Amboi , Bukan Main Puji !

Assalamualaikum..

Alamakk ! Dah nak masuk 3 hari blog Lyssa tak ber-update . Nampak sangat sekarang ni dah tak jadi macam blogger bertauliah macam dulu-dulu . Kalau dulu2 , satu hari update sampai 10 entri . Sekarang , 3 hari baru dapat 1 update 1 entri . haha . Nampak sangat bila makin tua , makin sibuk , dan makin tak ada masa nak update belog . Dah tak boleh nak digelar blogger bertauliah . haha .

Tapi , 2 3 hari ni, siapa yang masuk blog Lyssa , mesti korang perasan akan perubahan di blog Lyssa ni kan . Apa dia ? Tuu tuu .. Kat atas tu , ada makhluk 'bajet perasaan' nak jadi model tertepek kat atas tu . Konon 'chunnnn' sangat lah tu ? -.- HAHA !


Eleh , Lyssa saja-saja buat header baru gituu . Saje test power siket . Tapi , tak sangka pulak ada yang sudi 'puji' kata cantik . Mula lah nak meletup dah rasa bontot ni . hahahaha .

      


Kan ? Bukan main eh korang . Malu la itewwwww >.<

Padahal , header kali ni biasa-biasa je . Itu pun sementara je . Ada lagi perubahan nak buat tu . Tapi , dah ramai yang bagi comment positif tu , Lyssa biarkan lama siket lah ye ? kahkah .... Cadangnya masa design header tu , nak la design blog ni balik . Tapi , bila fikir-fikir balik , takut pulak nak edit blog ni . Takut jadi kelaut pulak  ... Sebab dah banyak gila kod Lyssa main-main ubah kod dalam blog ni. Sebab tu , kalau korang perasan dari dulu sampai sekarang Lyssa asyik guna template yang sama je . Cuma ubah background , warna dan header je . 

Bukan malas , tapi Lyssa ada sebab tersendiri . ahak . Nampak tak ada rahsia kat situ . Sebab tu , Lyssa digelar "lyssasecret" . Lyssa yang penuh dengan rahsia .Ceit !

Tapi terima kasih yang sudi jenguk blog naif Lyssa ni , walaupun entri kadang tu , entri mengarut je . hahahaha :D Kali ni entru simple mimple je . Nanti Lyssa update entri panjang-panjang eh , kasi korang ternganga , terjojol bijik mata bila baca nanti . Kakhkah :D

TerimaKasihSudiBaca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 4, 2015 at 12:24 PM delete

comel. comel. memang comel header tuu.. hehe suka visit blog Kak Lyssa.. kalau tak stalk post lama, buat eksperimen dengan tutorial.. hahaha

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
December 4, 2015 at 12:37 PM delete

eh eh header baruuu la kak lysa.. hehehe ( dah lama x singgah sini )
cantikkk macam model. kihkih

avatar
Aqilah Azmi
AUTHOR
December 4, 2015 at 12:52 PM delete

hahaha qila pun perati je model cekci dkt atas tu huhuw!
lawa heels tu okayyy hehehehe
ceittt :p kak lyssa secret giteww

avatar
hyunieuna
AUTHOR
December 4, 2015 at 1:00 PM delete

kak lyssa biasalah tu sekarang ni kita most berkepit dgn phone dari laptop haha so thats why blog tak berupdate, and btw nak update blog takbest pakai phone, hm. kak lyssay saya ni una so jemput lah singgah blog una pulak baca phost baru. Http://janehyunieuna.blogspot.com

avatar
JAMIL HASHIM
AUTHOR
December 4, 2015 at 1:06 PM delete

http://jmbelog.blogspot.my/2013/07/blogger-15-lyssa-faizureen.html

avatar
Suhaiza Suki
AUTHOR
December 4, 2015 at 1:16 PM delete

perasan je header tu! hehe selalu singgah baca entry.

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 4, 2015 at 1:26 PM delete

Cantik header lyssa...betul la...sebab akak pun pernah terkena gara2 buat2 pandai ranap kod html blog kitew...rasa down kot..hilang selera makan..hahaha...suka nak ubah2...nak cuba2...tapi kena betul2 mood ok...

avatar
Aisyhah Nyais
AUTHOR
December 4, 2015 at 3:07 PM delete

serius cantik la sis. suka sgt header kak lysa. alamak ada nama saya~ hikss

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
December 4, 2015 at 3:39 PM delete

pinggang tak lenguh ke bersandar gitu jer kat header muahahhahaaaa

avatar
Nazihah@Jiha
AUTHOR
December 4, 2015 at 3:57 PM delete

haha, tak ubah pun tak apa..tetap cantik juga lyssa hehe

avatar
December 4, 2015 at 4:53 PM delete

Walaupun simple headernya,yang penting ada keunikan dan lain dari yang lain. Maksudnya blog cik Lyssa ni ada pembawakan tersendiri.

avatar
wan zaleha
AUTHOR
December 4, 2015 at 6:47 PM delete

Salaam jumaat,

Jemput singgah teratak Wanza :?

http://wzalehawismail.blogspot.my/

avatar
December 4, 2015 at 7:00 PM delete

Wahh cantik header baru. Lamanya xsinggah sini. Tapi kira unik la header tu sbab xsemua pandai buat. *termasuk sya* hahahaha jemput ke blog ye kalau sudi, *nak raih simpati dlu sbb dah lama tnggalkan dunia blog, alih2 blog dah brsarang labah2 dah* hehehe

avatar
LEE
AUTHOR
December 4, 2015 at 9:57 PM delete

Kak Lyssa memang cantik la ^^ Terima kasih sebab blogwalking di blog saya tadi :)

avatar
Mormor
AUTHOR
December 4, 2015 at 11:22 PM delete

hehehe, hai kak lisaa. okayy, waitingg for your next enrty :3

avatar
intan nasir
AUTHOR
December 5, 2015 at 10:00 AM delete

comel la heheh....xpe la org dah memang comel xdapek la den nak nolong heheh...

avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
December 7, 2015 at 12:02 AM delete

Asalam simple template seo frindly ..tahnia ya Lysa

avatar
cktmn
AUTHOR
December 7, 2015 at 9:38 AM delete

cantik header! hehe tp lyssa tuka dah ke template blog ni.. mcm lain je..

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 8, 2015 at 5:04 PM delete

bagus.... bit.ly/1NHmE5B

avatar

Google+ Followers