 PM delete

Saya nak juga jadi pengomen tegar. :-p hehehehe

avatar
MisEyz BLurz
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:50 PM delete

Blog Lyssa tak pernah lekang dek orang yg online..blogger yg Eyz segani!Hihi^_^

avatar
Farra Izzaty
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:51 PM delete

Lyssa memang banyak pengomen tegar .. yer tak ? ~_~ #Ok jeles .. hehe gurau xD

avatar
December 5, 2012 at 10:57 PM delete

wah wah.. seronoknyaaa nama blog mereka di review oleh lyssa... wahhh tahniah.. hehehe

avatar
Arni vanilla
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:57 PM delete

Hehe Kak Lyssa , nama saya takde pown . Haha *buat muka merajuk

avatar
Arni vanilla
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:57 PM delete

Hehe Kak Lyssa , nama saya takde pown . Haha *buat muka merajuk

avatar
arnilala
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:58 PM delete

Herm Kak Lyssa , nama saya takde yer ? Hurm , *menggedik sekejap

avatar
Mas Zull
AUTHOR
December 5, 2012 at 11:02 PM delete

Assalamualaikum lyssa...tahniah buat pengomen yg berjaya...:)

avatar
December 5, 2012 at 11:04 PM delete

mesty seronok nak baca komen kan? :) cik anon sayang tu sebenarnye kat adik..:)

avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
December 5, 2012 at 11:06 PM delete

wahhh.. seronok nya ada nama kat atas tu ekk.. huhu...

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 5, 2012 at 11:07 PM delete

mekasih lyssa.... tak sangka pulak remy ada kat dlm senarai tu..... insyaAllah...akan terus sokong lyssa sampai bila2......

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 5, 2012 at 11:09 PM delete

[url=http://directlenderloansonlinedirectly.com/#fiyhn]direct lender payday loans[/url] - payday loans online , http://directlenderloansonlinedirectly.com/#rvjdt payday loans online

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
December 5, 2012 at 11:12 PM delete

hehe hebat cik anon ni eh.hehe

avatar
December 5, 2012 at 11:21 PM delete

WAHHH .. DPT TRAFIK FREE LA DORNG .. UNTUNGNYE .. HIHI

avatar
Arni
AUTHOR
December 5, 2012 at 11:26 PM delete

Hukhuk , nama saya tekde . *buat muka merajuk

avatar
Arni
AUTHOR
December 5, 2012 at 11:26 PM delete

Hukhuk , nama saya tekde . *buat muka merajuk

avatar
Nur BaiYah
AUTHOR
December 6, 2012 at 12:13 AM delete

hye lyssa...
memang saya tertarik ngan tajuk entri entry yang panjang..hihi

avatar
December 6, 2012 at 12:17 AM delete

cik anon malu nak tulis nama kot. hehe

avatar
December 6, 2012 at 12:59 AM delete

lyssa dikenali ramai org...hehee..

avatar
Suhendri Mr
AUTHOR
December 6, 2012 at 1:08 AM delete

Agan-agan itu masih malu-malu mengenalkan siapa dirinya... ^_^

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
December 6, 2012 at 1:30 AM delete

ahh mencik itew takdew dalam senarai >.< hahaha tahniah bang boni kacak !

avatar
December 6, 2012 at 3:18 AM delete

abg long nak baca je....tak nak komen boleh dik Lyssa??

alamak...terkomen la plak...huhuhu

avatar
boni kacak
AUTHOR
December 6, 2012 at 4:54 AM delete

huh!!! siapa tu boni kacak??!!! dengar nama dia je pun rasa macam nak tunjal-tunjak je lubang hidung dia. nyampah mak..

avatar
HAJAR
AUTHOR
December 6, 2012 at 7:57 AM delete

Tahniah utk Cik Anon . hehe . :)

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 6, 2012 at 8:26 AM delete

eh , eh , eh ? tak sedar pulak ade name sye kat sana . haha .

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 6, 2012 at 8:35 AM delete

Nama Kite Tak De ,, Anyway , UntongLah Sape Yang Banyak Komen tu. Sob//Sob

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
December 6, 2012 at 8:37 AM delete

ala..nk jugak...pasni kena usaha lbih ckit ni..hihi

avatar
suzie rahman
AUTHOR
December 6, 2012 at 9:24 AM delete

wawawa knp kh lyssa malu bca komen tuu. kekeke

avatar
December 6, 2012 at 9:38 AM delete

Wakakaka , Anon dapat awards.

avatar
P.A.
AUTHOR
December 6, 2012 at 11:38 AM delete

hehehe...kena byk2 dan rajin komen sini la yer...agak2 ada hadiah tak lyssa??gurau aje :)

avatar
steffany daph
AUTHOR
December 6, 2012 at 12:10 PM delete

bagus la tu ada org yg support blog kak lysaa (: hehe..best apa.

avatar
Atirah ★
AUTHOR
December 6, 2012 at 12:12 PM delete

hahaha. taksangka betul ada jugak nama saya. taktahan gelak, walaupun tak kelakar. xD

avatar
priyadarshini
AUTHOR
December 6, 2012 at 12:40 PM delete

Tahniah Cik anon.. Tak pe, nanti saya cuba mengatasi cik anon.. :D

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
December 6, 2012 at 12:51 PM delete

Wah...bestnya kena tag ^_^ Wilma suka singgah blog Lyssa coz Lyssa selalu bagi tutorial free...

avatar
December 6, 2012 at 1:58 PM delete

haha.. hebat akak, akak :D

avatar
Hidayah
AUTHOR
December 6, 2012 at 3:38 PM delete

sejak dulu selesa jadik silent reader...komen bila patut jerk..
;)

avatar
yayahnasake
AUTHOR
December 6, 2012 at 4:07 PM delete

tahniah n keep it up in giving us the best stories :)

avatar
FaLya
AUTHOR
December 6, 2012 at 5:03 PM delete

wah,rajin betul komen! Fatin suka baca jer,hee

avatar
Tira
AUTHOR
December 6, 2012 at 5:59 PM delete

Jenis yg rajin. Boleh lah. *ade unsur jeles di sini :3

avatar
Niel
AUTHOR
December 7, 2012 at 4:41 AM delete

da lme tk singgah blog k.lyssa (y)
skrg dh ade laptop blik,bole lah komen slalu (y)hihi

avatar
December 7, 2012 at 9:15 PM delete

maklumlah blog kak lyssa kan famous ? Hahaha

avatar
miz ruha
AUTHOR
December 7, 2012 at 10:34 PM delete

tegarnya cik anon komen blog lyssa...
tahniah buat mereka yang tegar tu... ^_^

avatar
Alyn Adnan
AUTHOR
December 9, 2012 at 11:13 PM delete

haha bese lah cik anonymous yg merebak2 niy .. kes xske tgok org sng la niy

avatar
luna evans
AUTHOR
December 15, 2012 at 11:44 PM delete

nak komen blog akak lyssa..tapi tak sempat...huhu..nanty tiap-tiap hari terjah blog akak...

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 8:53 PM delete

Waaa , mahu jadi tegar seperti mereka juga :)

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
December 25, 2012 at 12:48 PM delete

woh ni kene komen kat blog lyssa je nih.

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 18, 2013 at 3:31 PM delete

untung laa mereka :) hihi

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers