Pergh !!

14/02/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Pergh..Pergh..Perghh..

Dah cukup 2 minggu baru nak update blog ek makcik oiy .. A'ah . Konon blog under construction lah sangat kan . Padahal benda tu dah settle lama dah pun . Cuma mengada-ngada tak nak update belog . hehe *maaf .

Mesti ada yang TENSION TAHAP KUASA 5 kan ? Bukak je link www.lyssasecret.com , keluar entry yang sama je selama 2 minggu  . puihh . HAHA . Memang tak tahan . Kesian belog ni dah terabai . (agak-agak  , kalau Lyssa nak korang ambil alihkan update blog ni setiap hari agaknya ada tak yang nak ? hua3!) .

Umm . Sorry lah bagi yang ternanti-nantikan update blog dari Lyssa . (ada ke pun yang ternanti2 kan ? Perahsantan betul aku ni ) Ampun bukk . Ntah kenapa dah terasa terlampau busy lak akhir2 ni mengalahkan PM . huhu . 

Konon dalam entri ni ada mengatakan yang Lyssa akan update selalu . Konon tak nak hapakkan lagi bau blog ni . Padahal -.-" ergh . Ntah lah . 

Bila time ada mood nak update , mulalah banyak pulak halangan kan . Masa pulak asyik mencemburui kita pulak kan ? err . Sangat sakit hati ini . 

Ni pun update sebab nafsu nak menaip tiba-tiba melonjak tahap maksima sebab tu gagahkan diri jugak taip entry ni . Padahal , isi ZERO . Tak ada apa-apa point pun sebenarnya nak khabor . haha . 

Tapi  , hopefully .. Bagi yang terbaca entry ni , Lyssa harap korang bagilah pendapat or cadangan entry apa yang korang nak Lyssa update kan ? Kalau Lyssa berkenan , Lyssa akan cuba update and linkkan sekali blog korang dalam entry2 yang bakal muncul lepas ni .

Lagi ramai , lagi bagus . Boleh lah Lyssa update 23 456 entry dalam masa sejam kan ? haha . K . Byee xD
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

85 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
February 15, 2013 at 9:26 AM delete

Hahaha. Nanti update laa banyak-banyak, kesian blog lapar Lyssa tak bagi makan :DDD

avatar
Aiman Aziz
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:28 AM delete

Buat segmen pun bagus sis ;)

-www.aimancool.com-

avatar
tiera ilya
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:28 AM delete

Huh..akhirnya Kak Lyssa kembali semula..:D

avatar
selipar putih
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:30 AM delete

tutorial la..hehe..camne nak letak lagu dalam entry ek..terus autoplay kalau pakai 4shared..kalau lyssa xsibuk la...

avatar
Cik Fie
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:33 AM delete

update la entri apa2pon :)

avatar
Mish Meeniey
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:34 AM delete

akhirnya update jugak sis lyssa . Yeay ! tutorial maybe . atau ksh sbgai student . hehe :D

avatar
Cik VampIra
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:37 AM delete

update event yang kak lyssa pergi. biasanya pembaca lebih suka benda mcm tu. letakkan gambar sekali (:

avatar
Hanis
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:38 AM delete

Hai,baru follow uolls...follow me..heheh selamat kenalan

avatar
February 15, 2013 at 9:41 AM delete

Insaallah .. kami semua faham, kekadang idea datang kekadang idea xder... kkdg pening memikirkan idea nak mengarang nie kan...

mselim3

pls: Kalu ader kesudian di hati visit me k...

avatar
February 15, 2013 at 9:41 AM delete

Insaallah .. kami semua faham, kekadang idea datang kekadang idea xder... kkdg pening memikirkan idea nak mengarang nie kan...

mselim3

pls: Kalu ader kesudian di hati visit me k...

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:42 AM delete

Sis, sy cadangkan sis lyssa update psl TIPS LUPAKAN KEKASIH LAMA

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:44 AM delete

welcome back lyssa.
cerita la apa yang berlaku selama dua minggu lyssa menghilangkan diri. hehe.

avatar
February 15, 2013 at 9:48 AM delete

Salam..
sehari 3x akk dtg sini, nak baca entry baru Lyssa, hari ni baru ada entry baru.
Lyssa boleh bantu like picture akk, akk ada join contest :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=407785169314300&set=a.388482787911205.94131.354930457933105&type=1

Maaf spamming. tapi akk harap Lyssa dapat tolong.

avatar
Moriss Mc
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:49 AM delete

hai3... buatla entri ttg pengalaman 'love2' ke... haha.. x pun share la cara2.. tips hindar sikap malas ni... mygod.. terutamanya saya ... esaimen bertimbun tapi mls nk buattt~~ bagi la tipsssss.. heuw3...

avatar
Nabeel Fikree
AUTHOR
February 15, 2013 at 9:57 AM delete

Akhirnya!! Saat yang ku tunggu2 telah tiba~ Lyssa update jugak blog cumilll ni. *hepi gumbira melompat meloncat terencat. EH?


Apakata Lyssa buat satu entry tentang pengalaman TERmanis sepanjang Lyssa berblogging? Pasti ramai yg nak tahu. Cadangan je~ =)

avatar
February 15, 2013 at 10:00 AM delete

Kak Lyssa.. Boleh tak buat tuto macam mana nak letak background shoutbox?

avatar
SyamimiNazifa
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:02 AM delete

Postlah pasal aktiviti kak lyssa ke, apa ke. Nak tengok gambar akak yang comel comel tu! :>

avatar
nurul atikah
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:04 AM delete

Kak lysaa boleh tak buat tutorial? Nak tutorial yang love kecik tepi 'Assalammualaikum' tu.

avatar
FairyOfMyLove
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:04 AM delete

weee..lama tunggu lyssa update blog dia..nak sewa diblog lyssa boleh??

avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:15 AM delete

apa kata sesekali Lyssa buat citer antu :D hehehe

avatar
Wanyy Minho
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:16 AM delete

hai kak lyssa .
erm better kak lyssa update entry tentang " masuk ipt ( bg lepasan spm )" ?
" cinta monyet " ?
maybe lah . tu cadangan je / heheeheh

avatar
Izzat Eshak
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:31 AM delete

Update jgn tak update belog lyysa.
Salam perkenalan =)

avatar
fizafantagirO
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:41 AM delete

update pasal tempat makan best dipenang lyssa! ari tu g penang sis asyik makan char koey teow tmpt sama je sebelah USM tu.uhh ..

avatar
Sukma Haron
AUTHOR
February 15, 2013 at 11:02 AM delete

tengah nak dapatkan tip-tip hebat dari teknik blog....

avatar
Lissa LaLissa
AUTHOR
February 15, 2013 at 11:09 AM delete

waaa.. Lama akak x update., hehe

akak Lyssa cerita jea laa apa-apa .. Update apa pun saya baca jugak., haha xD

tapi pendapat saya, kalau akak buat entry pasal gaya akak., means fesyen akak laa., sebab kann.. saya suka tengok fesyen akak berpakaian., hee >.<

avatar
Nur Irdina
AUTHOR
February 15, 2013 at 11:13 AM delete

a'ah..kalau bukak je same entri keluar.. tension jugak tu..*heheheh!* tapi saye takde idea la akak... huhu....

avatar
February 15, 2013 at 11:20 AM delete

hehehe rindu kat blog lyssa... ena pun kdg2 rasa macam lyssa.. malas nak update blog.. tapi lyssa xpe, blog lyssa sentiasa mndapat sambutan.. kalau blog ena, huh, tinggal sehari pun readers dah turun

avatar
February 15, 2013 at 11:21 AM delete

waa..lyssa..dah lama tggu,anyway,love ur blog so much,memberi inspiration for new blogger like me...hahha..keep writting sis..

avatar
February 15, 2013 at 11:22 AM delete

Tu laa ... kak lyssa asyik busy je skg . kan kan kan ? :D

avatar
Jannah
AUTHOR
February 15, 2013 at 11:30 AM delete

nk komeennn! lyssa tlg hapdetkan, mane lyssa blajar skang? & pasal pinjaman mara yg success tu.. hehehe.... teringat mase belajar dlu.. =)

avatar
February 15, 2013 at 11:53 AM delete

dah lama lyssa x post entry pasal kucing lyssa. nak tau apa keletah diorang sekarang.hehe

avatar
Dia Lavenda
AUTHOR
February 15, 2013 at 12:00 PM delete

hi lyssa !
nak tanya lagu apa yang lyssa guna dekat blog nie. best lah, hehe ;)

avatar
February 15, 2013 at 12:06 PM delete

Sabarlah kak Lyssa ye,, kalau boleh kak lyssa updatelah tentang kehidupan kak lyssa mase tak hupdate blog,, sunyi ke,, happy ke,, terbeban ke...

avatar
Asiah Aisa
AUTHOR
February 15, 2013 at 12:22 PM delete

K Lyssa buat la entri pasal isu semasa ke.. Hee

avatar
Remy hazza
AUTHOR
February 15, 2013 at 12:34 PM delete

lama lyssa menghilang....renovation dah ok kut...... he3...welcome back sis!!!

avatar
Nabeel Fikree
AUTHOR
February 15, 2013 at 12:41 PM delete

Saya rasa awak berpotensi untuk menang benda ni :

http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/

suggest je, sy malas nk join sbb confirm x menang. trafik tggi je blh menang :) gudluck

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 15, 2013 at 12:49 PM delete

Assalammualaikum lyssa..dalam pada tak sempat dan tak ada masa pun dah tambah lagi satu entry sepontan..walau sekadar meluah rasa hati..hebatkan Allah..2 in 1..hehehe..

avatar
sirasa39
AUTHOR
February 15, 2013 at 12:51 PM delete

nice blog . kite dah follow kak lyssa . follow kite balik ehh . hehe :)

avatar
February 15, 2013 at 12:51 PM delete

tetiba ja tngk eh ada update..selalunya bka xde update so msuk tuto je la.. :)

avatar
korie hensem
AUTHOR
February 15, 2013 at 1:17 PM delete

lysa x g tgok PSY dtg penang hari tu?

avatar
Emira Zaharin
AUTHOR
February 15, 2013 at 1:27 PM delete

Haaa Kak Lyssa! Update la pasal ciri-ciri lelaki idaman Kak Lyssa. Yang cenggini ke yang cenggitu ke heee :)

avatar
Azua Najiha
AUTHOR
February 15, 2013 at 2:21 PM delete

Ohh! dah jadi RINDU dekat entry blog kak lyssa.Harap lepas ni jangan buat macam ni lagi.RINDDUU! SANGAT!!

avatar
Hifni Ahmad
AUTHOR
February 15, 2013 at 3:08 PM delete

blogg akak cntikk..orgnye pon ayu gituu...heee...akak,post lahh entry pengalaman akak bercinta...HAHA ^__^ .lastly,jmput singgah kt my blog ahmadhifni29.blogspot.com..terima kasih !

avatar
February 15, 2013 at 5:31 PM delete

update psl kecantikan..hehehe

avatar
miz ruha
AUTHOR
February 15, 2013 at 5:40 PM delete

kesian kat blog lyssa... meh nak sapu habuk tu sikit... berdebu dah ni... ;p

avatar
February 15, 2013 at 5:57 PM delete

Kak Lyssa, boleh tak ajar camne nak dekatkan menu bar Fyda nie dengan body post.. Harap boleh tolong ^^, TQ

http://sayabudakgedixz.blogspot.com/

avatar
February 15, 2013 at 6:18 PM delete

Salam ziarah dari PokCIk.....Buat le segmen or contest aper-aper.

Kesian Guru Sekarang

avatar
Tengku Iji
AUTHOR
February 15, 2013 at 6:28 PM delete

kak lyssa apa kata cite pasal kehidupan sekarang? kak lyssa cite pasal kolej boleh jugak. hehehehe

avatar
Mymy Mushie
AUTHOR
February 15, 2013 at 7:35 PM delete

Buat GA laa sis , tak pun buat je tutorial ...

avatar
Ez-1
AUTHOR
February 15, 2013 at 8:10 PM delete

salam singgah...update la pasal tempat2 menarik yg Lyssa pernah pegi..best gak.. :)

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
February 15, 2013 at 8:48 PM delete

Wah...Lyssa dah kembali...
Tak pa...Yang penting Lyssa kembali menulis blog lagi...

P/S: Wilma cadangkan Lyssa ceritakan tentang kehidupan Lyssa sekarang...ceritakan apa yang lyssa busykan sekarang...Supaya para pembaca dapat memahami dengan lebih mendalam lagi kenapa Lyssa takda masa nak update blog ^_^

avatar
February 15, 2013 at 11:05 PM delete

Ditag ! :) http://hafizatulasyrinz.blogspot.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway.html

avatar
azie
AUTHOR
February 16, 2013 at 12:27 AM delete

Lyssa...awak perlu menulis selalu..untuk tambahkan bahan bacaan saya...hehehhe..apa kata awak buat entri pasal pandangan blogger terhadap isu2 yang mencipta fenomena...serta cara blogger mengawal bahasa di blog masing2

avatar
February 16, 2013 at 1:20 AM delete

Salam blog walking...nice blog xceli..teruskan usaha meghupdate tu..:)

avatar
Miss Jie
AUTHOR
February 16, 2013 at 8:02 AM delete

Assalamualaikum... haa.. apapn syukurlah sbab msih smpat jgak buat entry baru.. kak Lyssa story2 la skit psal kluarga kakak.. nak taw jgak ne :) .. Salam Perkenalan :) ada masa, brtandang jew kat blog sy :)
http://missjiemarsin.blogspot.com

avatar
Qisya Rifqie
AUTHOR
February 16, 2013 at 9:34 AM delete

Hi, monink..

Minat nk beli blouse/peplum..
promotion RM30 include postage..

http://ohamgi.blogspot.com/

avatar
February 16, 2013 at 9:54 AM delete

memang.. stiap kali view blog kak lyssa, entri sama je kuar. haha

akak buat la segmen. dah lama x join segmen akak. :)

avatar
fasha
AUTHOR
February 16, 2013 at 11:33 AM delete

hyee lyssa yang cute... =D
em lyssa update lar pasal product2 yang lyssa pakai..means kosmetik2 yg lyssa pakai..how u care your beauty and health..cmtu lar...
nak saaaaaangat tau...

avatar
Mohd Zuhri
AUTHOR
February 16, 2013 at 12:29 PM delete

buat la ga or segmen akak
.

avatar
February 16, 2013 at 4:47 PM delete

nak tips nak kasi bf kita terima kita seadanya bleh? haha,, gedik je guwey nih,, welcome back!!! :D

avatar
Adriea Jeng
AUTHOR
February 16, 2013 at 4:52 PM delete

salam.. blogwalking... nice blog ;)

jom join contest kat blog akak ;)

http://adriea.blogspot.com/2013/02/contest-create-nama-page-fb.html

avatar
Farra Atiqah
AUTHOR
February 16, 2013 at 5:22 PM delete

sombong dekat twittah :(

avatar
Cik Zara
AUTHOR
February 16, 2013 at 5:55 PM delete

buat entry pasal kesihatan dan kecantikan..:)

avatar
February 16, 2013 at 6:37 PM delete

lysa.. sila follow blog akak. Akak baru buka je. banyak x tau lagi. Ajar leh?

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 16, 2013 at 8:07 PM delete

yeh dah update..at least segar lik blog ni..jangan prnh tinggal lama2 taw..teruskan blogging smpai bila2

avatar
♥ Anis
AUTHOR
February 16, 2013 at 8:50 PM delete

Psstt oo kak lyssa. Buat entry pasal pakwe akak boleh dok? Hihi

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
February 16, 2013 at 10:31 PM delete

Yey ! Akhirnyaa ... Ada jugak entry baru .. ^_^ Idea ?? Apa kata akak buat entry pasal dari mula akk start blogging , smpailah akak da retis ni >.< Itupon kalau akak ingatlarr

avatar
Katak Comel
AUTHOR
February 17, 2013 at 12:42 AM delete

tgh tiup habuk kt blog lyssa..
hikhik

avatar
February 17, 2013 at 8:37 AM delete

update kata2 hikmah..bagi santapan rohani ;) follow saya.. http://memburucintamu.blogspot.com

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 1, 2013 at 3:25 PM delete

2minggu ok la tu kan. sy h 3bulan tk update entry. malas thap kuasa 10000000000000000000000000000000000000000 hahah

avatar
CIK i l y
AUTHOR
April 9, 2013 at 6:16 PM delete

kalau buat GA or segmen confirm ramai yg join! hehe

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 16, 2013 at 2:24 PM delete

Share pasal berita. Yelah. Ramai malas nak belik suratkhabar. Jadi bila share, dapatlah baca berita tanpa beli. Tapi sian pulak akak yang kena beli. :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers