Iklan Automatik Keluar Bila Buka Blog !

Assalamualaikum ..

Hi , tajuk macam tak boleh blah kan ? Tapi tajuk ni lah yang sering Lyssa dapat pertanyaan / soalan daripada blogger baru atau lama yang mungkin tidak tahu akan benda ini . Iklan ! Memang ada juga yang merasakan benda ni semak lalu mahu munumbuk laptop masing-masing sehingga pecah bila keluar je iklan bila nak singgah blog siapa-siapa pun kan . 

Ada juga yang pernah bertanyakan pada Lyssa , "macam mana ye nak bagi ada iklan sebelum masuk blog kita ... Macam blog awak ni ..? Bila masuk je blog awak , mesti automatik iklan akan terpapar ?" Bila ada yang bertanyakan soalan macam ni, terus Lyssa terfikir ada juga orang nak benda macam ni , padahal .. memang sangat menyemakkan bagi sesetengan pendapat orang lain kan . hihi . 

Maksud tuan yang bertanya , benda alah ni laaaa ...



Masuk je blog Lyssa , mesti akan terkeluar iklan-iklan macam ni . Sebenarnya , ni datangnya daripada syarikat pengiklanan Innity . Orang yang layak sahaja , boleh dapat iklan sebegini . Bagi yang tak tahu , Innity ni lebih kurang je macam Nuffnang . Tapi , memang lagi masyuk lah kalau siapa yang dapat iklan dari Innity ni . 

Nak apply Innity ada "terms & condition" nya . Memang payah sebenarnya nak apply benda ni . 
Pageview (PV) dan Unique Visitor (UV) kena tinggi ! 

Jom tengok apa syarat-syarat dan kehendak dari Syarikat Innity ni ?


Agak-agak korang layak ke ? Kalau rasa layak , pergi lah apply --->> SINI ...
Mana la nak tahu kot rezeki korang dapat $$$$$$ masyukk...

Untung-untung ada iklan macam Lyssa sebelum masuk blog . eh ! hakhakhak :p So , sudah terjawab kan persoalan yang pernah korang tanya . HIHI . Harap , kalau ada yang tanya korang boleh lah korang jawab macam apa Lyssa jawab kat atas ni ye ? 

*jangan lah pulak disebabkan iklan terpapar macam ni , korang dah tak nak masuk blog Lyssa lagi dah . Alasan , malas nak tunggu . sampai hati korang . sobsob T_T


TerimaKasihSudiBaca.

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mrs Yatie
AUTHOR
December 5, 2015 at 12:26 PM delete

oh. patutlah iklan jenis mcm ni banyak ada dekat blog-blog otai :D
rezeki lyssa kan. tahniah ;) erk. tetiba keluar dreamland punya iklan. ok! akan tunggu sampai habis loading iklan tu untuk lyssa disini. hehehe

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 5, 2015 at 4:14 PM delete

Hihihi...kalau baca syarat tu...blog akak belum layak lagi lyssa...memang berminat tapi tunggu layaklah..in sha Allah..

avatar
Dhuha
AUTHOR
December 5, 2015 at 8:39 PM delete

Post Daily ? Ok itu ok lagi . Baca baca baca .. Pastu scroll naik atas balik ... Mengucap tengok at least 200,000 view per month and 40,000 unique visitors ... Rase nak menyorok pon ade belakang blog sendiri . Haha .. dah tau dah kalau macam anime mesti ade yang kuatkan , So dah tau dah blog yang ada "inniry ni level S tahap gaban punya super power . haha

avatar
December 6, 2015 at 1:20 AM delete

perghhh dia punya syarat .. telan air liur x lepas :D

avatar
December 9, 2015 at 1:14 PM delete

tu la..akak dah pernah mohon dah iklan ni..tapi krik..krik..pageview tak mencukupi la tu..aduhai.senak perut kalau nak pageview 200k sebulan

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers