Oh , Galaxy Tab 7.7 Ku !!

Gadis Kidal Berceloteh...
10/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v

  
Weee . Seperti ENTRI INI , Lyssa ada cakap churp-churp macam tah-tahu je haa yang Lyssa nak beli benda tu ! ahaaa~

Dan benda tu yang Lyssa cakapkan ni lahhh ...


 
*Blogger Droid wajib ada ! Nanti , senanglah nak UPDATE BLOG ! Yeyyy :)

 
Casing Tab Lyssa Warna Purple . HUHU . Dah blog pun colot purple . 
So , ambik puple lah ! hee~ Tapi , Lyssa beli casing 2 lah . Hitam & Purple :)



Tab apa ni kan ? Yes , Samsung Galaxy Tab 7.7 ! Alhamdulillah . Akhirnyaa~ Setelah sebulan kot menunggu dari ENTRI INI , siap buat wishlist lagi kan ? Dan imipianku menjadi kenyataan ! YES ! Syukur ,  Alhamdulillah ~
Legaaa dah lar sebab benda yang dinanti-nantikan menjadi kenyataan jugak . 

Semalam dah mula belek-belek tab ni . Memang puas hati gila lah kan . Ringan , nipis .. Waa. Tenet ? Laju makk aii nak bagitau lah ni ! Kalah laptop Lyssa . hak3! Tapi , buat sementara ni , Lyssa guna WIFI dekat rumah dulu . Dalam perancangan nak guna mobile network . Tapi , tak tahu lagi nak guna line ape . HUHU ~

Harga ? Err . Kalau macam Lyssa punya , Porch Bag sekali dengan Diamond Screen Protactor semua sekali , RM2230 . Sepatotnya , murah sikit dari yang itu . Dah Lyssa ambil porch bag Ori dengan letak diamond screen protactor .. Kena lah tambah duit sikit :)

Kalau korang nak beli , korang kena rajin survey kedai ke kedai . Sebab harga setiap kedai diorang ambik lain-lain . Waaaa . Bukan Lyssa sorang je tau yang beli semalam ! Fizgraphic pun ada beli jugak , semalam . 
Yeahhh (!) Kalau nak baca entri beliau sila ke ------------>>>> SINI CEPAT !!!

p/s : Siapa teringin ? Korang kumpul lah duit . Boleh tambahkan lagi Geng Galaxy Tab 7.7 . HEHE :) 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

91 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Hafizzi Aziz
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:40 PM delete

wahhh..kita serupa...best kan!

avatar
Boyz_ed
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:43 PM delete

Hmm , untunglah Kak Lyssa , hahaha . Nk jugakk . Tp , ipad 3 lawh . xP

avatar
fiyna purple
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:43 PM delete

beruntung ar kak lyssa . nak jugak :D

avatar
Tieya Azmi
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:44 PM delete

waaa . nak jugak . --'

avatar
March 10, 2012 at 12:44 PM delete

Wah!! Jelesnya Ninie ngan Kak Lyssa! Bila nk belanja Ninie galaxy tab pulak? Kan dpt RM 1000++ drpd Churp-Churp.. hehe..

avatar
kechixx
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:45 PM delete

Waahhhh...best2!;)

saya pakai tabtenpointone;)

oke jugaklah untuk update blog;)

avatar
Meyya Bella
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:45 PM delete

Wah , best nyaaa akak . Congrats !

avatar
Farah Alyaa
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:46 PM delete

WOW~ DASHAAT! nak jugak lahh .. skrang nih tengah kumpul duit nih! harap2 dpat beli jugak.

avatar
maszull
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:46 PM delete

assalamualaikum lyssa...tahniah sbb dah berjaya mendapatkan nyer...:)

avatar
yqnq ellyana
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:46 PM delete

wahh best gila lyssa,lepas ni kena belanja yana lah pulak ye, belikan 1..baru ade geng ! :P

avatar
Ema
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:48 PM delete

Heppy gitu kak lyssa.Ema pun ayah nak bagik satu galxy tab nie kalu dapat sekurangnya 10 dr 11A.Entah kenapa kata ke ayah

"tak naklah..tak minat,,"

hAK3,Ada perkara lain lagi yang Ema minat tapi tak tahu apa..

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:48 PM delete

wahh.,casing k.lyssa kaler purple.,suke nyer.,jeles k0t^^

avatar
March 10, 2012 at 12:49 PM delete

bestnya .jeles la kak lyssa {: tapi mahal tu samapai RM2000

avatar
Nabiha Thirah
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:49 PM delete

wah , dapat galaxy tab tuh . senang la nak on9 . saya nak masuk gak la . tapi tak bloeh , tahun nim nak exam . lepas exam , kita aftar la . he3 .

avatar
poohrist
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:50 PM delete

kebetulan yang sangat tidak disengajakan ye..apit dengan lyssa beli hari yang sama..wahh best2

avatar
Mara Darus
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:52 PM delete

Orait. Dia Untung #jelly#

avatar
March 10, 2012 at 12:53 PM delete

salam kak lyssa . haha . tahniah . saya pun ada jugakk . saya ada dua . samsung galaxy tab 7.0 plus(saya) dan samsung galaxy tan 7.7(abah) . yeah . memang ringan . paling ringan 7.0 . btw , tahniah . ehh , saya lagi lama taww . 3 bulan tunggu . sempena hadiah 5A UPSR !!!!

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:57 PM delete

Wah bestnya.....tapi cam susah je nak taip buat entry blog~

avatar
9n0L4
AUTHOR
March 10, 2012 at 12:58 PM delete

amboihhhhhhh lyssa. syok eh. huhu. dptla beli sbb dah cash out churp riban² kan. ;)

avatar
ShafyqOnlyy
AUTHOR
March 10, 2012 at 1:00 PM delete

alolo , mesti BESTkan . tapi , shafyq TAK MINAT leww

avatar
// Aida Rarra
AUTHOR
March 10, 2012 at 1:15 PM delete

Kenapa akak tak beli I-pad je ? Kan lagi best. ~

avatar
HAJAR
AUTHOR
March 10, 2012 at 1:49 PM delete

waa..bestnya..
Nak jugak..hehe.. ;)

avatar
March 10, 2012 at 1:55 PM delete

Lyssa , thanks jadik follower saya and tahniah sbb dapat tab nhe , boleh jenguk sini sayang
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/lyssa-jadi-follower-aku-terharu-lagi.html

avatar
dyabunga
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:02 PM delete

lyssa berpakat dgn apit ye..hehe

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:06 PM delete

bestnyeee... nak jugak ! :(

avatar
hazanis
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:08 PM delete

untung la lyssa..:))

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:15 PM delete

wah taniah kak lyssa. bestnye boleh bli galaxy tab =)

avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:16 PM delete

salam LYSSA, betol ke google friend connect akan ditamatkan perkhidmatannye ??? http://supergirlshortstory.blogspot.com/2012/03/perkhidmatan-google-friend-connect-akan.html

avatar
zac sajja :)
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:21 PM delete

:) kite pon bru dapat sII . adik amik tab 7 mcm u .

avatar
ArifChangmin
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:21 PM delete

best sangat. jeles nih T____T

avatar
March 10, 2012 at 2:24 PM delete

comel ? hehe , makaseh , blog lyssa pown comel jugak , btw , thanks kat tutorial Lyssa , kalau tkde tutorial bagai tue , tak comel kot macam blog Lyssa

avatar
March 10, 2012 at 2:33 PM delete

Wahh,,,seronok lhaa ;)

#bile la nak dpt bende tuw,haha ;(

avatar
Aien Nia
AUTHOR
March 10, 2012 at 2:49 PM delete

wahh ..bestnye ..teringin nak jugak tp xmampu lagi ..kene kumpul duit besungguh lagi

avatar
Zira
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:00 PM delete

waaaa bestnyaaa! jealous! T.T

avatar
Zira
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:00 PM delete

waaaa bestnyaaa! jealous! T.T

avatar
Zira
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:00 PM delete

waaaa bestnyaaa! jealous! T.T

avatar
Zira
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:00 PM delete

waaaa bestnyaaa! jealous! T.T

avatar
Zira
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:00 PM delete

waaaa bestnyaaa! jealous! T.T

avatar
Raudhah Nazri
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:38 PM delete

Warghh Kak Lyssa install game "GLOW HOCKEY" jugakk.. sama argh but mine GALAXY YOUNG !

avatar
SYAFIQA
AUTHOR
March 10, 2012 at 3:49 PM delete

wahhh bestnyer iqa puner GALAXY TAB10.1best gak..

avatar
March 10, 2012 at 4:16 PM delete

waaaaaaaaaaa~ untung nya Kak Lyssa :D hehe~

avatar
fareedhayat
AUTHOR
March 10, 2012 at 4:30 PM delete

waahhh . best nye kak lyssa . untunglah ada galaxy tab

avatar
lieynanilaz
AUTHOR
March 10, 2012 at 4:46 PM delete

waweee jeles!!..haha.

avatar
nuR fAeRrA
AUTHOR
March 10, 2012 at 4:49 PM delete

kak lyssa camne nak buat dropdown menu yang kool dan klasik punye????
hehehehehe....

avatar
March 10, 2012 at 5:49 PM delete

heeehe congrats lyssa . dapat juga beli tab tukan .huuhu

avatar
Diyana Norman
AUTHOR
March 10, 2012 at 7:59 PM delete

amboiiiii!!!! hahaha.... jeles .. sobs.. lyssa maen game fruit slice... best!

avatar
ZWAN SABRI
AUTHOR
March 10, 2012 at 8:03 PM delete

Teringin nk ada galaxy tab tp xtaw bila.. HUHU

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 10, 2012 at 8:12 PM delete

ehh beli sama2 ngan fizzy ke?hihihi

allhamdullilah rzki.. alorh tak nampak warna purple..mesti lyssa masih meneleah g.tab kan

avatar
ArhyErna_Blog
AUTHOR
March 10, 2012 at 8:36 PM delete

keren warna purple buat cewek sob...!!! nice post sobat...!!!

avatar
Wniy
AUTHOR
March 10, 2012 at 8:45 PM delete

Kak lyssa..sama la ngan syepunye..hehe

avatar
March 10, 2012 at 10:00 PM delete

wahh!! wishlist lyssa kali tahun nie tercapai.. alhamdulillah.. syoknyaa dpt galaxy tab 7.7 nie.. smua ada kan..hehe..

avatar
Lady
AUTHOR
March 10, 2012 at 10:36 PM delete

lyssa nk tnye kn, kalau ter"remove" header dekat page element tu, cmne nk ade kn balik?blh tlg x?

avatar
profmie
AUTHOR
March 10, 2012 at 10:54 PM delete

untunglah dh ade galaxy tab sndiri...aduhai jeles pula...

avatar
March 10, 2012 at 11:00 PM delete

serius, sangat jeles skrang nih.. eheh O.o

avatar
nadia
AUTHOR
March 11, 2012 at 2:13 AM delete

patut la asyik terbaca pasal galaxt tab 7.7
rupe2nya mmg bloger2 femez ni bli dlm msa yg sama...heee

avatar
March 11, 2012 at 3:13 AM delete

Wah. best kn jdi akak. hmmm :'(

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
March 11, 2012 at 6:57 AM delete

wassalam .
untung lahh akak lyssa .
teringin na jadi macam akak lyssa .
senang je naex churp-churo , tapi ta de rezeki kuwt .
huhu -,-

avatar
Fatin
AUTHOR
March 11, 2012 at 7:25 AM delete

alorh best larh!Kita Teringin nak beli pakai duit churpchurp!Tapi tak de siapa nak klik!Rewards kita masih kosong lagi!


Kalau kak Lyssa sudi singgah lah blog kedua kita!

http://beautygirlpretty.blogspot.com/

avatar
March 11, 2012 at 9:31 AM delete

wah!! bestnya..hehehehe..
nak jgala..=)

avatar
zytda XD
AUTHOR
March 11, 2012 at 9:37 AM delete

Saya pun ada ! takdelah best sgt pun ,,

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 11, 2012 at 9:40 AM delete

tgh kumpul duit nk beli note..hiks

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
March 11, 2012 at 9:41 AM delete

wahh kak lyssaa... sy pun nak jugaa.... meh sini belanja hanis. ekeke ;)

avatar
Secret Garden
AUTHOR
March 11, 2012 at 12:01 PM delete

K.Lyssa, donate tu apah?

avatar
suzie rahman
AUTHOR
March 11, 2012 at 12:16 PM delete

salam lyssa.wah best nya.hihi ntah bile dpt pkai ni kn.

avatar
AinNadhirah
AUTHOR
March 11, 2012 at 1:29 PM delete

tahniah kak lysa.. beruntungnye....

avatar
hahafyza
AUTHOR
March 11, 2012 at 11:08 PM delete

wahh ! best nyer , jelez nyer . jeles jeles jeles . huhu :D sume dah moden kan , Fyza jo yg msih ketinggalan zaman ehh T_T . hihi

avatar
Ieda Honeybie
AUTHOR
March 12, 2012 at 10:57 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
SyUhAdA
AUTHOR
March 12, 2012 at 9:47 PM delete

msukkan dlm wishlist jgk..

avatar
confdeb
AUTHOR
March 13, 2012 at 11:31 AM delete

best nya pakai galaxy tab..hehe

avatar
anis qistina
AUTHOR
March 13, 2012 at 12:11 PM delete

MEMANG CAntik kak lyssa dan pandai

avatar
March 13, 2012 at 2:12 PM delete

NAK JUGAK ! TOLONG BELIKAN BOLEH ? XD

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 2:17 AM delete

wah dh ade ipad la hii

avatar
May 20, 2012 at 3:10 PM delete

Lyssa..cari kat mne ea blooger droid tu..? Anyway best gune tab ni,miera pnye galaxy tab 10.0 :-)

avatar
Min Shahda
AUTHOR
June 25, 2012 at 7:13 PM delete

Bersyukur je..Ada iPad 2 dh..:)

avatar
CUTEZRAIHANA
AUTHOR
August 4, 2012 at 10:21 PM delete

untungnya. kalau kak lyssa ada banyak lagi, bagilah 1 ke 2 ke bgi kat sye ni. dah bertahun2 tak dapat lagi. huhuhu

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers