Nak Kumpul Semangat Balik !

 Assalamualaikum !

Hi enkorang sekalian. Ada orang ke tuuu ? huhuu~

Waduh~waduh .. Dah berhabuk bersarang dah belog Lyssa ni ehh. Tapi berhabuk-habuk pun, masih ada lagi orang yang datang singgah jenguk-jenguk blog sisturrr ni. hehe ~ Terima kasih sangat-sangat.

Lyssa ada perasan, ramai juga yang masih menggunakan tutorial blog Lyssa ye? Maaf lah. Kadang bagi siapa yang DM or Email, tapi mungkin ada yang Lyssa tak perasan atau terlepas pandang tu, maafkan saya.. Huu~

Actually kan, dah lama dah rasa nak kumpul balik semangat berbelog ni, tapi asyik bertangguh je plus agak busy lately, terabai habis blog ni. Dengan sampai sekarang, masalah ini (klik sini kalau nak baca) tak settle-settle.. lagi laa sis malas nak hapdett belog hahahaha!

Tapi, serius! Masih terharu sebab ada juga yang sudi singgah blog berhabuk ni and banyak juga komen-komen daripada pembaca blog yang Lyssa terima. 

Macam mana agakya eh, Lyssa nak mula kan balik ?

Apa yang patut Lyssa update ?

Kehidupan seharian Lyssa ?

Pasal kucing-kucing Lyssa ?

Masih ada lagi ke pembaca setia yang akan terus membaca hasil tulisan Lyssa ni?

Patut ke Lyssa teruskan update mengenai tutorial-tutorial blog lagi ?

Atau apa sebenarnya yang korang nak Lyssa update ?



heheheh~~


Macam-macam soalan sebenarnya ada kat dalam otak ni. Tapi sampai sekarang dia dok bertapa dalam gua otak Lyssa ni tanpa bertindak! Ok lah. Lyssa cuba ye. Cuba cari balik semangat nak update belog dahku ni....

Ada pembaca ke , takde ke..... Pedulikan. Asalkan, nak dapat balik semangat tu since sekarang ni, Lyssa tak buat apa... Tolong doakan Lyssa dapat balik semangat tu. Ameen~

Thank you korang for all your support ! xD

Muahmuah~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

7 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ema | Memoir
AUTHOR
February 27, 2021 at 4:30 PM delete

Wah~ Lyssa post something ヽ(✿゚▽゚)ノ

Post saja apa2, tentu ada yang baca walaupun sorang 🌸

avatar
February 27, 2021 at 8:46 PM delete

@Ema | Memoir wahh... ada org baca and komenn... terima kasihh.. terharuuu kteee :P

avatar
Cik nadya
AUTHOR
February 27, 2021 at 10:19 PM delete

sy laaa tuuu yang dtg banyak kaliii ngok tutorial tuu. hahahahah

updateee top comment yang latest. yang lama mcm takleh gunaaa jaaa code tuu. hehe

avatar
February 28, 2021 at 6:59 PM delete

Sama la kita, dah lama biarkan blog tu berhabuk, sampai nak ubah benda basic pon tak reti tahu tak,. hahahhaha, so biar je laa., yg penting, opi tulis dan post entry je. hahaha. selamat mengumpulkan semangat balik yeee. sama-sama la kita berjuangg ye sis. Keep fightingg~

avatar
?
AUTHOR
March 2, 2021 at 9:20 AM delete

Who are we and What can we offer to expanded our product range and services to become a highly efficient one-stop F&B provider. Mags Food Packaging is one of the take away food containers of plastic food storage containers packaging suppliers in Malaysia who aspires to bring convenience and affordability to you. Our aim is to help companies in the challenging F&B business stay competitive.

https://www.foodpackagingkl.com/about

avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
March 25, 2021 at 5:23 PM delete

Welcome back lyssa..mai ambil semangat join GA kak shida :)
dapat juga update belog sektul dua entri hahaa ^_^

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon