10 000 Subscribers In My Facebook !!

20/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Dengan ini , diisytiharkan bahawasanya ,  Facebook Lyssa Faizureen sudah mencapai angka 10K subscribers !! Alhamdulillah ~

  (Ini bukan entry menunjuk ke apa ya ! Ini entry ucapan terima kasih je)


 



Syukur Alhamdulillah . Capai jugak jumlah subscribers yang Lyssa nanti-nantikan . Ten thousand . Lama jugak , baru lah capai 10K . hihi . 

Haaa . Di kesempatan ni jugak lah , Lyssa nak ucapkan terima kasih kepada semua orang yang telah subsribe Facebook Lyssa tu . mueheh . Takkan tercapailah target yang lyssa nantikan selama ini kalau bukan korang yang telah meng-subscribekan (*eh , ada ke perkataan macam tu ?) diri korang tu untuk terus follow setiap update dari Lyssa :) Toche~Toche~


Kalau ada sesiapa yang belum subscribe Facebook Lyssa , boleh lah tekan button kat bawah  ni :




Haaa . Oke . Kita teruskan lah ye . Apa kepentingan subscribe ni ? Err . 


Penting sangat ke ???  


Eh , siapa kata tak penting . Bagi Lyssa memang lah penting . Lagipun , maximum friend yang kita boleh ADD or APPROVE sampai 5000  orang je . Tapi yang pelik nya  , cuba tengok gambar kat atas tu , dah lebih 5000 dah tu . Apsal eh ? =.=


Apa-apa je laa . Tapi , apa yang penting , setiap orang yang subscribe kita , akan menjelma dekat news feed/home , setiap apa yang kita update ! Tak percaya ? Try lah subscribe Lyssa . Nanti , apa yang Lyssa update akan terkeluar kat home facebook korang tu . ececeh .


Itu pun kalau kita nak terus ikuti perkembangan seseorang . Itu lah sebab utama orang subscribe2 ni . Faham kan ? Dan kalau subscribers kita banyak , tak mustahillah bila kita update entry kita kat facebook , mestilah orang pun akan ter-klik link entry untuk baca apa isi kandungannya kan ? Maka , akan bertambah juga lah trafik di blog kita . ye dopp ?


Haaa . So , kalau korang rasa nak pasang button subscribe facebook di blog , korang boleh je FOLLOW THIS TUTORIAL . Ada Lyssa ajar kat situ . Sejak Lyssa letak button tu lah , jumlah subscribers facebook Lyssa bertambah . 


And lastly , thanks again sebab subscribe my facebook . Tak tahu nak cakap apa lah . Dengan entry ni , harap sangat korang TERIMA ucapan terima kasih Lyssa ni lah ye ^^

Peace =)

Jangan lupa jugak untuk VOTE Lyssa . Baca caranya  >>>>DI SINI<<<<<


Terima kasih~



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

18 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
June 20, 2012 at 5:11 PM delete

wahh... patut la tak boleh nak add =.=''
usya lah my blog ok lyssa :) budak baru lagi nieh

http://orangyangseringdisalahanggap.blogspot.com/

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
June 20, 2012 at 5:13 PM delete

tahniah ya lyssa..akak bab2 it ni mmg low sikit..hehe..jumlah trafik klu tgi pn tak tau apa kpntingannya.hehe..yg tau dpt teman kat alam maya ni..;-)..tringin jgk wt duit dr blog,ikln nuff ke.tp still tak faham.huhu

avatar
Miz Sharmia
AUTHOR
June 20, 2012 at 5:20 PM delete

wahh..bestnya lyssa.... congrats to u. myb sbb lyssa sntiasa menulis entry2 yg best2 n fresh.

p/s : i selalu refer tuto dlm blog2 ni. it helps me a lot! thnx :)

http://miasherminah.blogspot.com/

avatar
Fatin Amirah
AUTHOR
June 20, 2012 at 5:22 PM delete

Wah ! Tahiah kak Lyssa. :)

avatar
Aien Shitobi
AUTHOR
June 20, 2012 at 5:23 PM delete

org mcm kak lysaa rugi tak subscribe :)

avatar
June 20, 2012 at 5:27 PM delete

untung lahh . ramainya peminat lyssa kan . jeloss ai ;p

avatar
NAL
AUTHOR
June 20, 2012 at 5:34 PM delete

Tahniah Lyssa...

avatar
Eiqa ciK
AUTHOR
June 20, 2012 at 5:44 PM delete

Untung nye.. Best nye le jadi orang terkenal nie kan3.. ^^.

avatar
shera
AUTHOR
June 20, 2012 at 6:02 PM delete

Muka kak Lyssa dah macam Barbie doll dah . hihih
Tahniah ! Kak Lyssa ^_^

avatar
June 20, 2012 at 6:56 PM delete

Tahniahh ye Cik Lyssa.. Semakin hari semakin popularrr !!~~ Great

avatar
Nur Arina
AUTHOR
June 20, 2012 at 7:26 PM delete

Sama2 Kak Lyssa ! :D Hehehe XD
and tahniah :D

avatar
June 20, 2012 at 7:41 PM delete

wahhh, org popular.. cute pula tu... untungnya jd mcm sis... but im proud to be my self... ena tumpang happy sekali and i am the one of yor subcribers... weeeee

avatar
Nurrul
AUTHOR
June 20, 2012 at 8:44 PM delete

Wahhh , dah makin ramai dah... tahniah kak Lyssa :D

*Akak tahu tak yg akak nie comel ? geram sangat2 ! cantik ! kan best law dpt jumpa akak ^^

avatar

Google+ Followers