Shoutbox Lyssa Tersorok !

Assalamualaikum ...

Wahh wah wahh ... Seharian ! Penat sungguh edit blog ni haaa . Biasa lah , template blog dah baru .. Dah nampak macam kosong sikit . Gedik mengada nak template mesra SEO . Mesra sangat ! bhahaha . Tak reti lah Lyssa dengan SEO ni bagai . Walaupun dah banyak membaca mengenai SEO , tetap tak faham sampai sekarang . 

Tapi , itu bukanlah topik yang Lyssa nak sembang dengan korang sekarang ni . Tu .. tajuk tu . Lyssa nak bagitau , shoutbox / chatbox Lyssa tersorok sikit ye kali ni . Mana yang jumpa tu , jumpa la .. Ni bagi yang masih tercari2 kat mana nak tinggalkan jejak korang tu .....

Tengok ni :



Dekat bahagian sidebar , korang kena scroll ke bawah siket . Nanti korang nampak tab macam ni ... Klik je bahagian yang Lyssa tunjuk kat gambar atas ni , then korang boleh tinggalkan jejak kat situ ok ? Maaf menyusahkan korang ! Lyssa saja je nak tukar selera sikit . Sebab shoutbox tu teringin nak main nyorok-nyorok dengan korang . haha ! 

p/s : So , macam mana template Lyssa kali ni ? Yay or nay ? =D


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Diya Hanun
AUTHOR
December 8, 2015 at 1:14 AM delete

Sentiasa yay untuk blog template sis ni >_<

avatar
Ck Tmn
AUTHOR
December 8, 2015 at 10:45 AM delete

wahh pandai menyorok yerr! patut cari tak jumpe.. hihi :)

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 8, 2015 at 11:56 AM delete

alhamdulillah yay...hihihihi..lepas ni boleh buat tutorial untuk SEO lyssa..syabas dik..ni azam baru menjelang tahun baru ye,,,

avatar
Puan Wawa
AUTHOR
December 8, 2015 at 12:38 PM delete

bestnye blog mesra seo..

avatar
December 9, 2015 at 1:19 AM delete

blog akak sekarang dah ringan dan sekejap je loading tak macam dulu.
dulu berat sikit. eheh..

avatar

Google+ Followers