Lyssa Faizuren dalam Akhbar Utusan Malaysia

Assalamualaikum ~

Hi korang . Hari Ahad ni , apa plan korang hari ni ? Mesti ramai yang tengah membongkang je depan TV kan . haha ! Malas nak keluar rumah le tuww ! Kalau malas , mai sini baca entri Lyssa hari ni . Saja je la Lyssa nak kongsikan kat korang ... 


Semalam Lyssa masuk paper Utusan Malaysia . Chewah ! First time masuk paper nih ! kahkah . Before ni banyak masuk majalah je . Remaja , Intrend , dan Mingguan Wanita . Kali ni ? Akhbar Utusan Malaysia lah pulak :D

Lyssa ada kongsikan di IG dan FB Lyssa semalam . Paper semalam ! 14/11/2015 .Jangan lah pulak yang pi kuaq umah teruih pi cari paper tu hari ni ! haha . Semalam punya la . Semalam . Ramai dah kot yang perasan Lyssa share kat laman sosial Lyssa tu . 

Tapi kali ni Lyssa nak share pulak kat blog kesayangan ni . Untuk tatapan nanti di hari tua ! kahkah >.< boleh lah nanti nak cerita kat anak cucu cicit piat dan segalanya . haha !



*siap Lyssa selitkan lagi geng geng #KelabBloggerBenAshaari kalau korang perasan . hihi  !


Itu pun kalau korang nampak and boleh baca lah . Macam tak clear pulak kat belog ni . Kalau rasa nak baca , boleh terus ke FB Lyssa ye ---->> https://www.facebook.com/LyssaFaizureenII . Kat situ nampak lah jelas siket ^^

Tak de la apa pun . Just info mengenai Lyssa sebagai blogger je . Cerita tentang blog Lyssa , pengalaman manis , pahit .. Semua lah . Ada tercatat kat situ :D

Semestinya terasa eksaited bila muka kita masuk paper kan . Tak sangka pulak gambar jadi besaq gedabak gitu ! Malu iolss . hikhik . Apa-apa pun thanks to Bro Zulhilmi daripada Utusan Malaysia yng sudi interbiewww Lyssa ni haa . Terima kasih ye :D Dan thanks juga korang yang daripada dulu tak pernah jemu masuk ke blog Lyssa dan beri sokongan padu sehinggalah sekarang ..

Tanpa anda semua , siapalah saya ~

Alhamdulillah , syukur kepada Allah .

TerimaKasihSudiBaca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mr Mahmud
AUTHOR
November 15, 2015 at 2:08 PM delete

wah hebat tahniahi leysaaa

avatar
November 15, 2015 at 2:44 PM delete

Assalammualaikum... lyssa,

tahniah yer ...

mselim3

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 15, 2015 at 3:14 PM delete

Alhamdulillah tahniah untuk ibu bapa Lyssa..dan tahniah untuk Lyssa..akak PC doakan moga Lyssa terus success dalam bidang blogger dan kehidupan..amin.

avatar
Shafuhan Smab
AUTHOR
November 15, 2015 at 4:32 PM delete

Wahh tahniah akak lyssaa. Makin daebakk akak :) (Y)

avatar
adiba rusli
AUTHOR
November 15, 2015 at 8:35 PM delete

tahniahhh awaaaaa. pemangkin semangat nihhh.heheeeee

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 15, 2015 at 10:27 PM delete

haritu selak2 suratkhabar.. nampak je nama kak Lyssa , saya punya teruja tu fuhlamakk.. hahaha btw congrats kak masuk suratkhabar :) Semoga success selalu dalam dunia blogging..

avatar
November 16, 2015 at 7:55 AM delete

wah, masuk paper...nak sign...nak sign...nak..nak...

avatar
November 16, 2015 at 12:23 PM delete

wahhh.. tahniaahh.. lawa ja gambar besar gedabak tu. hehe :D

avatar
Shikin Razali
AUTHOR
November 16, 2015 at 12:40 PM delete

Tahniah Lyssa.. semoga Lyssa menjadi seorang blogger the best di Malaysia...Keep it up, sis.. =D

avatar
TAN AINUR
AUTHOR
November 16, 2015 at 2:33 PM delete

Tahniah Lyssa..
rajin lyssa menaip blogger.. ideal yang tak terhingga

avatar
November 16, 2015 at 3:20 PM delete

TERbaik!!!!
jeles akak..tapi tak per...berjuang !!!

avatar
yanie yusuf
AUTHOR
November 16, 2015 at 3:39 PM delete

tahniah lyssa.. wahh nampak sipi muka yanie pun ok hihih

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 17, 2015 at 2:14 PM delete

Tahniah! Selama ni jadi silent reader...dah beberapa kali singgah sini untuk tutorial lyssa... terima kasih :)

Enrty Panas Dari Dapur : Little Red Cube Nusajaya

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
November 19, 2015 at 9:21 PM delete

Yeah tahniah Kak Lyssa. Eh eh terlebih seronok pula XD

avatar

Google+ Followers