Last - Last Terkena Dekat Batang Hidung Aku Sendiri . HAHA .

Gadis Kidal Berceloteh...
15/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Errr . Rasanya , ini entry fendekkk je kot :) Okeyy . Apa yang terkena dekat batang idung sendiri pulak neyy  ?  Ye lah . Oke . Korang ingat lagi tak ENTRY INI . ?  Alar . Yang dok kecoh - kecoh pasal PAGE ELEMENT tak boleh guna tuh . hekhek#


Cehhh . Dengan "Bangga"  nya Lyssa ada mention dekat ENTRY ITU , Lyssa cakap :


Eh , tak jadi apa - apa pun ? Tak de error pun.


Cehh . Bangga habis lah tu . Diorang semua kena ERROR dekat page element . LYSSA TAK PUN !!!!!!  ...  hahahaha . Last - last , pagi tadi nak meng-hedit apa ke benda ntah . Tiba - tiba terkeluar jugak menatang ni haaa :


 



** Ingat ke  haku ni , special blogger ke hape . Sebab tak terkena error tu . kihki# . Tengok - tengok ... Tuh lah , nak bangga sangat , kan dah terkena ! Ceitt . Sabor je lah . HAHA :)



Selepas 45 minit ! =]
OKE !! Dah jumpa dah jalan penyelesaiannya ! >> TEKAN SINI ! :D
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nazura Naa
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:48 AM delete

hehe..lyssa pon dah kena ek? sama la kita..tapi dah okey dah..=)

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:49 AM delete

Semalam pun Saya kena kak lyssa . Tak boleh buat hape . haha :)

avatar
FiHa
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:49 AM delete

HAHA, same la lyssa.. bru sat niy jd.. adui, sumpah panash jek skang niy...

avatar
WANDA
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:50 AM delete

hahahha...pasni jgn nak mendabik dada ... huhuu..

avatar
SiBudakKurus
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:51 AM delete

haritu pernah jadik kat kat blog org lain..pnyelesaiannya sy kena edit kan semua sekali semula..hoho

avatar
SiBudakKurus
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:51 AM delete

haritu pernah jadik kat kat blog org lain..pnyelesaiannya sy kena edit kan semua sekali semula..hoho

avatar
December 15, 2011 at 9:51 AM delete

sabor la yaa kak lyssa.. sy tak tahu la jd ke x.. hurm sbar...

avatar
najlaa lala
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:51 AM delete

tapi , bnda tu kejap jek kan ? sbb sye penah kne gak

avatar
INTAN (:
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:51 AM delete

kak lyssa . macam mana ehh nak buat bilaa dah kena mcam tuhh ? i need your help :/

avatar
Akyl Fa'an
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:51 AM delete

Ala. . kjap je tuh . . cba ttp . . pastu buka semula. . dpt smula . . :)) . .

avatar
yaya
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:53 AM delete

hehe .. kesian akak

avatar
farah@engoys
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:53 AM delete

Hahahaha... Sama lah... hehehe.. tapi kejap je kan,... skrg dah ok balik.. haish cuakk...

avatar
December 15, 2011 at 9:54 AM delete

kesian dekat kak lyssa, tapi kna sabar je la an? :)

avatar
cik mawar
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:55 AM delete

bis cmne na ksi brfgsi blik kak lyssa

avatar
Anis Sofiya
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:55 AM delete

kite nyer x de pon..tpi aritu ade jugak..skarang dh x de..hihihihihi..

avatar
sofea harun
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:57 AM delete

Hehe. normal la tu kak lysa sayang :)
kita pn pernah kena (^^)

avatar
December 15, 2011 at 10:00 AM delete

senang jaa tuh...selalu gak jadi kat sy. Tutup semua pastu Restart balek PC..insyaallah pasti jadi cm besa...(dh besa buat cm ni...)

avatar
yuna chi
AUTHOR
December 15, 2011 at 10:03 AM delete

hehe ! pngajaran wat kite sume . . sabOr2 . !

avatar
Lailatul
AUTHOR
December 15, 2011 at 10:16 AM delete

hehhe.. kak lyssa kne jugak.. hehe..

avatar
December 15, 2011 at 10:23 AM delete

hehe masa hari yang lyssa post pasal adik lyssa kena error tu, akak tak kena lagi. tup2 pas tutup blog lyssa, tengok kat akak punya terus jadi error tu.. hehe macam tau2 je baru lepas gelakkan adik lyssa tu.. ;p tapi sekarang dah ok dah.. rasanya sekarang nak gelakkan lyssa pulak lah.. haha jahatkan.. ;)

avatar
khalila
AUTHOR
December 15, 2011 at 10:30 AM delete

heheh... mb dekat lyssa lmbat sikit kenenye

avatar
Nurrul
AUTHOR
December 15, 2011 at 10:33 AM delete

sama juga baru terkena !

avatar
Norm SuperB
AUTHOR
December 15, 2011 at 10:40 AM delete

nice post.. akak pun dah kena.. dari awal2 lagi masa edit macam2 lah.. ikut tutorial... tapi buat tak tau je... tetiba jadi ok je balik.. kemudian jadi x ok balik.. begitulah seterusnya... hahaha..

avatar
Z i h a
AUTHOR
December 15, 2011 at 11:38 AM delete

Terima kasih kak lyssa (: nasib baik kak lyssa tau mcm mane. semalam ziha pon terkejut jugak kluar bende tu. xtau nak buat ape. lepas tengok kak lyssa punye bru ok. terima kasih kak lyssa...

avatar
nasha sanza
AUTHOR
December 15, 2011 at 2:00 PM delete

hihi..ada-ada je lyssa nie..

avatar
December 15, 2011 at 10:44 PM delete

sy pun terkena jgk td!!! geram ehh aq x bole polah apa2...hemmm sabar je lah;)

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 7, 2013 at 3:24 PM delete

Kelakar baca ayat akak. The bestlah.

avatar

Google+ Followers