1 HandBag Preloved Untuk Dijual | Brand Braun Buffel

.Assalamualaikum



Entri kali ni , lain siket ye . Entri ni nak promote SATU BEG berjenama " Braun Buffel " untuk dijual dengan harga yang lebih murah daripada harga asal ...

Harap ada yang sudi beli . Kalau awak tak mampu , boleh syorkan kepada mak mak datin , atau yang MAMPU untuk beli beg yang berjenama Braun Buffel ni . Korang boleh tengok gambar di bawah ini beserta dengan details beg ini ok ?






Amacam ? Cantik kan beg ni ... Warna dia pun NICE ! Kalau Lyssa kayoooo la, sekarang juga Lyssa transfer duit beli . hihi ..


Details Handbag :

* Authentic Braun Buffel Shoulder Bag
* Miller Leather
* Leather handle
* Top zip closure
* Adjustable strape
* Size - 296mm (L) x 260mm (W) x 700mm (H)
* Completed with card + dust bag

1. Harga beli di butik Braun Buffel : RM 1300++
2. Preloved RM 950 sahaja. Free postage.

*By the way , pernah pakai beg ni SEKALI jaaa .. Hope ada yang sudi beli ...

Untuk maklumat lanjut Whatsapp Owner di012-599 2667 (Rina)


Terima Kasih Sudi Baca .....



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

11 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 3:31 PM delete

samalah lyssa..kalau kak PC kayoooooo..zapppppppp beli dik..nice..ermmm tengok jelah..

avatar
mizz yatiey
AUTHOR
July 26, 2015 at 3:59 PM delete

kalau lihat warnanya memang berkenan, time tengok harganya...sipan je lah niat nak milikinya haaaaa

avatar
ena
AUTHOR
July 26, 2015 at 4:26 PM delete

tak tahan tengok harganya..hihi

avatar
ena
AUTHOR
July 26, 2015 at 4:26 PM delete

tak tahan tengok harganya..hihi

avatar
July 26, 2015 at 10:39 PM delete

Boleh tahan harganya yek *telan air liur

avatar
emma diana
AUTHOR
July 27, 2015 at 9:07 AM delete

Kite tak mampu > Huhuks !

avatar
IQ = Iez Qis
AUTHOR
July 27, 2015 at 1:00 PM delete

melentok tengok beg mahal XD

avatar
Nur iela
AUTHOR
July 27, 2015 at 4:57 PM delete

cantiknye beg tu..tapi mahal nau harga XD

avatar
Prof Hariz
AUTHOR
July 28, 2015 at 12:17 AM delete

Mujur #AbangJK takde bini. Kalau ada dah belikan dah.. Hiks

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
July 29, 2015 at 12:36 PM delete

Beg original memang mahal kan...kalau pre loved pun suku jer murahnya..Ramai blogger pakai handbeg mahal2..mcm akak kali pertama pakai hand beg mahal tahun ni..hahaha.teruk kan..simpan duit dekat setahun..baru dapat 1..insyaallah...t nak beli lagi..sebab beg ori tahan lasak..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers