Reunion Mama Di Shah Alam dan Sunway Piramid

18/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Seperti mana yang korang semua tahu . (tak lah semua,setengah je kot!hehe) . Hari tu kan Lyssa pergi ke Shah Alam sebab nak teman mama jumpa kawan-kawan dia sebab diorang buat reunion di De Palma Hotel

Dan hari ni , Lyssa nak upload gambar-gambar sebelum reunion tu start . Kenapa sebelum ?
Nanti Lyssa cerita lain . Meh nak post gambar-gambar nye dulu ! haha xD

 
Cik Betty , Mama dan Cik Ai (kakak mama) *dalam bilik pun sempat posing lagi .

 
Mama , Cik Betty , Cik Ai dan Angah (anak Cik Betty) *kat lobby

 
Kenapa "sepesen" je diorang posing eh ? haha xD

Muka Lyssa ngan mama Lyssa , sama tak ? sama tak ? haha xD

 
Hokeyy . Wajib ada gambar owner BLOG INI ! haha xD


Haaa . Kat atas ni lah gambar-gambar masa sebelum reunion ! Kenapa sebelum je ? Yo lahh . Ingat ke lyssa nak join sekali masa reunion tu . Dapat jugak menggemukkan diri lagi dengan makan melantak makanan hotel tu . Tengok-tengok Cik Betty suruh Lyssa join anak dia (along) pergi Sunway Piramid . So , camera Lyssa pegang . Jadi , dapat bergambor sebelum majlis je loh . hehe .

Itu lah cerita nyaaa :) Then , bergerak lah kami ke Sunway Piramid . Punya lah ghamaii orang kat situ ! Sampai parking pun tak dakk . Along tu suruh Lyssa dengan angah turun dulu . Kesian katanya . Turunlah kami . Dengan Lyssa tak pernah sampai lagi Sunway tu , tercengang tak tahu nak pergi mana . Nak tuju mana pun tak tahu . haha . Angah pun satu , dia pun jarang ke situ . Dia stay Shah Alam . Pening dah kami duaa . haha .

Merayau lah kami dengan muka bak rusa masuk kampung gitu . Tak tahu hala tuju . Lastly , bertempek kami dekat McD makan kat situ dengan panduan MAP yang ada sekitar dalam Sunway tu . *Oh , terima kasih MAP atas bantuan kau . Kalau tak , tersesatlah kami dalam Sunway sebesar alam tuuh ! *hyperbola gilerrr~


 
Lyssa tak makan ! Lyssa teman angah je makan . hoho . Minum saje xD


Sambil - sambil tu , usha orang main ice skating kat bawah tu . snap lah seketul dua gambar :)

 
Yang last tu , Lyssa tak kenal sape . Diorang nyanyi and menari ( Oppa Gangnam Style ) !haha
 

 



Merayau-rayau . Shopping sikit ! tak banyak . Malas nak kendong nanti kalau banyak-banyak . Balik naik bas kan . Kang banyak benda mau pancit tayar bas tu kang . haha . 

Ohkey . Dan untuk pengetahuan korang  , now Lyssa dah ada kat Penang ye :)

Terima Kasih sudi baca . Sila Comment xD


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
aimaniman
AUTHOR
September 18, 2012 at 5:47 PM delete

yahoo.. akak jd 1st pengomen? isshh..

alamak mudanya mak lyssa,.. macam adik ngan kakak je tapi lagi sweet anak le,.. serius..

avatar
Aimi Dyna ✰
AUTHOR
September 18, 2012 at 5:47 PM delete

Wah, bestnya! Pergi Sunway Piramid O.o

avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
September 18, 2012 at 5:48 PM delete

dia x suruh lyssa gemukkan diri lah 2

avatar
September 18, 2012 at 5:48 PM delete

bestnya lyssa jenjalan.sys xpnh g sunway lagi...

avatar
SiBudakKurus
AUTHOR
September 18, 2012 at 5:51 PM delete

seronoknye lyssa..wah da ade kt penang blek..jom gather :-)

avatar
nurul adilla
AUTHOR
September 18, 2012 at 5:55 PM delete

terigin nak jumpa kak lyssa , sunway pyramid uh dah dekat tempat dila :)

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 18, 2012 at 5:57 PM delete

ingatkan lyssa join mama reunion.. rupanya tidak~~

eh eh~~
reben kat pinggang dah hilang.. ^_^

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 18, 2012 at 5:57 PM delete

ingatkan lyssa join mama reunion.. rupanya tidak~~

eh eh~~
reben kat pinggang dah hilang.. ^_^

avatar
Nanie
AUTHOR
September 18, 2012 at 6:14 PM delete

muka akk lyssa ikut muka mama akk , mesti time muda2 dulu mama akk pun cun melecun mcm akk .

avatar
September 18, 2012 at 6:28 PM delete

cantik posing kak lyssa...ehehe..peace

avatar
daydeng Ayyad
AUTHOR
September 18, 2012 at 6:40 PM delete

Woww ! Best ! Nk main gak ice sktg tuu .. Huhu .. Cyan lyssa x dpt nk mlantak mknan kt hotel tu .. Hoho :p

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 18, 2012 at 6:50 PM delete

pi sunway piramid tak ajak.....he3
dulu masa piramid bukak...abg remy ler yg tukang rasmikannya..... tiap2 minggu gi situ...

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 18, 2012 at 6:58 PM delete

xpegi join main ice skatting ke ?

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 18, 2012 at 9:05 PM delete

mak awak reunion rupanya..hehehe..

nape awak tak main ice seketing tu??hehehehe

avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
September 18, 2012 at 9:45 PM delete

mak dan anak sama saiz + cute huhu

avatar
September 18, 2012 at 10:09 PM delete

mama ngan anak, gojes... hehehe... wahh, sakan dia brjalan.. ^.^ comel

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
September 18, 2012 at 10:45 PM delete

I dulu kerja kat Palma hotel tu. :)

avatar
shidaR
AUTHOR
September 18, 2012 at 11:12 PM delete

syokknyer...masa de kat taiping awat xroger..dekat dah tu ^_^

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
September 19, 2012 at 9:11 AM delete

muke lyssa mmg sebijik cm mama lyssa....mmg ank mak nih..hehe

avatar
Flowers Flame
AUTHOR
September 19, 2012 at 9:46 AM delete

Gangnam Style show kat KL?? Giler cool!!

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
September 19, 2012 at 10:03 AM delete

sy pon kat penang..hehe :P

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
September 20, 2012 at 12:31 AM delete

ur mum pakai tudung sgt sweet , kasi tau kat dia ye..

*mood tgh sedih

avatar
IraFikri
AUTHOR
September 20, 2012 at 5:29 PM delete

Cantik kak Lyssa dalam gambar-gambar tu. Hehe :)

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
September 22, 2012 at 2:58 AM delete

Pernah jejalan sekali dulu pastu terserempak ngan penyanyi Elyana...

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
September 22, 2012 at 2:58 AM delete

Mama Lyssa tu tak nampak cam mak pun Tp cam kakak Lyssa je la...

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 22, 2012 at 11:18 PM delete

cntknya lyssa kn

avatar

Google+ Followers