KECOH !! Followers Blog Berkurang .. !

Assalamualaikum ..

Fuhh .... Kecoh nya sekarang ni followers blog masing-masing makin berkurang ! Siapa perasan sila comment ! Lyssa ingat ke blog Lyssa je berkurangan , sebab Lyssa ada jugak perasan petang tadi , semalam ada 60 798 followers , lepas tu .. petang tadi, jadi 60 440 followers ... Terkejut beruk pulak sehingga ratusan merudum nya ... 



Sekarang ni pulak , tepat jam 12.00 am pada  20/12/15 kemain dia menurun sampai jadi 58 611 followers. Perghh ! Kemain berdesup jatuhkan ? Ingat Lyssa sorang , rupa-rupanya ada lagi yang mengadu dekat CBOX Lyssa kata dorang punya followers menurun . Tapi tak kisah lah . Dorang sa & pulahan je . Tak de lah terkejut beruk sangat kan . Yang Lyssa ni, puluhan ribu kot . haha ! Macam kelakar je .

Apa punca semua tu , Lyssa tak tahu . So, jangan tanya ye . hikhik . Mungkin sekarang blogger.com ada masalah . Mungkin tak makan ubat 'mental' or apa sampai jadi gila macam ni . hahahahaha .
Siapa tahu punca , boleh lah roger . Siapa terkena macam ni jugak ? Boleh lah komen . Boleh sama-sama geng .. "Geng Followers Merudum" hihi . Gurau-gurau ....

Harap benda ni, jadi untuk sementara je .. "Dear Blogger.Com , sila makan ubat cepat-cepat . Agar blogger2 di luar sana tak rasa gelisah disebabkan follower semakin berkurang " :P

Yang lain yang jadi problem macam Lyssa ni pun harap bersabar ye ...Peace ^^v

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 20, 2015 at 12:26 AM delete

Rasanya google tengah buang kot mana2 blog yg tak aktif akaunnya..

avatar
December 20, 2015 at 12:27 AM delete

dh dekat 50 dah lyssa.. kepasrahan laaaaa

avatar
December 20, 2015 at 12:32 AM delete

Hahahaha, sabar sesabar-sabarnyaaaaa! >< Harap cepatlah-2 okay problem ni! Huhu

avatar
lyana ishak
AUTHOR
December 20, 2015 at 12:40 AM delete

hahahaha !! lyssa pon kena jugak ka ? ingatkan kami2 bloggger junior ja . kekeke . harap blogger.com / blogger.my dpt selesaikan dengan segera . =P

avatar
Aisyhah Nyais
AUTHOR
December 20, 2015 at 12:42 AM delete

Blog ecah pon sama sis. Terkejut juga memula. Tp tgh belajar redha. Ahaks. Mybe buang yg tk berguna dh kot kan..

avatar
Diya Hanun
AUTHOR
December 20, 2015 at 12:44 AM delete

Yeah kita geng..sep sikit *PAP

avatar
Mialia Amelia
AUTHOR
December 20, 2015 at 1:02 AM delete

wakaka, sy baru singgah dashboard, terkejut juga sbb followers ttibe berkurangan (tapi 3 je la xD) lepas tu bila scroll bawah, terbaca pulak entri ni, hehe.. Bukan saya je rupanya. Sy pon rasa sbb diorang remove user yg tak aktif juga

avatar
NUR RAIHANAH
AUTHOR
December 20, 2015 at 1:12 AM delete

sy pun sama kak.. sobb sob

avatar
whothe Dai
AUTHOR
December 20, 2015 at 3:27 AM delete

samalah kasus follower kurang

avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
December 20, 2015 at 6:52 AM delete

Lebih sedih yang follower siput ja ada jag hilang entah kemana ni Lysa...lama dah Etuza perhati aik!! kurang..so saya cuba muhasabah diri...rupanya ramai kena kan...baru tahu

avatar
Cindy Raviga
AUTHOR
December 20, 2015 at 7:12 AM delete

Saya jga berkurang akak lyssaa kurang belasan.. huhuu :(

avatar
skuterlady
AUTHOR
December 20, 2015 at 8:52 AM delete

Hahah....macam tu ke rupanya...ptut la sy tgok follower sy pon dh merudum smlm.ramai yg senasib rupenyer...igtkan org tak suka follow blog kita lg dah...huhuhu... Buat suspen betul la blogger ni.

avatar
Fatin Liyana
AUTHOR
December 20, 2015 at 9:46 AM delete

Fatin pun kena jugak. Turun 10. Sedihnya :(

avatar
Ieyza Afieyna
AUTHOR
December 20, 2015 at 10:15 AM delete

Sama la .. ingtkan follower unfollow sbb ieyza da x actif.. haha 500++ gak la yg menurun :(

avatar
Husein Rider
AUTHOR
December 20, 2015 at 10:38 AM delete

samo la kito.. heran jugak camne blh berkurang

avatar
December 20, 2015 at 11:34 AM delete

Lyssa sy punya 200++ hilang. Lyssa mybe tak terasa followers still ramai :D

avatar
Tuan Besar
AUTHOR
December 20, 2015 at 12:38 PM delete

Semua blogger pun kena macam ni rupanya. Dah agak mesti blogspot ada masalah hehehe

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
December 22, 2015 at 1:07 AM delete

anis pun berkurang beratus hahahaha

avatar
OMyDroid
AUTHOR
December 22, 2015 at 10:55 AM delete

Lama x datang jenguk..dah banyak berubah blog lyssa..

avatar
December 24, 2015 at 10:56 PM delete

sama la .. blog dah hilang 100 followers ..

avatar
Muhamad Adam
AUTHOR
December 29, 2015 at 5:01 PM delete

jom follow blog sy pulak. hahha :D

avatar
Muhamad Adam
AUTHOR
December 29, 2015 at 5:20 PM delete

boleh la follow sy punya blog, tq

avatar
Zie Azi
AUTHOR
January 28, 2016 at 3:11 PM delete

tempias sama, walaupun followers tak ramai mana
hahah

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers