#CABARAN20HARI | Pengalaman Manis Di Bulan Puasa

Assalamualaikum Semua ... !!


Cepaaatt ! Nak taip laju laju nih . Dah pukul 11.30 dah . Nanti terlepas #Cabaran20Hari yang keenam ni .. Apa cabaran kali ni ?? Haaaaa . Tengok tajuk pun dah tahuu ...

Pengalaman Manis Di Bulan Puasa 

Pengalaman Manis ni baru je terjadi semalam selepas Lyssa pulang daripada tempat kerja :D hahahah . Balik je dari tempat kerja, dia ni ---->> BudakNiLaahh ! Terus cakap pukul 7 nanti keluar berbuka puasa di luar . Katanya makan biasa-biasa je lah ... Nasi Putih , Telur DaDar .. Lebih kurang macam tu lah . Lyssa pun oke je lah sebab memang sukaaa pun makan nasi putih dengan telur dadar . Terkeluorrrr ayaq liuq time tu haha .

Naik je kereta , tengok-tengok dia bawaknya ke area Danau Kota tu . Kat Platinum Walk kalau korang tahu laahh . Pastu dia parking and tengok-tengok dia bawak makan Steamboat ! LOL . Hakuu dah sumpah seranah dah kata penipu lah apa laa . Mana tak nya , mulut dah teringin dah makan telur dadar bagai . hahahaha .

Tapi ... Dalam hati , ooo ini lah suprise nyee ..... hahahakk ...




Belah kanan tu lah BudakYangBuatSuprise tu !


So , berbuka puasa lah aku dengan steamboat berkuah kan sup tuuu .... hahaha ! Ada banyak lagi ... Nasi goreng , Bihun , Laksa , Lontong , Ais Kacang buat sendiri , Air Bandung , Pulut , Nasi Kerabu .. hahahaha . Buffet Ramadhan Stemboat . Memang berbaloi lah makan kat sini .... Nak pulak ada orang tu belanja .. hahahaha . Lagi berbaloi lah . kahkah !

Ingat ke, ini je suprise nye , tengok-tengok ada lagi . Dah nak habis makan dah , perut pun sudah buncit , tiba-tiba dia cakap , " Ada lagi yang susah orang buat untuk dia" . err . Apakahh . Tiba-tiba je KEK COKLAT ni muncul depan mata yang di bawa oleh tuan kedai tu ... eh eh !

Aku dah tersipu-sipu malu dahh ...


      



Rupa - rupanya kek ini ,  kek perkenalan kami yang sudah setahun lebih . hahaha . Macam - macam lah budak nihhh . Apa-apa pun , terima kasih lah dengan ceppperaaaisss ni .. Appreciate sangat-sangat . hihi ...

So , ini lah pengalaman manis bulan puasa Lyssa tahun ini ........


p/s : kalau hari-hari macam ni kan best ! kahkah >_<


Terima kasih sudi baca .....






KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

Google+ Followers