Agak-agak , Bini Fernando Torres Nak Tak Bermadu Dengan Aku ??

22/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



 


Tu haaa . Torresssss said , "LOVE YOU , LYSSA" ...

Perghhh .  Tetiba cair ! huahuahua~ 

*Harap tak kena ligan dengan penyapu oleh bini kesayangan dia tu sudahh . hahaha . 

 
Related Post : GO GO SPAIN !!


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

38 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Hanis Syazana
AUTHOR
June 22, 2012 at 3:33 PM delete

wahh !! hanis minat spain Jugakk !!!!!!!!!!!!

avatar
June 22, 2012 at 3:38 PM delete

hehehe~ cm real ja kan??

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
June 22, 2012 at 3:39 PM delete

wahh . penyokong setia spain .

avatar
June 22, 2012 at 3:39 PM delete

Perghh ! Pandai nya lyssa edit !!!:')

avatar
shera
AUTHOR
June 22, 2012 at 3:40 PM delete

hahahahhahahhah ....

avatar
Coretan anuar
AUTHOR
June 22, 2012 at 3:45 PM delete

Hehehe..

Saya pun tak pasti Fernando Torres ni pandai cakap orang putih ke tak?

Sekali tengok macam sesuai jer.. Fewett.. Tapi kena pastikan dia masuk jawi dulu.. ;)

Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

avatar
June 22, 2012 at 3:46 PM delete

Wei Lyssa..Apesal Sebut2 Nama Aku (Fernando Torres)..
Hahaha

avatar
June 22, 2012 at 3:46 PM delete

kak lyssa comel, sepadan lahh dgn frnndo torres, wife dye tu boleh settle-2 punya , hehee :D

avatar
Coretan anuar
AUTHOR
June 22, 2012 at 3:47 PM delete

Yes..

Lyssa.. Cayo-cayok.. Terus sokong Spain.. Tuan Denaihati dan Eyriqazz dah redha dengan kekalahan pasukan pilihan mereka..

Hehehe.. siapa suruh pilih team Belanda dengan Ukraine.. Nasib baiklah kita pilih Spain.. Ada peluang lagi nak menang..

Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

avatar
nis
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:05 PM delete

^^ Comel lah kak lyssa nie ^^

avatar
Naim
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:08 PM delete

haha..lyssa, why not David Vila..why?? kenapa mesi Torrez..haha..

avatar
Al Kisah
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:08 PM delete

rasa nye diorang tak boleh bermadu.. kecuali dia convert.. hehe

avatar
Fatihah
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:10 PM delete

amboi, kemain dia ni. peminat no 1 spain. hihi

avatar
LemonFx
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:17 PM delete

hamboi.. baik punya tajuk.. [sambil jalan di blog org DAN sambil Follow] meh jln tmpt sy lak.. hahahaa

avatar
Phat
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:23 PM delete

forza azurriiiiiii!!!!!!!!!!!

avatar
June 22, 2012 at 4:38 PM delete

hehehe yeahh Spain !!! go go !! ahakss...

avatar
Aien_Aen
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:39 PM delete

Kalau macam tu saya nak jadi bini nom 3 ..Sanggup..haha

avatar
Alin Jamil
AUTHOR
June 22, 2012 at 5:11 PM delete

Woi x yah lah nak prasan sangat lah !!!!! =PPP

avatar
Fazi Isma
AUTHOR
June 22, 2012 at 5:21 PM delete

peminat setia ni lyssa =D

avatar
Nurul Adibah
AUTHOR
June 22, 2012 at 5:34 PM delete

EH? fernando torres ada cakap mcm ni kat saya lah kak Lyssa :DD

avatar
mira maisara
AUTHOR
June 22, 2012 at 6:04 PM delete

tapi torres tu pandang kt mira lah..ahaha

avatar
last bloodz
AUTHOR
June 22, 2012 at 6:11 PM delete

sudi plak madu..?? hehe

avatar
piko pink
AUTHOR
June 22, 2012 at 7:28 PM delete

haha..torres berkenan kt laki je la...haha

avatar
hainom OKje
AUTHOR
June 22, 2012 at 9:06 PM delete

Jangan cari pasal adik Lyssa oiii..... teruk kena belasah ngan Toress kang!!! he..he.. tiap2 hari dia ajak latih bola....

avatar
babycomel
AUTHOR
June 22, 2012 at 9:40 PM delete

jgn risau lyssa, bini dia tak serang guna penyapu sbb rumah dia takde penyapu. bini dia tu xrajin buat kerja rumah ;)

avatar
June 22, 2012 at 10:00 PM delete

sy sokong abg Ronaldo je :)

avatar
delarocha
AUTHOR
June 22, 2012 at 10:59 PM delete

bini torres tau ke ni??

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
June 23, 2012 at 9:51 AM delete

kita geng..geng spain..sepsep ^^

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
June 23, 2012 at 3:55 PM delete

Harap Spain beraksi cemerlang pagi nanti..hehe, go go Spain..lyssa mmg comel..^_^

avatar
steffany daph
AUTHOR
June 24, 2012 at 11:37 AM delete

suka spain yer :D sama la. tpi sya suka David Villa. hehehek.

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 27, 2012 at 5:38 PM delete

Jyeah ! Spain jugak rupanya . Same la kita . :)

avatar

Google+ Followers