Followers Blog Berkurang Lagi ???

Assalamualaikum ...



Kecoh di facebook .... !! Ramai blogger dah up status mengenai jumlah followers blog yang semakin berkurang. Hmm ! Dalam kekecohan tu, aku boleh dok rileks scroll-scroll timeline facebook .. Ingat ke , ni kes lama ritu ... ---> KES INI << 

Lyssa pun biarkan je lah .. Lepas scroll lagi, satu-satu blogger update lagi pasal followers makin sikit.

Dalam dok rileks sambil berbaring, tetiba jejari comel ni pun nak jugalah singgah kat google chrome guna handphone . Bukak lah blog naif ini >> www.lyssasecret.com << 

Dengan muka berlagak nye ==' dan dengan harapan followers blog aku tak turun macam dorang ! Tetiba, terbangun dari baring tadi !!! TERKEJUT makk aii ...

"Followers blog aku pun berkurang... !!!" 

Terus bukak laptop ! Bukak blog, nak tengok kesahihanya bila guna laptop kot kot ada harapan lagi followers blog sama macam dulu .. Tengok-tengok harapan tu terus hancusss bila dapat tahu blog dahku sudah berkurang sebanyak lebih kurang 4000 followers ! hm .

Dari 58 000++ , sekarang hanya tinggal 54 000 ++ !!!


huh . Rupa-rupanya aku pun senasib dengan mereka yang lain tu .. Ok , kita semua sama .. Ok , kita geng ! hahahahahaha >.< *gelak dalam tangisan* sobsob T_T

TerimaKasihSudiBaca ... "sambil laplap air mata" bye !
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

17 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
lyana ishak
AUTHOR
January 28, 2016 at 6:46 PM delete

Walaaikummussalam , makk aii sekali hilang 4k lyssa , sabor ye , jum kita gain balik hehehe

avatar
January 28, 2016 at 6:48 PM delete

same la :( kenape ni ... huhuhuh

avatar
January 28, 2016 at 6:48 PM delete

Macam tak menjadi je kalau nak gain balik ..
baru nak kumpul blk 60K mcm dulu2 ... sasdissssss

avatar
Cik Ash
AUTHOR
January 28, 2016 at 7:51 PM delete

sama gak hilang hihihi

avatar
alya_chan
AUTHOR
January 28, 2016 at 8:37 PM delete

Sama. Baru je update pasal followers kurang. Ingatkan kita sorang. sobs

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 28, 2016 at 9:07 PM delete

samalah lyssa...blog akak rasanya setiap hari merosot... :) senyum kelat..

avatar
Atikah Zameri
AUTHOR
January 28, 2016 at 11:07 PM delete

followers sy walaupun tak ramai ada lah jugak berkurang 5 orang huhu.. ingatkan diorang dah tak sudi follow.. sobs nasib baik lyssa post pasal ni.. so benda ni tak jadi kat sy je.. huhu maybe blogger nak buat pembersihan jugak kot macam insta hari tu

avatar
Ain Zuhairi
AUTHOR
January 29, 2016 at 12:07 AM delete

Sama la dgn Ain. Dah cun da 3000+, tup tup jadi 2000+ balik. Aduhhhh.

avatar
yaya shari
AUTHOR
January 29, 2016 at 2:29 AM delete

kesiannya.. saya baru nak cari follower hehehe

avatar
Amie
AUTHOR
January 29, 2016 at 11:30 PM delete

OH! Ingatkan saya seorang yang rasa pelik... dari hari ke hari sejak seminggu dua ni macam kurang jew follower... tak sampai pun 1500 tapi ari ni tengok tinggal 1231 pulak...

avatar
kusyi
AUTHOR
January 30, 2016 at 12:45 AM delete

samaaaaaaaaaaaaa. igtkan i sorang je jadi camtu. sobs.. daripada 442 kepada 338. berapa hilang?? hahaha. semalam 339. harini hilang sorang.

avatar
Mawar Assufi
AUTHOR
January 30, 2016 at 10:56 PM delete

Samalah kak lyssa!!! Seriuss! Everyday cek. Memang terkejut. Pasai paa eh?

avatar
WanrusWaniee
AUTHOR
February 1, 2016 at 6:51 PM delete

kita punya kekal je. 538 haih

avatar
Yanie Omar
AUTHOR
February 2, 2016 at 11:49 PM delete

Hihi kurang2 pun follower beribu u olss otai2 ni gerun makk hehe.. baru nak tanya, utk newbie mcm sy ni cemana ye nak dptkan followers?

avatar
Madam Lala
AUTHOR
February 5, 2016 at 4:14 PM delete

kabaunyer google tgh tapis blog yg x aktif lama...

avatar
Mejuez
AUTHOR
February 18, 2016 at 7:10 PM delete

Depa convert Blogger Profile kepada G+ Blogger Profile la lisaaa.. >_<

avatar

Google+ Followers