#CABARAN20HARI | Gambar Dan Ucapan Raya

.Assalamualaikum



Yahuuu . Hari ni dah masuk #Cabaran20Hari yang ke-15 tauuu ? Tinggal lagi 5 hari je nak settle kan cabaran dan Lyssa akan bergelar "juara" dan dan dan Lyssa akan dapat hadiah saguhati tu . kahkah . Ceit ! Perasan. 

Ok jom . Cabaran apa kali ni ?


Gambar Dan Ucapan Raya


Alamak , dia nak gambar dan ucapan raya lah . Kalau macam tuu .. Jap ehh . Nak cari gambar yang sesuai , pastu edit kat photoshop , then upload sini . Sebentar ya !

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ok dah siap !!!





*Pssstt... Sorry lah . Tak gheti sangat guna photoshop kalau bab bab kena 'crop' gambar manusia nih . haha . Habis hilang terputus ibu jari kiri hakuu . kahkah .. Ini sahaja yang mampu ..

Terima Kasih Sudi Baca ... Salam Ramadhan ..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
July 11, 2015 at 2:15 PM delete

Yang tercrop tu buat buat tak nampak je..hihihi...caiyokk lyssa..good luck haaaa..

avatar
Aisyhah Nyais
AUTHOR
July 11, 2015 at 3:05 PM delete

goodluck yeay blog dh kembali seperti biasa..

avatar
Izyan Balqis
AUTHOR
July 12, 2015 at 8:14 AM delete

waaaa..lamanya tak singgah ke blog lyssa, dulu duk cari tutorial dan freebies je....akhirnya lyssa pun aktif kembali! yeay!

selamat hari raya aidilfitri lyssa!

avatar
Izyan Balqis
AUTHOR
July 12, 2015 at 8:14 AM delete

waaaa..lamanya tak singgah ke blog lyssa, dulu duk cari tutorial dan freebies je....akhirnya lyssa pun aktif kembali! yeay!

selamat hari raya aidilfitri lyssa!

avatar
July 12, 2015 at 8:32 AM delete

@IQ = Iez Qis
haahhha . dah lamaa dah start aktif ler ^^

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon