GEL KURUS KAKPY | Gel Untuk Buang Lemak dan Mencantikkan Tubuh Badan

Assalamualaikum ..

Berita tergempar  ... ! Berita tergempar  ... ! Siapa tak singgah baca memang rugi ... Lyssa nak bagitau , kepada sesiapa yang nak buang lemak tepu korang yang terkumpul kat badan , lengan , perut , peha korang tu , muka debab nak jadi runcing , badan straight nak ada shape , korang boleh cuba produk yang sangat laris masa kini , iaitu produk #GelKurusKakPy ..


Kalau nak tahu, sebenarnya Lyssa dah order dan dah cuba produk ni banyak kali dah . Bila dah habis 1 botol . Repeat dan repeat lagi .Tapi , kali ni Lyssa order sampai 4 botol sekaligus . HIHI ! Tahu , Lyssa memang nampak kurus . Tapi, korang tak tahu ... Sekurus-kurus Lyssa ni ada jugak lemak tau . hakhak ! Jadi, dengan ada nya produk #GelKurusKakPy masalah lemak terlebih Lyssa dah boleh atasi. Bukan Lyssa sorang je guna, Lyssa bagi kawan Lyssa yang banyak lemak tu cuba .. Dia pakai seminggu pun dah terasa lemak kat badan dia makin kurang.. Badan jadi ringan . Berat badan pun makin turun 3 - 4 kg dalam masa seminggu . Best kan ??!!

Kalau korang pi usha IG Kak Py ni , memang korang akan terkejut dan tak sangka bila korang tengok testimoni daripada pelanggan/pembeli juga ownernya sendiri .. Kak Py ! Memang terkejut sangat bila tengok Kak Py sendiri boleh nampak perubahan yang sangat ketara setelah beberapa bulan ...

Tak percaya ? Mari sini Lyssa kongsikan kat korang gambar-gambar Kak Py yang dulu dan sekarang selepas menggunakan produk ini . Kata Kak Py , dia tak perlu diet mahupun bersenam lebih . Hanya gosok gel ini ditempat yang berlemak , biar je .. Nanti lemak-lemak dalam badan akan terbakor ! Tengok ni testimoni dari owner sendiri ..


   


   


Rasa-rasa terjojol tak bijik mata korang bila tengok gambar-gambar kat atas ni ? Lyssa tak tipu la . Lyssa pernah je jumpa Kak Py ni dulu dan sekarang sebab sama-sama study di satu kampus. Memang nampak perubahan ketara . Lyssa tak nampak ketara sebab Lyssa tak guna secara konsisten. Lyssa rasa nak guna , Lyssa guna. Tapi , kalau korang nak cepat kurus , kena guna setiap hari tau ! Jangan pernah 'miss' sekali pun . Maka, cepat lah lemak korang akan terbakar lalu hancur dan boleh jadi kurus macam Kak Py. Bukan badan je , pipi mok mok nak nampak runcing pun boleh . Pakai pagi dan malam tau ?


Kalau tengok gambar kat atas ni, Gel tu warna putih kelabu macam ni . Bila 'apply' , tak rasa melekit langsung. Nak kata panas tu , tak de la panas sangat . Biasa-biasa je . Tengok cara penggunaan korang jugak . Kalau letak 1 botol memang "terbakar" meronta lah korang nanti . HAHA ! Bubuh seinchi dua sudah.. 


Harga Gel Kurus Kak Py 

  • 1 botol RM60 free postage
  • 2 botol RM100 free postage


Produk ni daripada Jepun tau . Harga asal produk ni RM150 . Tapi Kak Py jual dengan harga kilang. So memang murah sangat lah ! Kalau harga asal 1 botol RM150 , kalau beli dengan Kak Py , RM150 boleh dapat 3 botol tau ... Memang sangat-sangat berbaloi !

Kalau nak order boleh terus atau maklumat lanjut boleh :

Whatsapp : 0175250541 ATAU ke 

TerimaKasihSudiBaca..

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

7 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 10, 2015 at 9:06 AM delete

WAW!!!
kalau akak pakai kat pinggang mesti seluar jeans lama boleh pakai balik kan..okey..hujung bulan nak bodek husband la..nak beli..

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
December 10, 2015 at 9:40 AM delete

waaaa, review produk kakpy.. hihihi
tp kakpy ni mmg friendly! :D
dah pernah berurusan beli dgn kakpy.. hehehehe

avatar
Eika Schapika
AUTHOR
December 10, 2015 at 3:01 PM delete

beli 3 botol ada promosi ke kak lyssa? serius nak kurus ni huhu

avatar
asha
AUTHOR
December 10, 2015 at 3:55 PM delete

hehehe cadangan yg bgus n harga pun ok

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 10, 2015 at 6:39 PM delete

Lyssa tak bagi kat akak pun..kan akak gemukkksss..ahaaa..alhamdulillah bagus ni..sebab sapuan dan untuk kegunaan luaran..

avatar
Aqilah Azmi
AUTHOR
December 11, 2015 at 2:36 PM delete

hhuhuhuhu qila pun pakai heheheheheheheeh best nak mampus haha <33333

avatar

Google+ Followers