Entry Bergambar : Baby-ku Comel !

Gadis Kidal Berceloteh...
18/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Waaa . Lega Lyssa bila dapat mengadap laptop kesayangan Lyssa ni . muehehe . Rindu sangat dekat laptop Lyssa ni haaa . Ye lah . Dah 5 hari tak sentuh . Ishkk . Nak taip pun dah rasa kaku je nih . hihi . Tinggal dekat kampung 24 jam berkepit je dengan Galaxy Tab Lyssa tuu . hihi.

Sungguh membosankan . Dengan tak de line nye . Nak update blog pun serius terbantut sangat ! Dulu ada je WIFI dekat kampung tu , tapi makcik Lyssa tak nak guna dah terus potong . Ternganga lah Lyssa dekat kampung tu tak tahu nak melalalk apa . Update pun pakai yang topup-2 tuu . Line Maxis = Sehari Rm2 for 100MB . haha . Jadilah daripada tak update langsung kan ?

Itu pun bukan nya update pasal apa sangat . Dah tak tahu apa , interview budak kecik 4 tahun ni . Ada kat ENTRI INI . Tengok lah . Abaikan je suara Lyssa tu ye . kahkahkah :p 

Duduk kampung keje rakam , interview , shoot gambar budak tu je . Ye lah .. Dah kebosanan tak tahu nak buat apa . HAHA . Ni haaa , Model Lyssa dalam minggu ini . Wakaka . Comel budak ni . Geram i ! Dia girl ok .. Bukan Boy . haha . Tapi , lagak macam boy . hihi 










 


Nama budak kecik ni : Qais Maizul Izzati . Waah ! Penat kot nak layan kerenah budak tembam ni . Muka ala~ala korea kan ? Ada macam muka Lyssa tak ? haha . (Ok!Saya perasan di situ)

Mix chinese ? Ada mix-mix lain bangsa ? Tidak sama sekali . Melayu tulen . Macam Lyssa lah . hahaha :) Panggil dia "Baby" . Wuuu ~ Tetiba rindu pulak dengan dia  T_T   

Eh . Haaa . Cakap , korang suka gambar yang mana satu ? :p Nak tahu !
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

57 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
LJay
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:20 PM delete

Comey nyer ! huhu

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:21 PM delete

gambar dia naik motor tuh cute .!
cam brutal ..
;)
singgah sini ..
http://feenassya.blogspot.com/

avatar
Hani Shaa ♥
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:21 PM delete

Baby nie ade macam rupe Lyssa laa . ^_^ comel sangat .

avatar
nur aina'
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:23 PM delete

comel ouhh ^^ suka pic dia yag bju kunig buat mimik muka tuh .geram, rasa mau cubit saja :D

avatar
zytda XD
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:23 PM delete

Gambar time bukak Tin minuman tuh . Cute sgt ^^

avatar
March 18, 2012 at 5:24 PM delete

comelnya :D
suka gambar yg last
tp mmg nmpak cam boy even rambut dia panjang.. sbb baju kot? hehe

avatar
Anis Sabrina
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:25 PM delete

Comel la si 'Baby' . ^_^
Memang ada iras2 macam kak Lyssa.
Saya suka gambar yang ke-6..yang tengah herot bibir tu. Lucu ~ >.<"

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:37 PM delete

saya suka gambar lyssa gak..hahaha

avatar
March 18, 2012 at 5:38 PM delete

ComellllNye!
Suka gaya Dia Bukak Air Tin Tu~

avatar
nur ika
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:39 PM delete

alala....cumilnye..chinese look..lak..

avatar
alyn adnan
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:40 PM delete

KAK LYSSA !!! mak aii.. cutenye.. siyez... Padan sungguh dengan anak buah Alyn pun cm korean .. hehe ..geram! Suke pic die pgg patung tu sgt2.. BTW , im the first c-o-m-m-e-n-t-o-r , haha

avatar
Hana
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:41 PM delete

comel macam akak lyssa :).. suka yang pic num 6 dari atas :D buat muka..

avatar
March 18, 2012 at 5:45 PM delete

@Feenas Sya

ahhhh . Brutal abess.. Sayang betul dia dengan moto tuu . HAHA .

avatar
March 18, 2012 at 5:45 PM delete

@Hani Shaa ♥


err.. samakah ? mana de . wkwkw ;p

avatar
March 18, 2012 at 5:45 PM delete

@nur aina'


Cubit kasikk lobang . Lyssa ari2 cubit diaa. haha .

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:46 PM delete

Wahh , nomeynye ! Semua gambar comel , lagi-2 gmbr dye buat mulut camtu , yang pkai bju kuning tuhh . XD

avatar
March 18, 2012 at 5:46 PM delete

@Haruno Hana 하나


ahhh . tahu tk pe . dia suka pakai baju laki je . haha . ;P

avatar
March 18, 2012 at 5:46 PM delete

@Anis Sabrina


ahahakk . Lyssa pun ! muka lawakkk oh ;p

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:47 PM delete

mcm chinese..comel gilosss..semua gamba pun sy suka..minta izin nk culik bolek?hiks ;p

avatar
March 18, 2012 at 5:47 PM delete

@nur ika


huhu.. chinese look kan ? :P Comel ! Geram !

avatar
March 18, 2012 at 5:48 PM delete

@alyn adnan

ehehh . alamak . you are not my 1st commentor in this entry lahh . hehe .

avatar
March 18, 2012 at 5:48 PM delete

Wuuuuu .. Muka mulut senget kah ? hekk ;o

avatar
liyana teyha
AUTHOR
March 18, 2012 at 5:55 PM delete

gamba time dy nk bukak tin tu comel . comel sgt .

avatar
* ZieYShy *
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:03 PM delete

Comel la BABY tu Kak Lyssa. Bgi sya bley x? hehe :)

avatar
qiela domo
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:04 PM delete

comel kot dia kak lyssa . ( kakak lyssa jugak ) . visit my blog kak .

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:09 PM delete

putih , tembam and mulus kulitnya
sebijik mcm korea..
suka tengok gambar dia bkk air tin
sungguh comel

avatar
Cik Anis
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:14 PM delete

Chinese look laaa... mcm muke lyssa pon ada,, hik hik hik

jom terjah my blog :)

avatar
eesyaLavigne
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:18 PM delete

gambar first yg dia pakai baju kuning .. awesome sgt .. & gambar yg dia try nk buka tin .. comel

avatar
Mahfudzah
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:21 PM delete

SUKA GAMBAR YG FIRST TU!!! RAMBUT DIA MENAWAN. HAHAHAHA :)

avatar
Anyss Raz
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:30 PM delete

hui .. comel ! gambar dye yg bkk tin 2..pergh ..grm seyh .. !

avatar
HAJAR
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:34 PM delete

alolo...
Comelnya die.. ;)

avatar
NAL
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:35 PM delete

comel..saya suka gambar pakai baju warna kuning sebab mimik mulut dia ala2 Shila Amzah & gambar terakhir baju belang2 tu, memang mcm cover girl..

avatar
ZYASH
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:39 PM delete

suker semu gambar...boleh tak mcm tu...hehehehe

avatar
Adam Zailani
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:44 PM delete

akk,,pic yang dye tgah bkk tin minuman tu hahah comel sgt dye wat muke???jap *knpe akk tak tolong dye sian dye hmmmm :D

avatar
Aien Nia
AUTHOR
March 18, 2012 at 6:58 PM delete

saye suke gambar dia baju kuning tengah bukak air tin 2..comel jew .hehe

avatar
yana yani
AUTHOR
March 18, 2012 at 7:00 PM delete

mimik bukak tin..hahah

avatar
Jannah Latif
AUTHOR
March 18, 2012 at 7:55 PM delete

bersungguh2 dia nk bkak air tin tu.. huhu

avatar
Nurain Kesuma
AUTHOR
March 18, 2012 at 8:01 PM delete

alah comelnya... adik saya nama qais juga, qais qaiman... hehehehe....

avatar
ria
AUTHOR
March 18, 2012 at 8:12 PM delete

second last. . hahaha cian dia

avatar
March 18, 2012 at 8:37 PM delete

Ala tomey2~~ suka gambar dia nak bukak pentutup tin tu.. haha :DD

avatar
eyka
AUTHOR
March 18, 2012 at 8:41 PM delete

muka BABY time buka air tu penuh confident .... hahahaha !! cute sangat2 ..... :D

avatar
dieyana ♥
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:02 PM delete

suka yang pki baju kuning tuh. cuteee!!!

avatar
starzieti
AUTHOR
March 19, 2012 at 8:02 AM delete

comelnyee. muke die chinese look. :D

avatar
mInoh jiwE
AUTHOR
March 19, 2012 at 11:42 AM delete

comel sgt mase dye nak buke tin. candid je. muke stress ! huhu. :D

avatar
[t]eci[k]
AUTHOR
March 19, 2012 at 3:12 PM delete

suke gambar dye buka air tin .. cumel ,,

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 19, 2012 at 5:04 PM delete

macam muka lyssa..masa bukak tdi,truz muncul pic tuh,ingatkn lyssa msa kcik.hihihi..

pic yg tgh berdeeh2 bukak air gas.hihihi

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 2:01 AM delete

suka gambar yang die pakai bju belng2 tu :D

avatar

Google+ Followers